سلام باتشکر از آقای احسانی گوشی بدستم رسید(پیرکاردین p7)
توچند تابند مزایا ومعایب این گوشی روخدمتتون عرض میکنم
مزایا=اولین چیزی که توجه روجلب میکنه رزولیشن وشفافیت صفحه هست که رنگ ها بدون اشتباه نشون میده برخلاف بعضی از گوشی های سونی مثل L وکاملا قابل قبول است بااینکه 854*480 رزولیشن داره ولی انگار یه چیزی مابین 540و720 نشون میده
سی پی یو وچیپ گرافیکی اون بسیار قوی تر از هم قیمت های خودشه وطبق تستی که باهووای g610 انجام دادم باهم برابر بودن بااینکه رمش 512 هست ولی به علت سی پی یو وگرافیک خوبش هیچ تفاوتی روبارم 1حس نمیکنید
دوربینش توروز خوبه ولی توشب معمولیه به این خاطر درفیلم برداری وعکس برداری نویز خیلی کم وتصاویر یه جورایی اسلوموشن هست که عرض کردم فقط توشب اینجوری
وضمن اینکه سایز عکس هاش 5هست ولی توتنظیمات عکس برداریش 8 مگا درج شده تفکیک پذیری رنگش ولنزش خوبه ولی سایز عکس هاش به زور به 1.5 مگ میرسه
otg تست کردم بدون مشکل ساپورت میکنه
بدنه اون باریک وزیباست وکیفیت ساختش مناسبه
باتریش هم که فکر میکردم ضعیفه خوبه ولی عالی نیست
رم16 کلاس 10 پرش کردم بدون مشکل ساپورت کرد
فیلم فول اچ دی هم بدون محدودیت حجمی وبدون کوچکترین لگی اجرامیکنه
واما معایب اون=
شارژر گوشی 700آمپر هست واول از همه آقای احسانی باید یه فکری براش بکنن چون میانگینش هر 65 دقیقه 10 درصد گوشی شارژ میشه من 4.5ساعت گذاشتم 40 درصد بیشتر شارژنشد ویه شارژر 1000براش خریدم که 3ساعته فول شارژمیشه.
فلش دوربین گوشی خیلی خیلی ضعیف هست ونورش درحد اون چراغ قوه های گوشی ساده نوکیاهم نیست واین خیلی توذوق میزنه
وقتی کیف سنسور دارش رومیزاری آهنربانداره که به گوشی بچسبه وازهمه مهمتر اینکه دکمه ولومش عملا کارکردن باهاش خیلی سخت میشه چون برای کم وزیاد کردن صداباید کیف روکاملا تاکنی
من صادقانه مزایا ومعایب گوشی رونوشتم به نوبه خودم خواستم کمک کرده باشم.اول خواستم htc virgo روبخرم درنهایت اینوخریدم وازخریدم پشیمون نیستم چون این هم خوشگلتره وهم بزرگتر وخاص تر