abdollah12
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 25
- لایکها
- 2
راستی این گوشی های طرح سامسونگ اس 4 و 5 کدومشون دو سیم کارته هستند؟ ممنون
سلام امروز دوتا از مدل هواوی honor 3c برام رسید تست کردم فوق االعاده است نسبت به قیمت:ممنون جناب احسانی عزیز؛
منتظر خبر شما هستم
ارادتمند
سلامآقای احسانی از این مدل خبری تو دبی نیست؟
منظور شما از صفحه نمایش چنده سایز صفحه است ؟ که 5 اینچ هست و باتری هم خودش نوشته 2300 ولی به نظر من 1800بیشتر نیست/سلام آقای احسانی
صفحه نمایش و باتری این مدل چنده؟
گوشی گالکسی S4 Clone ورژن 1 قیمت 330 هزارتومان
شما این مدل رو بهتر می دونید یا p6 پیر گاردین رو؟ از لحاظ باتری و دوربین؟(کیفیت عکس دوربین مهمه نه مگا پیکسل ) ممکنه کیفیت عکسش به y300 هوآوی برسه؟
ممنون
سلامسلام اقای احسانی.واسه خودم یه گوشی خوب و باکیفیت و قوی میخوام زیر ۴۰۰ تومن
میخوام بازی های اچ دی رو راحت بگیره و کیفیت صفحه و زاویه دید خوبی داشته باشه و از همه زوایا راحت دیده بشه
نظرم روی اس ۵ کلون هست
ظاهرا خیلی مشابه اصلیه و قدرتش خوبه
شما چی پیشنهاد میدی؟ میخوام یه چند ماهی عمر کنه
سلام هر دو تک سیم هستن.راستی این گوشی های طرح سامسونگ اس 4 و 5 کدومشون دو سیم کارته هستند؟ ممنون
سلام THL فقط T5S فعلا" و پیگیرم اینشاالله w11 و فt100 و t200 هم بیاد من کیفیت این برند رو خیلی قبول دارم و قیمت خیلی خوبی هم دارهسلام
چه مدلی از thl موجود دارین؟
بار جدیدتون رسید ؟ thl t11 ?
سلامنوت ۳ رمش بالاست؟ چنده؟ توی بازی های اچ دی کم نمیاره؟ لگ یا چیز دیگه ای؟ کیفیت صفحه نمایش چطوره؟ زاویه دیدش خوبه؟ دوربین و بقیه چیزاش اوکیه؟ مشخصات واقعیش رو میشه اینجا بزاری؟امکاناتش با اصلیش چه تفاوت هایی داره؟ شرمنده سوالا زیاد شد
حتما"با تشکر و سپاس از شما؛
ممنون میشم پیگیر Huawei Honor 3x Pro باشید و خبر آن را بدهید
گوشی که معرفی کردید را دیدم (3c) اما دنبال 3 ایکس پرو هستم
ارادت
پیگیرمthl t11 رو هم پیگیر باش
سلامhonor 3c صفحه نمایشش ips نیست؟
با g700 مقایسه کردید؟ چقدر فرق دارن؟
سلاماستاد کپی جی فلکس رو هنوز نساختن؟
inew ورژن شما notification LED رو داره؟
کلا زیباترین گوشی رو میشه معرفی کنید؟(کپی نمیخوام باشه)
و قیمت همین INEW V3I برای ارسال به مشهد و شماره کارت رو لطف کنید
و یه سوالی:شناختی؟
دوست عزیز بارها گفتم کسی که میخواد این رقم هزینه کنه باید THL T5S بگیره به دلیل چندین مورد برتر این گوشی و قیمت های تقریبا" یکسان وگرنه هر سه مدل رو من دارم.آقا گوشی umi x1 pro یا htc vigro دارید؟؟؟
به نطرتون کدومش بهتره برای کارهای روزمره عادی
بیشتر میخوام اگر خراب شدم مشکل جدی نداشته باشه
سلام
دوست عزیز بارها گفتم کسی که میخواد این رقم هزینه کنه باید THL T5S بگیره به دلیل چندین مورد برتر این گوشی و قیمت های تقریبا" یکسان وگرنه هر سه مدل رو من دارم.
آخه من روی رزولوشن تصویر و ظاهر گوشی بیشتر حساسم
حالا میشه یه توضیحی در مورد علت سرتری تی اچ ال بدید
ممنون
توی نوار پائینی،یه ال ای دی آبی هست که وقتی اس ام اس میاد یا زنگ میخوره روشن میشهسلام
این notification رو کجا باید چک کنم خبر بدم ؟ فقط میدونم اینیو من اصلیه کپی نیست.
دوستان خیالتون راحت عمرا honor 3x pro اون قیمتی که فرمودین دربیاد همین الان بهترین قیمت نسخه قبلش بالای یک ملیون هست
بله حاج امیر اون قیمتهای خوب برای خوده بازار چین عرضه میشه والی تو عرضه جهانی زمین تا زیر زمین فرق میکنهسلام
این گوشی حدود 380 دلار است خودتون در دلار 3300 ضرب کنید.
بله حاج امیر اون قیمتهای خوب برای خوده بازار چین عرضه میشه والی تو عرضه جهانی زمین تا زیر زمین فرق میکنه