• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین این موارد

blake

Registered User
لایک‌ها
531
یه چیزیو شرکت ایران خودرو و سایپا درک کرد اما شما نتونستی درک کنی این بود که اگه همه چیو یهو تو یه گوشی خالی کنن دیگه چیزی نمیمونه که واسه سری بعدی بزنن و ارتقا بدن
همین کاری که ایران خودرو داره میکنه میگه من اگه یهو ماشینمو فول اپشن کنم دیگه چیزی ندارم که بچسبونم توش جای اپشن واسه همین کم کم ارتقاش میدم!
کاری که الجی انجام داد با ساخت جی 2 و تو جی 3 طرفداراش کمتر شد چون جی 2 گوشیه کاملتری به نظر میومد اگه قرار باشه کل فناوری هارو یه جا رو گوشی خالی کنه تا 10 سال باید یه گوشیو بده بیرون
خیلی خواستم مثل شما برای دیگران گوشیو با ماشین مثال بزنم اما هیچوقت گوشیو نمیشه با ماشین مثال زد!! چون درک از ماشین با یه گوشی متفاوت هست

ما هم انتظار نداریم همه مشخصات سخت افزاری و قابلیتها رو توی یه گوشی پیاده کنن(هیچ شرکتی این کارو نمیکنه که پایدار بمونه)
ولی با نظرتون در مورد G2 و G3 موافق نیستم:
G3 ال سی دی بزرگتر - تعداد پیکسل بیشتر - نوع چیپست جدیدتر(Snapdragon 801 به جای Snapdragon 800) - لرزشگیر دوربین بهتر توی g3
رم بیشتر توی نسخه 32 گیگ - لیزر phase detection توی دوربین - خشاب کارت حافظه و خیلی نکات ریز دیگه که جدا میکنه این دورو از هم

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
ما هم انتظار نداریم همه مشخصات سخت افزاری و قابلیتها رو توی یه گوشی پیاده کنن(هیچ شرکتی این کارو نمیکنه که پایدار بمونه)
ولی با نظرتون در مورد G2 و G3 موافق نیستم:
G3 ال سی دی بزرگتر - تعداد پیکسل بیشتر - نوع چیپست جدیدتر(Snapdragon 801 به جای Snapdragon 800) - لرزشگیر دوربین بهتر توی g3
رم بیشتر توی نسخه 32 گیگ - لیزر phase detection توی دوربین - خشاب کارت حافظه و خیلی نکات ریز دیگه که جدا میکنه این دورو از هم
چون اسمبل قویتری داره دلیل بر این نمیشه که بخوایم اعداد رو بیاریم وسط! پس طبق حرف شما باید با حرف من موافق باشید که بهترین گوشی رو سامسونگ داره چون قویترین چیپستارو میزنه هیچ شرکتی چیپست اسنپ دراگون 805 رو استفاده نکرده که بیاره تو بازار سامسونگ تا 2 ماه دیگه 810 رو هم میاره تو بازار به همین سادگی :D

blake

Registered User
لایک‌ها
531
چون اسمبل قویتری داره دلیل بر این نمیشه که بخوایم اعداد رو بیاریم وسط! پس طبق حرف شما باید با حرف من موافق باشید که بهترین گوشی رو سامسونگ داره چون قویترین چیپستارو میزنه هیچ شرکتی چیپست اسنپ دراگون 805 رو استفاده نکرده که بیاره تو بازار سامسونگ تا 2 ماه دیگه 810 رو هم میاره تو بازار به همین سادگی :D

باز هم برگشتیم سر همون حرف قبل من که:تمام گوشی فقط مشخصات سخت افزاری نیست دوست عزیز :confused:
نمیدونم چرا اینقدر سعی دارین مارک سامسونگ رو برتر جلوه بدین
همه چیز به اعداد و ارقام نیست
درسته که بگیم مثلا سامسونگ از فلان چیپست استفاده میکنه که الان هیچ شرکتی دیگه ای استفاده نمیکنه
ولی از نظر من سامسونگ هیچ طراحیی نداره(فقط سخت افزار)همین چند مدت پیش برا اولین بار از فلز توی گوشیش استفاده کرد
از لحاظ طراحی بدنه و اینا هم که اصلا حرفی نزنم بهتره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. نظر بنده به سبب سيستم عامل آندرويد ، گوشي Nexus 5 هستش. سيستم عامل مابقيشون بدرد نمي خورن.

