• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درآمد ماهانه یا سالیانه تون چقدره؟ چقدر درآمد راضیتون میکنه؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دوست عزیز کاش یاد می گرفتیم در مورد چیزی که اطلاع ندایم اظهار نظر نکنیم.

من با یکی از اون موسسات که گفتین قرارداد دارم و مشاورشون هستم، در مورد حقوق بهتون بگم که حقوق هایی که من اونجا دیدم فکر نکنم هیچ جای دیگه ایران وجود داشته باشه، مثلا برنامه نویس داریم 12 می گیره!! نیروی خدماتی بدون تجربه 900 می گیره. منشی زیر 1200 نداریم، حسابدار 1300 تا 1600 ... ضمنا من مشاور یه بخشی هستم که نیاز به نیروی با سابقه بانکی و تحصیلات نرم افزار داره، شرکت من رو مسئول جذب نیرو واسه این پروژه کرده، از 7 نفری که تا حالا مصاحبه کردم 3 نفر از پاسارگاد و فناپ بودن و 2 نفر از پارسیان، به خاطر درآمد بیشتر می خواستن بیان این شرکت طرف قرارداد من!! حرف شما به هیچ وجه درست نیست، کسایی که با 3پاه همکاری داشتن می دونن که شرکت های زیر مجموعه 3پا مثل قرارگاه خ و همین 3 تا موسسه و ... حقوق های بسیار بالایی می دن. 3پاه ارگان بسیار دست و دل بازیست;)

ضمنا توی 4 سالی که من اینجا بودم از کل 6 یا 7 هزار نفر پرسنل حدود 10 نفر ترک کار کردن که 3 تاشون رو از نزدیک خبر دارم که به خاطر پس انداز خوبی که جمع کرده بودن ترجیح دادن برن اونور آب زندگی کنن.

دقیقا سخن شما درسته
هم تیکه اولش که ای کاش ...
هم تیکه دومش که خیلی ها خیلی بیشتر میگیرن

تو این موسسات به نیروی صف هیچ اهمیتی نمیدن
اما به محض اینکه یه سمت مدیریتی بگیری نونت تو روغنه
برا یه همایش 1 روزه به مدیران 2 تومن پاداش دادن
اون برنامه نویسی که میگی نیرو داخلی حساب نمیشه - نیروی خصوصی مامور حساب میشه
کل حقوقش ماموریتی حساب میشه ضمن اینکه اون رقم حقوقش نیس حق الزحمه حساب میشه وگرنه فیش اونم نهایت 3 تومنه
خود مدیران درجه یک فیش حقوق 4 تومنه اما ماهی 5 - 6 تومن پاداش از چیزای مختلف میدن بهشون
ضمن اینکه خیلی از نیو ها اسیر دست افرادی مث شما هستن
که به اسم پیمانکار نیروی کار میدن به سازمانها و نصف حقوقشون رو میخورن

سه پا دست و دلبازه بله
اما فک کردی این پولا رو از کجا میاره
از جاهایی مث این موسسات میگیره که میتونه اونجوری خرج کنه

وامی که به این موسسات میدن تقریبا نصف بانکهاس

وام مسکن بانکها یکی بالا یکی پایین حدود 100 هستش که به اونا یه وام 1/3 یا 1/4 جعاله هم میدن
مهر حدود 60 میده ثامن 50
بقیه هم تو همین مایه هاس
بعضی ها مثل اونایی که تازه شدن بانک آینده همونم ندارن

تو این سیستم ها فقط کسایی که دستی بر ... دارن سود میکنن
رانت تو این موسسات بیداد میکنه - برا همینه بانک مرکزی گیر داده همه باید بانک شن و آمار بدن
هزینه هایی تو این موسسات هس که بشنوید شاخ در میارید
مثلا ماهی 400 میلیون تومن هزینه یه جور تبلیغات تو این موسسات هست که اصلا وجود خارجی نداره یعنی اصلا تبلیغی نداره که بخاد همچین هزینه ای داشته باشه

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26
دقیقا سخن شما درسته
هم تیکه اولش که ای کاش ...
هم تیکه دومش که خیلی ها خیلی بیشتر میگیرن

تو این موسسات به نیروی صف هیچ اهمیتی نمیدن
اما به محض اینکه یه سمت مدیریتی بگیری نونت تو روغنه
برا یه همایش 1 روزه به مدیران 2 تومن پاداش دادن
اون برنامه نویسی که میگی نیرو داخلی حساب نمیشه - نیروی خصوصی مامور حساب میشه
کل حقوقش ماموریتی حساب میشه ضمن اینکه اون رقم حقوقش نیس حق الزحمه حساب میشه وگرنه فیش اونم نهایت 3 تومنه
خود مدیران درجه یک فیش حقوق 4 تومنه اما ماهی 5 - 6 تومن پاداش از چیزای مختلف میدن بهشون
ضمن اینکه خیلی از نیو ها اسیر دست افرادی مث شما هستن
که به اسم پیمانکار نیروی کار میدن به سازمانها و نصف حقوقشون رو میخورن

