• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الگوریتم پنگوئن 4 گوگل و تغییرات ناگهانی در رتبه بندی گوگل از روی اول سپتامبر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
امروز که چک کردم هر نیم ساعت میومدیم رتبه یک و میرفتیم رتبه هفت

میومدیم صفحه ۱ میرفتیم صفحه ۲

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

آقا جواد شما چطور چک میکنید که کدوم نتیجه هستید ؟
انتخاب این گذینه کفایت میکنه یا باید بریم با ip گوگل چک کنیم ؟
upload_2016-9-18_19-0-7.png

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
دوستان fetch as google برای شما سالمه؟؟؟؟ واسه من که از دیروز این پیامو میده Temporarily unreachable
unreachable داد چندبار دیگه در فواصل زمانی دیگه تست کنید حل نشد از هاست شما هست که در زمان خواندن نقشه سایت ربات گوگل احتمالا نمیتونه تا انتهای نقشه رو بخونه و در هنگام خواندن نقشه قطعی از سرور هاست شما اتفاق می افته معمولا لحظه هست و در هاست های اشتراکی و با کیفیت پایین اتفاق می افته .

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
بعضی حرف هایی که بعضی وبمستر ها میزنن خنده داره مثلا میگن گوگل قاط زده یا گوگل گاگول هست و ... ، این دوستان اطلاع ندارند که این امپراتور بزرگ وب با ابر سرور ها و متخصصین فوق برنامه نویسی که داره میدونن دارن چکار میکنن و قبل از اعمال تغییرات بار ها تست میشه فیدبک گرفته میشه این ما هستیم که همیشه عقبیم و دور به خودمون میویم میفهمیم چی به چیه
چند ساله که گوشی های هوشمند اومدن از همون اوایل آمدن این گوشی ها گوگل بار ها تو گوگل وبمستر به ماها هشدار داد که سایتتون رو برای گوشی های هوشمند بهینه کنید و گوگل فرندلی رو راه انداخت و جدیدا هم گوگل تکنولوژی amp یا همان Accelerated Mobile Pages را برای گوشی های موبایل حتی در گوگل وبمستر هم اعمال کرد و اعلام کرد از بارگزاری سریع سایت در گوشی های موبایل با قدرت بیشتری حمایت میکند
بیشتر ما وبمستر های ایرانی به این دلیل که مثلا با افزونه نسخه موبایل وردپرسی نمیشه تبلیغات گذاشت سر زیر بار نبردیم
یکی از تغییرات عمده این سال ها شبکه های اجتماعی بودن که متاسفانه تو اینم اکثر وب مستران ایرانی کیلویی فالور میخریدن یا فکر فقط آوردن و کشاندن کاربر به کانال تلگرامشون بودن بدون اینکه فکر این باشن که محتوای سایتشون رو ارتقا بدن و هماهنگ کنن با شبکه اجتماعی
یه چیزی که من توی بیش از ده سال کار کردن با گوگل یاد گرفتم اینه که هیچگاه گوگل خودشو با وبمستر هماهنگ نمیکنه و تطبیق نمیده نگاه گوگل کاملا کاربر محوره این وبمستره که با درک درست از سئو باید یاد بگیره گوگل داره چکار میکنه و خودشو با اون تطبیق بده
موافقم این AMP احتمالا با Cache کردن صفحات وب می خواد در زمان در دسترس نبودن هاست مقصد به کاربر سرویس بده (هر چه حجم صفحه پایین تر ، رتبه بالاتر)

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
اگه کلمه هاتون ناپدید شده نگران نباشید میاد خودش برای من اومد

reza1020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
@javadth
@mazyar123

در اینکه تغییراتی شدید در حال رخ دادن است که شکی نیست و به نظر من حدود دو تا سه هفته قبل از سپتامبر هم شروع شده. مهمترین ویژگی این تغییرات هم از دست دادن رتبه های نخست نتایج برای سایت ها است. مثلا برای من، یک کلمه کلیدی که برای بیش از یکسال در رتبه دوم و سوم بوده (و از نظر محتوا کاملا بروز و اختصاصی است) حدود یکماه است که مرتب جایگاهش تغییر کرده و در حال افت است. تا اینکه از چند روز پیش بعضی مواقع در رتبه 4 و 5 ظاهر میشه، ده دقیقه بعدش اصلا تا صفحه 100 هم بری در نتایج نیست! ده دقیقه بعد می بینی صفحه دوم است!