blake

Registered User
لایک‌ها
531
سلام. نظر بنده به سبب سيستم عامل آندرويد ، گوشي Nexus 5 هستش. سيستم عامل مابقيشون بدرد نمي خورن.
درود دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون
راستش روی نکسوس یکم باتری و یه مقدار IPS LCD اذیتم میکنه وگرنه گوشی خیلی خوبی هست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون
راستش روی نکسوس یکم باتری و یه مقدار IPS LCD اذیتم میکنه وگرنه گوشی خیلی خوبی هست
خواهش می کنم. پیشنهاد می کنم مبلغی که می خواین هزینه کنید رو بفرمائید شاید دوستان مورد بهتری پیشنهاد دادند.

blake

Registered User
لایک‌ها
531
خواهش می کنم. پیشنهاد می کنم مبلغی که می خواین هزینه کنید رو بفرمائید شاید دوستان مورد بهتری پیشنهاد دادند.

بین 1 تا 1200 البته اون لومیا 930 که گفتم نظرم رو دست دو بود(چون با دست دوم هم مشکلی ندارم)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بین 1 تا 1200 البته اون لومیا 930 که گفتم نظرم رو دست دو بود(چون با دست دوم هم مشکلی ندارم)
به نظر من Sony Xpeeria Z2 دست دوم تمیز یا Samsung Galaxy Note 3 دست دوم تمیز می تونید با این مبالغ گیر بیارید و بهتره. فراموش نکنید الان نرم افزار و امکانات برای آندروید فراوونه و ویندوز فون از نظر نرم افزاری بسیار فقیره. البته اینا همش نظر بنده بود و نظر سایر دوستان هم واسه بنده محترمه.

blake

Registered User
لایک‌ها
531
به نظر من Sony Xpeeria Z2 دست دوم تمیز یا Samsung Galaxy Note 3 دست دوم تمیز می تونید با این مبالغ گیر بیارید و بهتره. فراموش نکنید الان نرم افزار و امکانات برای آندروید فراوونه و ویندوز فون از نظر نرم افزاری بسیار فقیره. البته اینا همش نظر بنده بود و نظر سایر دوستان هم واسه بنده محترمه.

برا اون دو موردی که نظر دادین ممنونم
حتما اینا رو هم جزو انتخاب هام قرار میدم تا ببینم چجوره
در مورد نرم افزار هم کاملا حق با شماست ویندوزفون تعداد نرم افزار هاش خیلی کمه ولی من خودم به شخصه آدمی نیستم که خیلی خیلی بازی کنم یا خیلی خیلی نرم افزار نصب کنم، همین نرم افزارهای معمولی هم جوابمو میده
بدرود

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
ممنونم
همچنان منتظر نظر بقیه دوستان هستم :)
تا الان که فعلا Nexus 5 انتخابم شده

والا من تا حالا تو ال سی دی اش مشکلی‌ندیدم :/
باطریش هم راه حل داره
خریدی پخ بده بگم...
خوب بخری

blake

Registered User
لایک‌ها
531
والا من تا حالا تو ال سی دی اش مشکلی‌ندیدم :/
باطریش هم راه حل داره
خریدی پخ بده بگم...
خوب بخری

منظورم این نبود که ال سی دی مشکلی داره(بلکه منظورم تفاوت ال سی دی با Amoled رو گفتم)
اگر امکان داره در مورد باتری همینجا بگین شاید کس دیگه ای هم بخواد استفاده کنه از گفته شما
ممنون و بدرود

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
برا اون دو موردی که نظر دادین ممنونم
حتما اینا رو هم جزو انتخاب هام قرار میدم تا ببینم چجوره
در مورد نرم افزار هم کاملا حق با شماست ویندوزفون تعداد نرم افزار هاش خیلی کمه ولی من خودم به شخصه آدمی نیستم که خیلی خیلی بازی کنم یا خیلی خیلی نرم افزار نصب کنم، همین نرم افزارهای معمولی هم جوابمو میده
بدرود
عزیز منظور از نرم افزار بازی نیستش. بالاخره می خواین مثلا GPS نصب کنید و کلا می خواین از امکانات گوشی استفاده کنید؟ اینا همش نیاز به نرم افزار داره. سیستم عامل توی مصرف باطری و همچنین روان کار کردن و ... تاثیر مستقیم داره. ویندوز فون هم مصرف بالایی داره و هم نرم افزار واسش خیلی کمه. در هر صورت گفتم تجربه خودم رو خدمتتون عرض کنم تا ضرر نکنید. چون بنده هم اهل نصب نرم افزار آنچنانی نیستم اما بازم سیستم عامل خیلی تعیین کنندست.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام خدمت دوست عزیزم ....
بنظر من موتورولا بگیرید .این مدل فکر کنم به بودجه شما بخوره .MOTOROLA DROID RAZER X912
ضفحه سوپر آمولد فوق العاده تک و شیک . از لحاظ نرم افزاری هم مشکلی نداره واندروید 4 هست .پشت بدنه کربن .
فوق العاده شیک .باتری 4 روز نگه میداره .از ایفون هم کلاسش بیشتره

