ahmadeid1362
Registered User
سلام امیر اقا گوشی دسته دوم وتمیز بارام 1 گیگ تا 350 نداری برادر؟!
qbex رامش 1 گیگه آکبنده 320 هست خب!سلام امیر اقا گوشی دسته دوم وتمیز بارام 1 گیگ تا 350 نداری برادر؟!
مرسی........بازم چیزی دیگه اب هست بهتر؟!qbex رامش 1 گیگه آکبنده 320 هست خب!
باتریش فوق العاده خوب جواب میده ما تست کامل کردیم گوشی چهار هسته ای به این خوبی با این قیمت عمرا" کسی پیدا نمیکنه خیلی گوشیها باتری زدن 2500 یک روز هم جواب نمیده خیلی ها هم 1800 هستن خوب و عالیه مسئله رقم بیشتر تبلیغاتیه مابقی در عمل مهمه باتری این گوشی عالیه منم روز اول مثل شما شک کردم به مشتری دادم و آمار گرفتم همه راضی هستنباطری p7 پیرگاردین واقعا 1400 هست؟
1 روز برای یه 4 هسته ای جواب میتونه بده؟
ای داد بیداد... هی داد بیداد...واسه مشتری میخام.
میشه بفرمایید چه مدلهایی دارید؟؟
پ خ هم دادم بهتون.
آره ولی فکر کنم اشتباهی رخ داده تو فیلمش من نگاه کردم فرمودید باطری 2000 آمپره خوشبختانه کیفیت فیلم خوب بود منم مشاهده کردم 2000 آمپره به نظرم سایتو اصلاح کنید بهتره مشتری وقتی بخونه 1400 آمپر اصلا دل سرد میشهباتریش فوق العاده خوب جواب میده ما تست کامل کردیم گوشی چهار هسته ای به این خوبی با این قیمت عمرا" کسی پیدا نمیکنه خیلی گوشیها باتری زدن 2500 یک روز هم جواب نمیده خیلی ها هم 1800 هستن خوب و عالیه مسئله رقم بیشتر تبلیغاتیه مابقی در عمل مهمه باتری این گوشی عالیه منم روز اول مثل شما شک کردم به مشتری دادم و آمار گرفتم همه راضی هستن