• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الگوریتم پنگوئن 4 گوگل و تغییرات ناگهانی در رتبه بندی گوگل از روی اول سپتامبر

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا عجیب غریب شده .. من در طول هفته 3 تا 4 روز بازدید نرمال دارم که زیر 2500 ای پی نیست ... دو روز تا 3 روز هفته با توجه به ماهیت سایت شاید بازدید و ورود ها بالای 5000 ای پی بشه دقیقا تو این دو روز که اماز بازدید و وردوی گوگل میره بالا رتبه الکسام افت می کنه و بد هم افت می کنه !!! کیورد هام هم همین طور !!!!
جالب تر اینه که 3 هفته پیش یک هفته به علت مشکلات شخصی به هیچ وجه قادر به ابدیت کردن سایت نبودم و سایت ابدیت نبود .... تو اون یک هفته رتبه الکسا سایت به شدت بهبود یافته بود اما وقتی از دو هفته پیش مرتب ابدیت می کنم کیورد هایی که صفحعه اول و دوم گوگل داشتم ناپدید شده و الکسامون هم افت کرده و خیلی عالی میشه 6000 هزار ایران میشه و بعد برمیگرده به 7 هزار با وجود اینکه تو انالیز الکسا تمام بانس ریت هام سبز و نمودار هم صعودی هست !!!!
من که قاطی کردم کلا .... مگر میشه یه اینقدر افت رتبه و کلمه کلیدی شدید باشد ؟!!! خرداد سایت ما رتبه اش 1500 ایران بود و الکسا جهانی مون 60 هزار بود بود اون موقع ای پی هامون ورودیمو از گوگل نهایتا 2500 بود اما الان دو برابر هستیم رتبمون 6000 شده !!! جهانی هم 210 هزار !!!
www.tifo30.ir
یه سایت دانلود فیلمم هم روزی 500 تا 800 ورودی داشت الان شده روزی 50 تا ورودی گوگل ؟!!! ای یکی که کلا نابود شده !!! این رو چه طوری می تونم درست کنم .. تو گوگل وبمستر هیچ اروری نداره !!!

من فکر می کنم به خاطر این بازدیدتون تغییر می کنه که تو بعضی کلمات رندوم شده یعنی یه روز تو صفحه اول و دوم میاد و یه روز دیگه تو صفحه 6 و 7 هم نیست!مشکلی که الان همه سایت هایی که افت بازدید داشتن دارند.معلوم نیست الگوریتم جدید گوگل واقعا چی هست.یه وقتایی هم از یه سایت سه تا لینک تو صفحه اول گذاشته؟
جالبه برای سایت من همینطور ورودی داره کم میشه و از وقتی کم شد زیاد نشده.پست های جدید هم 6 ماهه که هیچ ورودی نمی گیرند و صفحه اول یا دوم نمیاد ولی قبلا هر مطلب جدیدی می فرستادم بعد از یک ماه ورودی گوگل خوبی داشت

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من فکر می کنم به خاطر این بازدیدتون تغییر می کنه که تو بعضی کلمات رندوم شده یعنی یه روز تو صفحه اول و دوم میاد و یه روز دیگه تو صفحه 6 و 7 هم نیست!مشکلی که الان همه سایت هایی که افت بازدید داشتن دارند.معلوم نیست الگوریتم جدید گوگل واقعا چی هست.یه وقتایی هم از یه سایت سه تا لینک تو صفحه اول گذاشته؟
جالبه برای سایت من همینطور ورودی داره کم میشه و از وقتی کم شد زیاد نشده.پست های جدید هم 6 ماهه که هیچ ورودی نمی گیرند و صفحه اول یا دوم نمیاد ولی قبلا هر مطلب جدیدی می فرستادم بعد از یک ماه ورودی گوگل خوبی داشت
اره دقیقا همین طوری است ... من سایتم فوتبالی است با این روندی که داشتیم طی 6 ماه گذشته راحت به زیر 1500 ایران می رسیدیم ولی از خرداد به بعد با افزایش ورودی گوگل امارمون در الکسا افت کرد یا کی ورد هامون که صفحه اول و دوم گوگل بودند یا رفتن عقب یا کلا محو شدند و در صفحات گوگل نیستند !!!
سایت دانلود فیلمم هم که عرض کردم کلا بازدید هاش نابود شده !! تا همین مرداد ماه هر پست راحت کلی بازدید می خورد الان در روز نهایتا 50 تا ورودی گوگل داریم :)))

