• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الگوریتم پنگوئن 4 گوگل و تغییرات ناگهانی در رتبه بندی گوگل از روی اول سپتامبر

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
این آمار واقعا چرت هستش.
سایت هایی همکه گونی بک لینک داشتن افت کردن.
فاز گوگل با این آپدیت مذخرف معلوم نیست چیه.

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
این آمار واقعا چرت هستش.
سایت هایی همکه گونی بک لینک داشتن افت کردن.
فاز گوگل با این آپدیت مذخرف معلوم نیست چیه.
نه اتفاقا.
من سایتی سراغ دارم که با بک لینک بیست روزه با کلمه دانلود فیلم اومده صفحه اول
اما من از صفحه دوم رفتم صفحه ده

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
@mazyar123
آخه این چه هوش کوانتومی است که یه روز سایت در رتبه 3 است و فرداش به کلی از نتایج حذف شده (یعنی تا آخرین صفحه هم بری وجود نداره) دوباره پس فردا می بینی برگشته رتبه سوم. این نحوه رتبه بندی برای جستجوکننده هم جالب نیست. مثلاً یه نفر میاد با موبایلش یه عبارت رو جستجو می کنه و فرضاً نتیجه پنجمی به نظرش خوب میاد. یک ساعت بعد با PC همون عبارت رو جستجو می کنه ولی اثری از اون سایت نیست! من همیشه گفتم گوگل با اینکه برترین غول جستجو است ولی اون چیزی که ادعا می کنه نیست!
ببینید این هوش در اول راهه داره یاد می گیره که چگونه با ما تعامل کنه ربطی به قدرت پردازش و یا هوش فوق العاده اون نداره بحث تعامل انسان و ماشین هست گفتم ممکنه این روش از دید ما روش مطلوبی نباشه اما از دید هوش مصنوعی بهترین روش هست اما تا ما با اون به یه توافق نسبی برسیم باید منتظر باشیم و در یک چالش سعی کنیم نظرات خودمون رو به اون بیاموزیم
دوم اینکه پردازش درجا به هر صورت نیاز به تعغییرات درجا داره یعنی ممکنه در هر دقیقه و حتی ثانیه با توجه به ورودی اطلاعات جدیدنتایج جستجو تعغییر کنه تا همیشه ما مطمئن باشیم بهترین گزینه رو برای سرچی که کردیم گوگل به ما نشون میده و این خاصیت دنیای اطلاعات هست تعغییر مداوم البته ارامش این تعغییر لازمه هر کسب و کار و فعالیت هست که مطمئنا هوش غالب در اینده حتما سعی می کنه بهترین شیوه رو در عین پویایی به استقرار برسونه البته این تعغییر به مرور با پاکسازی وب از اسپم ها و استقرار هوش مصنوعی کمتر می شه و شاید دامنه تعغییرات دیگه بشدت حال نباشه یادمون باشه گوگل اعلام کرد پنگوئن فقط یکی از 200 فاکتور گوگل برای نتیجه گیری هست پس مطمئنا بعد از اتشی که پا کرده دوباره ارامش برقرار می شه اما اینبار در فضای ارامش ما با دنیای جدیدی روبرو می شیم که با دنیای قبلی تا حدی متفاوت هست و ما به هر حال ما باید خودمون رو با اون وفق بدیم و این یعنی نحوه بهینه سازی سایت ها نیز نیاز به تعغییر پیدا خواهد کرد اگر ما می خواهیم همیشه در این نتایج متغییر حداقل لنگر نسبی داشته باشیم باید از شیوه بهینه سازی خاصی استفاده کنیم که مانند خمیر بتونیم به اون شکل بدیم نه یک شیوه خشک و دارای ایستایی همیشگی شیوه سئوی پویا از این به بعد از دید من عنصر قالب جستجو خواهد و این نوع سئو نیاز به انلیز مستمر و رصد همیشگی الگریتم داره و همینطور تعامل دائم بهینه ساز ووب مستر و یا خود وب مستر در نقش بهینه ساز تا بشه به سرعت تعغییرات رو اعمال کرد پس همه ما نیاز داریم همیشه گوش به زنگ و به روز بوده تا بتونیم در رقابت باقی بمونیم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سوال شده که چراگوگل کسایی که کیلویی بک لینک گرفتن رو رتبشون رو بهتر کرده و ماییکه همه چی رو رعایت کردیم اومدیم رتبه اخر و افت کردیم
سوال من اینه ایا واقعا اماری از سایت های پنالتی شده وجود داره بطور مثال n درصد پنالتی شده و n درصد بهتر شده ؟ خیر همه فقط اون چیزی رو که مشاهد کردیم بیان می کنیم پس نمی شه با این امار به نیتجه گیری کلی رسید بله ممکنه از زیر دستش برخی در رفته باشن و حتی فریب داده باشن اما این ها چند درصد از کل نتایج تحت تاثیر قرار گرفته رو تشکیل میدن من می گم کمتر ار یک درصد یک در مقابل صد چیزی نیست که بشه بهش استناد کرد و همین ها هم به مرور حذف خواهند شد و نکته بسیار مهم اینکه تک تک این سایت ها باید انلیز بشن تا واقعا معلوم بشه فازشون چیه شاید از دید من باید پنالتی بشه ولی از دید متخصص دیگه اینطور نباشه قضاوت رو باید به گوگل سپرد هرچند ممکنه اشتباه کنه و خودشم اعتراف می کنه دارای اشتباهات زیادی هست ولی به نظر من سعی می کنه بهتر بشه

