سلامسلام
قربان Note 3 neo dous دو سيم دارين ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامسلام ببخشید قیمت سایتو باید مد نظر قرار داد یا لیست قیمت چون با هم فرق میکننن
هر رنگیشو بخواید با گارانتی خود نوکیا ایرانسلام. لومیا 1320 چه رنگ هایی دارین؟ گارانتی کجان؟
متاسفانه......
بنده یک عدد گوشی اسکالر مشکی سفارش دادم که برام طلایی شو فرستادن!!!! که امروز به دست بنده رسید و در کمال ناباوری
1-لیبل روی ال سیدی کنده شده بود و دباره روش چسبونده بودن و از صدها حبابی که زیرش بود مشخص بود
2-باطری از پک خارج شده بود و مشخصا گوشی استفاده شده بود
3- کارتن پلمپ نداشت
4- از همه مهمتر دوربین که برام خیلی مهم بود کلی خش داشت
به ایشون زنگ زدم و ابتدا منکر همه چیز بودن و بعدا قبول کردن که بله ما گوشی رو تست کردیم حالا دلیل کندن لیبل چیه خدا میدونه
و گفتن پس بده تعویض کنم و فکر کرده میخوام تلکه کنم فرمودن یه پولیم میذارم برمیگردونم بهت که بهم خیلی برخورد
گفتن امتیاز منفی هم بدی منم بهت منفی میدم!!!
خلاصه الان بی خیال دادن امتیاز منفی شدم و فقط اینجا عنوان کردم که حواستون باشه در خرید از فروشگاه انتخاب شاپ
در ضمن ابتدا قیمت ها مناسب به نظر میاد ولی انقدر روش بابت ارسال و حتی پرداخت از طریق درگاهشون که 6000 تومن کم میکنه که قیمت گوشی با بقیه جاها یکی در میاد
قضیه حل شد به صورت عالی
دوباره شروع نکن دیگه داداش گوشی 350 هزار تومنی! مشکل نرم افزاری هم داشت بهتر بود قبل از فروش اینارو میفرمودین منم فقط به خاطر مشکل نرم افزاریش پس فرستادم که نتونستم یه دقیقه هم بازی کلش رو انجام بدم!خدمت این دوست عزیز هم عرض کردم برای دوستانی که قصد خرید گوشی دارن وقتی شما 300 هزارهزینه میکنید باید قبول کنید یک سری کمبودها هست اگر نبود هیچ وقت 300 هزار قیمتش نبود و اگر آدم وسواسی هستید که خش دارد حباب دارد اصلا نخرید ما رو هم زیر سوال نبرید من گوشی بالای یک میلیون هم دارم که حباب زیر برچسبش نیست .
مشکل نرم افزاری هم داشت! واقعا" حالت خوبه؟ بزار گوشی برسه من کامل یک گزارشی از کار جنابعالی تهیه میکنم. آخه مرد ناحسابی تو 330 پول دادی نکنه انتظار زد3 داری؟ باتری از پلاستیکش بیرون اومده زیر برچسب حباب داشت پشت خش داشت مشکل نرم افزاری داشت. مثل آدم همون صبح گفتی مورد داره گفتم بفرست میفرستادی من بررسی کنم مسلما" جوابگو بودم مثل اینکه اولین باره تو عمرت شروع کردی خرید آنلاین میکنی ؟ وقتی جنس رسید از نظر شما مشکل داشت باید با ارسال کننده تماس بگیری مسئله رو حل کنی نه بیای مثل بچه گریه بکنی.دوباره شروع نکن دیگه داداش گوشی 350 هزار تومنی! مشکل نرم افزاری هم داشت بهتر بود قبل از فروش اینارو میفرمودین منم فقط به خاطر مشکل نرم افزاریش پس فرستادم که نتونستم یه دقیقه هم بازی کلش رو انجام بدم!
امیدوارم این گوشی رو به کس دیگه ای بدون طی کردن باهاش با این وضع نفروشین چون یه بازی هم نمیتونه باهاش انجام بده و مدام هنگه!
گوشی رو هم براتون فرستادم کد رهگیریشم اس میکنم