البته در کل آمار بازدید برای من تغییر چندانی نکرده، چون گوگل، در کلمات دیگری سایت رو بالا آورده. یه موضوع که در مورد گوگل متوجه شدم (و از قبل هم وجود داشته) اینه که به محض اینکه در یک کلمه شما رو بالا میاره، در کلمات کلیدی قبلی، براتون کاهش رتبه در نظر میگیره و من اینجور احساس می کنم که اگه سایت اسپم نباشه، همیشه گوگل یه حد مشخصی بازدیدکننده (براساس کیفیت، محبوبیت و رتبه سایت) به سمت یک سایت روانه می کنه.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تشکر از اطلاع رسانی بله همینطوره حدودا 10 ما قبل ما متوجه یه تعغییر بزرگ در الگریتم سرچ گوگل شدیم که دو سال قبل به عنوان حدس در محافل سئو مطرح بود و بازهم ردپای هوش کوانتومی و قابلیت های ان در میان بود اما این حدس و پیامد تعغییری ان چیست؟ خوب واقعا جواب دادن به اون بسیار مشکل ولی تا اندازه ای قابل توضیحه ببینید ارزوی گوگل این بوده و هست که بتونه یه سرچ تعاملی بوجود بیاره در وهله اول این سرچ تعاملی شامل الگوی سرچ و طبقه بندی سایت ها میشه چیزی که ما به اون "الگوی چرخ وفلک" می گیم مانند چرخ فلک سایت های دارای شایستگی حضور در نمایش جستجو در سرچ ارگانیک در یک کلمه کلیدی با توجه به یک مارپیچ عددی و محاسباتی که بر پایه کیوبیت تفسیر میشه جایگاه چرخشی پیدا می کنند بطور ساده یعنی همین که شما توضیح دادید امروز اولید فردا دهم اما دهمی شما در یک کلمه کلیدی به منزله دومی در یک کلمه کلیدی دیگه سایت شما هست و حتی بهتر از اون خلق کلمات کلیدی برای سایت شما توسط هوش کوانتومی و دادن رتبه جایگزین برای عدم کاهش استریم ورودی ترافیک شما از گوگل ! ببخشید یه مقدار پیچیده شد اما واقعا توضیحش مشکل هست
و این قدم اوله گوگله قدم بعدی تعامل انسان-ماشین با توسل به رابط کاربری گوگل هست که یکی از سیگنال های اولیه اون پارامتر amp هست که گوگل این روز ها برروی اون تاکید می کنه امپ دو چهره داره چهره اشکار و یک چهره پنهان چهره اشکارش رمز گذاری و کد کردن کلیه پارامتر های سازنده سایت-صفحه است مثل کدها اسکریپت ها و... برای افزایش سرعت لودینگ سایت اما چهره پنهانش کد گذاری کلیه فعالیت ورودی-خروجی جستجوهای مرتبط با سایت رفتار شناسی مدیر وب سایت در تعامل با بازدیدکنند ها و.... تمامی این ها کدانگاره میشه نه کد گذاری کد انگاره بر پایه کیوبیت و نحوه قرار گیری اطلاعات برروی ان هست که همزمان می تونه در دوحالت متناقض اعمال بشه در نتیجه هوش کوانتومی سایت شما رو می فهمه نه فقط محاسبه می کنه بلکه به شناخت از سایت شما می رسه ! البته خیلی زود هست وارد این مفاهیم بشیم چون به نظر من بیشتر بر پایه فرضیات هست
پس به نظر من ما با پنالتی طرف نیستیم با تعغییر در الگوی سرچ طرفیم که من امیدوارم تمامی این تعغیرات به نفع وب مستر ها و جستجوگران باشه

