آقا این چه مدلی محاسبه میکنه؟ چرا همه یکیه؟ من با سایت نیکصالحی یکیه رتبم فقط جایگاه اون کمتر از منه چه مدلیه محاسبش؟ داینامیکه یا از قبل دادن بهش عددا رو؟ این نوشته بود همه سایتها نیست ولی ادگاه هست من هستم نیکصالحی هست همه دیگه پس هستن؟!فکر کنم این رتبه میزان مزدوری است!
ادگاه:
رتبه: 6 از 10
سلامت: 10 از 20
جایگاه: 383
رنج: 77.617 از 100
این پس چیه؟سایتهای بزرگ رو چک کن نیستند
تبیان رو چک کنید مریضی داره !
این جایگاه فکر نمیکنم رتبه در کشور باشه چون سایتهای بزرگی مثل نیکصالحی رتبه های بالا دارن این رتبه های حتما یه فلسفه ای داره بعدا منتشر میشهورزش 3 رتبه اول در کشور است!
این جایگاه فکر نمیکنم رتبه در کشور باشه چون سایتهای بزرگی مثل نیکصالحی رتبه های بالا دارن این رتبه های حتما یه فلسفه ای داره بعدا منتشر میشه
فکر نمیکنم رتبه ورزش3 و نیکصالحی انقدر فرق داشته باشه تازه ان که هیچ رتبه سایت فان پاتوق در الکسا از ما پایین تر هست ولی اینجا بیش از 2 برابر ما هست!! من فکر نمیکنم رتبه بندی بر اساس الکسا باشهنیکصالحی جایگاه 34 را دارد، فکر کنم درست باشد، اینکه ورزش 3 هم رتبه اول را داشته باشد با توجه به رتبه الکسای آن عجیب نیست.
به دست آوردن اینکه مردم ایران دنبال چه سایتهایی هستند توسط سازمان فیلترینگ زیاد نباید سخت باشد ولی این نمره سلامت واقعا مسخره است، نیکصالحی هم از 20 نمره 10 را گرفته ولی سایتهای خودی را نگاه کنید به همه بالای 10 دادن! ما هم باید تو سایت ادگاه یک کم قربون صدقه شون بریم تا نمره سلامت ما هم بره بالا!
بلاگفا احتمالا دیگه تموم کردهمن منظورم این بود نمره کم سلامت گرفته
مریضه
نگفتم نداره که
مثلا بلاگفا نمره نداره
نیکصالحی جایگاه 34 را دارد، فکر کنم درست باشد، اینکه ورزش 3 هم رتبه اول را داشته باشد با توجه به رتبه الکسای آن عجیب نیست.
به دست آوردن اینکه مردم ایران دنبال چه سایتهایی هستند توسط سازمان فیلترینگ زیاد نباید سخت باشد ولی این نمره سلامت واقعا مسخره است، نیکصالحی هم از 20 نمره 10 را گرفته ولی سایتهای خودی را نگاه کنید به همه بالای 10 دادن! ما هم باید تو سایت ادگاه یک کم قربون صدقه شون بریم تا نمره سلامت ما هم بره بالا!
اگه خوششون نیاد از کلمه ای! یا اخطار میدن یا چیزطر میکننمن فکر می کنم این نمره سلامت بر اساس معیارهای خودشون باشه ...
(مثلاً توی سایت کمتر کلماتی که اونا خوششون نمیاد وجود داشته باشه !)