واقعا عجیب غریب شده .. من در طول هفته 3 تا 4 روز بازدید نرمال دارم که زیر 2500 ای پی نیست ... دو روز تا 3 روز هفته با توجه به ماهیت سایت شاید بازدید و ورود ها بالای 5000 ای پی بشه دقیقا تو این دو روز که اماز بازدید و وردوی گوگل میره بالا رتبه الکسام افت می کنه و بد هم افت می کنه !!! کیورد هام هم همین طور !!!!
جالب تر اینه که 3 هفته پیش یک هفته به علت مشکلات شخصی به هیچ وجه قادر به ابدیت کردن سایت نبودم و سایت ابدیت نبود .... تو اون یک هفته رتبه الکسا سایت به شدت بهبود یافته بود اما وقتی از دو هفته پیش مرتب ابدیت می کنم کیورد هایی که صفحعه اول و دوم گوگل داشتم ناپدید شده و الکسامون هم افت کرده و خیلی عالی میشه 6000 هزار ایران میشه و بعد برمیگرده به 7 هزار با وجود اینکه تو انالیز الکسا تمام بانس ریت هام سبز و نمودار هم صعودی هست !!!!
من که قاطی کردم کلا .... مگر میشه یه اینقدر افت رتبه و کلمه کلیدی شدید باشد ؟!!! خرداد سایت ما رتبه اش 1500 ایران بود و الکسا جهانی مون 60 هزار بود بود اون موقع ای پی هامون ورودیمو از گوگل نهایتا 2500 بود اما الان دو برابر هستیم رتبمون 6000 شده !!! جهانی هم 210 هزار !!!
www.tifo30.ir
یه سایت دانلود فیلمم هم روزی 500 تا 800 ورودی داشت الان شده روزی 50 تا ورودی گوگل ؟!!! ای یکی که کلا نابود شده !!! این رو چه طوری می تونم درست کنم .. تو گوگل وبمستر هیچ اروری نداره !!!
من فکر می کنم به خاطر این بازدیدتون تغییر می کنه که تو بعضی کلمات رندوم شده یعنی یه روز تو صفحه اول و دوم میاد و یه روز دیگه تو صفحه 6 و 7 هم نیست!مشکلی که الان همه سایت هایی که افت بازدید داشتن دارند.معلوم نیست الگوریتم جدید گوگل واقعا چی هست.یه وقتایی هم از یه سایت سه تا لینک تو صفحه اول گذاشته؟
جالبه برای سایت من همینطور ورودی داره کم میشه و از وقتی کم شد زیاد نشده.پست های جدید هم 6 ماهه که هیچ ورودی نمی گیرند و صفحه اول یا دوم نمیاد ولی قبلا هر مطلب جدیدی می فرستادم بعد از یک ماه ورودی گوگل خوبی داشت
Last edited: