• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب باطري براي دوربين ديجيتال

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ramin_njf :
اگه لطف كنيد سوال منو كه توي صفحه اول هست جواب بدين

دوربين a510 كه ار دو باطري استفاده ميكند اگر از نظر مصرف توان با a85 يكي باشد بدون شك مصرف جريان بيشتري دارد و اين باعث ميشه كه باطري زود تر تموم بشه ولي در عوض وزن دوربين كمتره

ولي به نظر من دوربيني كه از دو باطري استفاده ميكنه بهتره چون اگه قرار باشه چهار تا باطري داشته باشيم اگه يكي از اونا خراب بشه ديگه نميشه از دوربين استفا ده كرد . بعد از اون شناسائي باطري خراب در 4باطري سخت تره

919

Registered User
لایک‌ها
3
ريفرش چه فرقي با ايناي ديگه داره ؟!!!
آيا شارژر ها هم با هم ديگه فرق دارند ؟؟؟
مثلا شارژر مخصوص 2300 داريم ؟؟
چه ماركي براي شارژر پيشنهاد ميكنيد ؟

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 919 :
ممنونم
بازم ممنون
حالا درست متوجه شدم
چون از اول همه رفتن سراغه يه موضوعه ديگه يعني شارژ باطري ولي من منظورم هميني بود كه شما گفتين مرسي
اين اثر مموري 1% در روز هستش ؟؟؟
شما خودتون جايه معتبر سراغ دارين ؟؟؟
كسي جايه معتبر سراغ داره ؟؟؟
من فردا ميخوام برم پاساژ رضا و ايران اونجا جايي معتبر سراغ دارين ؟!!!

دوست عزيز باطريهاي ni-cd , nm-h هر دو سري بر اثر گذشت زمان روزي 1% خالي ميشوند واين هيچ ربطي به اثر مموري ندارد

باطري هاي سري nm وخصوصا ni-cd ممكن است با قرار گرفتن حباب بر روي صفحات از سطح موئثر انها كم شده و درنتيجه باطري امپراژ كم تري نسبت به قبل پيدا ميكند

مثلا يك باطري 2300ميلي امپري بعد از چند بار مصرف جريان موثر خود را از دست داده وعملا مثل يك باطر با جريان كم تر رفتار ميكند اين مورد شانسي ولي در با طري هاي سوني كم تر ديده ميشود

در مورد شارژر هم سوني يا cfl زياد فرقي باهم ندارند ولي اگر از باطري سوني استفاده مي كنيد از همون شارژر واگر هم cfl استفا ده ميكنيد از همون شارژر هم مارك خودش استفاده كنيد بهتره

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب اول بگم که من يه اشتباه بزرگ کردم و اون هم قاطي کردن دو موضوع با هم بود (مهندس ريد) بايد بگم که ميزان امپر هر چي بيشتر باشه عمر باطري بيشتره يعني ميزان زمان استفاده از باطري بيشتر و البته قدرت ذخييره باطري محسوب ميشه .و اما امين جان که يه عمر تو کار الکترونيک بودن بايد بشون بگم که 4 تا باطري جاي دو باطري جريان بيشتر رو توليد نميکنه بلکه ولتاژ بيشتر رو ايجاد ميکنه اين کار باعث توالي ولتاژهاي باطري ها شده و يک ولتاژ بيشتر رو ايجاد ميکنه اگر هر باطري 1.5 ولت باشه 4 تا باطري 6 ولت و 2 باطري 3 ولت ايجاد ميکنه و اين بستگي داره به اختلاف پتانسيلي که مدار دوربين براي عبور جريان از سيستم خودش نياز داره نه ميزان جريان در واقع ميشه گفت ما اينجا ولتاژ بيشتر ميخوايم نه جريان بيشتر . تفاوت اينجاست . ولي بايد بگم بچه ها کاري به اينکارا نداشته باشيد از باطري صحيح و به اندازه و استاندارد دوربين استفاده کنيد مباداد به خاطر يه کنجکاوي چيزي رو تو دوربين بذاريد که بعد تا يه سال پشيمون بشيد از اون لحظه ها .گفته باشم.

