• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
یک دستگاه پیر گاردین p7 ا، امیر خان خریداری شد. اگه هواوی ه قیمتاش خوبه این گوشی رو میزد قیمتش زیر ۶۰۰ نبود. عاااالیییه

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
نقد و بررسی گوشی پیر کاردین P7

محصولات الکترونیکی پیر کاردین با تبلتهای نه چندان مطلوب هفت اینچی معرفی شدند با معرفی گوشی (P6 که تقریبا یک های کپی از P6 هوآوی) با قیمت مناسب وارد بازار گوشی شد و حالا گوشی خاص و با کیفیت و خوش قیمت P7 در سه رنگ مشکی و سفید و طلایی که اینبار کپی از گوشی P7 هواوی نیست و یک مدل کاملا خاص هست، توسط این شرکت معرفی شده است

HT1TJWGFU0aXXagOFbXo.jpg
HT1d4WDFSFbXXagOFbXM.jpg
a8kev6wyll7t3cbb6wsb.jpg

گوشی در اولین نگاه خوش ساخت نشان میدهد. نوار آلومینیومی دور گوشی و قاب پشتی با جنس پلاستیک مرغوب و طرح بافت دار حس داشتن یک مدل خاص نه خیلی رده بالا ولی خوب و با کیفیت قابل قبول را به شما میدهد. که چفت شدن قاب پشت گوشی بدون کوچکترین لق زدن باعث رضایت ییشتر کیفیت ساخت این گوشی میشود. البته کیفیت پیر کاردین چاپ شده پشت گوشی خیلی بالا نیست. ( و من خودم به فکر این افتادم که کلا پاکش کنم تا قاب با طرح بافت پشت گوشی خودش رو بیشتر نشان بدهد) وزن این گوشی باید ۱۶۰گرمی باشه که در حالت سختگیرانه مقداری زیاد هست ولی قابل چشم پوشیست.به نظر من وزن خیلی کم مثل گوشی inew و سطح صاف پشت آن باعث میشود حس ناامنی و افتادن گوشی به شخص دست بدهد ولی این گوشی اصطلاحا خوش دست تر هست. ابعاد این گوشی 72*144 میلیمتر و قطر آن نیز حدود 8 میلی متر است که برای یک گوشی دارای صفحه نمایش 5 اینچی، ابعاد مناسبی به شمار می‌رود.و میشه گفت گوشی نازکی هست.
کلید ولوم به صورت یک تکه روی نوار آلومینیومی سمت چپ و کلید پاور هم در سمت راست تعبیه شده است. محل سوکت 3.5 میلیمتری بالای گوشی و usb در پایین گوشیست. که این طراحی باعث شده تراکم کلید و سوکت را در یک سمت گوشی نداشته باشیم.
اما در مورد صفحه نمایش 5 اینچی گوشی گفتیم. صفحه نمایش این گوشی از نوع IPS است که رزولوشن 854*480 را ارائه می‌نماید. با وجود این ابعاد و رزولوشن، ٬ در نرم افزار انتوتو تراکم پیکسلی 240 ppi به دست می‌آید که برای یک گوشی در این سطح، صفحه نمایشی خوب ارزیابی می‌گردد.
با وجود قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و همچنین دریافت چند لمس همزمان توسط تاچ صفحه نمایش، می‌توان عملکرد صفحه نمایش این گوشی را یکی از نکات مثبت آن به شمار برد.
البته صفحات پنج اینچی اچ دی و فول اچ دی مطمئنا بهتر خواهند بود ولی در رنج قیمت زیر ۶۰۰ تومن اکثریت پنج اینچی های بازار رزولوشن پایین تر از اچ دی دارند که صد البته اگر کسی نگاهی تیز بین و دقیق نداشته باشد اصلا متوجه نمیشود.
اما حافظه داخلی پیرکاردین p7 معادل 4 گیگابایت است که یک گیگ آن در اختیار کاربر قرار میگیرد با توجه به پشتیبانی گوشی از کارت حافظه جانبی، می‌توان تا 32 گیگابایت دیگر هم توسط کارت حافظه microSD به آن افزود.
سخت افزار گوشی را هم چیپ ست مدیا تک 6582 شامل یک پردازنده چهار هسته ای با فرکانس 1.3 گیگاهرتز و پردازشگر گرافیکی mali400 تشکیل می‌دهد که با وجود 512 مگابایت حافظه رم، سرعت عمل خوبی را از گوشی مشاهده می‌نمایید. با وجود این سخت افزار، تقریبا می‌توان گفت که این گوشی از پس اکثر دستورات کاربر برخواهد آمد. البته، ممکن است برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌های HD مقداری مشکل داشته باشد، اما برای رهایی از مشکل کمبود رم امکان به اشتراک گذاری حافظه میکرو اس دی با نرم افزار ram expander میباشد.(البته به شرطی که گوشی شما روت شده باشد)

