تائید است امروز ارسال شدیک گوشی زد تی سی جی ۲ و یک جی۳، سفارش داده شد..
منتظر دریافتش هستم...
اون که کاملا" محفوظه تقدیم میشه وسلامبسه داداش من حرفی نمیزنم دیگه
ایشالله گوشی رسید لطف کن منت به سر ما بذار پول مارو پس بده
تائید است امروز ارسال شدیک گوشی زد تی سی جی ۲ و یک جی۳، سفارش داده شد..
منتظر دریافتش هستم...
اون که کاملا" محفوظه تقدیم میشه وسلامبسه داداش من حرفی نمیزنم دیگه
ایشالله گوشی رسید لطف کن منت به سر ما بذار پول مارو پس بده
سلامسلام.ببخشید شما یه مدل پی 6 در سایتتون برای فروش گذاشتید به قیمت 480.میشه بگید چه فرقی با مدل معمولی پی 6 داره که قیمتش حدود 750 هست؟طرح هست؟
بله اصل کار ما عمده فروشی است.عمده هم میدی؟
سلام بله مسن هستم سردو گرم روزگار بیشتر چشیدم. روی دوربین هم اون چیزی که گفتید نیست مربوط به پرس کارخونه است میخواید یه عکس دوربینش بگیریم ببینی که هیچ مشکلی نداره اون لیبل ها ی اولیه حتی روی گوشی لنوو هم حباب داره چون توسط کارگران زده میشود . به هر حال من همیشه با مشتری کنار اومدم و لازم نبود برای خطائی که من نکردم اینجا کلی داستان درست بشه.1-آقای احسانی شما مسن به نظر میرسید بابت طرز صحبت کردنم معذرت میخوام
2- گوشی هیچ خشی نداره و فقط روی دوربین خش داره
3- اون لیبل رو من خودم چسبوندم اونی که روش بود این شکلی نبود نزدیک 100 تا حباب داشت
بازم معذرت میخوامسلام بله مسن هستم سردو گرم روزگار بیشتر چشیدم. روی دوربین هم اون چیزی که گفتید نیست مربوط به پرس کارخونه است میخواید یه عکس دوربینش بگیریم ببینی که هیچ مشکلی نداره اون لیبل ها ی اولیه حتی روی گوشی لنوو هم حباب داره چون توسط کارگران زده میشود . به هر حال من همیشه با مشتری کنار اومدم و لازم نبود برای خطائی که من نکردم اینجا کلی داستان درست بشه.