فایل های ضمیمه

• dcaaed9c8212dee86f2076193277dfe38cd19d9d280929d33f1a7c3daada5d51.jpg
    dcaaed9c8212dee86f2076193277dfe38cd19d9d280929d33f1a7c3daada5d51.jpg
    208.9 KB · نمایش ها: 7
Last edited:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
منظورم این نبود که ال سی دی مشکلی داره(بلکه منظورم تفاوت ال سی دی با Amoled رو گفتم)
اگر امکان داره در مورد باتری همینجا بگین شاید کس دیگه ای هم بخواد استفاده کنه از گفته شما
ممنون و بدرود
منم منظورم تو همون کیفیتش بود که تا حالا مشکلی نبوده..:D:D
باطریش هم یه کرنل نصب میکنی که از هسته های دیگه زمانی که پردازش کوچیکی‌انجام میدی استفاده نمیکنه.در نتیجه طول عمر باطری چند برابر میشه
حالا لینک ایناشو باید بگردم پیدا کنم اما الان سرم با امتحان شلوغه خواستید در اولین فرصت میگردم پیدا میکتم میزارم...
البته من سه تا پیشنهاد هم بهتون میکنم اینارم یه نیم نگاهی بندلزید بد نیست.شاید خوشتون اومد
OnePlus One
که من الان با هر دوست خارجی که دارم حرف مییزنم اکثرا اینو پیشنهاد میکنن . قبل این همین نکسوس ۵ رو نیگفتن.نکسوس ۶ هم همچی فرق زیادی نکرد اما این وان پلاس وان یه چیزی دیگه است...
Huawei Ascend Mate 2
که هنوز با گارانتی به ایران نیومده اما من خودم تقریبا دیدم با هشتصد تومن میشه سفارش داد.خودم گوشی بعدی که میخام بخرم بعد همین نکسوس اینه چون هم امکاناتش به قیمتش خوبه هم اینکه در حال حاظر قوی ترین باطری جهانو داره.من شخصا خیلی بدم میاد گوشی رو تند تند بزاری شارژ . مثلا الان شما گوشی قدرتمندی مثل G3 دیگه تاک تایم اش ۶ ساعته اما این ۱۴ ساعت تاک‌تایم ۴جی میده.تو تست سایت gsmarena هم تا ۱۰۲ ساعت استفاده ترکیبی گرفتن ازش
دیگه به قدری قدرتمنده که میتونید با یه کابل OTG بقیه گوشی هارو شارژ کنید!!!یعنی به عنوان یه پاور بانک ازش استفاده کنید!!!!
Huawei Ascend P7
این گوشی هم از قبلی بهتره اما عوضش صفحه کوچیک تر و باطری کمتری داره
به هر حال اینا چند تا پیشنهاد بود.یه نگاهی بندازین بد نیست

Last edited:

blake

Registered User
لایک‌ها
531
سلام خدمت دوست عزیزم ....
بنظر من موتورولا بگیرید .این مدل فکر کنم به بودجه شما بخوره .MOTOROLA DROID RAZER X912
ضفحه سوپر آمولد فوق العاده تک و شیک . از لحاظ نرم افزاری هم مشکلی نداره واندروید 4 هست .پشت بدنه کربن .
فوق العاده شیک .باتری 4 روز نگه میداره .از ایفون هم کلاسش بیشتره

