• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...الان من سابقه دار شدم یعنی ...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من که توی همون تاپیک قبلی تون هم عرض کرده بودم که سراغ اینجور کارا نرو می گیرنت! ولی شما طمع برتون داشت و رفتید!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شما مشورت بگیر قبل از این کار ها ؛ و بعد اقدام کن ... اون تاپیک هم بنده حضور نداشتم که بودم ، هرجور بود جلوی شما را میگرفتم.
اثر انگشت گرفتند؟

javad636363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جوری آدرسش رو پیدا کرده اند؟

javad636363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
من که توی همون تاپیک قبلی تون هم عرض کرده بودم که سراغ اینجور کارا نرو می گیرنت! ولی شما طمع برتون داشت و رفتید!
آره همین امروز امروز امروز تو تایپیک گفتید :):general307: بعد میاید اینجا مینویسید من که بهتون گفتم

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
شما مشورت بگیر قبل از این کار ها ؛ و بعد اقدام کن ... اون تاپیک هم بنده حضور نداشتم که بودم ، هرجور بود جلوی شما را میگرفتم.
اثر انگشت گرفتند؟
آره .چیز مهمیه اثر انگشت ؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
واقعا متنفرم از اینا ... .
زندگی نمی تونی بکنی از دست اینا.
به امید روز نابودی همشون ... .

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
واقعا متنفرم از اینا ... .
زندگی نمی تونی بکنی از دست اینا.
به امید روز نابودی همشون ... .
الله و اعلم اونا هم بنده خداها قوانین خودشون را دارن من قبول دارم اشتباه کردم.ولی چه پلیس فتا چه امنیت که رفتم برخوردشون خداییش باهام خوب بود اون چیزی که قبلا فکر میکردم نبود

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
الله و اعلم اونا هم بنده خداها قوانین خودشون را دارن من قبول دارم اشتباه کردم.ولی چه پلیس فتا چه امنیت که رفتم برخوردشون خداییش باهام خوب بود اون چیزی که قبلا فکر میکردم نبود
خدا رو شکر رستگار شدی و نکات مثبتی در پروندت دیده میشه :general304:
Ip ها فکر نکنم اختصاصی باشه و چندین مشترک با هم یک ip دارند
مهندسی اجتماعی و مهندسی معکوس هم روشهای بعدی است
==============
در داستان زیر:
تق تق تق تق
کیه کیه در میزنه؛منم منم مادرتون ؛ یارانه آوردم براتون
(بعد از باز شدن در)
سروان قاسمی هستم اینم حکم قضایی؛بچه ها بریزید تو ماهواره و کامپیوتر و موبایل و وسایل فسق و فجور جمع کنید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مجکومیت به خاطر یک مسئله هست ولی چون اشاعه فحشا براتون نخورده لذا محکومیت کیفری نداشتید.
میتونید برید سو سابقه بگیرید.
البته بعد از ابلاغ رای.

حرف ایشون دقیقا درست هست . سوء سابقه در صورت مجکومیت کیفری هست . در پرونده های حقوقی هم که حکم به قرار بدن و نتونید قرار رو تهیه کنید و منجر به رفتن اونجا :( (اصلا از اسمش خوشم نمیاد) بشه در اون صورت باز سابقه ایجاد میشه

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
حرف ایشون دقیقا درست هست . سوء سابقه در صورت مجکومیت کیفری هست . در پرونده های حقوقی هم که حکم به قرار بدن و نتونید قرار رو تهیه کنید و منجر به رفتن اونجا :( (اصلا از اسمش خوشم نمیاد) بشه در اون صورت باز سابقه ایجاد میشه
یعنی الان این جریمه ای که کردن جز محکومیت کیفری نیست؟

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
خدا رو شکر رستگار شدی و نکات مثبتی در پروندت دیده میشه :general304:

مهندسی اجتماعی و مهندسی معکوس هم روشهای بعدی است
==============
در داستان زیر:
تق تق تق تق
کیه کیه در میزنه؛منم منم مادرتون ؛ یارانه آوردم براتون
(بعد از باز شدن در)
سروان قاسمی هستم اینم حکم قضایی؛بچه ها بریزید تو ماهواره و کامپیوتر و موبایل و وسایل فسق و فجور جمع کنید
چیزی نمیشه گفت . به طرف تو فتا گفتم یه سایت هست تاحالا 150 تا دامین عوض کرده ماهی ده میلیون درآمد داره تو ایرانم هست صاحبش چرا باهاش کاری ندارید بعد گیر دادید به ما به خاطر 3 تا عکس گفت اون فعلا دستوری بهمون نرسیده بعضایشونم خارج کشورن

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
آقا من یکی از دوستام تو فتا کار میکنه و یکی هم تو آگاهی بخش کلاهبرداری های مجازی، پرسیدم ازشون واسه خودمم سوال بوده، اینجوری گفتن:

سیستم نیرو انتظامی به این شکله که پرونده های کیفری رو برای همیشه ثبت و ضبط میکنن و دائمی برای شما یک شماره به عنوان سو پیشینه عینا مشابه شماره ملی شما اونجا میسازن و همیشه سو پیشینه شما محسوب میشه...

