سلام دوست من
مشکلی نیست فقط اونجا که گفتید تا حالا 6تا گرفتید اون هم از کسی که گوشی از من میگیره هیچ مشکلی نداشته ولی اولین گوشی رو از من گرفتید پرش صفحه داره یعنی به نوعی من به شما گوشی انداختم اما یه چیز.
البته خدمتت اس ام اس دادم و گوشی که من به شما دادم باورت نمیشه چقدر تست کردم ولی گوشی که از شما گرفتم تمام شارژر و کابلش از پک دراومده و کارکرده و رو گوشی برچسب زده شده و تو گوشی تعداد زیادی بازی نصب شده من با خودم این فکرو کردم که این گوشی قطعا" مال من نیست و این گوشی قبلا" به شما انداخته شده و شما فقط با این روش گوشی رو به من انداختی و چون من احمق بودم سریال گوشی رو ننوشتم ولی با منطق و دانشی که دارم این گوشی ها به محض روشن کردن بلافاصله صفحه تیک میزنه پس من موقع تست میفهمیدم ولی شما زود بلافاصله یادته بعد از تحویل به من زنگ زدی که این پرش صفحه داره اما شما بعداز روشن کردن که فهمیدی دیگه لزومی نداشت محافظ ببری موبایل فروشی بچسبونی و کلی بازی بریزی خلاصه 100 هزار شاید چیزی به حساب نیاد ولی یادت باشه اون خدائی که بالاسر هست کارش درسته و خودش جبران کننده است و من از وجود سالارش خیلی نتیجه دیدم چون سعی کردم کارم درست باشه اتفاقا" خیلی ها پارسال پول من رو خوردن ولی اون برام جبران کرد به امید موفقیت دوست عزیز./////////////
خدمت دوستان عزيز پي تي بايد عرض كنم جناب احساني مرد بسيار شريف و قابل اعتمادي هستن و بنده تو اين دوسالي كه نزديك 20 - 30 تومن خريد از ايشون داشتم جز انصاف و خوش برخوردي چيزي از ايشون نديدم،
ولي اينجا ميخوام ازشون خواهش كنم به يه طريقي سريال گوشيهاي فروش رفته شونو حتما ثبت كنن كه ازين دست سوء تفاهمات احتمالي پيش نياد،
كلا يه باركدخوان با نرم افزار هلو كه قيمت چنداني هم نداره واسه اينكار كافيه؛ ولي هميشه اينجور جاها كمك كننده ست...
Sent from my A60T using Tapatalk 4 Beta