• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام جناب احسانی لطفا تا اخرش بخونید
چن مدت پیش ازتون ی thl t5s خریدم ک بعد از ی هفته از دستم افتاد و مشکل برداشت...ی مشکل جزعی مربوط ب فلت اسپیکرش بردمش تعمیر گفتن باید صد در صد فلت اسپیکرش عوض شه تا صدا بده
اقا احسانی والا این گوشی بدون صدا ک گوشی نمیشه..بخدا ب عشق شما ک اگه مشکلی پیش بیاد شما پشت مایی گوشی بی نام نشون خرید کردم ازتون..چون والا واس ی مشکل ساده و ی قطعه فلت اسپیکرش گوشی افتاده کنج خونه
اقا احسانی لطفا مشتری مداری کنید درحق ما و ی فلت جفت جور کنید واسم.....هزینش هم هرچقد باشه اصلا عیب نداره
اینم عکس از فلت تو این تایپیک
اقا احسانی چشم ب فرمان شمام...نا امیدمون نکنی
سلام
از اینکه در عموم مطرح کردید مطلب جنبه ای دیگری به خود میگیرد . دوست عزیز اول اینکه جنابعالی بالغ و عاقل بودی و تصورنمی کنم به بلوغ کافی هم نرسیده بودید که انتخاب کردید لذا باید عرض کنم بنده دوستی دارم زمانی که S3 1950 هزارتومان پولش بود خرید از دستش رها شد و ال سی دی خرد شد علاوه بر ال سی دی برد گوشی و فلت چنان آسیب دید که گوشی دیگر از نظر تعمیرکار غیر قابل تعمیر بود. البته تعمیرکار گوشی شرکت معتبر گارانتی دهنده هم بود.
دوستی دیگر یک HTC one x داشت ایشان مشکلی برای پورت ایجاد شد که هر کاری کردن سیم کشی کردن نشد که نشد و 1450 هزار پول دادن حالا هم هستش این گوشی.
شما تصور میکی گوشی های دیگر اگر مشکلی پیش بیاد 100% قابل حل است ولی برای thl غیر قابل حل؟ خیر دوست من اینطوری نیست گوشی گران مشکلاتش هم به همان اندازه گران است ضمنا" اگر لطف کنید دوبی تشریف بردید ببرید نمایندگی برای شما تعمیر میکنن البته اونجا هم ممکن است که جواب ندهد و به شما بگویند گوشی شما قابل تعمیر نیست.
ولی من راجع به خیلی ها یه اعتقاد راسخ پیدا کردم اینکه دروغ و راست زیاد میگویند خودمن همین مدل شما دستمه ماهها آلان دوباره چنان از دستم روی سنگ زمین خورده که یکبارش چنان صدائی داد روی ال سی دی کامل به کف زمین خورد گوشی در گوشم بود یک نفر محکم زد پرت شد و گفتم دیگه تموم شد ولی ال سی دی و تاچ در کمال نا باوری سالمه که اگر اس4 بود خرد میشد . به نظر من فلت در زمین خوردن پاره نمیشه فقط هنگام باز کردنه که این اتفاق می افته من هم اگر مورد خرابی یا چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم ضمنا" تعمیرکار خوب نداری وگرنه فلت رو میشه سیم کشی کرد کاری نداره برای کننده کار.

