fireinpole
Registered User
یک دستگاه پیر گاردین p7 ا، امیر خان خریداری شد. اگه هواوی ه قیمتاش خوبه این گوشی رو میزد قیمتش زیر ۶۰۰ نبود. عاااالیییه
به نظرم رم پایینی برای این گوشی p7 گزاشتن . اگه رمش هم 1گیگ بود شکی برای خرید(به غیر از مارک معروف نبودنش) نباید داشت!
در کل گوشی خوبی هست حتی با همین رم 512!
یعنی اصلا وسایل یدکیش پیدا نمیشه؟ حتی تو تهران؟درسته با رم ۵۱۲ تو اجرای بعضی گیمها مشکل خواهد داشت ولی خوب من خودم به شخصه گارانتیش رو میخام بیخیال شم با روت گوشی و نصب ram expander با مموری کلاس ۱۰ که دارم مشکل کمبود رم رو حل کنم و با قابلیت پشتیبانی otg با گیم پد fifa14 رو بازی کنم
یعنی اصلا وسایل یدکیش پیدا نمیشه؟ حتی تو تهران؟
پس وسایل یدکیشو میشه پیدا کرد؟ تاچو باتری ...گارانتی یک ساله داره عزیز گارانتیش هم تهرانه
شرکت گارانتی مواردی که شامل گارانتی نیست مثل شکستگی با دریافت هزینه این کار رو برات میکنهپس وسایل یدکیشو میشه پیدا کرد؟ تاچو باتری ...
سلام بله میخرم با من تماس بگیرید درخدمتم.عرض سلام واحترام
آقای احسانی ببخشین من یک عدد نوت 3 طرح یکی دو هفته قبل ازتون خریدم حالا میخواستم ببینم خودتون میخرینش؟
گوشی مثل روز اول تمیز و سالمه
اگه میخرین یه قیمتی بدین
باتشکر
سلامسلام تبلت دیگه چیزی ندارید؟
سلام بله دوست عزیز از 280 هزار به بالا میشه خریداری کنید.سلام.
آقای احسانی گوشی 5 اینچی یا بزرگتر چینی الان تا چه حدود قیمتی داری؟؟
بله دوست من سایزش 5 اینچه.امیر خان این p7 جینی هست برادر؟! سایز صحفش چنده؟!.........میشه فیمت بدی؟380؟!
سلام دوباره هایر 718 موجود داری قیمت چند است
سلاملوازم جانبي honor 3c چي موجود دارين؟
كيف فليپ گوشي haier w910 رو دارين؟
ممنون ميشم برام قيمت ها رو پ.خ كنيد
سلام فقط مشکی 3 تا مونده تا بار بعدیسلام امیر خان
کیوبکس سفید موجود دارین؟؟
سلام فقط مشکی هواوی جی 730 هم 540 هزارسلام امیر خان
کیوبکس سفید موجود دارین؟؟
هواوی جی 730 موجود دارین؟؟؟؟؟؟؟چند؟؟
سلام به نظر من مورد سوم از همه بهتر است THL T5s اما بین این دوتا سری جدید umi که آوردم دوربینشم خوب شده کار قابل قبولیه قیمتش هم مفته. میزارم تو تاپیکبین این 2 گوشی کدوم بهتره ؟ نهایت قیمت این 2 چند؟
Elephone P7 Mini
Umi X1 pro
گوشی های سونی Xperia M-Xperia L موجوده؟ قیمت چند؟ همونی که تو سایتتون هست؟
سلام دوست من گوشی تاپ میخوای umi x2 هست vsun هگزا هست و یک برند جدید که اطلاعاتشو میزارم.سلام.گوشی های شیانومی و zte چیزی موجود دارید؟؟؟مدل zte v5 و xiaomi note قیمت چند؟؟؟شما کجا تشریف دارید؟؟؟؟
دوست من اینطور بهت بگم رفرش چیز بدی نیست رفرش فرض کن یک گوشی اصل رو طرف از کارتن خارج سیم گذاشته خوشش نیومده برده عوض کرده یا تو بار جعبه اش خراب شده ولی اینها که تو ایران هست اصلا" رفرش نیست یک گروهی تو مالزی یا دوبی هستن اوراقی ها رو سرهم میکنن و یک گروهی تو چین برد کپی میکنن یعنی یک گوشی دیگر که شما نمیتونی رام اصلی روش بریزی تنها راه تشخیص یک رام اصلی روش بریز البته گوشی برک میشه.سلام
ببخشید دوستان چجوری میشه گوشی رفرش شده رو با رفرش نشده تشخیص داد ؟
سلام فعلا" نیست سفارش در راه دارم.سلام آقا امیر: من یدونه گالاکسی S4 کلون ورژن 1 سفید خریدارم - لطفاً قیمت نهایی + نحوه ی خرید رو برام پخ کنید....
