سلام عزیزفعلا" یک عدد شیایومی نوت موجوده گارد ژله ای و برچسب موجوده. سفارش در راه رو تا فردا مدلها رو عرض میکنم.
آقاي احساني منتظريم ها!!!آقاي احساني اين هندزفري بلوتوث Roman مدل R9030 كيفيت ساخت و صداش چطوريه؟
ميشه بهش اعتماد كرد؟
اس کالر بگیر دقیقا با مشخصات شما هم خوانی دارهسلام برا پرسنل کسی میخوام گوشی بگیرم تا 370 دوربین رضایت بخش باشه تاچ روون .صفحه نمایش رضایت بخش و 4.5 تا 5 اینچ حالا ips بود که خدا خیرت بده نبود همون TFT با کیفیت تر .قطب نما داشته باشه بهتر .رم بخوره و مهمترین چیز چون برای شبکه های اجتماعی گوشی رو میخوان باتری رو ی روز حداقل دووم بیاره . هنگ و خرابی هم که دیگه قربونت برم مخصوصا تو باتری داداش ، برا بازی نمیخوان ولی نهایتش ساب وی سارف بریزن ، دو سیم باشه بهتر
رم 512 رام 4
یا رم 1 رام 4 یا بالاتر
احتمالا 6 عدد اگه مطمعن بشم
فروشگاهم دو هفته هست سر میزنم خرابه
با تچکر
سلام شما که این گوشی راداری آیاگوشی خوبی هست واینکه چراغ نوتیفیکشن (تماس ازدست رفته)داره؟درموردآپگریدبه اندروید4.4بایدازطریقsp flashکه توخودسایت هست فلش بزنید خودگوشی فقط ورژن رام را بروز میکند اندروید ازتوخود گوشی ارتقاپیدانمیکند.توضیح توی سایتش هست.من مدل dg310دارم که ازاول4.4بودوگوشی خیلی عالیه. می خواستم dg550بگیرم لطفآ یکم درموردش توضیح بدیدواینکه ازکجا خریدی.متشکرسلام
کسی DG550 داره که تونسته باشه آپدیتش کنه ؟
تو سایت Doogee آپدیت 4.4 هست ولی هرچی با گوشی میخوام آپدیت کنم میزنه گوشی شما بروز هست . با اینکه ماله من 4.2.9 هست