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
ولی من اعتقاد دارم خود گوگل هم کارهایی کرده که مثل خیلی موارد که قبلا بوده اعلام نمی کرد ( البته به صورت تجربی می شد پی برد ) و نخواهد کرد حالا میخواد هوش مصنوعی باشه یا ... در هر صورت گوگل در حقیقت سایت های بک گرفتن رو نتایج بهتری داده و سایت های بک لینک تاکید میکنم بک لینک نه لینک با کلید واژه ندارن رو کاملا محو کرده که کاملا مشخصه ...

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
گوگل واقعا افتضاح شده.منم حتی یه بک لینک واسه سایتم نخریدم ولی تمام بک لینک هام بیشتر از سایت های اسپم و اراس خون بود که خودم اختیاری ندارم حذفش کنم(1300 تا).نمی دونم شاید به خاطر همین بعد از سه سال ورودی گوگلم با این اپدیت جدید نصف شد؟!تو اکثر کلمات کلیدی که صفحه اول بودم رفتم 2و 3
به نظرم بیشتر سایت های سالم و با سابقه رو هدف گرفت.از طرفی تو این 6 ماه اخیر دو تا سایت جدید راه انداختم که هر دوتاشون شکست خورد و هیچ ورودی نمی گیره در صورتیکه سابق سایت های جدیدم خیلی زود می اومد بالا پس مشکل از سایت های قدیمی هم نیست چون جدید ها هم اصلا بازدید نداره با وجودی که هیچ مشکلی نیست
من فکر می کنم این مسائل به همون اخطار گوگل در مورد صفحات amp بر می گرده چون به جز اون هیچ اخطاری نداشتم و سایت هم کاملا ریسپانسیو هست و فقط تبلیغات زیاد دارم
سرچ انالیز من با این عدد ها تغییر پیدا کرده:
22000و15000و10000و8000
همینجور داره کمتر میشه!
این طوفان از 6 ماه پیش شروع شد چون پست های جدید که 6 ماه اخیر می فرستادیم هیچی ورودی نمی گرفت
دو تا سایت دیگه با همین شرایط دارم ولی اونا تغییری نکرده و فقط این که خیلی پربازدید بود مشکل داره
ای کاش می شد به گوگل اعتراض کرد؟این چه وضعیه اخه تمام زحمتمون یک شبه به باد رفت
خود گوگل گفته پنگوئن اپدیت شده:
https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html