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از phoyo_live :
خوب اول بگم که من يه اشتباه بزرگ کردم و اون هم قاطي کردن دو موضوع با هم بود (مهندس ريد) بايد بگم که ميزان امپر هر چي بيشتر باشه عمر باطري بيشتره يعني ميزان زمان استفاده از باطري بيشتر و البته قدرت ذخييره باطري محسوب ميشه .و اما امين جان که يه عمر تو کار الکترونيک بودن بايد بشون بگم که 4 تا باطري جاي دو باطري جريان بيشتر رو توليد نميکنه بلکه ولتاژ بيشتر رو ايجاد ميکنه اين کار باعث توالي ولتاژهاي باطري ها شده و يک ولتاژ بيشتر رو ايجاد ميکنه اگر هر باطري 1.5 ولت باشه 4 تا باطري 6 ولت و 2 باطري 3 ولت ايجاد ميکنه و اين بستگي داره به اختلاف پتانسيلي که مدار دوربين براي عبور جريان از سيستم خودش نياز داره نه ميزان جريان در واقع ميشه گفت ما اينجا ولتاژ بيشتر ميخوايم نه جريان بيشتر . تفاوت اينجاست . ولي بايد بگم بچه ها کاري به اينکارا نداشته باشيد از باطري صحيح و به اندازه و استاندارد دوربين استفاده کنيد مباداد به خاطر يه کنجکاوي چيزي رو تو دوربين بذاريد که بعد تا يه سال پشيمون بشيد از اون لحظه ها .گفته باشم.

ميشه بگين كه من كي گفتم چهار باطري جريان بيشتري توليد ميكنه؟؟؟؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
شوخي ميکنم امين جان يدفعه ناراحت نشي تو رو خدا .

نقل شده توسط خودت:
دوربين a510 كه ار دو باطري استفاده ميكند اگر از نظر مصرف توان با a85 يكي باشد بدون شك مصرف جريان بيشتري دارد و اين باعث ميشه كه باطري زود تر تموم بشه ولي در عوض وزن دوربين كمتره

919

Registered User
لایک‌ها
3
كسي نگفت اين رفرش ها با ايناي ديگه چه فرقي دارن ؟
آيا شارژر ها هم آمپر مخصوص دارند ؟
يعني مثلا شارژر 2300 داريم يا 2500 !!!

919

Registered User
لایک‌ها
3
علاوه بر بالايي ها
من وقتي باطري ها رو مگذارم شارژ بشه وقتي شارژ شدم كامل يعني چراغ شارژر روشن موند
وقتي درشون ميارم ودوباره همون موقع ميزازم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه مثلا در حدوده 5 دقيقه طول ميشكه

بعد از اينكه باز علامت شارژ كامل اومدش اگه باطري ها رو در بيارم و تكي داخل شارژر بگذارم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه منتها ايندفعه حدوده 15 تا 20 دقيقه طول ميكشه !!! :wacko:
چرا اينجوريه ؟؟؟ :blink:

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 919 :
علاوه بر بالايي ها
من وقتي باطري ها رو مگذارم شارژ بشه وقتي شارژ شدم كامل يعني چراغ شارژر روشن موند
وقتي درشون ميارم ودوباره همون موقع ميزازم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه مثلا در حدوده 5 دقيقه طول ميشكه

بعد از اينكه باز علامت شارژ كامل اومدش اگه باطري ها رو در بيارم و تكي داخل شارژر بگذارم دوباره شروع به شارژ كردن ميكنه منتها ايندفعه حدوده 15 تا 20 دقيقه طول ميكشه !!! :wacko:
چرا اينجوريه ؟؟؟ :blink:

دوست عزيز اصول كار شارژر هاي اتوماتيك به اين صورت است كه ولتاژ باطري در حال شارژ هميشه با يك ولتاژ مرجع مقايسه مي شود كه اين ولتاژ مرجع را خود كارخانه سازنده تعيين ميكند اين ولتاژ براي باطريهاي nm حدود 1.4 ولت ولي بستگي به كيفيت ساخت اونها هم داره و به همين دلليل هم است كه توصيه ميكنم باطري و شارژر از يك مارك باشند بهتره چون مثلا ممكن است شركت سوني با توجه به كيفيت ساخت مثلا 1.53 ولت را مرجه قرار دهد در حالي كه CFL ممكن است ولتاژ ديكري را با توجه به كيفيت ساخت در نظر گرفته باشد

