• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الگوریتم پنگوئن 4 گوگل و تغییرات ناگهانی در رتبه بندی گوگل از روی اول سپتامبر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
در امریکا با افزایش شدید کرولینگ صفحات و افزایش حضور انفجاری و طولانی مدت رباتک های گوگل در صفحات شروع شد که بلافااصله شائبه اعمال پنالتی قوت گرفت در نتیجه گوگل دستپاچه اعلام کرد همه این ها مقطعی هست و نگران نباشید اما حل نشد بلکه بدتر شد سکوت این روزای گوگل نگرانی رو بیشتر کرده بعد از اعلان نتیجه تست کامپیوتر کوانتومی گوگل همه منتظر قدرت گرفتن و در اختیار گرفتن سهم بیشتر هوش مصنوعی نسبت به عامل انسانی در الگریتم های گوگل بودیم که گویا درست هم هست نتیجش اعمال یکسان همه الگریتم های گوگل از جمله اگریتم های پنالی هست در همه مناطق جهان ایرادی که از مدت ها قبل به گوگل گرفته میشد این بود که در برخی مناطق به عمد مسامحه میکنه و الگریتم پنالتی رو دیمی! اجرا می کنه چیزی که گوگل بشدت رد می کرد ! اما در عمل این چنین نبود همون موقع اکثرا معتقد بودن توانایی گوگل در رد زنی و اعمال پنالتی بخصوص در برخی مناطق که الودگی گسترده هست بسیار پایینه اما چون نمی خواد به ضعف خودش اقرار کنه روش انکار رو در پیش گرفته! اما بعد از انقلاب بزرگی علمی در ظرف سه سال گذشته بخصوص در بحث فیزیک کوانتوم بلاخره گوگل گویا به ضعفای خودش تا حدی ابتدایی غلبه کرده و داره طرح یکسان سازی رو پیدا میکنه
اینکه چرا داره از سایت های سالم شروع میشه امری طبیعی هست اگر از دید هوش ماشینی بهش نگاه کنیم کاهش مصرف انرژی با بازدهی بالا پس اول از سایت های که پیش بینی میکنه سالمتر هست شروع کرده پالایش می کنه و سیگنال می فرسته تا ادمین ها الودگی ها رو رفع کنند تا درنتیجه رتبه بندی احتمالی و چینش تازه گوگل رتبه مناسبی کسب کنند پس اول سالم ها و بعد نوبت به بقیه میرسه که به همینشکل پله ای برخورد میشه تا به اون سیاهترین ها برسه که تکلیفشون مشخصه! ببینید این برخورد ها در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه ممکنه درایران بنگلادش پاکستان و اسیای مرکزی شدید و در برخی مناطق بسیار ضعیف باشه و اصلا دیده نشه! اینو رو هوش غالب تشخیص میده وواقعا پیش بینیش برای هیچ انسانی مقدور نیست گفتم امیدوارم همه این ها یه موج گذرا باشه و رد شه بره اما حتی اگر اینطور باشه یه تلنگری هست تا فقط به دنبال محتوا باشیم و از روش چیتینگ و فرکانس سازی تشدیدی با استفاده از دیگر پارامتر ها دوری کنیم گوگل بشدت این روزها غیر قابل پیش بینی هست هیچ قایقران با تجربه ای دور گرداب نمی چرخه!

گوگل خودش هم اینقدرام برای محتوی ارزش قائل نیستش
چون الگوریتم کیفیت محتوی رو بر اساس اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی و لینک سازی گذاشته