اگه ممکنه و کمک فکری دارید و به نتیجه ای رسیدید دریغ نکنید دوستان که خیلی ناراحتم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
شما نام سایت خودت رو در گوگل سرچ کن و بعدش دوتا پست از صفحات اندکس شده سایت رو انلیز مطلب و ساختار رو روش انجام بده سرنخ های لازم رو گوگل خودش با این انلیز ها به شما میده مشکل از کجاست اگر پنالتی شده باشه با تعغییرات لازم به سرعت سایت ریکاوری میشه
ببینید در مورد اون سایتی که تعداد بالایی بک لینک ناخواسته داره با پنگوون جدید این ها بررسی شده شناسایی شده و بی کیفیت ها و اسپم ها خنثی شدن در نتیجه اعتباردهیشون هم نسبت به سایت شما از دست رفته که سیگنال بارزش کاهش تولید کواری های مرغوب و افت رتبه در کواری های اصلی و پررقابت در سایت شما است و نتیجه نهایی کاهش ورودی از گوگله که روی ترافیک الکسایی شما هم تاثیر بسزایی داره
به سرعت باید یک نقشه راه برای جایگزینی مطلب به جای این بک لینک ها تهیه کنید و بعد منتظر بشینید تا اعتبار دهی زمانی نیز پروسه خودش رو طی کنه که بستگی زیادی به کلمات کلیدی و رقبای شما داره تمامی این ها بشرطی هست که سایت پنالتی نشده باشه

irir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا من 15 تا سایت دارم دقیقا که دوتاش رتبه الکسا 400 تا 600 داشتن ولی دقیقا از زمان شروع همین افت و خیزهای گوگل توجه کردم رتبه الکسا سایت ها هم خیلی بد شده دقیقا اونی که 400 بود شده 1200 و ..... نه تنها مال من حتی بررسی کردم بسیاری از سایتهای معروف مثل تورنجی و .....افت شدید رتبه السا دارن و ریزش کاربر کسی علت این رو میدونه
1-مثلا تو یک کلمه کلیدی سایت من صفحه 3 هست اما تو یک کلمه کلیدی تو نتیجه جستجو کلا نیستم چطور میتونم یکی از لینک هام رو با یک کلمه کلیدی به نتایج گوگل اضافه کنم
2- تاثیر ورودی واقعی و ارگانیک از یک کلمه کلیدی به سایت چقدر هست در نتایج گوگل
3-مورد بعدی از بعد این افت ها بانس ریت الکسا هم قرمز شده و افزایش داشته از دیجیکالا تا خیلی دیگه از سایتها

Last edited:

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درود
شما نام سایت خودت رو در گوگل سرچ کن و بعدش دوتا پست از صفحات اندکس شده سایت رو انلیز مطلب و ساختار رو روش انجام بده سرنخ های لازم رو گوگل خودش با این انلیز ها به شما میده مشکل از کجاست اگر پنالتی شده باشه با تعغییرات لازم به سرعت سایت ریکاوری میشه
ببینید در مورد اون سایتی که تعداد بالایی بک لینک ناخواسته داره با پنگوون جدید این ها بررسی شده شناسایی شده و بی کیفیت ها و اسپم ها خنثی شدن در نتیجه اعتباردهیشون هم نسبت به سایت شما از دست رفته که سیگنال بارزش کاهش تولید کواری های مرغوب و افت رتبه در کواری های اصلی و پررقابت در سایت شما است و نتیجه نهایی کاهش ورودی از گوگله که روی ترافیک الکسایی شما هم تاثیر بسزایی داره
به سرعت باید یک نقشه راه برای جایگزینی مطلب به جای این بک لینک ها تهیه کنید و بعد منتظر بشینید تا اعتبار دهی زمانی نیز پروسه خودش رو طی کنه که بستگی زیادی به کلمات کلیدی و رقبای شما داره تمامی این ها بشرطی هست که سایت پنالتی نشده باشه