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
واقعا گوگل هم زیاد که میدن پیشرفته نیست !!! بعد از این همه افت و نتایج بدست اومده خودشون هم موندن چی درسته چی غلطه !!!!!!!!!!!! ولی اون چیزی که معلومه نتایج اولیه به احتمال فراوان برمیگردن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله همینطوره هوش مصنوعی تازه در اول راه هست مربوط به گوگل نیست به همه بشریت و اینده اون ارتباط داره چرا که ما رو وارد فاز جدیدی از تکامل و زندگی میکنه که فقط در خواب می شه دید! به هر حال جور اشتباهاتش و یاد گیریش رو همه ما باید بکشیم تا یاد بگیره و خودش رو اصلاح کنه اگر یادتون باشه چند سال قبل نیز همین اتفاقات افتاد منتهی به شکل دیگه ای که به نام الگریتم های پنگئون و پاندا شناخته شد اون ها نه فقط الگریتم جریمه بودن بلکه ساختار سرچ گوگل رو به کل عوض کردن و این روند تا به امروز ادامه داره اون الگریتم ها هم با خودشون کلی دردسر برای وب مستر ها ایجاد کردنند که بعضا بشدت دارای اشتباهات فاحشی بود این الگریتم ها که گوگل خودش نیز به اون ها اشاره داشته اما این داستان فرق می کنه وکلا یه مرحله نوین و خارق العاده از تکنولوژی هست که ما شانس پیدایشش و تحولش رو داریم و فقط فعلا باید تحملش کرد تا به پختگی برسه و بعد همون داستان هلو بر تو گلو!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
جدیدا گوگل #یده ...
مثلا فرض کنید کلمه ماشین رو مد نظر داشتم
صبح میای صفحه یکی ، گزینه سوم (مثلا آدرس site.com/page1)
عصر میای ، صفحه ششم ، گزینه نهم(مثلا آدرس site.com/page2)
فرداش میای صفحه سوم ، گزینه اول .. !! (مثلا آدرس site.com/page3)

یعنی هر دفعه صفحات مختلف رو نشون میده !!
تنها چیزی که سر جاش هست سرچ تصاویره !

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این به این خاطر هست که گوگل سایت های جدیدی رو به مجموعه ده تایا اضافه می کنه و کم می کنه مثلا یه کلمه کلیدی خاص رو ما تا دوسال هیچ تعغییر محسوسی در سایت های رقابت کننده نداشتیم اما امروز ناگهان سر و کله یه سایت دیگه پیدا شد که اصلا سایت نیست و یه بلاگ هست از یه سیستم بلاگدهی ! اونم در یک کلمه کلیدی طلایی و رقابتی که برنداش نزدیک ده ساله دارن با هم رقابت می کنن! این همون چیزیه که گوگل قبلا قولش رو داده بود عدم اطمینان و حاشیه امن برای غول ها حتی برند ها ! هرکس بهتره میاد اول فارغ از نام و برند و غیره
در وب انگلیسی الان تعغییر شکل دیگه ای داره گوگل ایمیچ و گوگل مپ که نقشه شرکت ها رو نشون میداد اله کلنگی شده یه دفه یکی اوله یه دفه یه شرکت دیگه یا تو ایمیج هم همینطور الگریتم جدید برای هر جایی نقشه راهش رو داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
این به این خاطر هست که گوگل سایت های جدیدی رو به مجموعه ده تایا اضافه می کنه و کم می کنه مثلا یه کلمه کلیدی خاص رو ما تا دوسال هیچ تعغییر محسوسی در سایت های رقابت کننده نداشتیم اما امروز ناگهان سر و کله یه سایت دیگه پیدا شد که اصلا سایت نیست و یه بلاگ هست از یه سیستم بلاگدهی ! اونم در یک کلمه کلیدی طلایی و رقابتی که برنداش نزدیک ده ساله دارن با هم رقابت می کنن! این همون چیزیه که گوگل قبلا قولش رو داده بود عدم اطمینان و حاشیه امن برای غول ها حتی برند ها ! هرکس بهتره میاد اول فارغ از نام و برند و غیره
در وب انگلیسی الان تعغییر شکل دیگه ای داره گوگل ایمیچ و گوگل مپ که نقشه شرکت ها رو نشون میداد اله کلنگی شده یه دفه یکی اوله یه دفه یه شرکت دیگه یا تو ایمیج هم همینطور الگریتم جدید برای هر جایی نقشه راهش رو داره
اتفاقا اینجوری بهتره
اصلا چه معنی میده که مثلا یکی با کلمه کلیدی "جوک" همیشه رتبه اول باشه ؟
چرا اون ۹ نتیجه یا اصلا ۱۹ نتیجه بعدی چیزی عایدشون نشه ؟
اگه منظورتون رو گرفته باشم الگوریتم جدید سعی داره نتیجه های برتر (مثلا ۲۰ نتیجه اول) رو توی هر جستجو به صورت رندوم نمایش بده
درست متوجه شدم ؟
البته بازم ممکنه مشکل ساز شه٬ مثلا یکی دنبال صفحه اصلی یه برند معروف مثه Allexa ٬ میگرده ولی با یه سری نتیجه که فقط به این برند مرتبط هست مواجه میشه ولی صفحه اصلی کجا میره؟ اون پایین پایینا ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله همینطوره نه فقط 20 تای اول بلکه بشکل فازی شاید مرحله اول صد تا و همینطور با توجه به قدرت افزایشی و ترمیمی خودش به تدریج کل وب رو بتونه در لحظه انلیز کنه که البته هدف نهائی هستش اما در مورد سوال دوم شما نکتش در همینه هوش مصنوعی قدرت تشخیص بالایی داره و می تونه درک کنه که مفهوم و هدف سرچ شما چی هست البته فعلا ضریب پائینی داره شاید در حدود 5تا 10 درصد اما به تدریج بالاتر میره و می تونه هدف شما رو از سرچ حدس بزنه و بر این پایه مرتبطترین نتیجه رو با نظر و خواست شما ارائه بده که شاید لزوما بهینه ترین سایت از نظر سئو نباشه بلکه مرتبط ترین با خواست جستجوگر هست