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تشکر از شما مقوله بسیار خوبی رو بعد از مدت ها بازگشایی کردید چرا که من فکر می کنم الان زمان بسیار مهمی هست برای بازگفتار یه چالش تاریخی! واقعا بحث محتوا پیچیده هستش اگر یادتون باشه چند سال پیش هم در پی تی همین بحث شد نه فقط پی تی در کل جهان وواقعا افتخاری بود در ایران هم هم پای بقیه جهان این بحث ها مطرح شد دو دسته شدیم طرفدارن محتوا و طرفداران بک لینک و بعضیا هم هردوش ! بحث به نتیجه نرسید دلیلش هم به نظر من همون اجرای الگریتم بشکل نا همگون بود مثلا در امریکا به هیچ شکلی سایت اندکسی نمی گیره اگر محتوای تمیزی نداشته باشه یعنی امکان نداره شما با بک گیری غیر اصولی در الگریتم امریکایی حتی اندکس لایه دویست بگیری! و عملا بعد از یکسال با انبوهی از جانک کواری ها در وب مستر طرف هستید که ترافیک ورودی از گوگل بعضا به روزی یک عدد هم نمیرسه! که اون هم کاملا بی کیفیت هست این جلوگیری سال به سال پیشرفت کرده تا به نزدیکی یک از صد در کشور و حوزه خودشون رسیده اما در بفیه مناطق اینجوری نیست مثلا درایران روش گوگل تا حدی زیادی متفاوت هست روش مدارا و اگر خیلی شورش درومد پنالتی چرا که احتمالا گوگل با انلیز های رفتاری اشتیاق مفرط ایرانیا رو بدرستی ارزیابی کرده در نتیجه مطابق الگوی ایرانی جلو می رفت! که من هم تا حدی با اون موافق هستم همین ارزیابی برای هند نیز احتمالاصورت گرفته و الگوی هندی پیاده میشه وبقیه مناطق البته این الگوسازی رو گوگل حاصل تخیل میدونست و مدیراش گاه و بیگاه تلویحی رد می کردنند اما تناقض همیشه معلوم میشه صد ها ازمایشگاه طبیقی با شرایط یکسان این تناقض رو به عینه نشون میده همه این ها حاصل مدیریت 70 به 30 انسانی در گوگل بود اما اوضاع تعغییر کرد و هوش مصنوعی اختیار رو بدست گرفت اون ماشینی فکر می کنه پنالتی پنالتی است حتی اگر یک بک لینک غیر اصولی گرفته بشه اینجا اونجا نداره ! واین عیب ماشین در مقابل هوش انسان هست همه جانبه نگر نیست شاید در اینده بشه ولی فعلا نیست و تمامی این ها در مورد بک لینک غیر اصولی هست چرا که جای هیچ بحثی در مورد درستی و لازم بودن بک لینک اصولی که شبکه های اجتماعی نیز جزوی ازون هستنند نیست
محتوا همه جا لازم نیست من هم موافقم خیلی جا ها اصلا محتوا کارایی نداره و روی دیگر پارامتر ها باید کار کرد بحث سر برجسته کردن یک پارامتر ریشه ای بشکلی غیر اصولی برای چیتیگ و فریب هست که فکر می کنم همه با اون موافق هستنند من هم می گم تا حدی بک لینک باید باشه به هر شکلش اما ایا هوش مصنوعی هم اینجوری می بینه نمی دونم اینده مشخص می کنه اگر هوش ستمگری باشه چاره ای جر اطاعت نیست ! تا یاد بگیره عادل بشه! امیدوارم همه این ها فقط بحث های متداول باشه و واقعا مشکل خاصی برای وب مستر های ما پیش نیاد

Last edited:

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
بیانیه ای منتشر شد : September 2-6, 2016 (repair in progress)

A system error dropped all Search Analytics data from Sept 1-6. However we are now repairing this gap, and hope to completely fill the gap soon.

الگوریتم گوگل نه تنها آپدیت نشد بلکه مشکل پیش آورد! بله, مشکلی که مشخص بود چندین ماهه اتفاق افتاده و گوگل برای خریدن وقت از کاربران خودش این موضوعات رو بیان کرده بوده. که سرانجام مجبور شد این بیانیه رو منتشر کنه.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بیانیه ای منتشر شد : September 2-6, 2016 (repair in progress)

A system error dropped all Search Analytics data from Sept 1-6. However we are now repairing this gap, and hope to completely fill the gap soon.

الگوریتم گوگل نه تنها آپدیت نشد بلکه مشکل پیش آورد! بله, مشکلی که مشخص بود چندین ماهه اتفاق افتاده و گوگل برای خریدن وقت از کاربران خودش این موضوعات رو بیان کرده بوده. که سرانجام مجبور شد این بیانیه رو منتشر کنه.

