• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درود
گوشی htc مورد دار یکی را خریدارم
پیام ها را چک کنید گرامی

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
هنوز تا 15 اردیبهشت خیلی مونده؟؟:دی
چرا پنتک نمیاد خب

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
البته حاج امیر پردازنده نوت کلون جدید 6582 هست نسل جدیدتر پردازنده های مدیا تک به همراه گرافیک مالی 450 بنچمارک بالای 17000 رو میده و قویتر از نسل قبلی 6589 هستن که رو جی 700 هست که نمرش 13500 هست جی 700 در کل بخواهیم فاکتور بگیریم کمی دوربین و رمش میچربه به نوت کلون البته برند هواوی هم باید در نظر گرفت

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
یک عدد گوشی ریزاند از اقایه احسانی خریداری شد گوشی دریافت شد... نیاز به تایید ندارن ایشون بسیار کار درست و مسئولیت پذیر هستن...

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
روي چشم ، شما بگيد كي من كجا بيام ؟
من حرف زشت يا بدي نزدم
قوانين اينه كه گوشي از كسي مي خريم در تاپيك اعلام كنيم خريد كرديم
و اگه مشكلي بود در همون تاپيك بگيم كه اگه خدايي نكرده بعدا مشكلي پيش نياد
غير از اينه ؟
ماشالله شما كه بزرگ ما هستيد بايد يكم ...
به هر حال با شما هماهنگ ميشه واسه پس دادن

سلام دوست من

مشکلی نیست فقط اونجا که گفتید تا حالا 6تا گرفتید اون هم از کسی که گوشی از من میگیره هیچ مشکلی نداشته ولی اولین گوشی رو از من گرفتید پرش صفحه داره یعنی به نوعی من به شما گوشی انداختم اما یه چیز.

البته خدمتت اس ام اس دادم و گوشی که من به شما دادم باورت نمیشه چقدر تست کردم ولی گوشی که از شما گرفتم تمام شارژر و کابلش از پک دراومده و کارکرده و رو گوشی برچسب زده شده و تو گوشی تعداد زیادی بازی نصب شده من با خودم این فکرو کردم که این گوشی قطعا" مال من نیست و این گوشی قبلا" به شما انداخته شده و شما فقط با این روش گوشی رو به من انداختی و چون من احمق بودم سریال گوشی رو ننوشتم ولی با منطق و دانشی که دارم این گوشی ها به محض روشن کردن بلافاصله صفحه تیک میزنه پس من موقع تست میفهمیدم ولی شما زود بلافاصله یادته بعد از تحویل به من زنگ زدی که این پرش صفحه داره اما شما بعداز روشن کردن که فهمیدی دیگه لزومی نداشت محافظ ببری موبایل فروشی بچسبونی و کلی بازی بریزی خلاصه 100 هزار شاید چیزی به حساب نیاد ولی یادت باشه اون خدائی که بالاسر هست کارش درسته و خودش جبران کننده است و من از وجود سالارش خیلی نتیجه دیدم چون سعی کردم کارم درست باشه اتفاقا" خیلی ها پارسال پول من رو خوردن ولی اون برام جبران کرد به امید موفقیت دوست عزیز./////////////

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام دوست من

مشکلی نیست فقط اونجا که گفتید تا حالا 6تا گرفتید اون هم از کسی که گوشی از من میگیره هیچ مشکلی نداشته ولی اولین گوشی رو از من گرفتید پرش صفحه داره یعنی به نوعی من به شما گوشی انداختم اما یه چیز.

البته خدمتت اس ام اس دادم و گوشی که من به شما دادم باورت نمیشه چقدر تست کردم ولی گوشی که از شما گرفتم تمام شارژر و کابلش از پک دراومده و کارکرده و رو گوشی برچسب زده شده و تو گوشی تعداد زیادی بازی نصب شده من با خودم این فکرو کردم که این گوشی قطعا" مال من نیست و این گوشی قبلا" به شما انداخته شده و شما فقط با این روش گوشی رو به من انداختی و چون من احمق بودم سریال گوشی رو ننوشتم ولی با منطق و دانشی که دارم این گوشی ها به محض روشن کردن بلافاصله صفحه تیک میزنه پس من موقع تست میفهمیدم ولی شما زود بلافاصله یادته بعد از تحویل به من زنگ زدی که این پرش صفحه داره اما شما بعداز روشن کردن که فهمیدی دیگه لزومی نداشت محافظ ببری موبایل فروشی بچسبونی و کلی بازی بریزی خلاصه 100 هزار شاید چیزی به حساب نیاد ولی یادت باشه اون خدائی که بالاسر هست کارش درسته و خودش جبران کننده است و من از وجود سالارش خیلی نتیجه دیدم چون سعی کردم کارم درست باشه اتفاقا" خیلی ها پارسال پول من رو خوردن ولی اون برام جبران کرد به امید موفقیت دوست عزیز./////////////

