سلامسلام جناب احسانی لطفا تا اخرش بخونید
چن مدت پیش ازتون ی thl t5s خریدم ک بعد از ی هفته از دستم افتاد و مشکل برداشت...ی مشکل جزعی مربوط ب فلت اسپیکرش بردمش تعمیر گفتن باید صد در صد فلت اسپیکرش عوض شه تا صدا بده
اقا احسانی والا این گوشی بدون صدا ک گوشی نمیشه..بخدا ب عشق شما ک اگه مشکلی پیش بیاد شما پشت مایی گوشی بی نام نشون خرید کردم ازتون..چون والا واس ی مشکل ساده و ی قطعه فلت اسپیکرش گوشی افتاده کنج خونه
اقا احسانی لطفا مشتری مداری کنید درحق ما و ی فلت جفت جور کنید واسم.....هزینش هم هرچقد باشه اصلا عیب نداره
اینم عکس از فلت تو این تایپیک
اقا احسانی چشم ب فرمان شمام...نا امیدمون نکنی
از اینکه در عموم مطرح کردید مطلب جنبه ای دیگری به خود میگیرد . دوست عزیز اول اینکه جنابعالی بالغ و عاقل بودی و تصورنمی کنم به بلوغ کافی هم نرسیده بودید که انتخاب کردید لذا باید عرض کنم بنده دوستی دارم زمانی که S3 1950 هزارتومان پولش بود خرید از دستش رها شد و ال سی دی خرد شد علاوه بر ال سی دی برد گوشی و فلت چنان آسیب دید که گوشی دیگر از نظر تعمیرکار غیر قابل تعمیر بود. البته تعمیرکار گوشی شرکت معتبر گارانتی دهنده هم بود.
دوستی دیگر یک HTC one x داشت ایشان مشکلی برای پورت ایجاد شد که هر کاری کردن سیم کشی کردن نشد که نشد و 1450 هزار پول دادن حالا هم هستش این گوشی.
شما تصور میکی گوشی های دیگر اگر مشکلی پیش بیاد 100% قابل حل است ولی برای thl غیر قابل حل؟ خیر دوست من اینطوری نیست گوشی گران مشکلاتش هم به همان اندازه گران است ضمنا" اگر لطف کنید دوبی تشریف بردید ببرید نمایندگی برای شما تعمیر میکنن البته اونجا هم ممکن است که جواب ندهد و به شما بگویند گوشی شما قابل تعمیر نیست.
ولی من راجع به خیلی ها یه اعتقاد راسخ پیدا کردم اینکه دروغ و راست زیاد میگویند خودمن همین مدل شما دستمه ماهها آلان دوباره چنان از دستم روی سنگ زمین خورده که یکبارش چنان صدائی داد روی ال سی دی کامل به کف زمین خورد گوشی در گوشم بود یک نفر محکم زد پرت شد و گفتم دیگه تموم شد ولی ال سی دی و تاچ در کمال نا باوری سالمه که اگر اس4 بود خرد میشد . به نظر من فلت در زمین خوردن پاره نمیشه فقط هنگام باز کردنه که این اتفاق می افته من هم اگر مورد خرابی یا چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم ضمنا" تعمیرکار خوب نداری وگرنه فلت رو میشه سیم کشی کرد کاری نداره برای کننده کار.