به نقل از 919 :
علاوه بر بالايي ها
من وقتي باطري ها رو مگذارم شارژ بشه وقتي شارژ شدم كامل يعني چراغ شارژر روشن موند
وقتي درشون ميارم ودوباره همون موقع ميزازم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه مثلا در حدوده 5 دقيقه طول ميشكه
بعد از اينكه باز علامت شارژ كامل اومدش اگه باطري ها رو در بيارم و تكي داخل شارژر بگذارم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه منتها ايندفعه حدوده 15 تا 20 دقيقه طول ميكشه !!! :wacko:
چرا اينجوريه ؟؟؟ :blink:
دوست عزيز اصول كار شارژر هاي اتوماتيك به اين صورت است كه ولتاژ باطري در حال شارژ هميشه با يك ولتاژ مرجع مقايسه مي شود كه اين ولتاژ مرجع را خود كارخانه سازنده تعيين ميكند اين ولتاژ براي باطريهاي nm حدود 1.4 ولت ولي بستگي به كيفيت ساخت اونها هم داره و به همين دلليل هم است كه توصيه ميكنم باطري و شارژر از يك مارك باشند بهتره چون مثلا ممكن است شركت سوني با توجه به كيفيت ساخت مثلا 1.53 ولت را مرجه قرار دهد در حالي كه CFL ممكن است ولتاژ ديكري را با توجه به كيفيت ساخت در نظر گرفته باشد
هما طور كه گفتم ولتاژ با طري با يك ولتاژ مرجع درحال مقا يسه است پس بنا بر اين هنگامي كه ولتاژ باطري به ولتاژ مرجع رسيد مقايسه كننده جريان شارژ را قطع مي كند ه محض قطع شدن جريان چون هر باطري داراي مقاومت داخلي ميباشد ولتاژ باطري به ميزان قابل قبولي افت ميكند مثلا از 1.52ولت به 1.43ولت افت ناگهاني دارد ولي شارژر دوبا ره جريا نرا وصل نميكند تا هنگامي كه ولتاژ از حد معيني پايين تر بيايد
از انجايي كه مقا يسه كننده ولتاژ مر جع را با ولتاژ باطري كه در حال شارژ است مقا يسه مي كند پس هنگا مي كه با طري را از روي شا رژر بر مي دا ريد ودوبا ره مي گذاريد چون ولتاژ قطع شده ودو باره وصل مي گردد شا رژر بدون شك ولتاژ از ولتاژ مر جع كم تر است پس شلرژر جر يان شارژ را دوباره وصل كرده وچون باطري شارژ كامل شده است خيلي زود به ولتاژ مرجع رسيده ودوباره قطع ميشود
البته كار اين شارژر ها به اين ساده گيي هايم نيست
اين مشكل خاصي نيست ومخصوص همه شا رژر هاست حتي شارژر دوربين خودم كه از نوع ليتوم هست اينجوري ميشه ولي شما همون با ر اول كه باطري ها شارژ شد مي توانيد از انها استفا ده كنيد ونيازي به بر داشتن وگذاشتن باطري نيست