درود دوست عزیز
راستش موتورولا هم گوشیهای فوق العاده ای میزنه و هم کیفت ساخت عالیی داره
ولی راستش مشکلم با این گوشیی که پیشنهاد دادین اول سال ساختش هست(2011 :rolleyes:)
دوم باتری(1750 ;))
ولی بازم ممنونم بابت پیشنهادتون
بدرود

blake

Registered User
لایک‌ها
531
منم منظورم تو همون کیفیتش بود که تا حالا مشکلی نبوده..:D:D
باطریش هم یه کرنل نصب میکنی که از هسته های دیگه زمانی که پردازش کوچیکی‌انجام میدی استفاده نمیکنه.در نتیجه طول عمر باطری چند برابر میشه
حالا لینک ایناشو باید بگردم پیدا کنم اما الان سرم با امتحان شلوغه خواستید در اولین فرصت میگردم پیدا میکتم میزارم...
البته من سه تا پیشنهاد هم بهتون میکنم اینارم یه نیم نگاهی بندلزید بد نیست.شاید خوشتون اومد
OnePlus One
که من الان با هر دوست خارجی که دارم حرف مییزنم اکثرا اینو پیشنهاد میکنن . قبل این همین نکسوس ۵ رو نیگفتن.نکسوس ۶ هم همچی فرق زیادی نکرد اما این وان پلاس وان یه چیزی دیگه است...
Huawei Ascend Mate 2
که هنوز با گارانتی به ایران نیومده اما من خودم تقریبا دیدم با هشتصد تومن میشه سفارش داد.خودم گوشی بعدی که میخام بخرم بعد همین نکسوس اینه چون هم امکاناتش به قیمتش خوبه هم اینکه در حال حاظر قوی ترین باطری جهانو داره.من شخصا خیلی بدم میاد گوشی رو تند تند بزاری شارژ . مثلا الان شما گوشی قدرتمندی مثل G3 دیگه تاک تایم اش ۶ ساعته اما این ۱۴ ساعت تاک‌تایم ۴جی میده.تو تست سایت gsmarena هم تا ۱۰۲ ساعت استفاده ترکیبی گرفتن ازش
دیگه به قدری قدرتمنده که میتونید با یه کابل OTG بقیه گوشی هارو شارژ کنید!!!یعنی به عنوان یه پاور بانک ازش استفاده کنید!!!!
Huawei Ascend P7
این گوشی هم از قبلی بهتره اما عوضش صفحه کوچیک تر و باطری کمتری داره
به هر حال اینا چند تا پیشنهاد بود.یه نگاهی بندازین بد نیست

بله معلومه که مشکلی نیست با صفحه ولی وقتی کنار یه Amoled مقایسه بشه اونجا تفاوتش مشخص میشه
در مورد One Plus هم قبلا مد نظرم بود بگیرم ولی مشکلی اینجاست که هرچقدر هم قدرتمند باشه(بسوزه زبونه مردم :D)که میگن اینقدر پول دادی بالای گوشی چینی؟؟؟؟!!!!!! o_O
و در مورد هواوی هم تو خانواده دو سه تا داریم و حقیقتا حال نمیکنم باهاش،نمیدونم احساس میکنم همش داره کپی میکنه :D
و تنها مزیتش قیمت خوبشه همین
ولی بازم ممنون بابت توضیح کاملتون ;)
بدرود

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
داداش شما چیو میخوای ثابت کنی ؟؟
وقتی انتقاد پذیر نیستین چرا تاپیک زدی و با همه دوستان بحث میکنید؟؟؟
وقتی ips lcd شمارو اذیت میکنه super amo led دروغیه میتونم بپیرسم چیو قبول داری؟؟ حتما tft مورد قبول شماست

D03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
۹۳۰ بگیر .
امکاناتش واقعا عالیه.
مصرف باطری وینفون بالاست؟! .الان لومیا ۱۵۲۰ بهترین عمر باطری بین همه گوشی ها رو داره.
سایت GSM arena ببینید.

شما میگید نوت CPU فلان داره یا ادرنو ۴۲۰.
فکر کردید هنر کرده.همش کار snapdragon هست.
البته منکر توانایی سامسونگ نیستم ولی کار سامسونگ همش عدد و رقمه و رو کاغذ بهتره.مشکل اندریده که نیاز یه سخت افزار قوی داره.
وقتی که میبینیم اندروید پنج برای اس 3 نمیاد که پردازنده چهر هسته ای داره ولی ویندوز ده برای لومیا 510میاد.
و در عمل هیچوقت روی 520 من لگ و هنگ نمبینید.در صورتی که رم ۵۱۲ داره.

دوربین هم بهتر از ۱۵۲۰ و ۹۳۰ فقط ۱۰۲۰ هست.

بالا