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فعلا گفتن که گوگل خودش لینک های اسپم رو شناسایی میکنه و امتیازشون رو پاک میکنه از سایت شما

پس بهتره لینک سازی مفید کنید

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببینید تمامی مواردی که عنوان کردید همه علائم پنالتی هست منتهی همانطور که قبلا گفتم این الگریتم شکل و ماهیتش با الگریتم قبلی پنگوون متفاوت هست اولین تفاوت انلاین بودن و برخط بودن این هست که درجا و بلافاصله بدون هشدار پنالتی می کنه وقتی گفته می شه بدون هشدار منظور بدون اخطار علنی هست چیزی که قبلا حداقل در مواردی وجود داشت اما قبل از اینکه سایت پنالتی بشه در وب مستر سیگنال های رو ارسال می کنه که اگر شما بطور مرتب از وب مستر پیگیر نبض حیاتی سایت بوده باشید متوجه این اخطار ها شده و قبل از پنالتی موارد رو به سرعت رفع کرده که نتیجش سیگنال مثبت و اجابت در خواست الگریتم هست و نتیجش عدم پنالتی سایت است
اما خوبی این پنالتی جدید اینه که اگر بدرستی تشخیص بدید که چه بخشی منجر به پنالتی شده و بعد اون مشکلات را رفع کنید بلافاصله و انی رتبه و اعتبار سایت بر می گرده و حتی ممکنه خیلی بیشتر از سابق در کلمات کلید قبلی رتبه بگیرید
این چرخش سریع در نتایج نتیجه اعمال پنالتی در هسته الگریتم است یعنی دیگه مقطعی پنالتی اجرا نمی شه بلکه برای یک پروسه دائمی و همیشگی الگریتم های پنالتی شبکه رتبه بندی گوگل رو مونیتور کرده و بشدت با با هر گونه تخلفی بصورت انی برخورد می کنندکه نتیجش همین اوضاع هست
پیشنهاد می کنم بررسی همه جانبه از سایت خودتون داشته باشید بخصوص در رابطه با لینک های ورودی به سایت خودتون و همینطور لینک های خروجی سایت خودتون که لینک های ورودی همون لینک های هست که گرفتید خریداری کردید و یا اگهی دادید و لینک های خروجی جایگاه های که از سایت خودتون به سایت ها حالا بشکل بک لینک اگهی پاپ اپ و... اختصاص دادید هست این ها رو تک به تک انلیز کنید و موارد مشکوک رو سریع برطرف کنید اینکار ممکنه منجر به افت شدید تر رتبه شما بشه بنابراین لازم هست بدرستی انلیز و تععین بشه که ایا واقعا سایت شما پنالتی شده یاخیر و یا اینکه یک افت مقطعی حاصل از مواج شدن الگریتم رتبه بندی گوگل هست

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از دوستانی که مشکل افت بازدید داشتن سوالی دارم که اگه جواب بدن ممنون میشم.همونطور که گفتم من سه تا سایت کاملا مشابه دارم و دو تا سایت دیگه ورودی گوگل هیچ تغییری نکرده ولی فقط این یکی که پربازدیدتر بود مشکل پیدا کرده و تقریبا تو دو هفته اخیر روزی هزار تا کلیک داره کم میشه! همینطوری پیش بره سایتم که درامد خیلی خوبی هم برام داشت کاملا نابود میشه.وقتی فکر کردم دیدم من برای گوگل وبمستر این سایت با یه مرورگر وارد میشم وبرای اون دو تا با یکی دیگه.دو هفته پیش تو صفحه اول گوگل پنجره ای باز شد و راجع به سرچ محلی سوال کرد که چون پنجره بسته نمی شد من مجبور شدم یه گزینه رو انتخاب کنم و برم صفحه بعد یعنی سرچ محلی رو قبول کردم(البته هیچ ارتباطی به گوگل وبمستر نداشت و تو صفحه اول گوگل بود) ولی برای اون یکی مرورگر همچین سوالی پرسیده نشد.
حالا سوالم اینه برای شما هم همچین پنجره ای تو صفحه سرچ گوگل باز شده که اوکی کرده باشید؟

