خب!! در مورد تیک اف کردن که قضیه کاملا مشخصه , تکنیک خاصی در حالت عادی نداره , شما گاز رو تا انتها فشار میدی ,
ناگهان پا رو از روی کلاچ بر میداری , بسته به قدرت ماشینت , لاستیکها و زمین , تیک افت زمانش تغییر میکنه و اگه از دنده ی 1 به 2 روی دور موتور صحیح یه
پاور شیفت هم انجام بدی میتونی تیک اف کنی , حتی در بعضی از ماشینها از 2 به 3.
حالا در مورد یه شروع خوب , موقع استارت صحبت میکنیم.
چیزی که مشخصه , اگه در هنگام استارت, لاستیکها دچار هرزگردی ( تیک اف) بشن , کلی تایم از دست میدیم
پس باید جلوی این کار رو بگیریم .
1: هر ماشینی یه قدرتی داره , به فرض 110 اسب بخار (hp هورس پاور) , که در یه دور موتور خاصی به این قدرت میرسه
به فرض ماشینی, در دور موتور 7000 , کات اف (رد لاین*) میکنه
و بعضی ها فکر میکنن که باید دور موتور رو تا رد لاین بالا ببرن و بعد دنده رو عوض کنن , که این اشتباهه,
شما باید ببینید که در چه دور موتوری به اون 110 اسب میرسید , که ممکنه 6000 باشه , یعنی 1000 تا قبل از رد لاین,
پس , از 6000 به بعد قدرت , سیر نزولی پیدا میکنه .
2: هر ماشینی در یه دور موتوری بیشترین گشتاور(تورکtorque) رو داره , به فرض در ماشین خودم ماکزیمم قدرت در دور موتور 5250 به دست میاد و
تورک ماشینم رو 3500 هستش .یعنی من باید سعی کنم بعد از دنده دادن , دور موتور نزدیک تورک باشه تا بهترین استفاده رو از اون بکنم.
3: همیشه موقع استارت دور موتور رو یه کم پایینتر از تورک نگه دارین و تر جیحا نیم کلاچ باشین که بتونین بهترین استارت رو بزنین.
*: ردلاین(کات اف) : در ماشین های انژکتوری , سیستمی تعبیه شده که بعد از رسیدن به دور موتور خاصی , ECU در ماشین , سیستم جرقه رو قطع میکنه که با یه صدای خاصی همراهه.
پس , رسوندن دور موتور به رد لاین فقط از دست دادن زمانه.