این دو گزینه مهم نیست برام .دوربین خوب او کلا سخت افزاری خوب ...مشتریتیم .هم حضوری خدمت رسیدم هم مشتری فرستادم براتون دفتر .سلام
خیلی زیاد . شما بفرما gps و3g چقدر مهمه برات.
این دو گزینه مهم نیست برام .دوربین خوب او کلا سخت افزاری خوب ...مشتریتیم .هم حضوری خدمت رسیدم هم مشتری فرستادم براتون دفتر .سلام
خیلی زیاد . شما بفرما gps و3g چقدر مهمه برات.
این دو گزینه مهم نیست برام .دوربین خوب او کلا سخت افزاری خوب ...مشتریتیم .هم حضوری خدمت رسیدم هم مشتری فرستادم براتون دفتر .
این یه گوشی رو برام خانم میخوام ..متاسفانه گوشی خودشون تو مسافرت به سرقت رفت .کیفیت ال سی دی او دوربینش خوبه ؟؟؟ مشخصات او عکسی از این مدل لطفا ؟؟؟؟یک کار عالی هست از شرکت پیرکاردین با یکسال ضمانت دقیقا" خود گوشیه هواوی P6 هست دوهسته ای دوربین 5 دارای 3g و gps قیمت 360هزار البته بازم چیزهای خوب دارم و برام داره میاد به زودی. هایر 718 رو هم با تخفیف اگر چند تا بگیری بهت میدم. حدود 280
بله خیلی خوبه وبهترش یکسال ضمانتهاین یه گوشی رو برام خانم میخوام ..متاسفانه گوشی خودشون تو مسافرت به سرقت رفت .کیفیت ال سی دی او دوربینش خوبه ؟؟؟ مشخصات او عکسی از این مدل لطفا ؟؟؟؟
سلام
آقای احسانی مگه پن تک ها رسیدن ؟
شما سرمشق ادبی این چه حرفیه باشه چشمامیر خان گل ببخشید بی ادبی بنده رو. سلام از ماست. آی نیو هم میرسه دوشنبه؟
امیر خان مظورشون این بود با دوربین گوشی یه عکس بندازین
بله خیلی خوبه وبهترش یکسال ضمانته...عزیز عکسی از این مدل ؟؟؟ مشخصات سخت افزاری ؟؟؟رنگ بندی داره ؟؟؟ متعلقات همراش ؟؟؟
خیلی ممنونسلام
بله میتونم بیارم.
سلامخیلی ممنون
خب این مواردی که عرض کردم قیمت تمام شده شون برای بنده چقدر هست؟
و همچنین چند روزه به دستم میرسه؟
این گوشی elephone p7 mini خیلی خوش قیمت هست نسبت به امکانات
از نظر کیفیت صدا گوشی خوبی هست؟ چون بعضی گوشی های چینی یه مقدار صدای کم و فلتی دارن به اصطلاح، یعنی فقط یه صدایی پخش می کنن دیگه...آدم از موسیقی لذت نمیبره...
کلا الان بهترین پیشنهاد شما(موجود یا غیر موجود بودنش فرقی ندارهف میتونم صبر کنم سفارشی بیارید مثلا...) تا 700-750 چی هست؟
دوربین خیلی مهم نیست
کیفیت صدا در هدفون خیلی خیلی مهمه
صفحه نمایش با کیفیت باشه(رزولوشنش اگه اچ دی باشه کافیه، اگه کمترم بود دیگه نهایتا 5 اینچ باشه که تراکم پیکسلی پایین نیاد)
باطری مهمه، دیگه 1 روز رو دوام بیاره
پشتیبانیش هم خوب باشه برای کاستوم رام، الان مثلا گوشی های لنوو حتی ارزون ترین هاش رو ببینید کلی رام براشون هست...حتی خود لنوو میخواست واسه اس 920 آپدیت 4.4 بده که نمیدونم به کجا رسید آخرش...
ممنونم
سلام خودم قیمت ارزی رو به ریال تبدیل کن حدود 100 هزار بهش اضافه کن.راستی اگه این مدل ها رو بیارید چقدر تمام میشه واسم:
ZTE Nubia Z5S
Xiaomi Redmi Hongmi Red Rice
سلام امیر آقای گل
این پنتکa850 ها دوسیم هستن یا تک سیم؟تو اینترنت یه سرچ کردم هر دو مدل رو داشت.شما کدوم رو وارد کردید؟
باتری زاپاس بله البته اصلی هم بهش میخوره فقط گرونه ولی چینی رو میدم 25این طرح note 3 باتری زاپاس پیدا میشه واسش ؟
شارژ دهی باتریش خوبه ؟ یا زود به زود باید بزنی به شارژ؟ آخه من همیشه دیتای گوشیم روشنه و از اینترنتش استفاده میکنم که شارژ بیشتری میکشه.
رام واسش پیدا میشه ؟ اگر رامش خرای شد یا سنگین شد یا... میشه راه اصلی و خوب دوباره واسش ریخت ؟
وقتی قلم رو درمیاری یک منوبا برنامه هاش ظاهر میشه ولی انتظار نداشتبه باش کل برنامه های نوت اصلی هم توش باشیه برخی از اون برنامه ها فقط مالس سامسونگه.سلام آقای احسانی این گوشی های طرح نوت گلکسی آیا نرم افزارهای مخصوص قلم مشابه نوت اصلی رو دارند؟ کیفیت دوربینشون به نظرتون چطوریه؟ ممنون
سلامهایر w910 موجوده؟
فوری فوتی