سپاس
سلام دوست من گوشی بدستت رسید؟سلام آقای احسانی خسته نباشی منتظر ارسال گوشی هایر ۷۱۸ هستم
سلام خیر دوست منسلام honor 6 رو موجود دارین
سلام فقط گوشیهای اصلی موجود در بازارسلام لطفا پاسخ بدید که این کیف چرمی های توی سایت ومحافظ صفحه های ضد ضربه برای چه گوشیهایی دقیقا موجوده چون زدید و..... برای j2f و A850+موجوددارین برای خرید اقدام کنم؟!!!!
سلام بله موجوده قیمت 770 هزارBlackberry Z10 موجود دارید؟
من دو تا سفید نیاز دارم.در صورت موجود بودن قیمت را پ خ کنید.
با سپاس
سلام بله بر میدارم اگر به قیمت و سالم باشد.سلام عیدتون مبارک
آقای احسانی آیا شما گوشی کارکرده رو هم بر می دارید ؟ من می خواستم ببینم اگه گوشی من رو با قیمتم مناسبی بردارید یه گوشی از شما بخرم
گوشیم لومیا 520 است و کمتر از یک سال کارکرده است رنگ سفید با یک کاور (طرح فیلیپ کاور)نو که تازه انداختم روش، گوشی تمیزیه اگه موافقین قیمت بدید که اگه مناسب بود من تماس بگیرم تا با پرداخت مابه التفاوت یکی از گوشی های پیرگاردین 7 یا کیو بکس ویا احتمالا هوآوی 3c رو بردارم خیلی ممنون
من ال جی وی یو داشتم یک گیگ رم داشت میزان در دسترسش 250 مگابایت بود این گوشی با 512 حدود 180 مگ در دسترس است ولی دوست من به قیمت توجه کن اگر ما یک ساختمان با شکوه رو 1000 حسن داشته باشه نباید بخاطر یک عیب رد کنیم.به نظرم رم پایینی برای این گوشی p7 گزاشتن . اگه رمش هم 1گیگ بود شکی برای خرید(به غیر از مارک معروف نبودنش) نباید داشت!
در کل گوشی خوبی هست حتی با همین رم 512!
سلام بله به دستم رسید بسیار ممنون ولی متاسفانه روز اول تاچش بدلیل عاب خوردن منهدم شد تاچ هایر ۷۱۸ جایی قابل تعمیر هست؟سلام به نظر من مورد سوم از همه بهتر است THL T5s اما بین این دوتا سری جدید umi که آوردم دوربینشم خوب شده کار قابل قبولیه قیمتش هم مفته. میزارم تو تاپیک
سلام دوست من گوشی تاپ میخوای umi x2 هست vsun هگزا هست و یک برند جدید که اطلاعاتشو میزارم.
دوست من اینطور بهت بگم رفرش چیز بدی نیست رفرش فرض کن یک گوشی اصل رو طرف از کارتن خارج سیم گذاشته خوشش نیومده برده عوض کرده یا تو بار جعبه اش خراب شده ولی اینها که تو ایران هست اصلا" رفرش نیست یک گروهی تو مالزی یا دوبی هستن اوراقی ها رو سرهم میکنن و یک گروهی تو چین برد کپی میکنن یعنی یک گوشی دیگر که شما نمیتونی رام اصلی روش بریزی تنها راه تشخیص یک رام اصلی روش بریز البته گوشی برک میشه.
همین طور که دوستم گفتم از فروشنده مورد اعتماد و انسان خرید کند.
سلام فعلا" نیست سفارش در راه دارم.
سلام دوست من گوشی بدستت رسید؟
سلام خیر دوست من
سلام فقط گوشیهای اصلی موجود در بازار
سلام بله موجوده قیمت 770 هزار
سلام یعنی ال سی دی سالمه مشکل تاچه؟سلام بله به دستم رسید بسیار ممنون ولی متاسفانه روز اول تاچش بدلیل عاب خوردن منهدم شد تاچ هایر ۷۱۸ جایی قابل تعمیر هست؟
لنوو آ850 پلاس 8 هسته ای دوسیم کارتاقای احسانی گوشی بالای 5 اینچ مثلا 5.5 که دو سیم باشه و گوشی خوبی هم باشه مخصوصا تاچش چی دارید ؟ قیمت تا 1200
دوست عزیز همه میدونن 6582 بین 16هزار تا 18هزار امتیاز میده اینم که 17 هزاره یعنی به نظر شما 6582 باید 5هزار بچمارک بده؟امتیاز نمیتونه واقعی باشه،احتمالا نرم افزار مربوطه هم شده...
Sent from my V3
امتیاز نمیتونه واقعی باشه،احتمالا نرم افزار مربوطه هم شده...
Sent from my V3
ال سی دی یکی دوتا پیکسل کوچولوش سیاه شده ولی تاچ کلا کار نمیکنه ال سی دی مشکلی ندارهسلام یعنی ال سی دی سالمه مشکل تاچه؟
لنوو آ850 پلاس 8 هسته ای دوسیم کارت
دوست عزیز همه میدونن 6582 بین 16هزار تا 18هزار امتیاز میده اینم که 17 هزاره یعنی به نظر شما 6582 باید 5هزار بچمارک بده؟