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
ببینید تمامی مواردی که عنوان کردید همه علائم پنالتی هست منتهی همانطور که قبلا گفتم این الگریتم شکل و ماهیتش با الگریتم قبلی پنگوون متفاوت هست اولین تفاوت انلاین بودن و برخط بودن این هست که درجا و بلافاصله بدون هشدار پنالتی می کنه وقتی گفته می شه بدون هشدار منظور بدون اخطار علنی هست چیزی که قبلا حداقل در مواردی وجود داشت اما قبل از اینکه سایت پنالتی بشه در وب مستر سیگنال های رو ارسال می کنه که اگر شما بطور مرتب از وب مستر پیگیر نبض حیاتی سایت بوده باشید متوجه این اخطار ها شده و قبل از پنالتی موارد رو به سرعت رفع کرده که نتیجش سیگنال مثبت و اجابت در خواست الگریتم هست و نتیجش عدم پنالتی سایت است
آقا مازیار برای اینکه رتبه گوگلمون برگده حالا باید چیکار کنیم؟
یه ماه میشه لینک های سایتمونم گزارش کردیم نه پاک کرده و نه تغییری تو رتبه ایجاد شده.
گوگل پاک خول شده.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آقا مازیار برای اینکه رتبه گوگلمون برگده حالا باید چیکار کنیم؟
یه ماه میشه لینک های سایتمونم گزارش کردیم نه پاک کرده و نه تغییری تو رتبه ایجاد شده.
گوگل پاک خول شده.
به یک نکته اشاره کنم نوسانات افت رتبه با توجه وضعیت فعلی و تا جا افتادن این الگریتم ممکنه تا مدت ها ادامه پیدا کنه و حتی بعد از اون نیز نباید دیگه انتظار رتبه بندی مرسوم و قدیمی گوگل رو داشت و این چرخش رتبه ها از دید من یک امر دائمی خواهد بود هرچند با دامنه نوسانات کمتر ذکر این نکته ضرروی است که شاید هر افت رتبه ای از پنالتی و یا اثرات قبل از اون نباشه صرفا تشخیص فعلی گوگل برای جایگزینی دیگری به جای سایت فعلی هست و باید با دقت و انلیز های ضرور شانس چرایی اون رو بالابرد
در مورد سوال شما اگر مشکل از لینک های شما باشه دو حالت داره یا اینکه ناخواسته این لینک ها ایجاد شدن و شما نقشی در این لینک ها نداشتید که در اینصورت خود گوگل این هار رو بررسی می کنه اسپماش رو خنثی می کنه و با اعتبارشو براتون حفظ می کنه و اعتبارش رو برای سایت شما همچنان نگه میداره که با توجه به افت رتبه شدید سایت شما در ظرف یکماه از استارت پنالتی و عدم بازگشت به نظر من این مورد نیست هرچند نیاز به انلیز سایت شما هست تا بشه بهتر نظر داد
اما اگر لینک ها توسط شما بوجود اومده به هر شکلیش به غیر از شبکه های اجتماعی که موضوعی دیگری هست بازهم در اینجا گوگل شروع به بررسی میکنه منتهی سایت شما به قرنطینه میره تا گوگل به نتیجه برسه این قرنطینه یکی از اثراتش همین افت رتبه هست تا گوگل مطمئن بشه سایت شما شایستگی و اعتبار لازم رو برای جایگاه و یا جایگا ه های قبلیش برروی یک کلمه یا کلمات کلیدی مرتبط قبلی و حتی جدید داره و ممکنه تا مدت ها این قرنطینه طول بکشه و یا شاید همین فردا برداشته باشه واقعا امکان پیش بینیش نیست
در این مورد نحوه و شرایط لینک سازی و همچنین سایت و سایت های که لینک گرفته شده و مرتبط بودن یا نبودنش با سایت شما و بیش از ده فاکتور دیگه همه برروی تک تک لینک های شما اعمال میشه تا هوش الگریتم به نتیجه برسه
پیشنهاد می کنم اگر در دوران قرنطینه هستید در طول این مدت برروی محتوا ومحتوا سازی اصولی بشدت کار کنید و از هرگونه بک گیری و تبلیغات در سایت خودتون و دیگر سایت بپرهیزید تا نتیجش معلوم بشه
اما اگر مشکل از لینک ها نباشه و مرتبط با دیگر پارامتر ها مثل محتوا باشه خودش داستان دیگه ای داره که باید کشف محتوای ضعیف اسپم و مشکل دار بشه و بعد غنی سازی کنید اون هارو تا سیگنال های مثبت گسیل باشه
و اگر مشکل از هردوی این فاکتور ها باشه باید از روش های ترکیبی و چرخشی برای ریکاوری استفاده کنید
و اگر متاسفانه پنالتی شده باشید که بازهم شاخصه اصلیش همین افت رتبه هست کاملا سایت باید انلیز دقیق لینک-محتوا بشه تا نقاط و اسپوت های تاریک کشف و ریکاوری بشه که باز اینجا دارای دو وجه هستش ممکنه اقدامات نتیجه بده و رتبه برگرده یا حداقل شروع به برگشت کنه و یا نه همچنان مشکل پابرجا بمونه که باز باید این چرخه کشف-ریکاوری تکرار بشه تا شانس کشف ایرادات بیشتر بشه تا درنهایت شانس بازگشت رتبه نیز بالاتر بره که مدت زمان و تشخیص اون با گوگل هست این الگریتم جدید باز دو چهره داره یه چهره خشن که واقعا پنالتیش خیلی بد و سنگین اعمال می شه و شاید سایت هرگز به رتبه و اعتبار سابق برنگرده از اونطرف در صورت ریکاوری بلافاصله اقدامات شما به جهت ریکاوری توسط الگریتم رصد می شه و اگر مثبت باشه انی رتبه و جایگاه و اعتبار شما بر میگرده که ممکنه حتی به یک ساعت نیز نکشه
به هر صورت شما به عنوان ادمین از نحوه لینک ها و محتوا سازی سایت خودتون اگاه هستید و می تونید نتیجه بگیرید که در صورت پنالتی شانس بازگشت سایت از دید خودتون چقدر هست
یه نکته کلیدی هم بگم فرق بین دوران قرنطینه با محتوا در این هست که در دوران قرنطیه کرولینگ سایت به ایستایی و صفر مطلق نمیرسه و بازی می کنه اما در پنالتی خط عمر کرول در رنج ایستا و با نواسانات اندک هست که نشون دهنده خنثی شدن سایت می باشد امیدوارم مشکل سایت شما حل بشه و سایت به روز های اوج خودش برگرده

