• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الکسا قاطی کرده؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همانطورکه میشد حدس زد ظاهر الکسا به طور کلی عوض شد و حالا آنها به دنبال شیوه ای دیگر برای پول درآوردن هستند.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یک موضوعی در مورد رتبه دهی سایت الکسا برای من خیلی عجیب است که اگر دوستان کسی در این زمینه اطلاعی دارد لطفا برای من توضیح دهد.

من چند سال پیش یک سایت فارسی و یک سایت انگلیسی را تقریبا همزمان راه اندازی کردم، مقایسه این دو بر اساس Google Webmaster Tools:

1. پیج رنک سایت انگلیسی: 6 سایت فارسی: 1

2. تعداد impression روزانه سایت انگلیسی: 1,200,000 سایت فارسی: 1,800

3. تعداد کلیک روزانه سایت انگلیسی: 64,000 سایت فارسی: 16

ولی

رتبه جهانی الکسای سایت انگلیسی: 175,000 سایت فارسی: 135,000

این رتبه الکسای این دو سایت چند ساله در همین حدود است فقط تفاوتی که وجود دارد این است که سایت انگلیسی بهترین رتبه را در آمریکا دارد که 98,000 است ولی سایت فارسی در ایران رتبه 2,200 دارد.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
فکر کنم این رتبه میزان مزدوری است!

ادگاه:

رتبه: 6 از 10

سلامت: 10 از 20

جایگاه: 383

رنج: 77.617 از 100
آقا این چه مدلی محاسبه میکنه؟ چرا همه یکیه؟ من با سایت نیکصالحی یکیه رتبم فقط جایگاه اون کمتر از منه چه مدلیه محاسبش؟ داینامیکه یا از قبل دادن بهش عددا رو؟ این نوشته بود همه سایتها نیست ولی ادگاه هست من هستم نیکصالحی هست همه دیگه پس هستن؟!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سایتهای بزرگ رو چک کن نیستند

تبیان رو چک کنید مریضی داره !

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ورزش 3 رتبه اول در کشور است!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ورزش 3 رتبه اول در کشور است!
این جایگاه فکر نمیکنم رتبه در کشور باشه چون سایتهای بزرگی مثل نیکصالحی رتبه های بالا دارن این رتبه های حتما یه فلسفه ای داره بعدا منتشر میشه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
این جایگاه فکر نمیکنم رتبه در کشور باشه چون سایتهای بزرگی مثل نیکصالحی رتبه های بالا دارن این رتبه های حتما یه فلسفه ای داره بعدا منتشر میشه

نیکصالحی جایگاه 34 را دارد، فکر کنم درست باشد، اینکه ورزش 3 هم رتبه اول را داشته باشد با توجه به رتبه الکسای آن عجیب نیست.

به دست آوردن اینکه مردم ایران دنبال چه سایتهایی هستند توسط سازمان فیلترینگ زیاد نباید سخت باشد ولی این نمره سلامت واقعا مسخره است، نیکصالحی هم از 20 نمره 10 را گرفته ولی سایتهای خودی را نگاه کنید به همه بالای 10 دادن! ما هم باید تو سایت ادگاه یک کم قربون صدقه شون بریم تا نمره سلامت ما هم بره بالا!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نیکصالحی جایگاه 34 را دارد، فکر کنم درست باشد، اینکه ورزش 3 هم رتبه اول را داشته باشد با توجه به رتبه الکسای آن عجیب نیست.

به دست آوردن اینکه مردم ایران دنبال چه سایتهایی هستند توسط سازمان فیلترینگ زیاد نباید سخت باشد ولی این نمره سلامت واقعا مسخره است، نیکصالحی هم از 20 نمره 10 را گرفته ولی سایتهای خودی را نگاه کنید به همه بالای 10 دادن! ما هم باید تو سایت ادگاه یک کم قربون صدقه شون بریم تا نمره سلامت ما هم بره بالا!
فکر نمیکنم رتبه ورزش3 و نیکصالحی انقدر فرق داشته باشه تازه ان که هیچ رتبه سایت فان پاتوق در الکسا از ما پایین تر هست ولی اینجا بیش از 2 برابر ما هست!! من فکر نمیکنم رتبه بندی بر اساس الکسا باشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

بنابر اطلاعات جالب و خوب شما با شرکا مشورت کردم قرار شد عکس دستمال یزدی تو هدر سایت بذاریم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

من فکر می کنم این نمره سلامت بر اساس معیارهای خودشون باشه ...
(مثلاً توی سایت کمتر کلماتی که اونا خوششون نمیاد وجود داشته باشه !)
پس این نشون میده اونا چقدر دارند درباره ما اطلاعات جمع می کنند !!!

الکسا هم کلاً نامردی و مذخرفه و اصلاً معیار درستی برای قضاوت در مورد یک سایت نیست ... (اطلاعات بدی نداره ولی معیار 100% نباید باشه ...)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
من فکر می کنم این نمره سلامت بر اساس معیارهای خودشون باشه ...
(مثلاً توی سایت کمتر کلماتی که اونا خوششون نمیاد وجود داشته باشه !)
اگه خوششون نیاد از کلمه ای! یا اخطار میدن یا چیزطر میکنن

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
نه انقدر سریع هم به کلمات گیر نمیدن ...
مثلاً کلمه "وی پی ان" یا کلمه "فیلتر" الان روش از اون حساسیتها که قبلاً بود نیست ... ولی حتماً معیار بندی می کنند و پیش خودشون میگن: "چه لزومی داره که یه سایت مفید و ایرانی - اسلامی همچین کلماتی توش وجود داشته باشه ؟ " و واسه همین بهش نمره منفی می دن ...
شاید با مواردی مثل تعداد ریپورتهای ثبت شده از اون سایت هم امتیاز منفی بدن ...

یا این که همه فکر می کنند اگر در تصاویر چیزهایی رو بنویسند و یا تصویر شامل یک محتوایی باشه ، نرم افزارهای مانیتورینگ اونها رو تشخیص نمیدن ! در صورتی که اصلاً اینطوری نیست و مثلاً نرم افزارها می تونن تشخیص بدن که شخص موجود در یک عکس چقدر بد حجاب هست :D

البته تا زمانی که خودشون یه توضیحی ندن که از کجا این امتیازات رو میدن نمیشه متوجه شد که دقیقاً چی به چیه ;)

بالا