منبع و تاریخ این بیانیه کجاست ؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
توی گوگل وبمسترم اول نوشته بود update توی امارش الان نوشته event

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
moz که نوشته unnamed update

https://moz.com/google-algorithm-change

ولی seroundtable با مصاحبه ای که با مسئولای گوگل کرده میگه مطئنا پنگوئن نیستش

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
به نظر میاد گوگل الگوریتم عقابش رو راه انداخته مطمئنا راه اندازی الگوریتم های جدید مشکلات جدید هم بدنبال خواهد داشت چیزی که ظاهرا بنظر میاد گوگل میخواد یجور زورآزمایی بین رقبا راه بیندازه ولی تا اظهار نظر رسمی نشه هیشکه نمیدونه چی به چیه ولی خوب باید منتظر موند دید دقیقا هدف راه اندازی این تغییرات بزرگ چیه من فکر میکنم تو این الگوریتم گوگل به ریسپانسیو بودن سایت در موبایل و ارتباط سایت با شبکه های اجتماعی نگاه ویژه خواهد داشت شاید موضوع بک لینک ها که همیشه تو همه الگوریتم های جدید مطرح بوده بخش کوچکی از این تغییرات باشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به نظر میاد گوگل الگوریتم عقابش رو راه انداخته مطمئنا راه اندازی الگوریتم های جدید مشکلات جدید هم بدنبال خواهد داشت چیزی که ظاهرا بنظر میاد گوگل میخواد یجور زورآزمایی بین رقبا راه بیندازه ولی تا اظهار نظر رسمی نشه هیشکه نمیدونه چی به چیه ولی خوب باید منتظر موند دید دقیقا هدف راه اندازی این تغییرات بزرگ چیه من فکر میکنم تو این الگوریتم گوگل به ریسپانسیو بودن سایت در موبایل و ارتباط سایت با شبکه های اجتماعی نگاه ویژه خواهد داشت شاید موضوع بک لینک ها که همیشه تو همه الگوریتم های جدید مطرح بوده بخش کوچکی از این تغییرات باشه

گوگل الگوریتم گوگل داره ؟

منظورتون مرغ مگس خواره ؟

من با همین موارد هم چک کردم قاعدتا سایت من نباید سقوط کنه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پیشنهاد می کنم اگر سایتی دچار مشکل شده اولین قدم یه انلیز کواری بشکل خطی از وب مستر تولز انجام بده اگر افت شدید در کواری های اصلی بشکل ابشاری بود اولین علامت پنالتی هست اگر از نقطه صفر سقوط تا 72 ساعت اوج خطی بوجود نیاد سیگنال پنالتی بسیار قوی تر شده است هرچند اگر ایراد از جایگزینی الگریتم کنترلی ماشینی با انسانی باشه تا مدت ها ممکنه این افت باقی بمونه و البته پنالتی نیست و سایت به موقعیت خودش بر می گرده
ببینید ارور های فنی وب مستر همیشه به وجود میاد اما افت شدید در سرچ ارگانیت در کلیدهای اصلی حذف اندکسی ها افزایش انفجاری نرخ کرولینگ و حضور رباتک ها بشکل انبوه نمی تونه صرفا حاصل ایرادات فنی در الگریتم امار دهی باشه مطمئنا اتفاقی افتاده و فکر می کنم گوگل بهتره کتمان کاری رو کنار بزاره و اصل داستان رو افشا کنه هرچند بعید می دونم روش قدیمی خودش رو تعغییر بده