irir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من جند تا سوال ذهنم رو مشغول کرده دوستان اگر جوابی دارن ممنون میشم بهم بگن
کلا یک ماهه الکسا هم واقعا قاطی هست و رتبه بسیاری از سایتها افزایش شدید داشته حتی سایتهایی مثل ترنجی از ۳۰۰ رسیدن ۸۶۰ و هرچی دست و پا هم میزنی بدتر میشه

۱-الکسا وقتی روزانه رتبه رو میزنه این رتبه امار کدوم روز هست من با توجه به امارگر هایی که رو سایتم هست متوجه شدم تقریبا امار الکسا مربوط به دو روز قبل هست یعنی رتبه ای که امروز میزنه برمبنای دو روز قبله
۲-چرا بعضی از سایتها با بازدید ۵۰۰ آی پی در روز رتبه ۳۵۰۰ داره و یک سایت با بازدید ۱۰۰۰ تا در روز رتبه ۴۸۰۰ آیا این مورد بخاطر نصب تولبار الکسا هست چون اون سایت که بازدید کننده کمتر داره اما چون از سایتهای بهبود رنک استفاده میکنه احتمالا وکاربرها تولبار الکسا دارن
۳-کلا برای بهبود الکسا کدام بازدید خوبه بازدید موتور جستجو-بازدید کلیکی-یا پاپ آپ

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من جند تا سوال ذهنم رو مشغول کرده دوستان اگر جوابی دارن ممنون میشم بهم بگن
کلا یک ماهه الکسا هم واقعا قاطی هست و رتبه بسیاری از سایتها افزایش شدید داشته حتی سایتهایی مثل ترنجی از ۳۰۰ رسیدن ۸۶۰ و هرچی دست و پا هم میزنی بدتر میشه

