سازمان بورس و اوراق بهادار > صفحه اولام اول برای سرمایه گذاری در بورس، مطالعه و شناخت کافی درباره این بازار، مشورت با افراد حرفه ای و تعیین هدف از سرمایه گذاری در بورس است. توصیه می کنیم به اصول زیر توجه داشته باشید: 1- با نگاه بلندمدت سرمایه گذاری کنیـد.
2- توجه داشته باشید که ذات بورس با نوسان همراه است، بنابراین در مواجهه با افت و خیزهای مقطعـی بازار، هیچگاه بصورت شتابـزده و هیجانی اقدام به خرید یا فروش سهام نکنید.
3- برای شروع کار، از سرمایه های مازاد خـود استفاده کنید و سرمایه های ضروری خود را وارد بورس نکنید.
4 - حتما برای سرمایه گذاری در بورس، با افراد متخصص مشورت کنید. کارگزاران رسمی بورس که مجوز مشاوره دارند، یکی از مناسب ترین گزینه ها برای مشورت در سرمایه گذاری هستند.
سلام دوست عزیزبا تشکر از زحمات دوستان!
عزیزان ادامه بدن آپ کردنش با ما
عجیبه برام که مدیر بخش این تاپیک رئ Sticky نمیکنه!!
سلام به همگی
با اجازه اساتید مخصوصا شلمان عزیز
آموزش صوتی اصطلاحات بورس اصطلاحات تخصصی بورس رو خیلی ساده و به همراه مثال توضیح داده![]()
من تا حالا فقط خواننده بودم :دی![]()
آقایون چرا فاکتور شایعات رو هیچ کدومتون عنوان نکردین ؟
سلام آقای موذنی مثله اینکه جناب میلاد خان کلا تاپیک رو فراموش کردن.اگه در مورد بورس اطلاعاتتون کامله و وقت دارین ممنون مکیشیم از آموزش های شما هم استفاده کنیم.
سلام به دوستان
من اصولا فراموشکار نیستم مخصوصا کاری رو که خودم استارت زده باشم حتما پیگیرشم
متاسفانه دوستان پیگیر نبودند مدیریت هم همکاری لازم رو انجام نداد بنده هم از بی ارزش شدن تاپیک و محتویات تاپیک دلگیر شدم
یکسری مسائل حقوقی هم دست و پا گیر شده که هنوز هم درگیر هستم
من چشم داشتی نداشتم که با نرسیدن به اون دل زده بشم و بخوام بکلی این تاپیک رو از یاد ببرم
این قسمت از سایت بیشتر جنبه تفریح وسرگرمی داره اگر دو ستان توجه کنند به تاپیکهائی که سوالات ومباحث خاصی رو مطرح میکنن در مدت کوتاهی مورد توجه قرار میگیرن ولی اگر جائی بحث از اقدام جدی باشه به قول چند نفر از دوستان حوصله سر میره وانگیزه ای برا ادامه مبحث باقی نمیمونه بخاطر همین قضیه بنده مدتی فقط نظاره گر تاپیک های جدید بودم که با چه موضوعی ایجاد میشوند و دیدم که مباحث باید حتما جنبه سرگرم کننده داشته باشه
اون قسمتی روهم که مهم شده بازهم از نظرها دور مانده و اصلا توجهی بهش نمیشه و اکثر دوستان وقت خودرا در تاپیکهای دیگر صرف میکنن
این کوتاهی وکم کاری رو به من ببخشید
امیدوارم بتونم جبران کنم
سلام به دوستان
متاسفانه دوستان پیگیر نبودند مدیریت هم همکاری لازم رو انجام نداد بنده هم از بی ارزش شدن تاپیک و محتویات تاپیک دلگیر شدم
من چشم داشتی نداشتم که با نرسیدن به اون دل زده بشم و بخوام بکلی این تاپیک رو از یاد ببرم
این قسمت از سایت بیشتر جنبه تفریح وسرگرمی داره اگر دو ستان توجه کنند به تاپیکهائی که سوالات ومباحث خاصی رو مطرح میکنن در مدت کوتاهی مورد توجه قرار میگیرن ولی اگر جائی بحث از اقدام جدی باشه به قول چند نفر از دوستان حوصله سر میره وانگیزه ای برا ادامه مبحث باقی نمیمونه بخاطر همین قضیه بنده مدتی فقط نظاره گر تاپیک های جدید بودم که با چه موضوعی ایجاد میشوند و دیدم که مباحث باید حتما جنبه سرگرم کننده داشته باشه