ممنون از توضیحاتتون.ولی من متوجه نشدم چطور باید انالیز کنم ؟منظورتون اینه گوگل ابزاری داره که انالیز رو انجام میده؟
ولی به نظرم مشکل از مطلب نیست چون چند تا از پست هام خیلی محبوب بود و بیشتر از یک میلیون بازدید و 1000 تا لایک داشت!
به نظرتون اگر من لیست بک لینک ها رو برای نادیده گرفتن Disavow links به گوگل بدم تاثیری داره؟(البته تعدادشون خیلی زیاده)از طرفی من لینک های داخلی به مطالبم هم خیلی زیاد دارم.ایا لینک های داخلی هم مشکل داره از نظر پنگوئن؟
و اینکه اگر پنالتی باشه چه علائمی داره و گوگل هیچ پیغامی نمیده؟!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از توضیحاتتون.ولی من متوجه نشدم چطور باید انالیز کنم ؟منظورتون اینه گوگل ابزاری داره که انالیز رو انجام میده؟
ولی به نظرم مشکل از مطلب نیست چون چند تا از پست هام خیلی محبوب بود و بیشتر از یک میلیون بازدید و 1000 تا لایک داشت!
به نظرتون اگر من لیست بک لینک ها رو برای نادیده گرفتن Disavow links به گوگل بدم تاثیری داره؟(البته تعدادشون خیلی زیاده)از طرفی من لینک های داخلی به مطالبم هم خیلی زیاد دارم.ایا لینک های داخلی هم مشکل داره از نظر پنگوئن؟
گوگل‌ گفتهdisavow توی این اپدیت موثر هستش

هرچند خاک بر سرش که کل برنامه ها و ساز و کار مارو ریختم به هم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آقا من 15 تا سایت دارم دقیقا که دوتاش رتبه الکسا 400 تا 600 داشتن ولی دقیقا از زمان شروع همین افت و خیزهای گوگل توجه کردم رتبه الکسا سایت ها هم خیلی بد شده دقیقا اونی که 400 بود شده 1200 و ..... نه تنها مال من حتی بررسی کردم بسیاری از سایتهای معروف مثل تورنجی و .....افت شدید رتبه السا دارن و ریزش کاربر کسی علت این رو میدونه
1-مثلا تو یک کلمه کلیدی سایت من صفحه 3 هست اما تو یک کلمه کلیدی تو نتیجه جستجو کلا نیستم چطور میتونم یکی از لینک هام رو با یک کلمه کلیدی به نتایج گوگل اضافه کنم
2- تاثیر ورودی واقعی و ارگانیک از یک کلمه کلیدی به سایت چقدر هست در نتایج گوگل
3-مورد بعدی از بعد این افت ها بانس ریت الکسا هم قرمز شده و افزایش داشته از دیجیکالا تا خیلی دیگه از سایتها
ببینید مدت ها بود که صحبت تشابه الگریتم الکسا و حتی اتصالش به الگریتم گوگل بود! بخصوص بعد از تعغییرات اساسی در 2012 که در الکسا اتفاق افتاد در حقیقت کسی نمی دونه داستان چیه اما می شه از برخی نشانه ها متوجه شد که این دوتا روز به روز شبیه یکدیگر می شن ممکنه الگریتم پنالتی جدید به شکلی برروی الگریتم الکسا نیز تاثیر مستقیم گذاشته تا سایت ها ی که از دید گوگل مشکل دار هستنند از سمت الکسا نیز جریمه بشن اما شاید بشه گقت تاثیر غیر مستقیم پنالتی برروی رتبه الکسا بسیار زیاد هست و نمونه سادش کاهش ورودی استریم ترافیک سایت از گوگل باعث نرخ کلیک شده و این نیز خودش دومینو وار اتفاقاتی رو رقم میزنه که منجر به کاهش شدید الکسا میشه
در مورد سوال اول اینکار رو نمی تونید بکنید بلکه خود گوگل باید به این نتیجه برسه که سایت شما در چه کلماتی رتبه بده و یا در کلمات کلیدی رتبه بهتری بگیره شما فقط می تونید با مطلب دهی سیگنال های لازم رو بفرستید تشخیص با الگریتم گوگل هست
2- بسیار زیاد در حقیقت حجم عظیمی از ترافیک هدفمند و پویا ممکنه فقط از یک کلمه کلیدی بیاد البته نمی شه گفت همیشه اینجوری هست برخی کواری های کم اهمیت می تونند وقتی باهم جم شن مجموعا ترافیک زیادی گسیل کنن
3- دلیلش می تونه همون جریمه همزمان الکسا و گوگل باشه و یا پنالتی شدن این سایت ها از طرف گوگل ببینید پنالتی همیشه به معنی نابودی و حذف سایت نیست گاهی ممکنه در حد متوسطی باشه و یا حتی پیش پا افتاده اما تاثیرش برروی ترافیک بسیار زیاد هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خواهش می کنم
ببینید بهترین ابزار خود وب مستر هست البته ابزار های گوناگون دیگه ای هم وجودارند اما باید توجه کنید وب مستر و ابزار های اینچنینی فقط برای کمک و درک بهتر از موقعیت هست و اصل انلیز ها باید توسط خود شما یا متخصص بهینه ساز انجام بشه که بازهم ممکنه نشه نتیجه قطعی و تشخیص قطعی داد چون در سئو قطعیتی بشکل مطلق وجود نداره و همه چی نسبی و بشدت متغیر هست اگر خود شما بخواهید انلیز کنید حتما باید با نحوه و چگونگی این انلیز ها اشنا باشید به همراه تجربه و پارامتر های دیگه چون نتیجه ممکنه بسیار متفاوت باشه اگر بدرستی انجام نشه
به نظر من احتیاجی به ریپورت گوگل نیست در حال حاضر الگریتم کاملا برخط و انی هست و به سرعت کرول کرده و اگر لازم بدونه لینک ها رو حذف می کنه هرچند برای تشخیص بهتر باید اون ها انلیز و اعتبار دهی بشه اما با توجه به اینکه تعدادشون به گفته شما زیاد هست پس تک تک امکانش نیست و بهتره کار رو به خود گوگل بسپارید
اگر بیش اندازه و بشکل اسپم و اسپم کانونی به جهت فریب الگریتم باشه بله بشدت برخورد می کنه بخصوص الگریتم جدید باید یه منطقی در تعداد نوع و شدت لینک های داخلی شما وجود داشته باشه و اگر خارج از این منطق لینک دهی صورت پذیرفته پس اولین سیگنال ها و یا پرچم های پنالتی بالا میره
چرا الگریتم جدید بیشتر از قبل پیغام میده اما ممکنه بدون پیغام پنالتی اتفاق بیفته علائمی چون حذف اندکسی ها درگوگل بدلیل مطلب تکراری کاهش ترافیک تولید کواری های نامرغوب و غیر مرتبط بشکل انبوه کاهش رتبه بشکل ناگهانی و دائمی معمولا دو هفته به بالا و...همش می تونه علامت پنالتی باشه اما در نهایت نیاز به بررسی همه جانبه هست تا بشه تشخیص نسبی داد

