مشکل اگرروی مادربرد باشد هیچ گوشی قابل تعمیر نیست من خودم کلکسیونی اصلی دارم انداختم کوشه دفترقابل تعمیرهم نیست تعمیرات درحد تاچ واسپیکرو باتریه که اینها انجام میشهممنون
یک سوالی داشتم که اگه برای گوشی مشکلی پیش اومد وسایلش پیدا
میشه داخل کشور؟
مشکل اگرروی مادربرد باشد هیچ گوشی قابل تعمیر نیست من خودم کلکسیونی اصلی دارم انداختم کوشه دفترقابل تعمیرهم نیست تعمیرات درحد تاچ واسپیکرو باتریه که اینها انجام میشهممنون
یک سوالی داشتم که اگه برای گوشی مشکلی پیش اومد وسایلش پیدا
میشه داخل کشور؟
سلام امیر آقا.زیر 500 تومن ، بین Rezound و طرح butterfly کدوم بهتره؟
فردا هم ارسال دارین؟عایا.
والا نه خودم که سراغ ندارم...ولی تو بازار چین فکر می کنم زیاد باشهجایی سراغ دارید؟ تصمینی هست سالم باشه؟
سلام به نظر من دست دوم مال ایرانه اونجا پیدا نمیکنیوالا نه خودم که سراغ ندارم...ولی تو بازار چین فکر می کنم زیاد باشه
شما همکارانتون در این زمینه فعالیت ندارن؟
تست نکردم اگر خواستید بین این دو مدل تست کنمسلام
امیر خان از نظر دوام باتری نوت3 چهار هسته ای جدید رو تایید میکنید یا باترفلای رو ؟
سلام بله همین مدله ورنگش مشخص نیستسلام گوشی Pantech Vega LTE-A IM-A880Sکه گذاشتید همین مدله و چه رنگیه.ممنونم
سلام
متوجه نشدم از خود گوشی عکس بگیرم یا با دوربینش یه عکس بگیرم؟
ازنظر گوشی مطمئن باش آلان نزدیک به یک ماهه دست خودمون زیرتسته همه چیزش اوکی هست.
با اجازه اقای احسانیپی 7 در حاظر موجود هست یا باید پیش خرید کرد ؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
سلامدرود بر آقای احسانی عزیز
گوشی پنتک a850 رایتل رو ساپورت میکنه ؟
اگر آره واسه ما دو تا بزار کنار
پول پیش خرید هم اگه لازمه بفرمایین واریز کنم.
خیلی ممنون
نمونه عکس رو گذاشتم.سلام نه دوربینش منظورمه که ردیفه یا نه اگه کسی باهاش عکس بندازه متوجه نمیشه که ...؟آخه من اون یکی گوشی که داشتم مثل نقاشی عکس مینداخت
قیمت ژیائومی mi3 mi2s red rice
پی 7 در حاظر موجود هست یا باید پیش خرید کرد ؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
سلام آقا امیر آیفون طرح دیگه نمیارید؟
لنوو کارهای جدیدی خوبی زده به زودی 4 مدلش میرسه.این لنوو s898t هم حاج امیر کار تمیز با کانفیگ خوب و خوش قیمتی هست