ahmad300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

Inew v3 مشکی دآرید؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
سلام
از اینکه در عموم مطرح کردید مطلب جنبه ای دیگری به خود میگیرد . دوست عزیز اول اینکه جنابعالی بالغ و عاقل بودی و تصورنمی کنم به بلوغ کافی هم نرسیده بودید که انتخاب کردید لذا باید عرض کنم بنده دوستی دارم زمانی که S3 1950 هزارتومان پولش بود خرید از دستش رها شد و ال سی دی خرد شد علاوه بر ال سی دی برد گوشی و فلت چنان آسیب دید که گوشی دیگر از نظر تعمیرکار غیر قابل تعمیر بود. البته تعمیرکار گوشی شرکت معتبر گارانتی دهنده هم بود.
دوستی دیگر یک HTC one x داشت ایشان مشکلی برای پورت ایجاد شد که هر کاری کردن سیم کشی کردن نشد که نشد و 1450 هزار پول دادن حالا هم هستش این گوشی.
شما تصور میکی گوشی های دیگر اگر مشکلی پیش بیاد 100% قابل حل است ولی برای thl غیر قابل حل؟ خیر دوست من اینطوری نیست گوشی گران مشکلاتش هم به همان اندازه گران است ضمنا" اگر لطف کنید دوبی تشریف بردید ببرید نمایندگی برای شما تعمیر میکنن البته اونجا هم ممکن است که جواب ندهد و به شما بگویند گوشی شما قابل تعمیر نیست.
ولی من راجع به خیلی ها یه اعتقاد راسخ پیدا کردم اینکه دروغ و راست زیاد میگویند خودمن همین مدل شما دستمه ماهها آلان دوباره چنان از دستم روی سنگ زمین خورده که یکبارش چنان صدائی داد روی ال سی دی کامل به کف زمین خورد گوشی در گوشم بود یک نفر محکم زد پرت شد و گفتم دیگه تموم شد ولی ال سی دی و تاچ در کمال نا باوری سالمه که اگر اس4 بود خرد میشد . به نظر من فلت در زمین خوردن پاره نمیشه فقط هنگام باز کردنه که این اتفاق می افته من هم اگر مورد خرابی یا چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم ضمنا" تعمیرکار خوب نداری وگرنه فلت رو میشه سیم کشی کرد کاری نداره برای کننده کار.
مرسی اقا احسانی بابت پاسخ دهیتون...از این ک تو عموم بیان کردم خیلی شرمندم ...واس این تو تایپیک گفتم ک اخه قبلا پخ کرده بودم واستون...چن بار هم زنگ زدم چندین بار هم اس دادم ..حتما سرتون شلوغ بوده ..گفتم تو تایپیک بگم ک تو دید باشه و شما ببینید مسئله بنده رو...خلاصه بنده بسیار بسیار شرمندم ومن تا شما جواب بدید کلا پست هارو حذف میکنم .....خلاصه خیلی شرمندم
مرسی ک ب فکرید شما بسیار انسان شرافتمندی هستید و بهتون حق میدم ک همچین فکر کنید ...بنده منتظر خبر شما هستم ...فقط فراموش نکنید...اگه ی فلت thl t5s گیر اوردید حتما حتما بهم خبرشو بدید...
مرسی دوست عزیزم
یاحق

Amir_HA

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
این Umi x2 سری توربوش هست درسته ؟ چون یه مدلش 1.2 هست با رام 16
مشکیش هم دارید؟ کاور چطور
مرسی

puyol1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام خدمت آقاامیر ودوستان
کسی بااین گوشی کارکرده؟(UMI X2)
خواستم برای خودم تهیه کنم بنظر گوشی خوش قیمتی هست ازلحاظ کاغد هم عالیه فقط میخوام ببینم کسی
تجربه کارکردن بااین گوشی روداره؟
وخدمت شما آقای احسانی شما که qbex وپیر روگارانتی میدی اینو هم گارانتی قطعات بدی عالی میشه :)

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
خواستم برای خودم تهیه کنم بنظر گوشی خوش قیمتی هست ازلحاظ کاغد هم عالیه فقط میخوام ببینم کسی
وخدمت شما آقای احسانی شما که qbex وپیر روگارانتی میدی اینو هم گارانتی قطعات بدی عالی میشه :)
qbex هم مگه گارانتی قطعات داره؟

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باسلام خدمت همه
جناب احساني خواستم بابت گوشي infocos m320 ازشما تشكركنم دوستان من تاالان چندتاگوشي ازآقاي إحساني خريدم ايشان واقعآ فروشنده
امين ومعتبري هستند

Sajadazarian

Registered User
لایک‌ها
7
سلام آقای احسانی.طاعات و عبادات قبول
یک honor 3c با گارد ژله ای و برچسب ضد ضربه میخواستم.
مجموعا با پول پست و تخفیف چقدر میشه که ان شاءالله واریز کنم به حسابتون؟
lenovo s820 با گارد و با تخفیف نهایتش چند درمیاد؟