بنده جناب احسانی را از نزدیک ملاقات کردم ایشون بسیار انسان شریف و دوست داشتنی هستن ایشون هم جاشون مشخصه و دفتر دارن هم اینکه واسه یه گوشی خودشون را خراب نمیکن

Master-Of-Joint

Registered User
لایک‌ها
95
آقا مسعود ترابي گل
بنده اگه يادتون بياد تو اولين تاپيكي كه رزوند اورديد تو صف بودم
و قسمت نشد از آقا مسعود خريد كنيم و اولين رزوند رو از اقا احسان گل ehsan90خريدم
بدونه كوكترين مشكل
بعده اون از يه اقايي به نام علي پور طرفاي شوش ٤-٥ تا خريدم بدون مشكل
و بريم سر اصل مطلب
ايشون گفتن كه گوشي رو كامل تست كردن و دادن به بنده
من خداشاهده كه من مي خواستم رو حرف ايشون همون لحظه راهي كنم كه داييم زنگ زد كه يه خشگير بنداز برنامه و بازي هم بريز
گوشي رو بردم موبايل فروشي تا براش ببرنن خشگير
زدن و بنده رفتم خونه ،حدودا ١٠ و نيم من رسيدم خونه و يكم كار داشتم انجام دادم
برنامه واي فاي فيكس ريختم و چند تا برنامه و بازي و داشتم اين بازي كه تو اتاري با تفنگ بايد پرنده بزني رو بازي مي كردم ديدم بعده هر كليك صفحه يه پرش داره
گفتم حتما خوابم مياد ، رفتم دست صورت و شستم و اومدم نشستم ديدم نه پرشه
من دقيقشو نمي دونم و فقط يادمه حدوداي ساعت يك بود اس دادم ، تو تاپيك گفتم تو خصوصي هم مطرح كردم
صبح زنگ زدم كه آقاي احساني شرمنده اين اينجوريه
گفت اين مشكل تو بيشتر اچ تي سي ها هست ، حتي تو وان ايكس ، من گفتم نمي دونم والا
كي بيام تعويض ؟ گفتن فلان زمان
( قيد مي كنم كه تا شبي كه من گفتم همچين مشكلي دارم تو تاپيك ، تو اولين پسته تاپيك خبري از فروش رزوند مشكل دار نبود و فرداش اينو اضاف كردن )
بعد ايشون گفتن فردا ميام كرج، منم گفتم اوكي
تا شبش ايشون اومدن تو تاپيك گفتن من پس ميدم واسه اين حرفتون
منم گفتم چشم تا اومدن كه پس بدنك ، ايشون با من هيچ صحبتي نداشتن منم چيزي نگفتم و با ادب عذر خواهي كردم
تا اينكه رسيدم خونه
اس ام اس هاي با مضمون ديني شروع شد و منو به نوعي دزد و مال مردم خور و ... خوندن
و منم فقط با اوج احترام برخورد كردم ،
فقط مي گم آقاي احساني با تجربه و بزرگ
هركس خدايي داره

تمام

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
p6 بدستم رسید و با تشکر از اقای احسانی ..نسبت به قیمتش گوشی خوبیه دوربین او کیفیت بدنه خوبی نداره ..قاب پشتی هم خوب جا نمیره کمی نسبت به بالای صفحه .صفحه زیری کمی بالاتره حالا این مدل اینطوری بوده یه تمام مدلها اینطورین نمیدونم والا .در کل با این قیمت بهتر از این نمیشه ازش توقع داشت .

