• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین این موارد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
درود خدمت دوستان
راستش تصمیم برا خرید یه گوشی جدید خیلی درگیرم کرده
مواردی که مد نظرم هست: Nokia Lumia 930 - Nokia Lumia 830 - Blackberry Z30 - Nexus 5
راستش تا میتونستم از این گوشیا Review دیدم و مقایسه کردم(هم سایتهای خارجی و هم سایتهای ایرانی)ولی فقط باعث شده گیج تر بشم
مواردی که برام مهمه اینه که:گوشی ساپورت خوبی داشته باشه(مثلا الان تکلیف نوکیا مشخص نیست و وقتی قرارداد مایکروسافت با نوکیا تمام بشه معلوم نیست تکلیف گوشی هایی با مارک نوکیا چی میشه) یا مثلا برا Z30 مشکلی که دارم باهاش اینه که CPU دوال هست و میترسم اذیت کنه - دوربین یه مقدار برام مهمه - خاص بودن گوشی و سیستم عامل هم برام مهمه :p(به همین دلیله که خیلی تمایلی به آندروید و IOS ندارم :D) - بصرفه بودن هم برام مهمه(یعنی گوشی الکی گرون نباشه)

در ضمن بلک بری هم داشتم و میدونم چجوریه
فقط اگر دوستانی که این تاپیک رو میبینن تجربه کار با ویندوز فون و بلک بری و آندروید(باهم)رو داشتن لطفا بگن که توی تجربشون
خوبی ها و بدی هاش رو چجور میبینن
ممنون و بدرود
خیالت تخت واسه گوشیایی که ویندوز فون 8 بودن ویندوز فون 10 میاد پشتیبانی از این بیشتر؟!
منظور از 920 به اینور هستش!
930 و 830 که جای خود دارد!
ولی برنامه های ویندوز فونی ایرانی کم هستن!
بلک بری هم مثکه جدیدا برنامه اندروید میخونه نمیدونم فقط در حد ویدیو هایی که ازش دیدم میدونم!
اندروید هم من نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم! :|

blake

Registered User
لایک‌ها
531
داداش شما چیو میخوای ثابت کنی ؟؟
وقتی انتقاد پذیر نیستین چرا تاپیک زدی و با همه دوستان بحث میکنید؟؟؟
وقتی ips lcd شمارو اذیت میکنه super amo led دروغیه میتونم بپیرسم چیو قبول داری؟؟ حتما tft مورد قبول شماست

دوست عزیز من چیو میخام ثابت کنم؟؟؟!!!! من با کدوم یکی از دوستان بحث کردم که شما میگی انتقاد پذیر نیستم؟؟؟؟!!!!!! :rolleyes:
والا من اول تاپیک به یکی از دوستان گفتم با سامسونگ میونه خوبی ندارم(شما با این که اینو دیدی باز اومدی در مورد سامسونگ با من بحث کردی) منم از روی تمام چیزهایی که میدونستم جواب شما رو دادم و حالا که میبینی دیگه چیزی برا گفتن نذاشتم اومدی میگی انتقاد پذیر نیستم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :general210:
میشه بگین دقیقا کجا من گفتم IPS منو اذیت میکنه؟؟؟؟!!!!!!!
من گفتم IPS توی نشون دادن رنگ مشکی ضعیف هست ولی اینو میگم که رنگها رو کاملا واقعی نشون میده(یه ایراد و یه مزیت)
و همینطور گفتم AMOLED اغراق رنگ زیادی داره ولی رنگ مشکی رو واقعی نشون میده(یه ایراد و یه مزیت)
الان شما کجای جمله من رو متوجه نشدین تا بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟؟

blake

Registered User
لایک‌ها
531
۹۳۰ بگیر .
امکاناتش واقعا عالیه.
مصرف باطری وینفون بالاست؟! .الان لومیا ۱۵۲۰ بهترین عمر باطری بین همه گوشی ها رو داره.
سایت GSM arena ببینید.

شما میگید نوت CPU فلان داره یا ادرنو ۴۲۰.
فکر کردید هنر کرده.همش کار snapdragon هست.
البته منکر توانایی سامسونگ نیستم ولی کار سامسونگ همش عدد و رقمه و رو کاغذ بهتره.مشکل اندریده که نیاز یه سخت افزار قوی داره.
وقتی که میبینیم اندروید پنج برای اس 3 نمیاد که پردازنده چهر هسته ای داره ولی ویندوز ده برای لومیا 510میاد.
و در عمل هیچوقت روی 520 من لگ و هنگ نمبینید.در صورتی که رم ۵۱۲ داره.

دوربین هم بهتر از ۱۵۲۰ و ۹۳۰ فقط ۱۰۲۰ هست.

کاملا موافقم دوست عزیز
بله گوشیهای نوکیا و مایکروسافت اینجور که مشخصه تا الان پشتیبانی خوبی داشته و خواهد داشت
ممنون بابت نظرتون
بدرود

blake

Registered User
لایک‌ها
531
خیالت تخت واسه گوشیایی که ویندوز فون 8 بودن ویندوز فون 10 میاد پشتیبانی از این بیشتر؟!
منظور از 920 به اینور هستش!
930 و 830 که جای خود دارد!
ولی برنامه های ویندوز فونی ایرانی کم هستن!
بلک بری هم مثکه جدیدا برنامه اندروید میخونه نمیدونم فقط در حد ویدیو هایی که ازش دیدم میدونم!
اندروید هم من نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم! :|

ممنونم بابت نظرتون
اره اتفاقا خبر اینکه وینفون 10 برا گوشیهای رده بالا نوکیا میاد رو دیدم توی یه سایت
و امیدوارم که همینطور بشه
اره متاسفانه میشه گفت بزرگترین مشکل ویندوز فون همین تعداد نرم افزارها هست
و در مورد بلک بری هم بله کاملا درسته روی سیستم عامل ورژن 10.2 به بعد نرم افزارهای آندروید بدون نیاز به تبدیل یا نرم افزار خاصی قابل نصب روی بلک بری هستن که واقعا کمک بزرگی به بلک بری کرده

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
گوشی blackberry z3 چطوره؟ سیستم عاملش چطوره؟ فارسی خودش ساپورت میکنه؟
بازی و برنامه داره؟ ( برای خودش , اندروید نه )

مثلا بین لومیا و بلک بری کدوم بهتره؟

بالا