سه پا دست و دلبازه بله
اما فک کردی این پولا رو از کجا میاره
از جاهایی مث این موسسات میگیره که میتونه اونجوری خرج کنه

وامی که به این موسسات میدن تقریبا نصف بانکهاس

وام مسکن بانکها یکی بالا یکی پایین حدود 100 هستش که به اونا یه وام 1/3 یا 1/4 جعاله هم میدن
مهر حدود 60 میده ثامن 50
بقیه هم تو همین مایه هاس
بعضی ها مثل اونایی که تازه شدن بانک آینده همونم ندارن

تو این سیستم ها فقط کسایی که دستی بر ... دارن سود میکنن
رانت تو این موسسات بیداد میکنه - برا همینه بانک مرکزی گیر داده همه باید بانک شن و آمار بدن
هزینه هایی تو این موسسات هس که بشنوید شاخ در میارید
مثلا ماهی 400 میلیون تومن هزینه یه جور تبلیغات تو این موسسات هست که اصلا وجود خارجی نداره یعنی اصلا تبلیغی نداره که بخاد همچین هزینه ای داشته باشه
حقوق بالایی ها رو نمیدونم شاید تو تهران خیلی بیشتر بگیرن اما مدیر عامل رو میگن خیلی میگیره
در مورد وام مسکن حدود ۵۰ تومنه که یه کاری میکنن که نتونی بگیری و به ۲۰ تومن جعاله راضی بشی من فکر میکنم با این پول فقط میشه قبر خرید !
از روز اول همش تو فکر رفتنم
اسم اینجا رو من گذاشتم عنثارالمنافغین !

Sent from my LG-E455 using Tapatalk 2

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
سلام قسمت پراگراف اولتونو 60درصد قبول دارم.

ولی قسمت دوم خیال بافی محض است.

حسابداری که 1500000میگیره. 4سالم 48 ماه میشه میشود 72 میلیون با 72 میلیون تو کویتم به ادم خونه نمیدن چه برسه ادم بخواد بره امریکا.بعد اینم درحالتیه که طرف هیچی نخوره وهمشو پس انداز کنه

درکل فکر دیگران رو فندق و الکی حساب نکنیم.

من گفتم طرف حسابدار جزء با 1500 درآمد بوده؟ طرف مدیر میانی بوده با درآمد های متفاوت که سال آخر حول و خوش 7 تومن بوده ماهانه
من گفتم طرف 4 سال پس انداز داشته فقط؟ طرف 9 سال سابقه داشته، تو این مدت توی بورس هم سرمایهگذاری کرده و یه مانتو فروشی بزرگ هم با همکاری خانمش ایجاد کرده (با سرمایه ایجاد شده از کارمندی)
من گفتم طرف رفته آمریکا؟ با حدود 1.5 میلیارد دارایی رفته ترکیه، کار غیر ممکنیه؟!؟!

درکل خودمان را عالم کل و بقیه رو بی تجربه و خیال پرداز حساب نکنیم!! من دلیلی واسه دروغ گفتن ندارم!

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
من تو یکی از همون ۳ تا کار میکنم این حرفایی هم که میگی نیست ما به اندازه کارگر ساختمون حقوق میگیریم ! فیش هم موجود هست . رفیق من ۵ سال بانک ملیه وضعش از رییس شعبه ما با ۱۸ سال سابقه بهتره !
بعضی از موسسات از ما بیشتر حقوق میگیرن
ماهی ۱۰۰ تومن کارانه میدن اونم نمره ارزیابی گذاشتن که کامل ندن

کارگر ساختمون حقوقش میشه ماهی 1200 تا 1500 اینا
شما اگه لیسانس داری و سابقت زیر 5 ساله و تخصص خاصی نداری، خوب داری می گیری خوب داداش من.
ضمنا فکر کنم شما نیروی صف هستی نه؟ من از صف تقریبا بی اطلاعم، همه چیزایی که من گفتم در مورد ستاده نه صف. ولی توی ستاد نیروی دیپلم با حقوق زیر 1000 نداریم.
اون دوستی هم که گفتن فیش ها کمه و به عنواین دیگه حقوق می گیرن درسته، من فیش بالای 2 تومن ندیدم اصلا، همش عنواین دیگست و فیش های اضافی و کارانه و ... من خودم 2 تا فیش می گیرم و تو 2 حساب مختلف واریز میشه.

