parstafrih
Registered User
- نوشتهها
- 993
- لایکها
- 197
آقا درآمد ما روز اول 0.36 سنت بود بغد فرداش شد 5 دلار و پس فرداش 7 دلار ولی دیروز شد 0.3 سنت.قضیه این افت قیمت چیه؟
وب مانی راحتتره
البته اگر بخواین میتونین تبلیغاتتون رو به من بفروشین و پولش رو نقد اول کار دریافت کنید
کسی اگر خواست ما ماهیانه میتونیم بگیریم از شما و مبلغ را همان ابتدا به شما بدهیم.گاهی قرار داد تا 3ماه هم میبندیم که شما نخواهید 60-90 روز صبر کنید
میتونید ابتدا کار پول را دریافت کنید کسی خواست پخ بده
کسی خواست میتونه تمام درآمد هر ماهش رو همون ماه دریافت کنه کسی خواست میتونه پ.خ بزنه
جدیدا خیلی درآمد کم شده به نسبت ماه پیش. برای شما هم اینطور شده ؟
این قاطیه . یه روز به من 16 دلار میده یه روز 2 یه روز 1 . معلوم نیست سیتمش بر اساس چی میشماره . تعداد کلیک ها هم عوض نمیشن اصلا
کللا قاطططه![]()
جواد جان درامد را بر اساس کلیک روی بنر حساب میکنه و یا نصب برنامه و یا... ؟
کابلایی جواد این CPM مخفف چ کلمه ای است؟ میشکافی برامcpm هستش مش علی بر اساس کلیک و بازدید
کابلایی جواد این CPM مخفف چ کلمه ای است؟ میشکافی برامراستی زیر مجموعه شوما شدما . . .
بازدید از بنر؟ (یعنی تعداد نمایش بنر؟)
اگه خواستید دلار وب مانی رو چنج کنید، من دلار وب مانی می خرم!
مرتبط با بحث تاپیک بود استادمهندس بحث خرید و فروش رو از قسمت بازاچه و یا پیغام خصوصی پیگیری کنید
با تشکر
سلام.امکان داره ادرس سایتتون رو بدونم ؟من هم خیلی وقت نیست با این سایت آشنا شدم و تونستم تو این چند روز درآمد خوبی کسب کنم البته باید منتظر باشم تا واریز کنن... روز اول و دوم خوب حساب کرد ولی روز سوم با اینکه آمار فرق چندانی نداشت درآمد نصف شد
مشاهده پیوست 607106
سلامسلام.امکان داره ادرس سایتتون رو بدونم ؟
وا ، چرا ؟ خصوصی هم نمیتونید ؟ فقط میخوام بدونم چه سایتی دارید که چنین بازدیدی داره.سلام
متاسفانه خیر
حرفه ای که نیستیمدوستان حرفه ای :
من کد push up این سایت رو قرار میدم کار نمیکنه
آیا راه خاصی داره؟
داخل هد بیرون هد داخل بادی و بیرون بادی و بیرون اچ تی ام ال هم قرار دادم جواب نداد.