vahidb93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

یکی از سایت های بنده هم بین رتبه 2 یا 3 صفحه اول و صفحه 6 تا 8 هر چند روز یک بار نوسان داره
نگران اینم که روی اون صفحه 6 تا 8 تثبیت بشه آخرش

reza1020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بطور ساده یعنی همین که شما توضیح دادید امروز اولید فردا دهم اما دهمی شما در یک کلمه کلیدی به منزله دومی در یک کلمه کلیدی دیگه سایت شما هست و حتی بهتر از اون خلق کلمات کلیدی برای سایت شما توسط هوش کوانتومی و دادن رتبه جایگزین برای عدم کاهش استریم ورودی ترافیک شما از گوگل ! ببخشید یه مقدار پیچیده شد اما واقعا توضیحش مشکل هست
ممنون. خیلی خوب توضیح دادید. خلق کلمات کلیدی توسط گوگل هم نکته جالبی بود که اشاره کردید. مثلاً من دیدم که در یه واژه که حتی یکبار هم در یک پست به کار نرفته ولی در ارتباط با همون پست هست، گوگل سایت ما رو به صدر نتایج برده. حالا جالبه که اون واژه یه واژه خارجی هست که حتی به کمک گوگل ترنسلیت هم نمیشه به فارسی ترجمه اش کرد! حتی خود من هم معنی اون واژه رو نمیدونستم و وقتی تحقیق کردم دیدم در ارتباط با مطلب من است!

این به این خاطر هست که گوگل سایت های جدیدی رو به مجموعه ده تایا اضافه می کنه و کم می کنه مثلا یه کلمه کلیدی خاص رو ما تا دوسال هیچ تعغییر محسوسی در سایت های رقابت کننده نداشتیم اما امروز ناگهان سر و کله یه سایت دیگه پیدا شد که اصلا سایت نیست و یه بلاگ هست از یه سیستم بلاگدهی ! اونم در یک کلمه کلیدی طلایی و رقابتی که برنداش نزدیک ده ساله دارن با هم رقابت می کنن! این همون چیزیه که گوگل قبلا قولش رو داده بود عدم اطمینان و حاشیه امن برای غول ها حتی برند ها !
تایید میشه. دقیقا برای من هم پیش اومده، وبلاگ های تازه تاسیس رو در کلمات مهم به صدر نتایج میبره و برای چندین ماه نگه میداره. حالا جالبه که اون وبلاگ ها هم اصلا محتوای به درد بخوری ندارن. آوردن چرخشی وبلاگ ها و سایت های تازه تاسیس (برای رتبه بندی اونها توسط الگوریتم گوگل) در نتایج مشکلی نداره ولی نگه داریشون برای دراز مدت مشکل ساز میشه. سایت اومده آیفریم ما رو گذاشته. بعدش چند ماهه که از ما بالاتر نشون داده میشه!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
برای ما هم به خصوص سایت ورزشی امار ورودوی گوگلمون که تا اخر تیر ماه بالای 6000 هزار تا می رسید الان در نهایتا بین 1500 تا 2500 تا شده و افت الکسا شدید در سایت هام هست .. یعنی از 2200 رسیدیم به 6800 ایران !!!
رو برخی کلمات هم که صفحه اول و دوم بودیم رفتیم صفحه 4 و 5 و ..!!!

بالا