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
گوگل الگوریتم گوگل داره ؟

منظورتون مرغ مگس خواره ؟

من با همین موارد هم چک کردم قاعدتا سایت من نباید سقوط کنه
دوست عزیز هنوز رسما الگوریتم عقاب اعلام نشده شاید هم با نام دیگری اعلام شود چیزی که مهمه اعمال تغییرات عمده در این الگوریتم هست
من متوجه منظور شما نشدم که گوگل الگوریتم گوگل دارد وقتی گوگل آپدیت کلی روی الگوریتمش اعمال میکند معمولا یک نام برایش انتخاب میکند
الگوریتم مرغ مگس خوار برای تکمیل الگوریتم های قبلی مثل پاندا هست و روی محتوا تاکید دارد ولی بنظر میرسد باید منتظر ماند ببینیم هدف گوگل از اعمال این تغییرات گسترده چی هست
اگر سایت شما در بعضی کیورد ها در صفحات اول گوگل بوده و در جستجو ناپدید شده چند روز صبر کنید شاید با رتبه بهتری نسبت به قبل برگردانده شد اگر برنگشت به جایگاه قبلی باید ببینید رقبایی که جای شما را گرفته اند از لحاظ سئو چه فرقی با شما دارند

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوست عزیز هنوز رسما الگوریتم عقاب اعلام نشده شاید هم با نام دیگری اعلام شود چیزی که مهمه اعمال تغییرات عمده در این الگوریتم هست
من متوجه منظور شما نشدم که گوگل الگوریتم گوگل دارد وقتی گوگل آپدیت کلی روی الگوریتمش اعمال میکند معمولا یک نام برایش انتخاب میکند
الگوریتم مرغ مگس خوار برای تکمیل الگوریتم های قبلی مثل پاندا هست و روی محتوا تاکید دارد ولی بنظر میرسد باید منتظر ماند ببینیم هدف گوگل از اعمال این تغییرات گسترده چی هست
اگر سایت شما در بعضی کیورد ها در صفحات اول گوگل بوده و در جستجو ناپدید شده چند روز صبر کنید شاید با رتبه بهتری نسبت به قبل برگردانده شد اگر برنگشت به جایگاه قبلی باید ببینید رقبایی که جای شما را گرفته اند از لحاظ سئو چه فرقی با شما دارند
منظورم گوگل الگوریتم عقاب داره بود ؟؟

مسئله اینه که من هر سایتی رو با یه سایت دیگه مقایسه میکنم کل الگوریتم نقض میشه

مثلا ۴ تا سایت رو یکسان اوردم بالا
یکیش صفحه بود رتبه یک همونجاست

یکیش رفته صفحه ۳

یکیش صفحه دو بود رفت صفحه ۶ اومد صفحه ۴

یکی صفحه یکه و باز همونجاست

رقیبایی که دقیقا مثل من عمل کردن هم تکون نخوردن و حتی پیشرفت کردن

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
منظورم گوگل الگوریتم عقاب داره بود ؟؟

