• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الکسا قاطی کرده؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
فکر نمیکنم این مشکل از الکسا باشه ، مشکل میتونه از خارج از الکسا هم باشه ...
پیروز باشید

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
در مورد کلمه تو گوگل سرچ کردم فقط سیستم محبوبیت کلمه هست که اونم یه سایت ارائه میده و اونم در حال حاضر کار نمیکنه .
خیلی گشتم نبود اگه کسی از دوستان بتونه پیدا کنه خیلی ممنون میشم . خلی لازم دارم.
ادیت:
البته یه نرم افزار برای اینکار به اسم Google Monitor پیدا کردم ولی دوستان میگند گوگل ip رو مسدود میکنه!!

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
رتبه سایت آواپیک در ایران :

قبل از خراب شدن: 2.680
هنگام خراب شدن:3.012
بعد از درست شدن:2.730

البته فکر کنم امروز یا فردا بیاد پایین 2500 ایران

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
رنک ما هم دوباره درست شد ! :دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

:lol:

.نوشته شما بسیار کوتاه است . طول نوشته باید حداقل 6 حرف باشد

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263

بازم خراب شد و به رتبه هنگام خراب شدن رسید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ولی امکانش هست گوگل و یاهو به الکسا رشوه داده باشن و چندین رتبه رو خریده باشن:D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوره الکسا دیگه تموم شده.
به نظر من با توجه به اینکه آمارگیر گوگل رو اکثر سایت ها هست گوگل باید همچین سرویسی راه بندازه ..

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من یک ماه پیش پولی برای یک تبلیغ در الکسا دادم، دو هفته من را معطل کردند و همش می نوشت Approval Pending بعد از دو هفته یک ایمیل برای من آمد که ما دیگر کلا تبلیغات در سایت الکسا انجام نمی دهیم و پول شما را برخواهیم گرداند، بعدش تا یک هفته جواب ایمیلهای من را نمی دادند تا اینکه دو روز پیش دیدم موجودی من صفر شده است، گفتم پول را خوردند و دست ما دیگر به جایی بند نیست ولی امروز ایمیلی زدند و اطلاع دادند که پول را برگردانده اند.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
من یک ماه پیش پولی برای یک تبلیغ در الکسا دادم، دو هفته من را معطل کردند و همش می نوشت Approval Pending بعد از دو هفته یک ایمیل برای من آمد که ما دیگر کلا تبلیغات در سایت الکسا انجام نمی دهیم و پول شما را برخواهیم گرداند، بعدش تا یک هفته جواب ایمیلهای من را نمی دادند تا اینکه دو روز پیش دیدم موجودی من صفر شده است، گفتم پول را خوردند و دست ما دیگر به جایی بند نیست ولی امروز ایمیلی زدند و اطلاع دادند که پول را برگردانده اند.

چه شانسی دارین شما تا همین چند هفته قبل کلی تبلیغ ایرانی رو IPهای ایران بالا بود

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
چه شانسی دارین شما تا همین چند هفته قبل کلی تبلیغ ایرانی رو IPهای ایران بالا بود

هنوز هم چندتا تبلیغات سایتهای ایرانی که بیش از یک ماه پیش تایید شده اند هستند ولی ظاهرا الکسا سیاست کسب درآمد را از تبلیغات به Site Audit و تولزهایی که در اختیار وبمسترها قرار میده برده ولی فکر نمی کنم سایتهای ایرانی زیادی وجود داشته باشند که فقط برای آنالیز تعداد بازدیدکنندگان سایت خود حاضر باشند ماهی 150 دلار به الکسا بدهند.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یعنی کلا الکسا تبلیغات رو تعطیل کرده یا برای سایتهای ایرانی تعطیله؟
درضمن شما خیالت راحت باشه شکرتها و سایتهای معتبر خارجی پول رو نمیخورن اگه بگن بهت میدیم حتما بهت برمیگردونن

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی کلا الکسا تبلیغات رو تعطیل کرده یا برای سایتهای ایرانی تعطیله؟
درضمن شما خیالت راحت باشه شکرتها و سایتهای معتبر خارجی پول رو نمیخورن اگه بگن بهت میدیم حتما بهت برمیگردونن

اینجوری که در خود سایت الکسا نوشته به طوری کلی تبلیغات در این سایت کنسل شده است: Alexa Internet - Ad Rates

دو سه ایمیل اول من که سر نمایش آگهی باهشون چونه میزدم رو خیلی سریع و مودبانه جواب دادند و عذرخواهی هم کردند ولی ایمیل آخری که هفته پیش زدم را تازه امروز جواب دادند فکر می کنم در این هفته مشکلاتی در سایت الکسا پیش آمده بوده که خیلی درگیرشان کرده بود.

بالا