• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از tiesto :
بدي اين بازي اينه كه رمز و كد تقلب نداره
25.gif

يه جورايي موافقم... :happy:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من uderground 2 رو تموم كردم ميخواستم battlefield2 رو بگيرم برم كه انگار رو radeon 9200 من نابود ميشه تا بالا بياد حالا منتظرم تا چند وقت ديگه 3 age of empires بياد ببينم اون چه جورياست

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب prince تموميد!
حالا بايد برم سراغ splinter فکر کنم!

hajjijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بازی دارم بازی می کنم که گرافیکش نافرم خفنه!!! به اسم cold fear خیلی خیلی طبیعی و جالبه... امتحانش کنین با کارت leatek 6600 pci express خیلی باحاله...

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
باتلفیلد 2 رو به اندازه موهای سرم بازی کردم . زدم تو نخ بلک اند وایت 1 دوباره ( قدیمی ولی خداییش اخره بازیه )

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا اگر مي تونيد يه چند تا بازي با گرافيك بالا وسنگين بگيد من اين سيستم مي خرم روش تست كنم ببينم اين كارت گرافيك 5500 راحت اجرا ميشه يانه تا 1 ماه تضمين داد كه اگر بد بود پس بده

بازي گرافيك سنگين بديد معرفي كنيد

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
من الان دارم underground 2 رو بازی میکنم با GTA SA ولی GTA SA رو بیشتر بازی میکنم
خیلی حال میده

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از en2fa :
آقا کدوم رو توصيه ميکنيد؟
بازی کردن Prnce of persia
splinter cell:pandora
gta vice city?
يا اينکه اصلاً برم gta san andreas رو بخرم؟
اگر پرنس2 داري اينو بازي كن چون دو سه روزه تمومش ميكني ;) بازي جالبي هم هست :happy: بعدشم اگه وايس سيتي هنوز بازي نكردي نرو سان اندرس بخر به نظر من كيفيت وايس سيتي از سان اندرس خيلي بهتره :happy: تازه مرحلهاشم كمتره

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
من دارم gta5 sanandreas،brothers in arms با هم بازي مي كنم :cool: ولي حالا پيله كرد به جي تي اي :p

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
من كه دارم كيل زون رو بازي مي كنم اونايي كه كنسول دارن اين رو هم حتمآ بگيرن. عند گرافيكه. كمپاني گوريا معمولآ بازي نمي ده نمي ده يهو يه بازي مي ده دهن همه باز مي مونه. دموي قسمت دوم اين بازي تو نمايشگاه e3 رو كه ديدم وسوسه شدم به خاطر اين بازي هم كه شده يه پي اس تيري بخرم.

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از terrorist :
من كه دارم كيل زون رو بازي مي كنم اونايي كه كنسول دارن اين رو هم حتمآ بگيرن. عند گرافيكه. كمپاني گوريا معمولآ بازي نمي ده نمي ده يهو يه بازي مي ده دهن همه باز مي مونه. دموي قسمت دوم اين بازي تو نمايشگاه e3 رو كه ديدم وسوسه شدم به خاطر اين بازي هم كه شده يه پي اس تيري بخرم.
اگه اين بازي رو بازي كردين و خوشتون اومد بازي shell shock رو هم بازي كنين. :happy: اون بازي درباره جنگ آمريكايي ها با ويتنامي هاست ولي كيل زون درباره جنگ با يه ارتش كلون سازي شدست. شايد مسخره باشه ولي من تو اين بازي بيشتر از اسلحه هاي متنوع و جلوه هاي ويژه و پشتيباني نيروهاي خودي به صورت خيلي موثر و حياتي و كاراي نسبتآ جديد مثل افكت هاي تصويري ، از از نردبون بالا و پايين رفتن شخصيت بازي خوشم اومد. :blink: انصافآ عين واقعيته. :happy:

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
|Madagascar|Super Mario|Midnight Club 3|God Of War|Cossacks 2|Stronghold 2|
سرم شلوغه
56.gif

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
منم stronghold2 - Battelfield2 - world of warcraft كه از همه با حال تر world of warcraft است . :lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
ما كه بعد از تموم كردن silent Hill 4 فعلا داريم با silent Hill 2 سرو كله ميزنيم
120.gif

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از shshshsasasa :
منم stronghold2 - Battelfield2 - world of warcraft كه از همه با حال تر world of warcraft است . :lol:
در مورد world of warcraft ميشه يه توضيحي بديد؟با چه پينگي بازي ميكنيد و سرعت اجراي بازي چطوره؟در يك زمان بطور متوسط چند نفر در محيط بازي هستند.
در مورد خود بازي هم اگه ميشه يه توضيحات مختصري بديد .

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ajabshirkhan :
در مورد world of warcraft ميشه يه توضيحي بديد؟با چه پينگي بازي ميكنيد و سرعت اجراي بازي چطوره؟در يك زمان بطور متوسط چند نفر در محيط بازي هستند.
در مورد خود بازي هم اگه ميشه يه توضيحات مختصري بديد .

براي بازي كردنش تو ايران اگه يه اينترنت وايركس مال داتك داشته باشي ( اطلاعات اون را تو قسمت بازارچه مي توني پيدا كني ) سرعتش كه خوبه و پينگش هم زير 250 هست ولي موضوع اصلي گرفتن بازي اصل و كارت دوماهه اون است . من چون بابام ماهي يكبار خارج مي ره مشكلي ندارم ولي البته اگه كرديت كارت داشته باشي و شمارشو به Blizzard بدي ازش ماهي حدود فكر كنم 20$ وردارن و خود بازي هم 40$ است و يك ماه هم مجاني داره . راجع به بازي هم كه فقط بصورت online هستي و با آدمهاي ديگر بازي مي كني و يه شخصيت داري كه لِول مي گيره و تو زمينه حرفه اش چيز ياد مي گيره ( اگه دكتر باشه گياهاي جديد مي كنه و داروي جديد درست مي كنه و ... ) و خيلي بازي توپيه . اگه خواستي بگيريش مال سرور اروپا رو بگير .
براي اطلاعات بيشتر به
www.worldofwarcraft.com
يا
www.wow-europe.com كه مال كاربر اروپا است
مراجعه كن .
:lol: ;) :cool: :rolleyes: :D :) :p

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
تورو خدا چند تا بازی خوب به من معرفی کنید ! دق کردم !
آخرین بازی هایی که گرفتم باتلفیلد 2 و بویلینگ پوینت بود که خوشم نیومد .

پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟ راستی ورلدوارکرافت رو نمیشه یه نفری بازی کرد ؟

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeed_violinist :
تورو خدا چند تا بازی خوب به من معرفی کنید ! دق کردم !
آخرین بازی هایی که گرفتم باتلفیلد 2 و بویلینگ پوینت بود که خوشم نیومد .

پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟ راستی ورلدوارکرافت رو نمیشه یه نفری بازی کرد ؟

world of warcraft براي online ساخته شده و تمام حال بازي هم به همونه . :lol:

Black BIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فقط هواپيماي آتاري :blink: !...نه چشات در مياد...نه رگهاي عصبيت گره مي خوره...نه رمز گشايي داره كه مخت بگوزه (ببخشيد :blush: )...فقط بنزين كم مياري (خودت، نه هواپيمات ;) !)...
خداييش خيلي حال مي ده...قاااااااام قام قام قاااااام (ااااا! ... اين مال ماشين بود
175.gif
...

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از SWAT4 الان مشغول Nexus: The Jupiter Incidence هستم. بازي باحاليه.

بالا