دادا ایشون فرمودن دیگه کلا حسن هست فقط دوربین درحده 5هست مثل اینکه 8نیستسلام امیر جان
لطفا معایب umi x1pro رو برام پخ کن...
چقدر میخواید هزینه کنید؟سلام
با اجازه صاحب تاپیک یک سوال داشتم، من تا یک ماه دیگه میخوام برم چین، میخواستم ببینم دوستان چه گوشی را پیشنهاد میکنن برای خریدن از اونجا، نمیخوام تعداد بخرم و برای خودم میخوام یک گوشی خوب بخرم که توی ایران هم کار کنه و مشکل لاک بودنو و فرکانس و این حرفا نداشته باشه.
ممنونم.
میخوام گوشی خوب بگیرم اما خوب نه به قیمت Note3 یا iPhone مثلا بین 1500 تا 2000 یوانچقدر میخواید هزینه کنید؟
اگر تا زمان خرید شما xiaomi mi3s وارد بازار شد در خریدنش شک نکنید ، بهترینهمیخوام گوشی خوب بگیرم اما خوب نه به قیمت Note3 یا iPhone مثلا بین 1500 تا 2000 یوان
ممنونم رفیق، فکر میکنم Mi3 واقعا عالیه اما Tegra هاش گویا با رایتل کار نمیکنه!! نظرت در مورد Zopo 1000 چیه؟اگر تا زمان خرید شما xiaomi mi3s وارد بازار شد در خریدنش شک نکنید ، بهترینه
onepluse one فعلا بهترین گزینه هست با حدود قیمت 2000 یوان ، با galaxy s5 رقابت نزدیکی داره
xiaomi mi3 گوشی خیلی قوی و با کیفیت با بهترین ساپورت نرم افزاری
lenovo k910
zte nubia z5s
meizu mx3
iuni u2
iocean x8
jiayu g6
xiaomi mi2s
tcl idol x+
گوشی های چینی همه آنلاک هستن ، ورژن های td-scdma نسل سوم رایتل رو پشتیبانی نمیکنه ، ورژن wcdma ساپورت میکنهممنونم رفیق، فکر میکنم Mi3 واقعا عالیه اما Tegra هاش گویا با رایتل کار نمیکنه!! نظرت در مورد Zopo 1000 چیه؟
اما در مورد ساپورت ایران و لاک و آنلاک بودنش چی کار کنم؟؟؟ آیا توی چین آنلاک فکتوری میفروشن، یا اصلا چیزی به نام لاک دارن؟ شما میدونی؟ برای ایران باید gsm quad باشه و UTMS؟
آقا واقعا ممنونم.گوشی های چینی همه آنلاک هستن ، ورژن های td-scdma نسل سوم رایتل رو پشتیبانی نمیکنه ، ورژن wcdma ساپورت میکنه
به نظر من ورژن snap800 بهتره ولی فکر کنم تگرا هم مدل wcdma داشته باشه
zp1000 هم نسبتا خوبه ، ولی من گوشی هایی که توی پست قبلی گفتم ترجیح میدم
قیمت ها رو که بردید بالا؟!این گوشیها موجود شد:
1-Thl T5s
http://www.entekhabshop.ir/thl-t5-t5s-چهارهسته ای-?search=t5
2-نوت 4 هسته ای فول کپی
http://www.entekhabshop.ir/not3-guad core-full copy-نوت3-طرح اصلی-طرح-چهارهسته ای?search=not
3-آیفون 5S فول کپی.
ایشون بالا نمیبره بازارو دلارو درهم هست که هی میره بالا و دوستان به امید ارزونی نشستن ولی کو هر روز گرون تر و سر دوستان بی کلاه میمونهقیمت ها رو که بردید بالا؟!
فرستاده شده از HUAWEI U8950-1ِ من با Tapatalk