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام بین گوشیا خودتون اگه ۳ تا گوشی انتخاب کنید که اولیش بهترین از نظر سخت افزار و قابلیت دومیش بهترین از نظر قیمت سومی بهترین از هر لحاظ ( نسبت به قیمت و امکانات سخت افزار و نرم افزار چی پیشنهاد میکنید!؟
شما ZTE هم دارید؟خیلی داره تو تهران تبلیغ میکنه میشه عین هواوی

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام جناب احسانی صفحه 151 سوال پرسیده بودم جواب ندادید.
پرسیده بودم گوشی لنوو طلایی رنگ s898 نیاوردید هنوز
سلام یعنی ال سی دی سالمه مشکل تاچه؟

لنوو آ850 پلاس 8 هسته ای دوسیم کارت

دوست عزیز همه میدونن 6582 بین 16هزار تا 18هزار امتیاز میده اینم که 17 هزاره یعنی به نظر شما 6582 باید 5هزار بچمارک بده؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام
هنوز خیر قیمتش بخاطر کمبود الکی بالارفته.

سلام
این Umi x2 سری توربوش هست درسته ؟ چون یه مدلش 1.2 هست با رام 16
مشکیش هم دارید؟ کاور چطور
مرسی
سی پی یو 1.5 مدل 6589t و 32گیگ حافظه.

دوست من این گوشی مفته مفته شما هیچ گوشی پیدا نمی کنی با این کیفیت و این قیمت. گارانتی کنم قیمت میره بالا پیر هم گارانتی من نیست .

سلام آقای احسانی.طاعات و عبادات قبول
یک honor 3c با گارد ژله ای و برچسب ضد ضربه میخواستم.
مجموعا با پول پست و تخفیف چقدر میشه که ان شاءالله واریز کنم به حسابتون؟
lenovo s820 با گارد و با تخفیف نهایتش چند درمیاد؟
سلام همچنین دوست عزیز.قیمت هونور آلان 580 است قاب 10 برچشب 5. لنوو 820 بدون کیف دارم 640

سلام بین گوشیا خودتون اگه ۳ تا گوشی انتخاب کنید که اولیش بهترین از نظر سخت افزار و قابلیت دومیش بهترین از نظر قیمت سومی بهترین از هر لحاظ ( نسبت به قیمت و امکانات سخت افزار و نرم افزار چی پیشنهاد میکنید!؟
شما ZTE هم دارید؟خیلی داره تو تهران تبلیغ میکنه میشه عین هواوی
سلام
zte هیچ وقت هواوی نمیشه چون در اون حدو اندازه نیست همه چیز رو گفتی قیمت و کاربردت رو نگفتی ولی من بهترین کار رو umi x2 وهواوی G6 رو پیشنهاد میدم.

سلام جناب احسانی صفحه 151 سوال پرسیده بودم جواب ندادید.
پرسیده بودم گوشی لنوو طلایی رنگ s898 نیاوردید هنوز
سلام خیر کلا" لنوو برنامه ای براش ندارم.

wolfnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
NOKIA X موجود داريد ؟
شرايط تحويل و پرداخت چجوريه ؟
ممنون.

alex_uve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امیر خان پیام خصوصی دادم لطفا پاسخ بدید
دمت گرم داداش

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
قیمت موارد ۲،۳،۸،۹ رو میفرمایید

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
قیمت موارد ۲،۳،۸،۹ رو میفرمایید
سلام قیمتها رو میزارم تو سایتم چون هر دوجا که میزارم همیشه یکیش با یکیش نمیخوانه وقتی میخوام آپدیت کنم
سلام هانر 6 هنوز موجود نشده؟
موجود کردنش راحتته متاسفانه کسی نمیخره
این همه گفتن ایسوس فون پد ما گفتیم پیش خرید کنید 20 تا بیاریم فقط یک نفر پیدا شد

بالا