Screenshot_2014-07-27-18-09-51.png
Screenshot_2014-07-27-18-10-01.png
امتیاز انتوتو 16460 از این گوشی به دست آمد. که امتیاز خیلی خوبی به حساب می آید.
Screenshot_2014-07-27-18-10-29.png
جالب است بدانیم امتیاز انتوتو این گوشی بالاتر از S III سامسونگ میباشد.
Screenshot_2014-07-27-18-10-51.png

ضمن، این گوشی از قابلیت‌های اتصالی همچون 3G، Wi-Fi، GPRS و Edge برای ارتباط با دنیای اینترنت برخوردار است و برای ارتباط با دیگر دستگاه‌ها هم می‌توان از قابلیت‌هایی چون بلوتوث و DLNA استفاده نمود. پشتیبانی از GPS هم دیگر موردیست که لازم به ذکر است.
به همه این موارد، پشتیبانی گوشی از دو سیم کارت را نیز بیافزایید. به واقع، وجود همه این امکانات بر روی یک گوشی با این قیمت، اتفاق خوشحال کننده ایست.
دوربین پیر کاردین P7 یک دوربین 8 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس دستی است که عکس‌هایی با رزولوشن 3264*2448 پیکسل را ثبت می‌نماید. همچنین این دوربین قادر است با کیفیت ,FULLHD فیلم برداری کند. یک فلاش LED هم جهت کمک به دوربین برای ثبت عکس‌های بهتر وجود دارد. که البته نباید انتظار فلاش گرانقیمت های بازار را از آن داشت.اما یک دوربین با کیفیت 2 مگا پیکسلی هم برای انجام مکالمات تصویری در قسمت جلوی گوشی قرار دارد که برای این منظور خوب و برای گرفتن عکسهای سلفی کافی به نظر میرسد.
که البته این اطلاعات برگرفته شده از خود گوشی هست ولی زیر جعبه آن کیفیت دوربین جلو 0.3 و دوربین پشت 5 مگاپیکسل وکیفیت فیلمبرداری FULLHD ذکر شده است.
کیفیت دوربین این گوشی من را یاد دوربین گوشی هایر w910 انداخت. تنظیمات دوربین هم تنظیمات پیش فرض آندروید برای دوربین هست که البته کاملا کافی به نظر میرسد.

سیستم عامل P7 نسخه 4.2.2 از سیستم عامل اندروید است که نسخه ,نسبتا جدیدی از این سیستم عامل محبوب به شمار می‌رود و عملکرد بسیار خوبی دارد. با وجود این سیستم عامل و البته سخت افزار مناسب گوشی، می‌توان از هزاران برنامه موجود، به راحتی استفاده نمود. در ضمن، با یک صفحه نمایش 5 اینچی می‌توان گشت و گذار در اینترنت را یکی از کارهای دوست داشتنی در این گوشی دانست.
منوی این گوشی و سه کلید سخت افزاری پایین گوشی شما را یاد گوشی های میان قیمت برند هوواوی می اندازد‌. حتی نرم افزارهای کاربردی مثل وایبر لاین و clean master و ... به صوزت نصب شده روی این گوشی شما را متعجب خواهد کرد. گوشی به صورت پیش فرض از زبان فارسی پشتیبانی میکند و وجود بعضی از نرم افزارهای اختصاصی مثل پخش کننده موسیقی. گالری ٬ و ساعت آنالوگ مخصوص پیر کاردین٬ کاربر را به این فکر می اندازد که انصافا شرکت سازنده برای طراحی این گوشی حساسیت به خرج داده است.
این گوشی دارای رادیو FM هم میباشد و برای استفاده از همه این امکانات، یک باتری 2000 میلی آمپر ساعتی از نوع لیتیوم یونی تعبیه گشته که برای این گوشی به نظر کافی می‌رسد.

Screenshot_2014-07-27-18-11-34.png
[Screenshot_2014-07-27-18-11-20.png
Screenshot_2014-07-27-18-11-26.png

با این گوشی در بیش از هشت ساعت که از شارژ شدن کاملش گذشت ۵ ساعت و۸ دقیقه با وایرلس و صفحه روشن ٬ وب گردی شد که یک رقم خوب برای باتری این گوشی می باشد. این عدد برای الجی g2 شش ساعت و نیم میباشد.