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26
کارگر ساختمون حقوقش میشه ماهی 1200 تا 1500 اینا
شما اگه لیسانس داری و سابقت زیر 5 ساله و تخصص خاصی نداری، خوب داری می گیری خوب داداش من.
ضمنا فکر کنم شما نیروی صف هستی نه؟ من از صف تقریبا بی اطلاعم، همه چیزایی که من گفتم در مورد ستاده نه صف. ولی توی ستاد نیروی دیپلم با حقوق زیر 1000 نداریم.
اون دوستی هم که گفتن فیش ها کمه و به عنواین دیگه حقوق می گیرن درسته، من فیش بالای 2 تومن ندیدم اصلا، همش عنواین دیگست و فیش های اضافی و کارانه و ... من خودم 2 تا فیش می گیرم و تو 2 حساب مختلف واریز میشه.
اگه کارگر ۱۲۰۰ میگیره پس من برم بمیرم که ۷۵۰ میگیرم با ۱۰۰ کارانه همش همینه مگه یه اتفاقی بیفته پاداش بدن مثلا بخاطر قرعه کشی سالانه به من ۳۱ تومن دادن !
برم به حال خودم زارزار گریه کنم

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
کارگر ساختمون روزی 30 40 می گیره اگه اشتباه نکنم
شمام بچسب به کارت ایشالا خوب می شه

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
کارگر افغانی داره شهر ما کار می کنه ماهی 1500
هر چند کارفرما به ایرانیش هم همون 1500 میده

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26
من که unsubscribe میکنم
حالم گرفته شد

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اقا یه میانگین از این تاپیک بگیریم کمترین حالت درامده بچه ها 1500 تو ماهه:D
پس کجایند کارمندانی که ماهانه پایه وزارت کار میگرن!! کجایند لیسانساهو فوق لیسانسایه بیکار:D:D:D:eek:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اقا یه میانگین از این تاپیک بگیریم کمترین حالت درامده بچه ها 1500 تو ماهه:D
پس کجایند کارمندانی که ماهانه پایه وزارت کار میگرن!! کجایند لیسانساهو فوق لیسانسایه بیکار:D:D:D:eek:
اونوقت می گن کار نیست و وضعیت اقتصادی خرابه لول

miim

Registered User
لایک‌ها
451
بچه ها کسی میشه کارمند وزارت کار باشه ماهی 600 بگیره؟یا حتما بیشتره؟

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
کسی نمیگه کار نیست!
کار هست اما اونی که کار نداره می خواد بره پشت میزنشینی بکنه که خوب کمه از این جور شغل ها.
رفیقم کار آرماتوربندی می کنه (استاده یعنی) به کارگراش هم روزی 45 میده تقریبا هر روز هم کار داره اما کارگر نداره چون جوونای الان فقط می خوان کار آسون و پشت میز نشینی بکنن!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستانی که خیلی از رشته های تحصیلی شون ناراضی هستن و بازارکارنداره اگر بخوان ازاول ادامه بدن دانشگاه چه رشته ای انتخاب میکنن؟
دندونپزشکی یا داروسازی
غیر این 2تا دانشگاه نری بچسبی به کار وضعت خیلی بهتر میشه
پزشکی هم نه

mojazshop

Registered User
لایک‌ها
98
سلام والا
من 20 سالمه شاید بگم باورتون نشه حدود ماهانه شش میلیون بیشتر درامد دارم
ولی یک چیزی هم کم میارم
خودتون حساب کنید مجردم ولی هزیننه های خونرو میدم پدرم مریض هست خدا هیشکیو به دکتر و بیمارستان اینجور جاها کارشو نندازه
پول اب برق و... لباس لوازم خونه یک چی هم کم میاد به خدا

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اگه کارگر ۱۲۰۰ میگیره پس من برم بمیرم که ۷۵۰ میگیرم با ۱۰۰ کارانه همش همینه مگه یه اتفاقی بیفته پاداش بدن مثلا بخاطر قرعه کشی سالانه به من ۳۱ تومن دادن !
برم به حال خودم زارزار گریه کنم

ببخشید شما چرا فکر میکنی از اون کارگر بالاتر هستی؟
تاحالا رفتی کارگری؟
شده ساختمون 5 طبقه رو بیشتر از 50 بار توی یه روز بالا پایین بری(بدون بار)
شده بری خط لوله کار کنی هر 1 ساعت پیرهنتو دربیاری بچلونی(!) مثل شیر آب ازش عرق بچکه؟ مجبور باشی کفشتو دربیاری عرق توشو بریزی بیرون بعد دست آخر هم یا پیمانکار فرارکنه یا 3 ماه بدوی تا به پولت برسی؟
بعضی ها ناسپاس هستن و قدر راحتیشونو نمیدونم (منظورم شخص شما نیست) قدر اینو نمیدونن که شب از سرکار برمیگردن تو خونه خودشون. حمام کنار دستشون ، کولر بالای سرشون ،بخار بقل پاشون و....

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
واسه رشته های ریاضی ایران خبری نیست برق یا مکانیک بخون اپلای کن برو اونور اب
من که نمیخام بخونم برای یکی از اعضای خانواده پرسیدم. اونور اب هم که خونه خالمون نیست کلی پول و تشکیلات میخواد.اونور زیاد هم بهشت نیست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به درجه نیست به جایگاهه عزیز جان.
1 سال و نیم پیش که سرباز بودم فیش فرمانده منطقمون که درجه سرگردی داشت و جایگاه سرگردی داشت رو دیدم 1700 بود.الان حداکثر 2.500 شده. 4 دیگه نجومیه!!!
که البته با اضافه کاری و فوق العاده به همون 4 تومن میرسه

بالا