من مرورگرم رو میزارم در حالت پرایویتآقا جواد شما چطور چک میکنید که کدوم نتیجه هستید ؟
انتخاب این گذینه کفایت میکنه یا باید بریم با ip گوگل چک کنیم ؟
مشاهده پیوست 963224
unreachable داد چندبار دیگه در فواصل زمانی دیگه تست کنید حل نشد از هاست شما هست که در زمان خواندن نقشه سایت ربات گوگل احتمالا نمیتونه تا انتهای نقشه رو بخونه و در هنگام خواندن نقشه قطعی از سرور هاست شما اتفاق می افته معمولا لحظه هست و در هاست های اشتراکی و با کیفیت پایین اتفاق می افته .دوستان fetch as google برای شما سالمه؟؟؟؟ واسه من که از دیروز این پیامو میده Temporarily unreachable
موافقم این AMP احتمالا با Cache کردن صفحات وب می خواد در زمان در دسترس نبودن هاست مقصد به کاربر سرویس بده (هر چه حجم صفحه پایین تر ، رتبه بالاتر)بعضی حرف هایی که بعضی وبمستر ها میزنن خنده داره مثلا میگن گوگل قاط زده یا گوگل گاگول هست و ... ، این دوستان اطلاع ندارند که این امپراتور بزرگ وب با ابر سرور ها و متخصصین فوق برنامه نویسی که داره میدونن دارن چکار میکنن و قبل از اعمال تغییرات بار ها تست میشه فیدبک گرفته میشه این ما هستیم که همیشه عقبیم و دور به خودمون میویم میفهمیم چی به چیه
چند ساله که گوشی های هوشمند اومدن از همون اوایل آمدن این گوشی ها گوگل بار ها تو گوگل وبمستر به ماها هشدار داد که سایتتون رو برای گوشی های هوشمند بهینه کنید و گوگل فرندلی رو راه انداخت و جدیدا هم گوگل تکنولوژی amp یا همان Accelerated Mobile Pages را برای گوشی های موبایل حتی در گوگل وبمستر هم اعمال کرد و اعلام کرد از بارگزاری سریع سایت در گوشی های موبایل با قدرت بیشتری حمایت میکند
بیشتر ما وبمستر های ایرانی به این دلیل که مثلا با افزونه نسخه موبایل وردپرسی نمیشه تبلیغات گذاشت سر زیر بار نبردیم
یکی از تغییرات عمده این سال ها شبکه های اجتماعی بودن که متاسفانه تو اینم اکثر وب مستران ایرانی کیلویی فالور میخریدن یا فکر فقط آوردن و کشاندن کاربر به کانال تلگرامشون بودن بدون اینکه فکر این باشن که محتوای سایتشون رو ارتقا بدن و هماهنگ کنن با شبکه اجتماعی
یه چیزی که من توی بیش از ده سال کار کردن با گوگل یاد گرفتم اینه که هیچگاه گوگل خودشو با وبمستر هماهنگ نمیکنه و تطبیق نمیده نگاه گوگل کاملا کاربر محوره این وبمستره که با درک درست از سئو باید یاد بگیره گوگل داره چکار میکنه و خودشو با اون تطبیق بده
خدا خیرت بده تا حالا به ذهنم خطور نکرده بود٬ همش یا با سرور تست میکردم یا با Hide Private خود گوگلمن مرورگرم رو میزارم در حالت پرایویت
اتفاقا اینجوری بهترهاین به این خاطر هست که گوگل سایت های جدیدی رو به مجموعه ده تایا اضافه می کنه و کم می کنه مثلا یه کلمه کلیدی خاص رو ما تا دوسال هیچ تعغییر محسوسی در سایت های رقابت کننده نداشتیم اما امروز ناگهان سر و کله یه سایت دیگه پیدا شد که اصلا سایت نیست و یه بلاگ هست از یه سیستم بلاگدهی ! اونم در یک کلمه کلیدی طلایی و رقابتی که برنداش نزدیک ده ساله دارن با هم رقابت می کنن! این همون چیزیه که گوگل قبلا قولش رو داده بود عدم اطمینان و حاشیه امن برای غول ها حتی برند ها ! هرکس بهتره میاد اول فارغ از نام و برند و غیره
در وب انگلیسی الان تعغییر شکل دیگه ای داره گوگل ایمیچ و گوگل مپ که نقشه شرکت ها رو نشون میداد اله کلنگی شده یه دفه یکی اوله یه دفه یه شرکت دیگه یا تو ایمیج هم همینطور الگریتم جدید برای هر جایی نقشه راهش رو داره
امروز که چک کردم هر نیم ساعت میومدیم رتبه یک و میرفتیم رتبه هفت
میومدیم صفحه ۱ میرفتیم صفحه ۲
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
ممنون. خیلی خوب توضیح دادید. خلق کلمات کلیدی توسط گوگل هم نکته جالبی بود که اشاره کردید. مثلاً من دیدم که در یه واژه که حتی یکبار هم در یک پست به کار نرفته ولی در ارتباط با همون پست هست، گوگل سایت ما رو به صدر نتایج برده. حالا جالبه که اون واژه یه واژه خارجی هست که حتی به کمک گوگل ترنسلیت هم نمیشه به فارسی ترجمه اش کرد! حتی خود من هم معنی اون واژه رو نمیدونستم و وقتی تحقیق کردم دیدم در ارتباط با مطلب من است!بطور ساده یعنی همین که شما توضیح دادید امروز اولید فردا دهم اما دهمی شما در یک کلمه کلیدی به منزله دومی در یک کلمه کلیدی دیگه سایت شما هست و حتی بهتر از اون خلق کلمات کلیدی برای سایت شما توسط هوش کوانتومی و دادن رتبه جایگزین برای عدم کاهش استریم ورودی ترافیک شما از گوگل ! ببخشید یه مقدار پیچیده شد اما واقعا توضیحش مشکل هست
تایید میشه. دقیقا برای من هم پیش اومده، وبلاگ های تازه تاسیس رو در کلمات مهم به صدر نتایج میبره و برای چندین ماه نگه میداره. حالا جالبه که اون وبلاگ ها هم اصلا محتوای به درد بخوری ندارن. آوردن چرخشی وبلاگ ها و سایت های تازه تاسیس (برای رتبه بندی اونها توسط الگوریتم گوگل) در نتایج مشکلی نداره ولی نگه داریشون برای دراز مدت مشکل ساز میشه. سایت اومده آیفریم ما رو گذاشته. بعدش چند ماهه که از ما بالاتر نشون داده میشه!این به این خاطر هست که گوگل سایت های جدیدی رو به مجموعه ده تایا اضافه می کنه و کم می کنه مثلا یه کلمه کلیدی خاص رو ما تا دوسال هیچ تعغییر محسوسی در سایت های رقابت کننده نداشتیم اما امروز ناگهان سر و کله یه سایت دیگه پیدا شد که اصلا سایت نیست و یه بلاگ هست از یه سیستم بلاگدهی ! اونم در یک کلمه کلیدی طلایی و رقابتی که برنداش نزدیک ده ساله دارن با هم رقابت می کنن! این همون چیزیه که گوگل قبلا قولش رو داده بود عدم اطمینان و حاشیه امن برای غول ها حتی برند ها !