لوازم جانبی همراه گوشی شامل شارژر ۷۰۰ میلی آمپری با آرم و برچسب پیر کاردین که برای شارژ کامل گوشی به سه ساعت زمان احتیاج دارد که نسبتا زمان زیادیست. هدفون یا کیفیت نسبتا خوب٫ کابل usb , دفترچه راهنما ٫ برگه ضمانت نامه ٫ فلیپ کاور هم رنگ گوشی که در صورت بستن درب آن ساعت آنالوگ مخصوص پیر کاردین را نمایش میدهد و در نهایت یک محافظ صفحه اضافی و یک دستمال کوچک!
HTB1dn38FFXXXXarXFXXq6xXFXXXA.jpg

در کل، می‌توان این گوشی را نیز همانند مدل پیشینش یعنی پیر کاردین P6، یک گوشی بسیار مقرون به صرفه دانست که با توجه به امکانات و قیمتش، یک خرید هوشمندانه به شمار می‌رود. با این تفاوت که این بار طراحی این گوشی خاص و مختص به خودش میباشد.

Last edited:

abdollah12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عیدتون مبارک
آقای احسانی آیا شما گوشی کارکرده رو هم بر می دارید ؟ من می خواستم ببینم اگه گوشی من رو با قیمتم مناسبی بردارید یه گوشی از شما بخرم
گوشیم لومیا 520 است و کمتر از یک سال کارکرده است رنگ سفید با یک کاور (طرح فیلیپ کاور)نو که تازه انداختم روش، گوشی تمیزیه اگه موافقین قیمت بدید که اگه مناسب بود من تماس بگیرم تا با پرداخت مابه التفاوت یکی از گوشی های پیرگاردین 7 یا کیو بکس ویا احتمالا هوآوی 3c رو بردارم خیلی ممنون

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
به نظرم رم پایینی برای این گوشی p7 گزاشتن . اگه رمش هم 1گیگ بود شکی برای خرید(به غیر از مارک معروف نبودنش) نباید داشت!
در کل گوشی خوبی هست حتی با همین رم 512!

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
به نظرم رم پایینی برای این گوشی p7 گزاشتن . اگه رمش هم 1گیگ بود شکی برای خرید(به غیر از مارک معروف نبودنش) نباید داشت!

درسته با رم ۵۱۲ تو اجرای بعضی گیمها مشکل خواهد داشت ولی خوب من خودم به شخصه گارانتیش رو میخام بیخیال شم با روت گوشی و نصب ram expander با مموری کلاس ۱۰ که دارم مشکل کمبود رم رو حل کنم و با قابلیت پشتیبانی otg با گیم پد fifa14 رو بازی کنم

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
درسته با رم ۵۱۲ تو اجرای بعضی گیمها مشکل خواهد داشت ولی خوب من خودم به شخصه گارانتیش رو میخام بیخیال شم با روت گوشی و نصب ram expander با مموری کلاس ۱۰ که دارم مشکل کمبود رم رو حل کنم و با قابلیت پشتیبانی otg با گیم پد fifa14 رو بازی کنم
یعنی اصلا وسایل یدکیش پیدا نمیشه؟ حتی تو تهران؟

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
پس وسایل یدکیشو میشه پیدا کرد؟ تاچو باتری ...
شرکت گارانتی مواردی که شامل گارانتی نیست مثل شکستگی با دریافت هزینه این کار رو برات میکنه

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
عرض سلام واحترام
آقای احسانی ببخشین من یک عدد نوت 3 طرح یکی دو هفته قبل ازتون خریدم حالا میخواستم ببینم خودتون میخرینش؟
گوشی مثل روز اول تمیز و سالمه
اگه میخرین یه قیمتی بدین
باتشکر
سلام بله میخرم با من تماس بگیرید درخدمتم.

سلام تبلت دیگه چیزی ندارید؟
سلام
بله تبلت هر مدلی بخواید هست ولی امروز فردا چند مدل ارزان قیمت زیر 200 سیم کارت خور میزارم عالیه برای همکار البته تعداد.

سلام.
آقای احسانی گوشی 5 اینچی یا بزرگتر چینی الان تا چه حدود قیمتی داری؟؟
سلام بله دوست عزیز از 280 هزار به بالا میشه خریداری کنید.

امیر خان این p7 جینی هست برادر؟! سایز صحفش چنده؟!.........میشه فیمت بدی؟380؟!
بله دوست من سایزش 5 اینچه.

