در مورد تیک اف(چرخیدن درجای چرخها) , اطهر عزیز کاملا صحیح تو ضیح دادن , ممنونم اطهر جان.
ممنونم از اطهر عزیز , البته میشه این کار رو انجام داد حتی معکوس هم میشه داد , من خودم خیلی از وقتا استفاده کردم و میکنم , تو هر ماشینی
این کار با صدای موتور و دور موتور انجام میشه ( یه روز که دیسک وصفحه کلاچم ترکیده بود مسافت حدود 5 کیلومتر , تو ترافیک با دنده های 1 و2 و3 بدون کلاچ رو به سمت نمایندگی ماشینم رفتم)
1: کار بسیار سختیه , باید گوشت با صدای دور موتور ماشینت اشنا باشه .
2: شدیدا به گیربکس و ماهک و برنجی دنده فشار میاره , حتی میگن وقتی ماشین خاموشه از کلاچ برای عوض کردن دنده استفاده کنید.
اطهر جان , من جسارت به اساتیدی که شما فرمودین نمیکنم , طبق سواد و اطلاعات بنده , دریفت (ناپایدار کردن)
زدن , حرکتی هستش که خیلی از دوستان در موردش میدونن ولی این حرکت 5 یا 6 حالت کلی داره و کلی حرکت ریز و درشت,
که دستی کشیدن هم یکی از اونهاست , من یه سی دی در مورد اموزش دریفت دارم که
به وضوح در یکی از حرکت ها استفاده از دستی رو توضیح میده , پس خیلی محکم جلوی هر کسی این قضیه رو تایید کن ,
دستی کشیدن , یکی از حالتهای دریفته
معنی دریفت یعنی , ناپایدار کردن , لغزیدن و هیچ جایی نگفتن که اگه هر 4 چرخت نچرخه دریفت نیست
مهم: هیچ وقت , شما پیچ رو با دستی نمیپیچی , فقط ماشین رو دچار oversteer میکنی تا برای دریفت اصلی اماده بشه.
حتی فیلم مسابقات دریفت ژاپن رو دارم و از داخل ماشین که نشون میده , بعضی از پیچ ها رو از دستی استفاده میکنن.