ممنونم
بعد ببخشیبد یعنی آب معمولی میتونه این آلودگی ویروسی را از بین ببره ؟ اگر ژل ضد عفونی کننده باشه چی ؟
چون خودم هم گوشیم سامسونگه یه خورده ترسیدم نکنه این هم این هم صفحه خراب بشه
بهم گفته هر چی کمتر بهتر یه چیزی میخواد که هنگ نکنه و مشکل نرم افزاری و یا باگ نداشته باشه حدودا قیمت 2800 یا شاید بتونه حداکثر تا 4 باشه
آیا رم 2 گیگ یا 3 گیگ ممکنه هنگ کنه گوشی برای کارهای روزانه ؟
مثلا بین اینها galaxy a12 - m11 و یا redmi 9a یا redmi 9
اگر چیز دیگه ای هم است که قوی باشه هم بگید ممنون میشوم
نه اب معمولی ویروس رو اگر الوده باشه که پاک نمیکنه.من تمیز کردن در حالت عادی منظورم بود.
برای ویروس تنها راهی که به ذهنم میرسه
ناچارا اینه که حتما روی گوشی گلس نصب کنید و
کمی الکل رو با اب رقیق کنید و فقط و فقط با دقت روی همون گلس بکشید. برای دور گوشی هم حتما قاب سیلیکون یا هر قاب دیگه ای نصب کنید که بتونید درش بیارید و تمیزش کنید.
کلا سعی کنید با دست تمیز به گوشی دست بزنید و مثلا اگر نمیشه از هدفون استفاده کنید تا تماس با گوشی کم بشه دیگه...چاره دیگه ای نیست که
تا این ویروس بلکه کم بشه همه راحت شیم
همون به نظر من بین A12 یا redmi9 انتخاب کنه...جفتشون تقریبا مشابه هستن...هم باتری هاشون هم صفحه نمایشاشون...یکم دوربین سامسونگ بهتره و من خودم رابط کاربری سامسونگ رو خیلی بیشتر میپسندم...باز ببینید سلیقه چطوریه...اینا نسخه های رم 4 گیگ اشون بین 4 تومن تا 4200 هستن....و به نظر من هم 4 گیگ رم رو بخره که راحت باشه.
تو این قیمتا مورد دیگه ای بهتر از اینا نیست./
یه پله بالاتر میشه A21s یا POCO M3 که خب ارزش دارن ولی تقریبا 4600-4700 باید پول بده....اینا بهترن ولی برای کار معمولی همون 4 تومنیا هم خوبن و کاملا جوابگو استفاده عادی هست/