سلام دوباره هایر 718 موجود داری قیمت چند است

سلام بله 2 تا موجود هست

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
لوازم جانبي honor 3c چي موجود دارين؟
كيف فليپ گوشي haier w910 رو دارين؟
ممنون ميشم برام قيمت ها رو پ.خ كنيد
سلام
هم گارد هم کیف و هم برچسب موجوده برای هایر خیر

سلام امیر خان
کیوبکس سفید موجود دارین؟؟
سلام فقط مشکی 3 تا مونده تا بار بعدی

سلام امیر خان
کیوبکس سفید موجود دارین؟؟
هواوی جی 730 موجود دارین؟؟؟؟؟؟؟چند؟؟
سلام فقط مشکی هواوی جی 730 هم 540 هزار

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
بین این 2 گوشی کدوم بهتره ؟ نهایت قیمت این 2 چند؟
Elephone P7 Mini
Umi X1 pro

گوشی های سونی Xperia M-Xperia L موجوده؟ قیمت چند؟ همونی که تو سایتتون هست؟
سلام به نظر من مورد سوم از همه بهتر است THL T5s اما بین این دوتا سری جدید umi که آوردم دوربینشم خوب شده کار قابل قبولیه قیمتش هم مفته. میزارم تو تاپیک

سلام.گوشی های شیانومی و zte چیزی موجود دارید؟؟؟مدل zte v5 و xiaomi note قیمت چند؟؟؟شما کجا تشریف دارید؟؟؟؟
سلام دوست من گوشی تاپ میخوای umi x2 هست vsun هگزا هست و یک برند جدید که اطلاعاتشو میزارم.

سلام
ببخشید دوستان چجوری میشه گوشی رفرش شده رو با رفرش نشده تشخیص داد ؟
دوست من اینطور بهت بگم رفرش چیز بدی نیست رفرش فرض کن یک گوشی اصل رو طرف از کارتن خارج سیم گذاشته خوشش نیومده برده عوض کرده یا تو بار جعبه اش خراب شده ولی اینها که تو ایران هست اصلا" رفرش نیست یک گروهی تو مالزی یا دوبی هستن اوراقی ها رو سرهم میکنن و یک گروهی تو چین برد کپی میکنن یعنی یک گوشی دیگر که شما نمیتونی رام اصلی روش بریزی تنها راه تشخیص یک رام اصلی روش بریز البته گوشی برک میشه.
همین طور که دوستم گفتم از فروشنده مورد اعتماد و انسان خرید کند.

سلام آقا امیر: من یدونه گالاکسی S4 کلون ورژن 1 سفید خریدارم - لطفاً قیمت نهایی + نحوه ی خرید رو برام پخ کنید....
سپاس
سلام فعلا" نیست سفارش در راه دارم.

سلام آقای احسانی خسته نباشی منتظر ارسال گوشی هایر ۷۱۸ هستم
سلام دوست من گوشی بدستت رسید؟
سلام honor 6 رو موجود دارین
سلام خیر دوست من
سلام لطفا پاسخ بدید که این کیف چرمی های توی سایت ومحافظ صفحه های ضد ضربه برای چه گوشیهایی دقیقا موجوده چون زدید و..... برای j2f و A850+موجوددارین برای خرید اقدام کنم؟!!!!
سلام فقط گوشیهای اصلی موجود در بازار
Blackberry Z10 موجود دارید؟
من دو تا سفید نیاز دارم.در صورت موجود بودن قیمت را پ خ کنید.

با سپاس
سلام بله موجوده قیمت 770 هزار

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام عیدتون مبارک
آقای احسانی آیا شما گوشی کارکرده رو هم بر می دارید ؟ من می خواستم ببینم اگه گوشی من رو با قیمتم مناسبی بردارید یه گوشی از شما بخرم
گوشیم لومیا 520 است و کمتر از یک سال کارکرده است رنگ سفید با یک کاور (طرح فیلیپ کاور)نو که تازه انداختم روش، گوشی تمیزیه اگه موافقین قیمت بدید که اگه مناسب بود من تماس بگیرم تا با پرداخت مابه التفاوت یکی از گوشی های پیرگاردین 7 یا کیو بکس ویا احتمالا هوآوی 3c رو بردارم خیلی ممنون
سلام بله بر میدارم اگر به قیمت و سالم باشد.

من ال جی وی یو داشتم یک گیگ رم داشت میزان در دسترسش 250 مگابایت بود این گوشی با 512 حدود 180 مگ در دسترس است ولی دوست من به قیمت توجه کن اگر ما یک ساختمان با شکوه رو 1000 حسن داشته باشه نباید بخاطر یک عیب رد کنیم.

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به نظر من مورد سوم از همه بهتر است THL T5s اما بین این دوتا سری جدید umi که آوردم دوربینشم خوب شده کار قابل قبولیه قیمتش هم مفته. میزارم تو تاپیک

سلام دوست من گوشی تاپ میخوای umi x2 هست vsun هگزا هست و یک برند جدید که اطلاعاتشو میزارم.

