ممنون , دارم تحلیلش رو انجام میدم و میذارم اینجا .مرسي حامد جان سوالي كه از پست 226 داشتم كاملا روشن شد
به نظرت بيشترين و كمترين سرعت مربوط به كدوم قسمت ميشه؟
تحلیل:
شروع حرکت از نقطه ی A
ماشین در نقطه ی B به بالاترین سرعت ممکن در پیست میرسه ( البته به این خاطر که حرکتش قبل از نقطه ی A شروع شده و با سرعت بالا به نقطه ی شروع میرسه )
در این لحظه به خاطر پیچی که مشاهده می کنید در نقطه ی C سر عت کمتر میشه (ترمز گیری سریعا بعد از نقطه ی B شروع میشه تا ماشین به لیمیت پیچ برسه , یعنی سرعتی که برای پیچیدن مناسبه )
( پیدا کردن نقطه ی ترمز گیری درست , به تمرین زیادی احتیاج داره )
به محض رسیدن به اپکس , خیلی اهسته گاز رو فشار میده و شتاب میگیره , همونطور که می بینید , سرعت از نقطه ی ابی به زرد یا همان C به D
افزایش پیدا میکنه.
همین حالت در نقطه های E و F و G هم دیده میشه .
از نقطه ی H به I , یه افت سرعت مشخصه البته در این گونه پیچ های سبک احتیاجی به ترمز نیست ولی با گاز کامل هم نمیشه از اون عبور کرد !
پس مجبورید دقیقا قبل از فرمون دادن یا Steer , گاز رو لحظه ای ول کنید یا نصف کنید و به محض شروع پیچیدن , دوباره کاملا فشار میدید .( هیچ موقع ,شک به گاز , ترمز و فرمون وارد نکنید و خیلی نرم حرکت کنید)
یه نکته ای بین نقطه ی I تا J هست که من نمیگم میخوام که شما متوجه بشید .
ببخشید اگه بد بود .
سوالی بود در خدمتم [/B]
ممنونممنون حامد جان
تحليل قشنگي بود و قشنگتر از اون رانندگي كه كردي.superb!!!!![]()
اگه مسابقه چند دور ديگه هم ادامه پيدا ميكرد نقاط همينجا ثابت ميموندن يا بعد از دور اول عوض ميشدن مثلا ماكس سرعت به نظرم يكم ميومد عقب تر(نقطه سبز فسفري)...
در رابطه نقطه I تا J هم فكر كنم نكته اش نوسان سرعتي هست كه روي نمودار ميشه ديد و به نظرم خود پيچ كه نقطه Jروش قرار گرفته (ولي بازم راهنمايي كن)
نه دوست عزیزقبل از J راننده احتمالا یه تعویض دنده داشته !![]()
نه !!!!!خوب ما قبل از J یه کاهش ، یه افزایش و دوباره یه کاهش سرعت داریم
miss something ?![]()
اگه هم پیست F1 بود اون تیکه مشکل داشت و راننده گاز رو کم کرده بود در صورتیکه میتونست سرعت رو بالا ببره.ها من فکر کردم این نمودار یه پیست F1 هست !![]()
سلام سهیل جان , به روی چشم , باور کن یا وقت نمیشه یا اینکه یادم میره .حامد من هنوز منتظرم یکی از این پیست های فرمول 1 رو تحلیل کنی .
دستتم درد نکنه از مطالبی که میزاری .
نه !!!!!
در حالت عادی در نمودار بعد از هر پیچ , سرعت زیاد میشه (نمودار) اما بعد از رسیدن به نقطه ی I , سرعت باید افزایش پیدا کنه ولی می بینید که کاهش پیدا میکنه !!!!!
فقط یک دلیل داره ! اون قسمت از پیست مسیرش خاکیه و سطح چسبندگی کمتره و ماشین هم توانایی شتاب گرفتن نداره و سرعت کمتر میشه.
در حالت نرمال , سرعت , بعد از نقطه ی I باید بیشتر شه , همیشه سرعت اپکس از سرعت بعداز پیچ کمتره , مگر اینکه وضعیت پیچ بعدی فرق داشته باشه و مجبور به کم کردن سرعت باشیم, که در این حالت این مشکل وجود نداره ولی مسیر خاکی میشه.
اون قسمت از پیست خاکیه .حامد جان اون قسمت از پيست خاكيه يا راننده رفته تو خاكي؟اگه جواب مثبته اين كارش دليل داشته يا نه؟
سلام , مسافرت بودم , فردا حتما .حامد جون ديگه چيزي نميزاري ؟!اين سري آخر خيلي حال داد