مسئله اینه که من هر سایتی رو با یه سایت دیگه مقایسه میکنم کل الگوریتم نقض میشه

مثلا ۴ تا سایت رو یکسان اوردم بالا
یکیش صفحه بود رتبه یک همونجاست

یکیش رفته صفحه ۳

یکیش صفحه دو بود رفت صفحه ۶ اومد صفحه ۴

یکی صفحه یکه و باز همونجاست

رقیبایی که دقیقا مثل من عمل کردن هم تکون نخوردن و حتی پیشرفت کردن
عزیز برای بررسی این موضوع بهتره برگردیم به بحث چند سال پیش در مورد رقص گوگل درست است گوگل هیچگاه تایید رسمی نکرد آپدیت رقص گوگل وجود دارد البته تکذیب هم نکرد ولی کاملا مشخص بود سایت های تازه راه اندازی شده را در سند باکس نگه میداشت و کاربر فکر میکرد پنالتی شده که هنوز هم معمولا همینجوره یا یه دفعه بالا و پایین میکرد جایگاه کیورد ها رو در نتایجش ولی تفاوتی که اینبار به نظر من میرسه اینه که در این آپدیت جدید بعضی کیورد های سایت ها از نتایج جستجو کلا حذف شدن هنوز معلوم نیست برمیگردن یا کلا کیوردهایی که ناپدید شدن پنالتی شدن
از اوایل سال میلادی 2016 متخصصان سئو اعلام کرده بودن گوگل امسال در هسته اش تغییرات عمده ای را اعمال خواهد کرد بنظر میاد پیش بینیشون درست بوده ولی دقیقا این الگوریتم چجور داره اعمال میشه من که سر در نمیارم :general208:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عزیز برای بررسی این موضوع بهتره برگردیم به بحث چند سال پیش در مورد رقص گوگل درست است گوگل هیچگاه تایید رسمی نکرد آپدیت رقص گوگل وجود دارد البته تکذیب هم نکرد ولی کاملا مشخص بود سایت های تازه راه اندازی شده را در سند باکس نگه میداشت و کاربر فکر میکرد پنالتی شده که هنوز هم معمولا همینجوره یا یه دفعه بالا و پایین میکرد جایگاه کیورد ها رو در نتایجش ولی تفاوتی که اینبار به نظر من میرسه اینه که در این آپدیت جدید بعضی کیورد های سایت ها از نتایج جستجو کلا حذف شدن هنوز معلوم نیست برمیگردن یا کلا کیوردهایی که ناپدید شدن پنالتی شدن
از اوایل سال میلادی 2016 متخصصان سئو اعلام کرده بودن گوگل امسال در هسته اش تغییرات عمده ای را اعمال خواهد کرد بنظر میاد پیش بینیشون درست بوده ولی دقیقا این الگوریتم چجور داره اعمال میشه من که سر در نمیارم :general208:
یکی از سایت هام با ۴ سال سابقه صفحه اول مونده

یکی با ۸ ماه سابقه صفحه اوله

دو تا سایت هام با ۲ سال سابقه از صفحه اول و دوم رفتن صفحه ۳ و ۴

رقبای ما هم با سایت های یک سال و کمتر از صفحه اول تکون نخوردن و بقیه شونم پیش رفت کردن

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
بعضی حرف هایی که بعضی وبمستر ها میزنن خنده داره مثلا میگن گوگل قاط زده یا گوگل گاگول هست و ... ، این دوستان اطلاع ندارند که این امپراتور بزرگ وب با ابر سرور ها و متخصصین فوق برنامه نویسی که داره میدونن دارن چکار میکنن و قبل از اعمال تغییرات بار ها تست میشه فیدبک گرفته میشه این ما هستیم که همیشه عقبیم و دور به خودمون میویم میفهمیم چی به چیه
چند ساله که گوشی های هوشمند اومدن از همون اوایل آمدن این گوشی ها گوگل بار ها تو گوگل وبمستر به ماها هشدار داد که سایتتون رو برای گوشی های هوشمند بهینه کنید و گوگل فرندلی رو راه انداخت و جدیدا هم گوگل تکنولوژی amp یا همان Accelerated Mobile Pages را برای گوشی های موبایل حتی در گوگل وبمستر هم اعمال کرد و اعلام کرد از بارگزاری سریع سایت در گوشی های موبایل با قدرت بیشتری حمایت میکند
بیشتر ما وبمستر های ایرانی به این دلیل که مثلا با افزونه نسخه موبایل وردپرسی نمیشه تبلیغات گذاشت سر زیر بار نبردیم
یکی از تغییرات عمده این سال ها شبکه های اجتماعی بودن که متاسفانه تو اینم اکثر وب مستران ایرانی کیلویی فالور میخریدن یا فکر فقط آوردن و کشاندن کاربر به کانال تلگرامشون بودن بدون اینکه فکر این باشن که محتوای سایتشون رو ارتقا بدن و هماهنگ کنن با شبکه اجتماعی
یه چیزی که من توی بیش از ده سال کار کردن با گوگل یاد گرفتم اینه که هیچگاه گوگل خودشو با وبمستر هماهنگ نمیکنه و تطبیق نمیده نگاه گوگل کاملا کاربر محوره این وبمستره که با درک درست از سئو باید یاد بگیره گوگل داره چکار میکنه و خودشو با اون تطبیق بده

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان fetch as google برای شما سالمه؟؟؟؟ واسه من که از دیروز این پیامو میده Temporarily unreachable

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سایت های ما که بهبود رتبه هم داشتن .صد بار گفتم بک لینک نخرید.گوش نکردید ، حالا لذت ببرید.:D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ما که بک لینک نخریدیم

ولی اوناییی که خریدن اومدن شدن رتبه های اول

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

بالا