دوست من اینطور بهت بگم رفرش چیز بدی نیست رفرش فرض کن یک گوشی اصل رو طرف از کارتن خارج سیم گذاشته خوشش نیومده برده عوض کرده یا تو بار جعبه اش خراب شده ولی اینها که تو ایران هست اصلا" رفرش نیست یک گروهی تو مالزی یا دوبی هستن اوراقی ها رو سرهم میکنن و یک گروهی تو چین برد کپی میکنن یعنی یک گوشی دیگر که شما نمیتونی رام اصلی روش بریزی تنها راه تشخیص یک رام اصلی روش بریز البته گوشی برک میشه.
همین طور که دوستم گفتم از فروشنده مورد اعتماد و انسان خرید کند.

سلام فعلا" نیست سفارش در راه دارم.

سلام دوست من گوشی بدستت رسید؟

سلام خیر دوست من

سلام فقط گوشیهای اصلی موجود در بازار

سلام بله موجوده قیمت 770 هزار
سلام بله به دستم رسید بسیار ممنون ولی متاسفانه روز اول تاچش بدلیل عاب خوردن منهدم شد تاچ هایر ۷۱۸ جایی قابل تعمیر هست؟

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
اقای احسانی گوشی بالای 5 اینچ مثلا 5.5 که دو سیم باشه و گوشی خوبی هم باشه مخصوصا تاچش چی دارید ؟ قیمت تا 1200

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
Screenshot_2014-07-28-13-53-08.png
امتیاز شگفت آور 17468 برای گوشی پیرکاردین p7 با آخرین ورژن نرم افزار antutu 4.5.2

Last edited:

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام بله به دستم رسید بسیار ممنون ولی متاسفانه روز اول تاچش بدلیل عاب خوردن منهدم شد تاچ هایر ۷۱۸ جایی قابل تعمیر هست؟
سلام یعنی ال سی دی سالمه مشکل تاچه؟
اقای احسانی گوشی بالای 5 اینچ مثلا 5.5 که دو سیم باشه و گوشی خوبی هم باشه مخصوصا تاچش چی دارید ؟ قیمت تا 1200
لنوو آ850 پلاس 8 هسته ای دوسیم کارت
امتیاز نمیتونه واقعی باشه،احتمالا نرم افزار مربوطه هم شده...

Sent from my V3
دوست عزیز همه میدونن 6582 بین 16هزار تا 18هزار امتیاز میده اینم که 17 هزاره یعنی به نظر شما 6582 باید 5هزار بچمارک بده؟

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
امتیاز نمیتونه واقعی باشه،احتمالا نرم افزار مربوطه هم شده...
Sent from my V3

هم شده؟
اگه نمیخای حرفی رو بزنی پس نزن دوست عزیز.
ضمنا این تست رو خودم با انتوتو گرفتم. آخرین ورژن این نرم افزار. اگه حرفی رو زدی اثباتش کن. وگرنه میشه اسپم یا حرف هرز.

Last edited:

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
سلام یعنی ال سی دی سالمه مشکل تاچه؟

لنوو آ850 پلاس 8 هسته ای دوسیم کارت

دوست عزیز همه میدونن 6582 بین 16هزار تا 18هزار امتیاز میده اینم که 17 هزاره یعنی به نظر شما 6582 باید 5هزار بچمارک بده؟
ال سی دی یکی دوتا پیکسل کوچولوش سیاه شده ولی تاچ کلا کار نمیکنه ال سی دی مشکلی نداره

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
سلام جناب احسانی لطفا تا اخرش بخونید
چن مدت پیش ازتون ی thl t5s خریدم ک بعد از ی هفته از دستم افتاد و مشکل برداشت...ی مشکل جزعی مربوط ب فلت اسپیکرش بردمش تعمیر گفتن باید صد در صد فلت اسپیکرش عوض شه تا صدا بده
اقا احسانی والا این گوشی بدون صدا ک گوشی نمیشه..بخدا ب عشق شما ک اگه مشکلی پیش بیاد شما پشت مایی گوشی بی نام نشون خرید کردم ازتون..چون والا واس ی مشکل ساده و ی قطعه فلت اسپیکرش گوشی افتاده کنج خونه
اقا احسانی لطفا مشتری مداری کنید درحق ما و ی فلت جفت جور کنید واسم.....هزینش هم هرچقد باشه اصلا عیب نداره
اینم عکس از فلت تو این تایپیک
اقا احسانی چشم ب فرمان شمام...نا امیدمون نکنی

بالا