Gt_Max
Registered User
به نقل از tiesto :بدي اين بازي اينه كه رمز و كد تقلب نداره![]()
يه جورايي موافقم... :happy:
به نقل از tiesto :بدي اين بازي اينه كه رمز و كد تقلب نداره![]()
اگر پرنس2 داري اينو بازي كن چون دو سه روزه تمومش ميكنيبه نقل از en2fa :آقا کدوم رو توصيه ميکنيد؟
بازی کردن Prnce of persia
splinter cellandora
gta vice city?
يا اينکه اصلاً برم gta san andreas رو بخرم؟
اگه اين بازي رو بازي كردين و خوشتون اومد بازي shell shock رو هم بازي كنين. :happy: اون بازي درباره جنگ آمريكايي ها با ويتنامي هاست ولي كيل زون درباره جنگ با يه ارتش كلون سازي شدست. شايد مسخره باشه ولي من تو اين بازي بيشتر از اسلحه هاي متنوع و جلوه هاي ويژه و پشتيباني نيروهاي خودي به صورت خيلي موثر و حياتي و كاراي نسبتآ جديد مثل افكت هاي تصويري ، از از نردبون بالا و پايين رفتن شخصيت بازي خوشم اومد. :blink: انصافآ عين واقعيته. :happy:به نقل از terrorist :من كه دارم كيل زون رو بازي مي كنم اونايي كه كنسول دارن اين رو هم حتمآ بگيرن. عند گرافيكه. كمپاني گوريا معمولآ بازي نمي ده نمي ده يهو يه بازي مي ده دهن همه باز مي مونه. دموي قسمت دوم اين بازي تو نمايشگاه e3 رو كه ديدم وسوسه شدم به خاطر اين بازي هم كه شده يه پي اس تيري بخرم.
در مورد world of warcraft ميشه يه توضيحي بديد؟با چه پينگي بازي ميكنيد و سرعت اجراي بازي چطوره؟در يك زمان بطور متوسط چند نفر در محيط بازي هستند.به نقل از shshshsasasa :منم stronghold2 - Battelfield2 - world of warcraft كه از همه با حال تر world of warcraft است . :lol:
به نقل از Ajabshirkhan :در مورد world of warcraft ميشه يه توضيحي بديد؟با چه پينگي بازي ميكنيد و سرعت اجراي بازي چطوره؟در يك زمان بطور متوسط چند نفر در محيط بازي هستند.
در مورد خود بازي هم اگه ميشه يه توضيحات مختصري بديد .
به نقل از saeed_violinist :تورو خدا چند تا بازی خوب به من معرفی کنید ! دق کردم !
آخرین بازی هایی که گرفتم باتلفیلد 2 و بویلینگ پوینت بود که خوشم نیومد .
پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت داره ؟ راستی ورلدوارکرافت رو نمیشه یه نفری بازی کرد ؟