impression تعداد باز شدنشهتوی سایت پاپ کش این چیزهایی که مشخص کردم چرا با هم فرق میکنه ؟
قضیه چیه ؟
عکس پیوست گذاشتم
و بعد این impression چیه دقیقا ؟
تعداد پاپ آپ های باز شده ؟
حالا فعلا که من از اینا گذاشتم چاره ای نیست ولی شما پیشنهاد بهتری دارید که عوض میکنم کاری نداره کهخواستم ازشون تبلیغات بخرم ده دلار رو دادم و پکیج رو فعال نکرد. هرچی هم ایمیل میدم ج نمیدن . پول رو هم برنگردوند.در ضمن این سایت خیلی کم میده .
من دیروز ساعت دو درخواست واریز دادم ساعت هفت شب تو حساب بودحالا فعلا که من از اینا گذاشتم چاره ای نیست ولی شما پیشنهاد بهتری دارید که عوض میکنم کاری نداره که
AdCash بیشتر می شماره ؟
بعد اینکه این پاپ کش حداقل موجودی باید داشته باشی برای بیرون کشیدن ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
هفته اول ماه میلادی. معمولا یکم هر ماهزمان بعدی پرداخت این سایت کی هستش؟
امروز چهارم هستش ولی هنوز هیچ دلاری به حسابم واریز نشدههفته اول ماه میلادی. معمولا یکم هر ماه
اگر حسابتون 200 تا الان داشته باشید تا 6ام واریز میشه شاید تا 7امامروز چهارم هستش ولی هنوز هیچ دلاری به حسابم واریز نشده
زیر 100دلار واریز نمیکنه سعی کن این ماه بشه 100تا.که 4فبریه .یعنی از الان حدود 60روز دیگر واریز کنهبرای من 99.86 میخواد واریز کنه ، امروز که پنجم هست واریز نشده
خیر حدود 20 دی تا 25 دی واریز میکنن اگر تا 26 رسیدید به 100 دلارالان بالای 100 تا شده ، یعنی حدود 26 ام ماه نومبر به 100 دلار رسید
امکان داره که همین ماه واریز کنن؟
مشاهده پیوست 717825
همچین چیزی در مورد پروپلر نیست شما تا جایی که یادم هست به من ای پی میفروختید برای خارجی و مدتی هم به محمد تهرانی میهن وب ادزاونایی که آیپی هاشون زیاده میتونین با ادمینای این سایت ها تو اسکایپ یا با ایمیل در تماس باشن تا واریزی هاتون روو بدون وقفه انجام بدن . زمانی که ما با اینا کار میکردیم واریزی شون بدون وقفه بود . شمارشش هم خوب بود .
همونطور که در تصویر پیوست شده مشخص بود ، درآمد بنده در تاریخ 2014/11/26 از مرز 100 دلار رد شدخیر حدود 20 دی تا 25 دی واریز میکنن اگر تا 26 رسیدید به 100 دلار
ما ای پی مون زیاد نیست ولی درآمدمون از مرز قانونی گذشته ، ایدی اسکایپشون یا یاهو دارن؟اونایی که آیپی هاشون زیاده میتونین با ادمینای این سایت ها تو اسکایپ یا با ایمیل در تماس باشن تا واریزی هاتون روو بدون وقفه انجام بدن . زمانی که ما با اینا کار میکردیم واریزی شون بدون وقفه بود . شمارشش هم خوب بود .