Mehdiwol
Registered User
من که توی همون تاپیک قبلی تون هم عرض کرده بودم که سراغ اینجور کارا نرو می گیرنت! ولی شما طمع برتون داشت و رفتید!
ساده ترین روشش اینه (کلیک کن)؛ مخصوصا اگه از طریق اینترنت سیم کارت وصل شی و یا اینترنت مخابراتچه جوری آدرسش رو پیدا کرده اند؟
ساده ترین روشش اینه (کلیک کن)؛ مخصوصا اگه از طریق اینترنت سیم کارت وصل شی و یا اینترنت مخابرات
آره همین امروز امروز امروز تو تایپیک گفتیدمن که توی همون تاپیک قبلی تون هم عرض کرده بودم که سراغ اینجور کارا نرو می گیرنت! ولی شما طمع برتون داشت و رفتید!
آره .چیز مهمیه اثر انگشت ؟شما مشورت بگیر قبل از این کار ها ؛ و بعد اقدام کن ... اون تاپیک هم بنده حضور نداشتم که بودم ، هرجور بود جلوی شما را میگرفتم.
اثر انگشت گرفتند؟
الله و اعلم اونا هم بنده خداها قوانین خودشون را دارن من قبول دارم اشتباه کردم.ولی چه پلیس فتا چه امنیت که رفتم برخوردشون خداییش باهام خوب بود اون چیزی که قبلا فکر میکردم نبودواقعا متنفرم از اینا ... .
زندگی نمی تونی بکنی از دست اینا.
به امید روز نابودی همشون ... .
خدا رو شکر رستگار شدی و نکات مثبتی در پروندت دیده میشه :general304:الله و اعلم اونا هم بنده خداها قوانین خودشون را دارن من قبول دارم اشتباه کردم.ولی چه پلیس فتا چه امنیت که رفتم برخوردشون خداییش باهام خوب بود اون چیزی که قبلا فکر میکردم نبود
مهندسی اجتماعی و مهندسی معکوس هم روشهای بعدی استIp ها فکر نکنم اختصاصی باشه و چندین مشترک با هم یک ip دارند
آره همین امروز امروز امروز تو تایپیک گفتید:general307: بعد میاید اینجا مینویسید من که بهتون گفتم
مجکومیت به خاطر یک مسئله هست ولی چون اشاعه فحشا براتون نخورده لذا محکومیت کیفری نداشتید.
میتونید برید سو سابقه بگیرید.
البته بعد از ابلاغ رای.
یعنی الان این جریمه ای که کردن جز محکومیت کیفری نیست؟حرف ایشون دقیقا درست هست . سوء سابقه در صورت مجکومیت کیفری هست . در پرونده های حقوقی هم که حکم به قرار بدن و نتونید قرار رو تهیه کنید و منجر به رفتن اونجا(اصلا از اسمش خوشم نمیاد) بشه در اون صورت باز سابقه ایجاد میشه
چیزی نمیشه گفت . به طرف تو فتا گفتم یه سایت هست تاحالا 150 تا دامین عوض کرده ماهی ده میلیون درآمد داره تو ایرانم هست صاحبش چرا باهاش کاری ندارید بعد گیر دادید به ما به خاطر 3 تا عکس گفت اون فعلا دستوری بهمون نرسیده بعضایشونم خارج کشورنخدا رو شکر رستگار شدی و نکات مثبتی در پروندت دیده میشه :general304:
مهندسی اجتماعی و مهندسی معکوس هم روشهای بعدی است
==============
در داستان زیر:
تق تق تق تق
کیه کیه در میزنه؛منم منم مادرتون ؛ یارانه آوردم براتون
(بعد از باز شدن در)
سروان قاسمی هستم اینم حکم قضایی؛بچه ها بریزید تو ماهواره و کامپیوتر و موبایل و وسایل فسق و فجور جمع کنید
آقا من یکی از دوستام تو فتا کار میکنه و یکی هم تو آگاهی بخش کلاهبرداری های مجازی، پرسیدم ازشون واسه خودمم سوال بوده، اینجوری گفتن:
سیستم نیرو انتظامی به این شکله که پرونده های کیفری رو برای همیشه ثبت و ضبط میکنن و دائمی برای شما یک شماره به عنوان سو پیشینه عینا مشابه شماره ملی شما اونجا میسازن و همیشه سو پیشینه شما محسوب میشه...
ولی در موارد محکومیت جزایی (پرداخت جریمه - مثل شما) یک شماره موقت بهتون میدن که اون شماره برای پیگیری کارهای پرونده شماست و بعد از خاتمه پرونده اتوماتیک بعد از نهایت 6 ماه از سیستم نیروانتظامی،آگاهی،دادسرای جرائم رایانه ایی به طور اتوماتیک با مختومه اعلام شدن پرونده شما پاک میشه!
در یک کلام خیالت راحت سابقه دار نمیشی و نیستی...
من فروشگاه تجهیزات پزشکی دارم داخل نت ( خودمون شرکت پخش تجهیزات پزشکی دارم ) نمیدونم والا ی طرحی بود به نام پان ک آ 5 فکر کنممیشه دلیلش رو بگید؟