hamid5700
Registered User
داداش پیام دادم خدمت
باید برنامه wifix رو نصب کنی و با اون وایرلسش اوکی میشهآقای احسانی یک اچ تی سی رزوند شنبه دستمون رسید. ولی وایرلسش وصل نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
در ضمن تو توضیحات نوشته بودین:
مواردسفارشی: |
1-نصب رام اندروید 4.0.4 باسنس 4.1 10هزارتومان |
2-نصب رام 4.4.1 kitkat بسیارسرعتی بدون باگ 12800امتیاز |
بنچمارک در antutu ده هزارتومان. |
اینا به چه دردی میخورن ؟
داداش حواست نیسلطفا قیمتتون رو بیارین پایین همیم k910 رو سایت دیگه داره میده 1,238,000 به احترام شما نمیگم کدوم سایت
حاج امیر مگه گوشیها دبی نیستن چرا انقدر دیر ترخیص میشن؟
پیکسل سوخته تموم شد چند تا پرش ناچیز صفحه هست که از پیکسل سوخته بهتره.اقای احسانی ریزوند تک پیکسل روشن خیلی مشخصه؟اندروید 4.4.1 منوی فارسی داره؟
دوتاست که پیش فروش شده.سلام اقا امیر گوشیه hasee e50 موجود داری؟قیمت چند
بله تا 200 هزار گوشی خیلی زیاد دارم. بعنوان مثال Gfive هست معادل همین هواوی 220 قیمتش 160 هزار.هوآوی وای 220 سفید موجود دارین؟
یا
یه گوشی تو رنج 200 هزارت سفید رنگ
عزیزم یه زنگ بهم میزدی راهنمائیت کنم. توی وای فای که هستی منو رو بزن برو تو قسمت تنظیمات رجیونال اسم یک کشور رو انتخاب کن تموم شد. نیاز به وای فای فیکس هم نیست.آقای احسانی یک اچ تی سی رزوند شنبه دستمون رسید. ولی وایرلسش وصل نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
در ضمن تو توضیحات نوشته بودین:
مواردسفارشی: |
1-نصب رام اندروید 4.0.4 باسنس 4.1 10هزارتومان |
2-نصب رام 4.4.1 kitkat بسیارسرعتی بدون باگ 12800امتیاز |
بنچمارک در antutu ده هزارتومان. |
اینا به چه دردی میخورن ؟
قیمت ریزوند 500 هزار.سلام عزیز قیمت آخر htc rezund چند ؟
قیمت محافظ صفحه و گارد هم اگر دارین بدین..!
همش فروش رفتهشرایط پیش خرید M320 را می فرمایی بعلاوه قیمت
لطفا قیمتتون رو بیارین پایین همیم k910 رو سایت دیگه داره میده 1,238,000 به احترام شما نمیگم کدوم سایت
با سپاس . بله همینطوره هزینه خواب پول و گمرک و حمل و سود کسی که سفارش میگیره قیمتش رو تبدیل به 1500 میکنه. ما اروزن بخریم ارزون هم میفروشیم کلا" با گرونفروشی مخالفیم.داداش حواست نیس
اون سایتی ک میگی سفارش میگیره
قیمتا خیلی خوبه مطمین باش
جای من باشی چکار میکنی این همه باید صبرکنم.حاج امیر مخمون پوکید من پیش خریدم نمیدم جا این همه صبر ایوب که پیشه کردم یدونه مفتی ازت 850 میگیرم:general606: