دقیقا کجا رو توضیح بدم ؟؟""در لحظه ی پیچیدن هم باید به اپکس نگاه کنید ( فقط یک لحظه )"""
میشه یکم بیشتر توضیح بدی حامد جان؟
عرض شود که :آقا حامد اين تصادف شما باعث شد به فكر سيستم ترمز ماشين بيفتم. براي بهبود سيستم ترمز يه خورده توضيح ميدي كه بايد چكار كرد؟ ممنون ميشم.
راستي يه سوال ديگه اين كه ميگيد سيستم تعليق ماشين دقيقا شامل چه قطعاتي ميشه؟ قطعا بيشتر از فنر ها و كمك هاست نه؟
سيستم تعليق
در حالت کلی خدمتتون عرض میکنم که در اتومبیل های فاقد سیستم ABS چرخها در هنگام ترمز های ناگهانی و شدیدآقا حامد میشه در مورد ترمز ABS یه مقاله بنویسی که کلا" چه فرقی با ترمز های معمولی داره ؟
این ضد قفل یعنی چی ؟
زیر دیپلم بگی خوبه
تشکر فراوان
یا علی
خیلی خیلی ممنون !در حالت کلی خدمتتون عرض میکنم که در اتومبیل های فاقد سیستم ABS چرخها در هنگام ترمز های ناگهانی و شدید
پیش از انکه توقف کنند , سر میخورن ! یعنی زمانی که شما پدال رو تا انتها و با قدرت فشار میدید , ماشین روی چرخها سر میخوره !
که این حالت در جاده های برفی و بارانی بسیار خطرناکتره !!!
اما سیستم ABS با داشتن چند سوپاپ و سنسور , سرعت چرخها رو محاسبه میکنه و در زمانی که شما کاملا ترمز رو می فشارید
سنسورها سرعت چرخ را محاسبه کرده و سوپاپها با باز و بسته شدنشان از ورود فشار اضافی برروی ترمز جلوگیری میکنند
در این حالت چرخها در یک لحظه , چند بار قفل شده و ازاد میشوند که سرخوردن انها را به مینیمم کاهش میدهد.
اگه اتومبیل شما دارای سیستم ترمز ABS باشد , در زمان ترمز گیری شدید , ضربه های کوچکی را در زیر پای خود حس میکنید
پس ترمز ABS از قفل شدن چرخها در زمان ترمز گیری جلوگیری میکند , این حالت(باز و بسته شدن سوپاپ) در هر ثانیه 10 تا 15 بار (بسته به ماشین) تکرار میشه.
دقیقا کجا رو توضیح بدم ؟؟
اپکس؟!!:blush:
یه ماکسیما در حد نو .آقا حامد یه سوال داشتم البته بی ربط نسبت به موضوع تاپیک!!
با یه پولی حدود 28 تومن چه ماشینی پیشنهاد میکنی؟ خودم جن تو رو میپسندم درسته یکم از زانتیا پایین تره ولی قیافه زانتیا هم خیلی برام تکراری شده.
خواهش ...حامد جان خیلی ممنون از توضیحاتت درباره apex حالا که گفتی مسابقات فرمول 1 خیلی دیدنی تر میشه چون هفته پیشم الونسو سر یکی از همین پیچا از ماسا جلو زد.
معمولا هر چه دور موتور بالاتر بره همونطور که از اسمش مشخصه کارکرد موتور و فشار به اون بیشتر میشه !با سلام.
من بازم سؤال دارم.
با ماشين هاي دنده اوتوماتيك وقتي به طور عادي گاز ميديد دنده روي يه دور موتور مشخص عوض ميشه ولي وقتي يك كمي زياد گاز بديد اين وضعيت فرق ميكنه.يعني اگر به طور عادي دنده روي 2500 عوض بشه در حالت غير عادي روي 5000 عوض ميشه.آيا اين كار تأثير منفي روي موتور داره؟ميتونه باعث خراب شدن جلو بندي و ميزان ماشين بشه؟
و علاوه بر اين سؤال يه پيشنهاد هم دارم و اون اينه كه اين اطلاعات چرب و نرمي كه درسته ميذاريد اينجا ميتونيد در قالب يه كتابچه در بياريد(حتى يك كتاب الكترونيكي هم باشه خوبه يا شايد هم بهتره).به همين صورتي كه الان هست.بدون مطالب اضافي و بحث هاي پيچيده و مقدمه هاي طولاني.
معمولا هر چه دور موتور بالاتر بره همونطور که از اسمش مشخصه کارکرد موتور و فشار به اون بیشتر میشه !
پس در حالت عادی نباید به ماشین فشار اورد , ربطی هم به جلوبندی و میزان فرمون نداره .
در حال حاضر مشغول نوشتن یک کتاب هستم ولی اگه وقت شد این مطالب ناچیز رو هم در جایی جمع اوری میکنم.