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام ممنونم ازشما که حرمت نگه داشتی وحساب مارو نرسیدی . همه اساتید فن مثل اقا مسعود و احسان اکبری و اقای احمدی هستن ومیدونن گوشی ریزوند یاپرش صفحه داره یا نداره واین داستان جالب شما که یک شب پرش شروع شده بماندفقط به من بگو این کابل وشارژر پک هاش کو وبرچسب رو گوشی کجاست؟ برا فامیلت این همه کهنه میخواستی بفرستی من که بهت تمیزو اک دادم حتی بدون پک نمیگه دست دومه؟ یعنی شما برافامیلت میخری همه لوازم رو ازپک درمیاری برچسب رو دورمیندازی بعدمیفرسی؟
اشکال نداره من خودم مقصر بودم وتو درس قشنگی به من به قول خودت پدر البته ازروی تمسخر دادی دیگه چیزی نمیگم شب خوب بخوابی

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام درمورد قاب قبول ندارم اتفاقا بسیار باکیفیته ولی دوربین ۵ هست که دوربین عادیه قاب پشت هم قلق داره کامل جابره

Master-Of-Joint

Registered User
لایک‌ها
95
من بد برخورد کردم ؟
شما فردا تشریف بیار دره مغازه برچشسب صفحه . پلاستیک شارژر . کش . پلاستیک سیم شارژر رو بدم خدمتت
من چون فکر کردم می خواید تعویض کنید نیورده بودم که با هم جا به جا کنیم
اضافه می کنم برچشب رو صفحه انگار 100 بار کنده شده بود و چسپیده بود اما بازم نگه داشتم
ولا من حرفه بدی می زنم ؟
میگم مگه شما نمیگی گوشی . گوشی شما نیس ؟
شما به قول دوستان با این همه دب دبه کب کب فاکتور هاتو زیرو رو کنی سریال پیدا میشه
من شغلم عطاریه . یه سیر زردچوبه میفروشم حسابشو دارم . بعد گوشی 500 ت رو نداشته باشید ؟
میشه ؟>

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
p6 بدستم رسید و با تشکر از اقای احسانی ..نسبت به قیمتش گوشی خوبیه دوربین او کیفیت بدنه خوبی نداره ..قاب پشتی هم خوب جا نمیره کمی نسبت به بالای صفحه .صفحه زیری کمی بالاتره حالا این مدل اینطوری بوده یه تمام مدلها اینطورین نمیدونم والا .در کل با این قیمت بهتر از این نمیشه ازش توقع داشت .
سلام درمورد قاب قبول ندارم اتفاقا بسیار باکیفیته ولی دوربین ۵ هست که دوربین عادیه قاب پشت هم قلق داره کامل جابره
چون کمی حساسه قاب پشتی میترسم زیاد باهاش ور برم بشکنه ...حالا قلقش چطوریه که کامل جا بره چون کنار شیاری که با ناخن باید بالا کشید تا قاب باز شه خوب جفت نمیشه ؟ در ضمن نسبت به قیمتش گوشی خوبیه نمیشه توقع p6 واقعی ازش داشت :general510:

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
الان دارید در مورد Pierre Cardin P6 حرف می‌زنید؟
گوشی خوبیه؟
دوربین؟
اگه میشه تصویر بنچمارک از مشخصات و نمره گوشی بذارید.
و عکس گرفته شده از دوربین گوشی.
راستی پردازنده گرافیکیش چیه؟
با تشکر
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta

Last edited:

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
الان دارید در مورد Pierre Cardin P6 حرف می‌زنید؟
گوشی خوبیه؟
دوربین؟

دوست عزیز نسبت به قیمتش گوشی خوبیه ..به قول اقای احسانی دوربین 5 معمولیه .گوشی ظرفیه کمی باید باهاش با ملایمت برخورد کنی .صفحه خوبی داره باطریشم هم نت او بازی یه روز نگه میداره .کیفیت صدای خوبی داره ....

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
فلش داره راستی؟
پشتش مثل P6 هست؟
میشه چنتا عکس ازش بذارید؟

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
فلش داره راستی؟
پشتش مثل P6 هست؟
میشه چنتا عکس ازش بذارید؟

فلش داره اما زیاد قوی نیست ...عکس از خود گوشی صفحه اول هست.در ضمن کپی برابر اصله هیچ فرقی نداره

بالا