۱-الکسا وقتی روزانه رتبه رو میزنه این رتبه امار کدوم روز هست من با توجه به امارگر هایی که رو سایتم هست متوجه شدم تقریبا امار الکسا مربوط به دو روز قبل هست یعنی رتبه ای که امروز میزنه برمبنای دو روز قبله
۲-چرا بعضی از سایتها با بازدید ۵۰۰ آی پی در روز رتبه ۳۵۰۰ داره و یک سایت با بازدید ۱۰۰۰ تا در روز رتبه ۴۸۰۰ آیا این مورد بخاطر نصب تولبار الکسا هست چون اون سایت که بازدید کننده کمتر داره اما چون از سایتهای بهبود رنک استفاده میکنه احتمالا وکاربرها تولبار الکسا دارن
۳-کلا برای بهبود الکسا کدام بازدید خوبه بازدید موتور جستجو-بازدید کلیکی-یا پاپ آپ

سلام دوست عزیز.به نظر من مهمترین فاکتورها برای کاهش رنک الکسا:
1.تعداد بازدید کننده(نه تعداد ای پی) سایت هایی که پاپ اپ میگیرند یک شبه رتبه الکسا شون چند هزار تا پایین میاد
2.بک لینک
3.زمان بیشتر ماندگاری بازدید کننده در سایت
مثلا سایت نو عروس من همیشه فکر می کردم این سایت با رتبه الکسا 250 بازدیدش چند برابر سایت من باشه ولی بعد متوجه شدم بازدیدش یک چهارم سایت منه ولی میانگین زمانی که بازدید کننده در سایت هست 12 دقیقه ست! ومیانگین تعداد بازدید 13 صفحه

irir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز.به نظر من مهمترین فاکتورها برای کاهش رنک الکسا:
1.تعداد بازدید کننده(نه تعداد ای پی) سایت هایی که پاپ اپ میگیرند یک شبه رتبه الکسا شون چند هزار تا پایین میاد
2.بک لینک
3.زمان بیشتر ماندگاری بازدید کننده در سایت
مثلا سایت نو عروس من همیشه فکر می کردم این سایت با رتبه الکسا 250 بازدیدش چند برابر سایت من باشه ولی بعد متوجه شدم بازدیدش یک چهارم سایت منه ولی میانگین زمانی که بازدید کننده در سایت هست 12 دقیقه ست! ومیانگین تعداد بازدید 13 صفحه
تا اینجا درست و ممنونم از پاسخگویی اما یک سوال دیگه دارم آیا تولبار الکسا تاثیر داره یک مثال بزنم یک سایت با 1000 تا بازدید کننده بدون تولبار الکسا و یکی با 900 تا که 90 درصد کاربرها تولبار الکسا دارن آیا از دید الکسا دومی تو رتبه دهی بهتر هست

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تا اینجا درست و ممنونم از پاسخگویی اما یک سوال دیگه دارم آیا تولبار الکسا تاثیر داره یک مثال بزنم یک سایت با 1000 تا بازدید کننده بدون تولبار الکسا و یکی با 900 تا که 90 درصد کاربرها تولبار الکسا دارن آیا از دید الکسا دومی تو رتبه دهی بهتر هست

من تا به حال نشنیدم تولبار الکسا بتونه روی رتبه سایت تاثیر بذاره چون این مساله ارتباطی به خود سایت نداره و کاربران استفاده می کنن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تولبار الکسا چنتا اهمیت داره

بررسی اطلاعات کاربر و ارسالش به الکسا

و بررسی رفتار کاربر داخل هر سایت

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

myab

Registered User
لایک‌ها
17
کسی از روز گذشته تا الان دچار تغییر چند پله ای در نتایج جستجوهای کیورد هاش شده؟ مثلا یک هو چند پله کاهش داشته باشه یا چند پله افزایش؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی از روز گذشته تا الان دچار تغییر چند پله ای در نتایج جستجوهای کیورد هاش شده؟ مثلا یک هو چند پله کاهش داشته باشه یا چند پله افزایش؟
من نه

ممنکه از طریق manual action منالتی بشید

ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
هرچی هست
الگوریتم خاص و عجیبیه

بالا