• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش چگونگی فعالیت در بازار بورس

aspmaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از زحمات دوستان!
عزیزان ادامه بدن آپ کردنش با ما ;)
عجیبه برام که مدیر بخش این تاپیک رئ Sticky نمیکنه!!

aspmaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ام اول برای سرمایه گذاری در بورس، مطالعه و شناخت کافی درباره این بازار، مشورت با افراد حرفه ای و تعیین هدف از سرمایه گذاری در بورس است. توصیه می کنیم به اصول زیر توجه داشته باشید: 1- با نگاه بلندمدت سرمایه گذاری کنیـد.
2- توجه داشته باشید که ذات بورس با نوسان همراه است، بنابراین در مواجهه با افت و خیزهای مقطعـی بازار، هیچگاه بصورت شتابـزده و هیجانی اقدام به خرید یا فروش سهام نکنید.
3- برای شروع کار، از سرمایه های مازاد خـود استفاده کنید و سرمایه های ضروری خود را وارد بورس نکنید.
4 - حتما برای سرمایه گذاری در بورس، با افراد متخصص مشورت کنید. کارگزاران رسمی بورس که مجوز مشاوره دارند، یکی از مناسب ترین گزینه ها برای مشورت در سرمایه گذاری هستند.
سازمان بورس و اوراق بهادار > صفحه اول

خدایش باید با دست پر بری جلو و الا مثل من ضرر می کنید!!

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
با تشکر از زحمات دوستان!
عزیزان ادامه بدن آپ کردنش با ما ;)
عجیبه برام که مدیر بخش این تاپیک رئ Sticky نمیکنه!!
سلام دوست عزیز
ممنون از شما
این کم لطفی دوستان در قسمت مدیریت که شامل تاپیک شده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من تا حالا فقط خواننده بودم :دی
i298960_ddd.gif

آقایون چرا فاکتور شایعات رو هیچ کدومتون عنوان نکردین ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام آقای موذنی مثله اینکه جناب میلاد خان کلا تاپیک رو فراموش کردن.اگه در مورد بورس اطلاعاتتون کامله و وقت دارین ممنون مکیشیم از آموزش های شما هم استفاده کنیم.
i298960_ddd.gif

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
سلام آقای موذنی مثله اینکه جناب میلاد خان کلا تاپیک رو فراموش کردن.اگه در مورد بورس اطلاعاتتون کامله و وقت دارین ممنون مکیشیم از آموزش های شما هم استفاده کنیم.

متاسفانه اقای میلاد به خاطر ناملایمتی ها بابت این تاپیک دلخور شدن

واقعا حیف شد

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به دوستان
من اصولا فراموشکار نیستم مخصوصا کاری رو که خودم استارت زده باشم حتما پیگیرشم
متاسفانه دوستان پیگیر نبودند مدیریت هم همکاری لازم رو انجام نداد بنده هم از بی ارزش شدن تاپیک و محتویات تاپیک دلگیر شدم
یکسری مسائل حقوقی هم دست و پا گیر شده که هنوز هم درگیر هستم
من چشم داشتی نداشتم که با نرسیدن به اون دل زده بشم و بخوام بکلی این تاپیک رو از یاد ببرم
این قسمت از سایت بیشتر جنبه تفریح وسرگرمی داره اگر دو ستان توجه کنند به تاپیکهائی که سوالات ومباحث خاصی رو مطرح میکنن در مدت کوتاهی مورد توجه قرار میگیرن ولی اگر جائی بحث از اقدام جدی باشه به قول چند نفر از دوستان حوصله سر میره وانگیزه ای برا ادامه مبحث باقی نمیمونه بخاطر همین قضیه بنده مدتی فقط نظاره گر تاپیک های جدید بودم که با چه موضوعی ایجاد میشوند و دیدم که مباحث باید حتما جنبه سرگرم کننده داشته باشه
اون قسمتی روهم که مهم شده بازهم از نظرها دور مانده و اصلا توجهی بهش نمیشه و اکثر دوستان وقت خودرا در تاپیکهای دیگر صرف میکنن
این کوتاهی وکم کاری رو به من ببخشید
امیدوارم بتونم جبران کنم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام به دوستان
متاسفانه دوستان پیگیر نبودند مدیریت هم همکاری لازم رو انجام نداد بنده هم از بی ارزش شدن تاپیک و محتویات تاپیک دلگیر شدم
من چشم داشتی نداشتم که با نرسیدن به اون دل زده بشم و بخوام بکلی این تاپیک رو از یاد ببرم
این قسمت از سایت بیشتر جنبه تفریح وسرگرمی داره اگر دو ستان توجه کنند به تاپیکهائی که سوالات ومباحث خاصی رو مطرح میکنن در مدت کوتاهی مورد توجه قرار میگیرن ولی اگر جائی بحث از اقدام جدی باشه به قول چند نفر از دوستان حوصله سر میره وانگیزه ای برا ادامه مبحث باقی نمیمونه بخاطر همین قضیه بنده مدتی فقط نظاره گر تاپیک های جدید بودم که با چه موضوعی ایجاد میشوند و دیدم که مباحث باید حتما جنبه سرگرم کننده داشته باشه
اون قسمتی روهم که مهم شده بازهم از نظرها دور مانده و اصلا توجهی بهش نمیشه و اکثر دوستان وقت خودرا در تاپیکهای دیگر صرف میکنن
امیدوارم بتونم جبران کنم

