اولندش اون چیزی که راجع به قیمت فروش من گفتی اصلا صحت نداره،شما بلخره سنی ازت گذشته نباید رو یه حرف نتیجه گیری کنی،بعدشم به شما مربوط نیست من چه قیمتی فروختم، شما فرض کن من 500 تومنو 5 ملیون فروختم،دخلی به شما نداره.شما مسول فروش خودتی نه دیگران،من حرفای شما رو اصلا قبول ندارم،گوشی واقعا خراب و همچنین تعمیری بوده که برگشت خورده،شما هر کی باشی کاسبی بیش نیستی،اگه جنابعالی اسمن اعتبارت خیلی زیاده منم به عنوان یه آدم فرضا بی اعتبار بی کار نیستم بیام بهذشما تهمت بزنم،رییس جمهور هم نیستی که بیان برات پاپوش بزارن پس حتما یه جای کارت ایراد داره.گذشته از اینها شما قبول داری گوشی که الان به من دادی سریال گوشی با سریال کارتونش من همدخونی نداره؟از کجا معلوم دزدی نباشه؟تو مردک که سر سفره ی حلای بزرگ شدی با اون موهای سفیدت سر چندرغاز دروغ نگو.آقای با اعتبار اگه شهامت داشتی بهت که زنگ میزدن جواب گوشیتو میدادی
صحت داره عزیزم البته آدمهای مثل تو آلان زیادن تو جامعه که از اعتماد یا جهل مردم سوءاستفاده لازم رو میکنن.
شما حق نداری درصدی بیشتر از مصوبه های وزارت بازرگانی بفروشی اینطور هم نیست هر کسی توی این مملکت هر جور دلش بخواد رفتار کنه کافیه فقط اون طرف ازت مدرک داشته باشه ببرتت تعزیرات اونجا میفهمی که اینطور هم نیست ضمنا" وقتی مشتریت به من زنگ زده به من کاملا" حالا ربط پیدا میکنه چون اینجا مشخص شد شما از اعتبار من سوء استفاده کردی یه جورائی به ایشون گفتی که بنده عرضه کننده این جنسم به ایشون بله سنی ازم گذشته مثل تورو زیاد تجربه کردم.
گوشی شما رو تحویل احسان اکبری دادم کل پرشین و ایران میشناسن و قبولش دارن و بعنوان سند میتونن شهادت بدن که شما دروغ گفتی.
ضمنا" روزی که من گوشی رو به شما 480 دادم قیمتش 520 بود خودت میدونی که آقای بحرینی داشت 520 میفروخت پس اینجا شما 40 هزار به من بدهکاری این تااینجاش .
بعدشم من بعد از گذشت یک هفته قبول کردم گوشی رو عوض کنم که هیچ کسی بعد از 24ساعت نمیکنه باز هم این مردانگی من بود برای بار دوم.
گوشی که آلان بهت دادم سریالش نمیخونه و مهم هم نیست میگفتی پس میگرفتم و پولت رو پس میدادم آلان دوماه از این ماجرا گذشته و من آدمهائی مثل تو رو که اون همه بی ادب هستی رو میزارم تو بلک لیست یعنی دیگه باهاش کار نمی کنم و جواب نمیدم اگر بحث شهامته من مکانم مشخصه و جواب ندادم بخاطر ترس نیست بخاطر اینه که آدم بی ارزشی مثل تو ارزش صحبت نداره و اس دادی تهدید کردی و....
موهای من سفیده یا سیاه است مهم نیست مهم اینه که هیچ وقت توی زندگیم کارهای تورو نکردم این یعنی ارزش برای خودم و برای جامعه خودم ولی تو بیا خودت رو معرفی کن که کی هستی و چی هستی و چه ارزشی تو این جامعه بجا گذاشتی ؟