ولی در موارد محکومیت جزایی (پرداخت جریمه - مثل شما) یک شماره موقت بهتون میدن که اون شماره برای پیگیری کارهای پرونده شماست و بعد از خاتمه پرونده اتوماتیک بعد از نهایت 6 ماه از سیستم نیروانتظامی،آگاهی،دادسرای جرائم رایانه ایی به طور اتوماتیک با مختومه اعلام شدن پرونده شما پاک میشه!

در یک کلام خیالت راحت سابقه دار نمیشی و نیستی...

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
آقا من یکی از دوستام تو فتا کار میکنه و یکی هم تو آگاهی بخش کلاهبرداری های مجازی، پرسیدم ازشون واسه خودمم سوال بوده، اینجوری گفتن:

سیستم نیرو انتظامی به این شکله که پرونده های کیفری رو برای همیشه ثبت و ضبط میکنن و دائمی برای شما یک شماره به عنوان سو پیشینه عینا مشابه شماره ملی شما اونجا میسازن و همیشه سو پیشینه شما محسوب میشه...

ولی در موارد محکومیت جزایی (پرداخت جریمه - مثل شما) یک شماره موقت بهتون میدن که اون شماره برای پیگیری کارهای پرونده شماست و بعد از خاتمه پرونده اتوماتیک بعد از نهایت 6 ماه از سیستم نیروانتظامی،آگاهی،دادسرای جرائم رایانه ایی به طور اتوماتیک با مختومه اعلام شدن پرونده شما پاک میشه!

در یک کلام خیالت راحت سابقه دار نمیشی و نیستی...

فک کنم شماره موقته همین باشه ک اس ام اسش واسم اومده پرونده شما با شماره فلان به بازپرسی شماره فلان ارجاع شد

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
حالا یه سوال بچه ها من امروز میخوام برم اسناد و املاک کارای ثبت شرکتمو انجام بدم .وقتی الان بگه برو سو پیشینه بگیر جایی مشخص هست که من یه پرونده دادگاه دارم که هنوز رسیدگی نشده مثلا بهم بگه باید ضبر کنی تا پروندت بسته بشه رای صادر بشه بعد بیای واسه سو پیشینه و چند ماه بیوفته عقب و اینکار از دستم در بره

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
میشه دلیلش رو بگید؟
من فروشگاه تجهیزات پزشکی دارم داخل نت ( خودمون شرکت پخش تجهیزات پزشکی دارم ) نمیدونم والا ی طرحی بود به نام پان ک آ 5 فکر کنم
گیر داده بودن فروش تجهیزات پزشکی داخل اینترنت مشکل داره و غیره .... به هر حال ما جواز کسبمون نشون دادیم و مشخص شد جنس ها ممنوعه نیست فروشش و فرضا تولید ایرانه و مجوز وزارت بهداشت داره و غیره .... و قاچاق نیست ، بی خیال موضوع شدن ، همه جا رو میگشتن تا کار به گشتن منزل رسید (( دفتر و انبار هم گشتن و یک سری محصول بردن از سرنگ گرفته تا آب مقطر ))
ی 2ماه یک ماه یادم نمیاد ما رو الاف کردن هی زنگ میزدن بیا برو حالا ما هم کار داشتیم ....
به هر حال ته تهش منو 500 هزار تومان جریمه کردن
تا بی خیال شدن
قاضی آشنا بود مشتری خودم بود و خیلی اشخاص دیگه (( منظورم تو آگاهی ، خود پلیس فتا ، بازپرس شعبه و قاضی )) همه بلا استثنا مشتریم بودن :D
قاضی میگفت والا دارم میگردم ببینم می تونم کم جریمت کنم ، به قول خودش نمیشد جریمم نکنه
با 500 راضی شدن :)

× دوست گرامی نترس برای من حکم جلبمو داشتن و اعلام کرده بودن جنس قاچاق دارم و کالای ممنوعه ، رسما بازداشتم کرده بودن ، بازم شکر خدا اشخاصی که تو پلیس فتا بودن وقتی دیدن گزارش اشتباه است و باهاشون همکاری میکنم؛ اونا هم باهام راه اومدن بردن پیش خودشون تازه نهار هم دعوتم کردن، نشستیم کلی هم با هم صحبت کردیم تا بازپرس کیشیک اومد تا مدارک منو دید گفت می تونی بری و آزادم کردن
واقعا افسر ارشد پلیس فتا آدم خوبی بود و میخواست مشکل حل کنه (( ولی تا دلت بخواد این آدمای زیر دستش شیشه خورده داشتن ))
میشد به من دستبند بزنن خیلی زیر دستی این بنده خدا عشق چنین چیزی بود ، ولی خودش اجازه نداد و گفت اینجا محل کسبش هست و کار خلاف قانون نکرده

بالا