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
در ادامه سوال دوستمون منم سوالم اینه که فقط moz لینک ها رو نشون میده یه معیاری گذاشته به نام اسپم اسکور که سبز و زرد و قرمز داره این یعنی چی ؟

lvlaster

Registered User
لایک‌ها
49
نیازی نیست با افت کیوردتون سریع برید و لینکاتون رو Disavow کنید
اگه پیغامی از قسمت manual action ندارید صبر کنید تا کیوردتون به حالت اول برگرده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یک سوال سرور سایت چقدر تاثیر داره تو جستجو گوگل و الکسا این الان سرور سایت من هست http://ip-173-201-142-193.ip.secureserver.net/
تو https://moz.com/researchtools/ose/ چک میکنم مقدار اسپم بودن سایت رو نارنجی به قرمز می زنه
سرور سایت در دو بخش تاثیر گذار هست اول امنیت وب مستر و امنیت بازدیدکنندگان و دوم سرعت لودینگ سایت-صفحه و اپ تایم بودن ان بنابراین بسیار مهم هست که ازکجا و به به چه شکلی هاست شما میزبانی میشه
ببینید بیشتر این ابزار ها برپایه بلک لیست و اپ دیت ان هست و بعضا درش اشتباه بسیار زیاد هست مثلا رنج ای پی کشوری ایران رو ممکنه جزو بلک لیست حساب کنه! معمولا این بلک لیست ها بشکل سلیقه ای و موردی در الگریتم این ها نهادینه می شه ویا اینکه پتانسیل برخی ای پی ها رو برای مشکل دار بودن تععین می کنه که از دید قطعی نیست و نمی شه روش حساب کرد

