گوگل واقعا افتضاح شده.منم حتی یه بک لینک واسه سایتم نخریدم ولی تمام بک لینک هام بیشتر از سایت های اسپم و اراس خون بود که خودم اختیاری ندارم حذفش کنم(1300 تا).نمی دونم شاید به خاطر همین بعد از سه سال ورودی گوگلم با این اپدیت جدید نصف شد؟!تو اکثر کلمات کلیدی که صفحه اول بودم رفتم 2و 3
به نظرم بیشتر سایت های سالم و با سابقه رو هدف گرفت.از طرفی تو این 6 ماه اخیر دو تا سایت جدید راه انداختم که هر دوتاشون شکست خورد و هیچ ورودی نمی گیره در صورتیکه سابق سایت های جدیدم خیلی زود می اومد بالا پس مشکل از سایت های قدیمی هم نیست چون جدید ها هم اصلا بازدید نداره با وجودی که هیچ مشکلی نیست
من فکر می کنم این مسائل به همون اخطار گوگل در مورد صفحات amp بر می گرده چون به جز اون هیچ اخطاری نداشتم و سایت هم کاملا ریسپانسیو هست و فقط تبلیغات زیاد دارم
سرچ انالیز من با این عدد ها تغییر پیدا کرده:
22000و15000و10000و8000
همینجور داره کمتر میشه!
این طوفان از 6 ماه پیش شروع شد چون پست های جدید که 6 ماه اخیر می فرستادیم هیچی ورودی نمی گرفت
دو تا سایت دیگه با همین شرایط دارم ولی اونا تغییری نکرده و فقط این که خیلی پربازدید بود مشکل داره
ای کاش می شد به گوگل اعتراض کرد؟این چه وضعیه اخه تمام زحمتمون یک شبه به باد رفت
خود گوگل گفته پنگوئن اپدیت شده:
https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html
اگه ممکنه و کمک فکری دارید و به نتیجه ای رسیدید دریغ نکنید دوستان که خیلی ناراحتم