هما طور كه گفتم ولتاژ با طري با يك ولتاژ مرجع درحال مقا يسه است پس بنا بر اين هنگامي كه ولتاژ باطري به ولتاژ مرجع رسيد مقايسه كننده جريان شارژ را قطع مي كند ه محض قطع شدن جريان چون هر باطري داراي مقاومت داخلي ميباشد ولتاژ باطري به ميزان قابل قبولي افت ميكند مثلا از 1.52ولت به 1.43ولت افت ناگهاني دارد ولي شارژر دوبا ره جريا نرا وصل نميكند تا هنگامي كه ولتاژ از حد معيني پايين تر بيايد

از انجايي كه مقا يسه كننده ولتاژ مر جع را با ولتاژ باطري كه در حال شارژ است مقا يسه مي كند پس هنگا مي كه با طري را از روي شا رژر بر مي دا ريد ودوبا ره مي گذاريد چون ولتاژ قطع شده ودو باره وصل مي گردد شا رژر بدون شك ولتاژ از ولتاژ مر جع كم تر است پس شلرژر جر يان شارژ را دوباره وصل كرده وچون باطري شارژ كامل شده است خيلي زود به ولتاژ مرجع رسيده ودوباره قطع ميشود

البته كار اين شارژر ها به اين ساده گيي هايم نيست

اين مشكل خاصي نيست ومخصوص همه شا رژر هاست حتي شارژر دوربين خودم كه از نوع ليتوم هست اينجوري ميشه ولي شما همون با ر اول كه باطري ها شارژ شد مي توانيد از انها استفا ده كنيد ونيازي به بر داشتن وگذاشتن باطري نيست

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
البته عنصر دما رو هم به مقدار مقاومت اضافه کنيد که باعث ايجاد خطا ميشه .در واقع بايد گفت باطري در گرما منبسط ميشه (نه از لحاظ فيزيکي) و تا دماي خودش رو از دست ميده باعث افت ولتاژ ميشه . اين موضوع در دوربينهاي فيلم برداري بسيار مشهوده که با افزايش دماي محيط باطري بيشتر کار ميکنه و در دماي کمتر مدت کار دوربين کمتر ميشه .اين مطلب در کاتالوگ دوربينهاي سوني و پاناسونيک به وضوح امده.

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان!!

اقا ما یه شارژر فقیرانه خریدیم. هم قیمت 2تا باطری یعنی 4500تومان :blush: ، 2 تا باطریsanyo 2100 il خریدیم 4000تومان که جمعا میشه 9500

حالا این شارژر بسیار پیشرفته و پر سرعت ما :cool: روش نوشته که یک باتری 2000 رو 20 ساعته شارژ میکنه!!!! :wacko:

از اونجاییکه دوربین من a510هست میخواستم بدونم مدت زمان شارژ کردن 2 باتری نصف . یعنی 10 ساعته یا نه! :(

در ضمن شارژره 2تا چراغ روش داره که وقتی در حال شارژ باشه روشن میشه و اگه کاری به کارش نداشته باشی تا ابد روشن میمونه!! :blink: یعنی شارژ کامل و قطع کردن اتوماتیک واز این چیز ها حالیش نیست!! :wacko:

این هم ادرس مشخصاتش :http://www.camelion.com/consumer/chargers/html/bc-0610.htm

از مهندسین برق عزیز خواهش میکنم جوابه منو بدن !چون من عمران میخونم از این چیزها سر در نمیارم!! :blush:

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
منهم همین سوال دارم ..البته برای من شارزر خود دوربین ..سونی ..سوال من اینه که 2300 یا 2100 هر دو یه ساعت معین شارز میشن ..یانه؟؟؟واصولا چند ساعت باید بمونه تا کامل سارز بشه..؟؟؟/برای منم معلوم نیست چه جوریه اول که باتری میندازی چراغ نارنجی روشن میشه 1روز کامل هم صبر کنی همون جوریه روشنه باید چیکار کنم ..

