هنوز نرسيده.سلام
Pantech Vega R3 موجود دارید؟
برادر لنوو a880 دارنتو کارات 5.5 ، 6 اینچی هم داری؟
سلام بله موجود است لوازم کیف -محافظ-شارژر-کابل usb-باتریگوشی P6 پیرگاردین دارای چه لوازم جانبی هست؟
بله کار کردیم وهمه صاحب نظرها میدونن thl و لنوو باتری های بسیار قدرتمندی دارن و از گوشی های اصلی بخصوص سونی نگهداری بالاتری دارد حتی میتونم عرض کنم دو برابر مشابه سونی خودش.ببخشید میشه یه توضیح درباره ماندگاری باطری گوشی THL T5s بفرماید
و خودتون باهاش کار کردین به درد میخوره
مدل verizonدوست عزیز این htc vigor که فرمودید کدوم مدله دقیقا؟!من هر چی گشتم همچین مدلی نداره اچ تی سی!!
یک مدل ZTC هست 8 اینچ دو هسته ای با رم 512 و دوربین 5 قابلیت 3G قیمت 400 هزارتومان. با رم یک گیگ هم یک مدل دیگه هست .سلام بهترین تبلت که قابلیت مکالمه داشته باشه زیر 500 چی دارید ؟
این سه مدل هنوز دستم نرسیده اگر رسید چشم البته فکر کنم به فیلمبرداری نکشه چون تعداد محدوده و فروش رفتن.سلام
اقا میشه با این سه گوشی موبایل عکس و فیلم بگیرید بذارید ببینیم چطوری کیفیتشون(من یکی از این سه تا رو میخوام)
Infocus M310
Hasee e50
pantech A850
خودتون هم میشه بگید کیفیت کدومشون بهتر هست(البته کیفیت کلی نه فقط دوربین)
سلام فقط 8 هسته ای و آ880سلام
لنوو a607t دارید؟؟
قیمت؟
مشکیa880 چه رنگی موجود هست؟؟
جواب داده شدعزیز منظورم a670 هست
دارین؟؟چنده؟؟
نیازی به این توضیحات نبود درروز تعداد زیادی گوشی معامله میشه و برخی هم مشکل دارن پس داده میشه و پول هم مرجوع میشه من خودم هیچ وقت نمیرم تو تاپیک بنوسم تازمانی که طرف اذیت کنه.اس 3 ای که خریداری شده بود دیروز رسید دستم همون لجظه متوجه مشکلش شدم و بهشون اطلاع دادم و قرار شد رامش را عوض کنم اگر درست شد که هیچ اگر نه هم برگردونم
که با تعویض رام باز هم مشکل پا بر جا بود و گوشی را همین دیروز براشون برگشت زدم
منتظرم پولما اقای احسانی عزیز برگشت بزنن
باتری موجود ندارم میتونید بدید براتون بسازن به راحتی.دوست عزیز باطری لنووa850 مدل هشت هسته ای را دارید؟ ایا باطریش به مدل چهار هسته ایش میخوره یا سایزش فرق داره؟ قیمتش؟
sent from Lenovo A850
بله موجود هست.سلام آقای احسانی سونی ایون و وی موجوده؟