اون قسمتی روهم که مهم شده بازهم از نظرها دور مانده و اصلا توجهی بهش نمیشه و اکثر دوستان وقت خودرا در تاپیکهای دیگر صرف میکنن
امیدوارم بتونم جبران کنم
فک کنم شما میلاد جان باشی دوست عزیز![]()
گلم تاپیک های اقتصادی هر چی به غیر از دلار و سکه باشه رک راست بهت بگم واسه بچه های دیگه مثل این 2 تا مقوله دلچسب نیست . پارسال خیر ارزی بود و دیگه همه فکر میکنن که دیگه بله دلار و سکه همینه و امروز بخرن فردا سود میکنن و رستگار میشن :دیعلی الخصوص بورس که همیشه همه فکر میکنن این یه کلاه برداری بزرگ هست که دولت راه انداخته و از این حرفا که 100 البته به خاطر کمبود آگاهی و بدبینی و ....![]()
هست . دادا دلسرد نشو . همین حجت و من و میبینی
این قدر توی تاپیک های به ما حرفای بی خود زدن و بلا نسبت شما حرفای قلمبه سلمبه و چماق هم دادن دستمون . دلسرد نشو دادا![]()
در ضمن گلم : بورس و بازارهای مالی فرد وارد به کار رو میخواد وگرنه الان همه عملا بورس باز بودن و بانک دار و این کلا یک وال استریت بزرگ بود . خیلی های با بدبینی خودشون و مسائل پیش پا افتاده خودشون رو از بازارها محروم میکنن . شما کار خودت رو بکن و دلسرد نشو
بیشتر لایک برای قوت دل به میلادلایک میشود اساسی![]()
دکتر اسمایلت رو کش رفتم گذاشتم تو پست خودم
میلاد جان برو جلو ما هستیم
الان ممکنه قدرت رو ندونن اما شش ماه دیگه که همه بورس باز شدن باید بیان اینها رو از اول بخونن
دلسرد نشو
قربانت / حجت
بیشتر لایک برای قوت دل به میلاد
متاسفانه اقای میلاد به خاطر ناملایمتی ها بابت این تاپیک دلخور شدن
واقعا حیف شد
سلام به دوستان
امیدوارم بتونم جبران کنم
دکتر عزیز افتخاریست با شما بودن و خوشحالم از اینکه شما با لطف خود نظاره گر این تاپیک هستیدفک کنم شما میلاد جان باشی دوست عزیز![]()
گلم تاپیک های اقتصادی هر چی به غیر از دلار و سکه باشه رک راست بهت بگم واسه بچه های دیگه مثل این 2 تا مقوله دلچسب نیست . پارسال خیر ارزی بود و دیگه همه فکر میکنن که دیگه بله دلار و سکه همینه و امروز بخرن فردا سود میکنن و رستگار میشن :دیعلی الخصوص بورس که همیشه همه فکر میکنن این یه کلاه برداری بزرگ هست که دولت راه انداخته و از این حرفا که 100 البته به خاطر کمبود آگاهی و بدبینی و ....![]()
هست . دادا دلسرد نشو . همین حجت و من و میبینی
این قدر توی تاپیک های به ما حرفای بی خود زدن و بلا نسبت شما حرفای قلمبه سلمبه و چماق هم دادن دستمون . دلسرد نشو دادا![]()
در ضمن گلم : بورس و بازارهای مالی فرد وارد به کار رو میخواد وگرنه الان همه عملا بورس باز بودن و بانک دار و این کلا یک وال استریت بزرگ بود . خیلی های با بدبینی خودشون و مسائل پیش پا افتاده خودشون رو از بازارها محروم میکنن . شما کار خودت رو بکن و دلسرد نشو![]()
دکتر عزیز در صفحه 2 به این موضوع اشاره شدهمن تا حالا فقط خواننده بودم :دی![]()
آقایون چرا فاکتور شایعات رو هیچ کدومتون عنوان نکردین ؟