فک کنم شما میلاد جان باشی دوست عزیز
i320021_papiyon.png

گلم تاپیک های اقتصادی هر چی به غیر از دلار و سکه باشه رک راست بهت بگم واسه بچه های دیگه مثل این 2 تا مقوله دلچسب نیست . پارسال خیر ارزی بود و دیگه همه فکر میکنن که دیگه بله دلار و سکه همینه و امروز بخرن فردا سود میکنن و رستگار میشن :دی
i320021_papiyon.png
علی الخصوص بورس که همیشه همه فکر میکنن این یه کلاه برداری بزرگ هست که دولت راه انداخته و از این حرفا که 100 البته به خاطر کمبود آگاهی و بدبینی و ....
i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png
هست . دادا دلسرد نشو . همین حجت و من و میبینی
i320021_papiyon.png
این قدر توی تاپیک های به ما حرفای بی خود زدن و بلا نسبت شما حرفای قلمبه سلمبه و چماق هم دادن دستمون . دلسرد نشو دادا

در ضمن گلم : بورس و بازارهای مالی فرد وارد به کار رو میخواد وگرنه الان همه عملا بورس باز بودن و بانک دار و این کلا یک وال استریت بزرگ بود . خیلی های با بدبینی خودشون و مسائل پیش پا افتاده خودشون رو از بازارها محروم میکنن . شما کار خودت رو بکن و دلسرد نشو
i320022_dr.png

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
سلام به دوستان
امیدوارم بتونم جبران کنم

i320021_papiyon.png

گلم تاپیک های اقتصادی هر چی به غیر از دلار و سکه باشه رک راست بهت بگم واسه بچه های دیگه مثل این 2 تا مقوله دلچسب نیست . پارسال خیر ارزی بود و دیگه همه فکر میکنن که دیگه بله دلار و سکه همینه و امروز بخرن فردا سود میکنن و رستگار میشن :دی
i320021_papiyon.png
علی الخصوص بورس که همیشه همه فکر میکنن این یه کلاه برداری بزرگ هست که دولت راه انداخته و از این حرفا که 100 البته به خاطر کمبود آگاهی و بدبینی و ....
i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png
این قدر توی تاپیک های به ما حرفای بی خود زدن و بلا نسبت شما حرفای قلمبه سلمبه و چماق هم دادن دستمون . دلسرد نشو دادا

در ضمن گلم : بورس و بازارهای مالی فرد وارد به کار رو میخواد وگرنه الان همه عملا بورس باز بودن و بانک دار و این کلا یک وال استریت بزرگ بود . خیلی های با بدبینی خودشون و مسائل پیش پا افتاده خودشون رو از بازارها محروم میکنن . شما کار خودت رو بکن و دلسرد نشو

لایک میشود اساسی
i320022_dr.png

دکتر اسمایلت رو کش رفتم گذاشتم تو پست خودم

میلاد جان برو جلو ما هستیم

الان ممکنه قدرت رو ندونن اما شش ماه دیگه که همه بورس باز شدن باید بیان اینها رو از اول بخونن