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
در ادامه سوال دوستمون منم سوالم اینه که فقط moz لینک ها رو نشون میده یه معیاری گذاشته به نام اسپم اسکور که سبز و زرد و قرمز داره این یعنی چی ؟
اوایل 2014 موز و تیمش پرچم ها رو در الگریتم پنالتی ابداع کردنند و مدعی شدن که این بازی پرچم ها نقش موثری در پیش بینی و جلوگیری در پنالتی شدن سایت داره و من واقعا نمی دونم تا چه حد تاثیر داشته و خودم یکی از متقدین سرسختش در این باره بودم و هستم هرچند خیلی چیز ها ازش یاد گرفتم بخصوص از تخته سیاه های معروفش تشکر ازموز اما دراین مورد نمی تونم با اون صد درصد موافق باشم
اسپم اسکور اساسش رو این پرچم ها تشکیل میدن و هررنگی یک رنج عددی از پرچم ها رو در بر می گیره که در نهایت پتانسیل پنالتی شدن در اینده و یا در زمان انلیز رو نشون میده مثلا رنگ سبز از صفر پرچم که حدود 0.3 تا 0.5 درصد احتمال پنالتی هست شروع می شه که نشان دهنده ریسک بسیار پایین پنالتی هست و همینطور به ترتیب در محدوده سبز پرچم ها افزایش پیدا می کنه تا به به مجموع ده می رسه که ریسک 7.0 تا 9 درصدی پنالتی رو شامل می شه بنابراین رنگ سبز نشان دهنده حاشیه امن نسبی برای سایت هست هرچند بر پایه معادله تطبیقی موز حتی در این رنج نیز احتمال پنالتی هست و بعد رنگ بعدی که زرد هست و تعداد پرچم ها بالا میره نکته قابل توجه این هست که معادله ریاضی برای تطبیق پرچم با درصد پنالتی توسط تیم موز بوجود اومد که به مرور کامل تر شد که اساس الگریتم های موز رو تشکیل میده به عنوان مثال ممکنه در معادله مذکور در محدوده رنگ سبز جواب خروجی معادله احتمال پنالتی باشه که در کل ساختار پیچیده ای موز تعریف کرده براش که از حوصله بحث این معادله خارج هست

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
واقعا عجیب غریب شده .. من در طول هفته 3 تا 4 روز بازدید نرمال دارم که زیر 2500 ای پی نیست ... دو روز تا 3 روز هفته با توجه به ماهیت سایت شاید بازدید و ورود ها بالای 5000 ای پی بشه دقیقا تو این دو روز که اماز بازدید و وردوی گوگل میره بالا رتبه الکسام افت می کنه و بد هم افت می کنه !!! کیورد هام هم همین طور !!!!
جالب تر اینه که 3 هفته پیش یک هفته به علت مشکلات شخصی به هیچ وجه قادر به ابدیت کردن سایت نبودم و سایت ابدیت نبود .... تو اون یک هفته رتبه الکسا سایت به شدت بهبود یافته بود اما وقتی از دو هفته پیش مرتب ابدیت می کنم کیورد هایی که صفحعه اول و دوم گوگل داشتم ناپدید شده و الکسامون هم افت کرده و خیلی عالی میشه 6000 هزار ایران میشه و بعد برمیگرده به 7 هزار با وجود اینکه تو انالیز الکسا تمام بانس ریت هام سبز و نمودار هم صعودی هست !!!!
من که قاطی کردم کلا .... مگر میشه یه اینقدر افت رتبه و کلمه کلیدی شدید باشد ؟!!! خرداد سایت ما رتبه اش 1500 ایران بود و الکسا جهانی مون 60 هزار بود بود اون موقع ای پی هامون ورودیمو از گوگل نهایتا 2500 بود اما الان دو برابر هستیم رتبمون 6000 شده !!! جهانی هم 210 هزار !!!
www.tifo30.ir
یه سایت دانلود فیلمم هم روزی 500 تا 800 ورودی داشت الان شده روزی 50 تا ورودی گوگل ؟!!! ای یکی که کلا نابود شده !!! این رو چه طوری می تونم درست کنم .. تو گوگل وبمستر هیچ اروری نداره !!!

بالا