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ما جوابمون رو نگرفتيم :

روي بروشور شارژر ريفرش نوشته :

you do not need to refresh a battery before each charge . only refresh a battrery when you notice the useable time of battery on a particular piece of equipment shorten​

وقتي باطري تو دوربين آلارم تعويض رو ميده و عوضش ميكنم تو ضبط ميندازم خيلي خوب كار ميكنه حالا با توضيح بالا آيا لازمه هر سري باطري رو ريفرش كنم ؟

يه سوال ديگه هم اينكه آيا باطري با آمپراژهاي مختلف رو ميشه يه دفعه با هم شارژ كرد ؟ ( شدن كه ميشه مقصودم اينه كه از لحاظ كيفي مشكل نداره ؟ )

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
يعني كسي نيست يه جوابي به ما بده
106.gif

167.gif
167.gif
167.gif

اقا ما یه شارژر فقیرانه خریدیم. هم قیمت 2تا باطری یعنی 4500تومان ، 2 تا باطریsanyo 2100 il خریدیم 4000تومان که جمعا میشه 9500

حالا این شارژر بسیار پیشرفته و پر سرعت ما :cool: روش نوشته که یک باتری 2000 رو 20 ساعته شارژ میکنه!!!! :wacko:

از اونجاییکه دوربین من a510هست میخواستم بدونم مدت زمان شارژ کردن 2 باتری نصف . یعنی 10 ساعته یا نه!

در ضمن شارژره 2تا چراغ روش داره که وقتی در حال شارژ باشه روشن میشه و اگه کاری به کارش نداشته باشی تا ابد روشن میمونه!! یعنی شارژ کامل و قطع کردن اتوماتیک واز این چیز ها حالیش نیست!!

این هم ادرس مشخصاتش :http://www.camelion.com/consumer/ch...tml/bc-0610.htm

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين دوست عزيز بهتر اينه كه شما بزاري باتري كاملا خالي بشه بعد بزاري 20 ساعت شارژ بشه تا كاملا شارژ باشه .

amirsibiloo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من اس 60 سوني گرفتم باطريش(آلکالاين) 1 روزه تموم شده(حداکثر25 عکس گرفتم و يه ذره باهاش ور رفتم) و وقتي که ميخوام بزارم
رو حالت عکس گرفتن خاموش ميشه اما برا حالت ديدن عکسا کار ميکنه
اول: اينکه مشکل نداره که؟
دوم: باطري قابل شارژ و شارژر از چند تومن شروع ميشه و کدومش بهتره؟
سوم:وقتي عکس ميگيرم کيفيت عکس رو دوربين عاليه اما وقتي ميريزم رو کامپيوتر
کيفيتش پايين مياد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
روي دوربين ميشه وضعيت شارژ باتري رو ديد؟

منظورم اينکه مثل دوربين فيلمبرداري نشون ميده باتري چقدر شارژ داره يا نه

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
بعضی از دوربینا آره
مثلا سونی ها اکثرا اینجورین

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از amirsibiloo :
با سلام
من اس 60 سوني گرفتم باطريش(آلکالاين) 1 روزه تموم شده(حداکثر25 عکس گرفتم و يه ذره باهاش ور رفتم) و وقتي که ميخوام بزارم
رو حالت عکس گرفتن خاموش ميشه اما برا حالت ديدن عکسا کار ميکنه
اول: اينکه مشکل نداره که؟
دوم: باطري قابل شارژ و شارژر از چند تومن شروع ميشه و کدومش بهتره؟
سوم:وقتي عکس ميگيرم کيفيت عکس رو دوربين عاليه اما وقتي ميريزم رو کامپيوتر
کيفيتش پايين مياد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اولا باطری های روی دوربینها خیلی اعتبار نداره که چقدر کار کنهبهتره باطری نو بخری و امتحان کنی
دوم اینکه اگه با باطری جدید هم این مشکلو داشتی دوربینت به اصطلاح برق میدزده که باید ببینی چشه
سوم اینکه در باره باطری و قیمت همین جا هم خیلی بحث شده
چهارم هم اینکه ان خیلی وقتا برمیگرده به فرق بین مانیتور و ال سی دی دوربین

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرصي

دوربين کانن سري A چطور کسي اطلاع داره ؟

بالا