• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا اگر ميشه به نظرت بازي كه خوب باشه رو معرفي كنيد

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
با سلام خدمت همگي
اقا اين bioling point رو كسي بازي كرده؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شما يه عكس از بازي بزار اقلا ما هم اشنا بشيم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از ....P30.... :
منکه خوشم نیومد ازش
راس ميگي منم اولشو كه ديدما اصلا با سبكش حال نكردم .:D ديگه هم بازيش نكردم

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
اقا اگر ميشه به نظرت بازي كه خوب باشه رو معرفي كنيد
كارت گرافيكت رو با سبك بازيي رو كه حال مي كني رو بگو تا بهت بگم

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
من الان دارم god of war رو تو ps2بازي مي كنم و كنستانتين رو تو كامپيوتر البت تو پي اس تو area 51 رو شروع كردم گرافيكش حرف نداره واسه پي سي هنوز نيومده ولي پيشنهاد مي كنم منتظرش باشين

tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من GTA 4 :D :wacko:

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
+midnight club3+
+SRS+
+DEF JAM+برای بار 10000000000
+GTA san andreas+

405

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان درگیر under ground 2 و برای بار دوم هست که تا آخر رفتم و هر کس سوالی داره در خدمت هستیم از رمز بگیر تا کد ذخیره بازی

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
الان چند روزي هست كه battlefield2 رو گرفتم خوشبختانه اين يكي ديگه مسه chaos theory ضد حال نزد وكرك شد

شرح battlefield2 شايد سخت باشه گفتنش اما ميشه گفت يك modern combat با modern graphic
تقريبا اين بازي هيچ چيزي براي متحير كردن يك بازيكن كم نداره هر كي 1942 , نسخه اضافش road to rome بازي كرده باشه ميدونه digital illusion يه شاهكار از جنگهاي رزمي رو با جديدترين سلاحها و vehicleها ارائه داده
يه نمونه از نكات بسيار عالي بازي همين كنترل كردن vehicleهاس كه شما فرضا ميتونيد يه تانك مجهزه به ضد هوايي رو به نرمي كنترل كنيد يا جيپهاي جنگي كه مثلا با كنترل جيپ بازي فاركراي كه مقايسه ميشه كه نبودش تو بازي بهتر از بودنش بود! از گرافيك هم كه نميشه چيزي گفت يه بازي full directx9.0 كه از بافتهاي quad با نورپردازي بسيار عالي و... بهره ميبره فقط اينو بگم كه حداقل بايد يك NVidia GeForce FX 5700 داشته باشيد تا بتونيد تو پايينتري تنظيمات بازيو اجرا كنيد جالبه كه حتي با يه geforce4 ti هم اين بازي اصلا اجرا هم نميشه و بلافاصله پرت ميشي بيرون! شايد اين تنها نقطه ضعف بازيه ضمن اينكه اين بازي بعد از doom3 در حالت گرافيكي ultra quality كه گفته شده بود توانايي بهره گيري از 2 گيگابايت حافظه سيستم رو داره(اما در عمل اختلاف اصلا با 1 گيگ مشخص نبود) اولين بازايه كه كاملا ميتونه از تواناييهاي مقدار فوق زياد 2 گيگا حافظه ببره خلاصه هر كي سيستمش توانايي داره اين بازيو از دست نده كه خداست هر چند بخش multiplayer بازي مطمئنا ميدرخشه كه ما متاسفانه از انجامش محروميم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من در تلاش برای بازی کردن Prince of persia هستم....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از en2fa :
من در تلاش برای بازی کردن Prince of persia هستم....
بازي كن كه خيلي حالل ميده . تو عمرم اينقدر از بازي كردن لذت نبرده بودم.

405

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حال رفتن GTA SAN ANDERS & UNDER GROUND 2 & OBS CURE & SWAT 4 هستم :p

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Xradical :
الان چند روزي هست كه battlefield2 رو گرفتم خوشبختانه اين يكي ديگه مسه chaos theory ضد حال نزد وكرك شد

شرح battlefield2 شايد سخت باشه گفتنش اما ميشه گفت يك modern combat با modern graphic
تقريبا اين بازي هيچ چيزي براي متحير كردن يك بازيكن كم نداره هر كي 1942 , نسخه اضافش road to rome بازي كرده باشه ميدونه digital illusion يه شاهكار از جنگهاي رزمي رو با جديدترين سلاحها و vehicleها ارائه داده
يه نمونه از نكات بسيار عالي بازي همين كنترل كردن vehicleهاس كه شما فرضا ميتونيد يه تانك مجهزه به ضد هوايي رو به نرمي كنترل كنيد يا جيپهاي جنگي كه مثلا با كنترل جيپ بازي فاركراي كه مقايسه ميشه كه نبودش تو بازي بهتر از بودنش بود! از گرافيك هم كه نميشه چيزي گفت يه بازي full directx9.0 كه از بافتهاي quad با نورپردازي بسيار عالي و... بهره ميبره فقط اينو بگم كه حداقل بايد يك NVidia GeForce FX 5700 داشته باشيد تا بتونيد تو پايينتري تنظيمات بازيو اجرا كنيد جالبه كه حتي با يه geforce4 ti هم اين بازي اصلا اجرا هم نميشه و بلافاصله پرت ميشي بيرون! شايد اين تنها نقطه ضعف بازيه ضمن اينكه اين بازي بعد از doom3 در حالت گرافيكي ultra quality كه گفته شده بود توانايي بهره گيري از 2 گيگابايت حافظه سيستم رو داره(اما در عمل اختلاف اصلا با 1 گيگ مشخص نبود) اولين بازايه كه كاملا ميتونه از تواناييهاي مقدار فوق زياد 2 گيگا حافظه ببره خلاصه هر كي سيستمش توانايي داره اين بازيو از دست نده كه خداست هر چند بخش multiplayer بازي مطمئنا ميدرخشه كه ما متاسفانه از انجامش محروميم

شديدا تاييد ميشه
اقا خيلي خفنه :blink:
من با 9600xt با hi detail بازيش ميكنم بدون مشكل :D

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از sia999us :
شديدا تاييد ميشه
اقا خيلي خفنه :blink:
من با 9600xt با hi detail بازيش ميكنم بدون مشكل :D
آقا کدوم رو توصيه ميکنيد؟
بازی کردن Prnce of persia
splinter cell:pandora
gta vice city?
يا اينکه اصلاً برم gta san andreas رو بخرم؟

بالا