دلسرد نشو

قربانت / حجت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
لایک میشود اساسی
i320022_dr.png

دکتر اسمایلت رو کش رفتم گذاشتم تو پست خودم

میلاد جان برو جلو ما هستیم

الان ممکنه قدرت رو ندونن اما شش ماه دیگه که همه بورس باز شدن باید بیان اینها رو از اول بخونن

دلسرد نشو

قربانت / حجت
بیشتر لایک برای قوت دل به میلاد

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
آقا فکر میکردیم که دیگه بر نمیگردین.
خوشحالمون کردین با برگشتنتون.
سلام به دوستان
امیدوارم بتونم جبران کنم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
i320021_papiyon.png

i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png
i320021_papiyon.png

i320022_dr.png
دکتر عزیز افتخاریست با شما بودن و خوشحالم از اینکه شما با لطف خود نظاره گر این تاپیک هستید
بنده هم خواستم سهم کوچکی داشته باشم در ایجاد شناخت از بازار بورس و سهام
اینکه هرکسی میتواند و باید یک اقتصاد دان باشد بحثی کاملا جدی است ولی من نمدونم چرا برا هر مبحثی وقت گذاشته میشود به غیر از اقتصاد و مسائل مربوط به ان که الفبای انجام هر کاری در زندگی فردی و اجتماعی میباشد
اگر الان از خیلی از دوستان پرسیده شود ارزش پول هر کشور چگونه محاسبه میشود و یا پشتوانه تولید پول در یک کشور چه عاملی است ؟ به نظر شما چند نفر پاسخ رو میدونن؟(البته روی صحبت بنده به هیچ وجه با شما و بقیه دوستان عزیزم مثل اقا حجت و تمام دوستانم در این تاپیک یا سایت نیست یعنی به خودم قصد همچین جسارتی رو نمیدم) ولی اگر بحثی در زمینه تنظیم خانواده و مسائل ریز و درشت ان راه بیافتد از 80 میلیون هموطن عزیز 180 میلیون کارشناس فوق تخصص داریم که انچنان بحث رو برات باز میکنن که انگار 300 سال در عمق فاجعه زندگانی ها کردند حالا به یک نفر از همین افراد بگو نرخ امروز سکه رو حساب کن میگه اخبار گفته مثلا 650 هزار
درکل من قصدم شناخت دوستان از بازارهای مالی و یکی از مهم ترین این بازارها بازار سهام وبورس است (البته اندازه شناختی که دارم)

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بازهم از همه دوستانی که بنده حقیر را در این تاپیک همراهی نمودن نهایت تشکر را دارم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
i298960_ddd.gif

دکتر عزیز در صفحه 2 به این موضوع اشاره شده
بازهم ممنون از یاداوری جنابعالی
4- به شایعات بازار اتکا نکنید: تجربه نشان می‌دهد که در جریان فراز و فرود بازار سهام، اغلب بیش از هر چیز شایعات، اخبار و تحلیل‌های «نادرست» به سرمایه‌گذاران مخابره می‌شود. بسیاری از تحلیلگران و منابع خبری ممکن است در زمان اوج قیمت بنابر دیدگاه خود سرمایه‌گذاران را خواسته یا ناخواسته تشویق به خرید کنند یا در شرایط افت قیمت سهام، اخباری به بازار می‌رسد که از به کف رسیدن قیمت‌ها و آغاز رشد سهام در آینده نزدیک خبر می‌دهد. به ویژه در مورد سهام شرکت‌هایی که بعدها سقوط‌های سنگین را تجربه کرده‌اند. در این شرایط به طور مکرر چنین شایعاتی منتشر شده که تنها گذشت زمان، نادرستی آنها را ثابت کرده است؛ بنابراین مهم‌ترین اصل سرمایه‌گذاری در هر بازار مالی از نظر نگارنده این است که سرمایه‌گذار شخصا با مبانی علمی سرمایه‌گذاری آشنا شود و بتواند در بازار با استراتژی خود و نه بر مبنای توصیه دیگران عمل کند. البته ممکن است در برخی موارد تکیه بر صحبت‌های دیگران سودآور باشد، ولی این عمل فرد را از تبدیل شدن به یک سرمایه‌گذار آگاه باز می‌دارد و این آگاهی تنها رمز موفقیت در بلندمدت است.

بالا