seyediali3
Registered User
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 79
سلام .آره گوشیه خوبیه . یه 2 ماهی هست که گرفتم . فقط دوت ایراد نسبتا کوچیک میشه بهش گرفت که یکیش باطریش هست که در حد 2600 نیست . بلااستثنا باید هر روز شارژ بشه و بعدی اینکه قسمت مثلا فلزی دور گوشی بعد از یه مدت رنگ نقره ایش رو از دست میده و کم کم سیاه میشهسلام شما که این گوشی راداری آیاگوشی خوبی هست واینکه چراغ نوتیفیکشن (تماس ازدست رفته)داره؟درموردآپگریدبه اندروید4.4بایدازطریقsp flashکه توخودسایت هست فلش بزنید خودگوشی فقط ورژن رام را بروز میکند اندروید ازتوخود گوشی ارتقاپیدانمیکند.توضیح توی سایتش هست.من مدل dg310دارم که ازاول4.4بودوگوشی خیلی عالیه. می خواستم dg550بگیرم لطفآ یکم درموردش توضیح بدیدواینکه ازکجا خریدی.متشکر
بی زحمت اگه ویدیو آموزشش رو داری میشه برام ایمیل کنی ؟ هیجحوری نمیتونم ویدیو رو بگیرمسلام شما که این گوشی راداری آیاگوشی خوبی هست واینکه چراغ نوتیفیکشن (تماس ازدست رفته)داره؟درموردآپگریدبه اندروید4.4بایدازطریقsp flashکه توخودسایت هست فلش بزنید خودگوشی فقط ورژن رام را بروز میکند اندروید ازتوخود گوشی ارتقاپیدانمیکند.توضیح توی سایتش هست.من مدل dg310دارم که ازاول4.4بودوگوشی خیلی عالیه. می خواستم dg550بگیرم لطفآ یکم درموردش توضیح بدیدواینکه ازکجا خریدی.متشکر
سلام .عزیزجون ویدوی آموزش نداره بروتوسایت دوجی موبایل پایین صفحه سمت راست نوشتهnews بازکن اولین تیتردرمورد550توضیح داده. البته یک مقدار بایستی تومسایل فنی گوشی آشنا باشی.بی زحمت اگه ویدیو آموزشش رو داری میشه برام ایمیل کنی ؟ هیجحوری نمیتونم ویدیو رو بگیرم
[email protected]
سلام فعلا موجود نداره دوست عزیزسلام
گوشی scolor xplay sx-1 موجوده؟
بی زحمت رنگها و قیمت هم محبت کنین؟
سلام آقا امیر گل-------
one + oneسلام
گوشی دارید که از سیپیو اسنپ دراگون استفاده کنه؟
یک مدل تو سایتم گذاشتم دقیقا" همون one + ONE هست البته هم بهتر هم ارزونتر توراه دارم iuni u2 و u3one + one
سلامداداش
iNew V3 Plus
کی موجود میشه؟