دوستانی که می خواهند انتخاب رشته اینرنتی انجام بدهند PM بزنند
یه سوال کلی داشتم:
بنظرتون از بین پیام نور و غیرانتفاعی و آزاد مدرک کدوم معتبرتره؟یعنی برای استخدام دولتی بیشتر به درد میخوره؟
روزانه؟
یا شبانه؟
روزانه رشته های معدن و مهندسی شیمی و (شایدم صنایع).. اینا میشیاول روزانه بعد شبانه
آره پیام نور خیلی چیزا میشی.با سلام
با 60000 منطقه ی 1 میشه پیام نور جایی قبول شد؟
چرا دروغ بگم برای خودم میخوام
مثل بقیه نگم برای دوستم میخوام
جدا راهنمایی کنید
ممنون
سلام. با 7000 منطقه ی 2 کجاها قبول میشم؟ شیراز چیزی میشه قبول شد؟ مکانیک دوست دارم!
اره
تازه تهرانم قبول میشی مثلا مدیریت شهید بهشتی
سلام
بنده در مرحله انتخاب رشته دانشگاه سراسری هستم. با توجه به رتبه ای که آوردم، احتمال قبول شدنم در رشته مهندسی خوب در دانشگاه های شهر تهران 50 به 50 است، پس باید طوری انتخاب رشته کنم که اگر در انتخاب های بعدی در آمدم رشته مناسبی باشد.
حالا چند سئوال دارم که خوشحال می شوم هر کس که می تواند به هر کدام از آنها را جواب دهد:
1- دانشگاه شاهد تهران چگونه دانشگاهی است؟ آیا خود دانشگاه مانند اسمش است، منظورم این است که آیا مسائل غیردرسی بیشتر بر مسائل درسی اهمیت دارد؟ ...
2- دانشگاه صنعت نفت اهواز چگونه دانشگاهی است؟ آیا امکاناتی را که در دفترچه انتخاب رشته نوشته است واقعاً فراهم می کند؟ و آیا بعد از اتمام تحصیل صد در صد می توان وارد شرکت نفت شد؟
3- ترتیب علمی دانشگاه های غیرتهران (ماننر اصفهان و شیراز و ...) برای رشته های مهندسی به ترتیب کدام است؟
4- رشته هایی مانند پلیمر، متالوژی، معدن، نساجی و از این قبیل که به راحتی می توان در دانشگاههای تهران وارد شد، چه معایبی دارند؟ (منظور از نظر درسی و از نظر شغلی)
5- رشته های علوم پایه مانند ریاضی، فیزیک، شیمی و مخصوصاً علوم کامپیوتر که باز هم به راحتی می توان وارد دانشگاههای تهران شد چه معایبی دارند؟
منتظر جوابهایتان هستم
ممنون از توجهتان
نه باباسلام. با 7000 منطقه ی 2 کجاها قبول میشم؟ شیراز چیزی میشه قبول شد؟ مکانیک دوست دارم!
مکانیک دوست دارم! مطمئنید شیراز قبول میشم؟ مشهد چی؟ اگه مکانیک جامدات شهر خوب امکانش هست بگید!