اینقدر به خودت اعتماد داشته باش که از کسانی که آزارت میدن به راحتی بتونی دل بکنی ....
گاهی بعضیا کارشون فقط چیدن بال آرزوهای شماست.... پروفسور مجید سمیعی
من یکی از کسایی هستم که 12 تا گوشی خریدم - اما به قول خودت همکار به حساب میومدم اما امروز یه کارمند به حساب میام !!!
اینم بررسی خرید گوشی ها تا بهتر شمارو بشناسند و پیامک هایی که همین آقا بخونید تا باورتون بشه ..
اولین خریدم گوشی دوج 800 با قیمت 420 تومان از ایشون بوده که فقط یه فروشگاه ساز پرستا شاپ روی هاست نصب داشتند - خرید تلفنی بوده و در اس ام اسی که دادم قید شد رنگ کاور اضافه نارنجی باشه ایشون هم چک کردن و گفتند موجود هست اما در نهایت چیزی که فرستاده شد گوشی با کاور بنفش بود ( برای اینکه واسه مشتری بود بک کیس گوشی رو دوباره به آدرس تهران پست کردم تا کاور رنگ نارنجی برام ارسال بشه به همراه شارژ چون شارژ گوشی هم خراب بود همه توش زنگ زده بود - بعد سه روز برام ارسال شد اما در عین تعجب دیدم بک کیس رنگ سفید بجاش ارسال شده آخرشم بهم پیامک داده فوش آب دار به من بده تا آروم بشی گفتم فوش چیه عزیز مال مشتری خلاصه شرمندگی برام موند
دومین خرید گوشی Lenovo A850 پلاس بود که باورتون نمیشه اسکرینش همه لک دار طوری که استفاده شده باشه چیزی نگفتیم فروخیم رفت
و همین جور گوشی خریدم تا رسید به گوشی کوبوت که ایشون آوردن - به اشتباه برای بنده گوشی Inew V3 plus فرستادن - قبلش به همین برادر گرامی زنگ زدم چون دوستم گفته بود گوشی رو اشتباه سفید فرستاده وقتی زنگ زدم با عصبانبت جواب شنیدم شما گفتید سفید در صورتی که سه بار اس و تک زدیم که کوبوت رنگ مشکی - دیدم گوشی رو اشتباه فرستاده گوشی که تو سایت خودش فروش زده 690 تومان من 460 داده بودم + هزینه پست + یه هزینه پست هم موقع رسیدن ازم گرفتن ( به مبلغ 12 هزار تومان آره آقای احسانی شما مرد باش شمایی که طاقت ارسال یه گوشی با هزینه پست 12 تومان رو نداری و ما هر وقت دوباره پول پست برات ریختیم یا بدون اطلاع دادی تیپاکس ما 17 پول تیپاکس دادیم با کلی صرف وقت تحویل گرفتیم !!! )
فرداش شیطون رو لعنت کردم و زنگ زدم و گفتم ماجرای گوشی رو ... باور کنید تو 10 تا گوشی قبل 200 سود نکردم اما بی شرفم دروغ بگم چون اگه دروغ گو بودم میتونستم نگم گوشی رو به هر قیمتی بفروشم ... بعد چند دقیقه این اس ام اس رو بهم داد
زنگ زدم بهش گفتم آقا دو روز بهم وقت بده تونستم گوشی رو بفروشم که هیچ اگه نفروختم واست ارسال میکنم ... قیمت بهم داد 660 تومان و منم به یکی از دوست های صمیمی خودم گفتم گوشی خوبیه اگه پول نداری بقیش رو ماه دیگه بده به دوستم گفتم داره واسم اینقد حساب میکنه چون رفیق درج یکم بود گفت مشکلی نیست 390 بهم داد 300 بمونه ماه بعد گفتم باشه
دقیق مثل همین اس ام اس پایین حساب کردم و پولو ریختم به حساب همین آقا ( حتی ازم نپرسید و بدون اطلاع من با تیپاکس برام فرستاد مررررررررد باش پول پست میگفتی بهت میدادم همون ور که قبلاً دادم همون طور که پول گوشیتو نخوردم وووووو ........ )
بعد از چند روز یه سفارش دیگه دادم - تا اینکه دیروز دوستم اومد مغازم همونی که آی نیو رو داده بودم بهش گفت مارو گیر آوردی گفتم چطور گفت رفتم تو سایت همینی که میگی آدم خوبه انتخاب شاپ گوشی که دادی بهم رو زده 590 گفتم والا ... هنگ کردم کلی حرف خوردیم به خاطر کار خوبی که کرده بودیم تا اینکه امروز صبح اس دادم گفتم چرا قیمت ها رو اینجور زدی جوابو ببینید ...
آخه کدوم آدم احمقی باور میکنه که تو بار جدید آوردی ( تاج موبایل - آقای جمشیدی ) ریویو زده ترکونده از Inew V3 Plus به خاطر اینکه اینقد باطریش ضعیف هست که هیچکی اصلاً طرفش نمیره و همه سایت ها حراج زدن همین مدل رو چون گوشی که باطریش یه روزم دوووم نیاره کی میاد 690 بابتش پول میده !!!! مرررررررررد باش بگو گرون دادم بهت یا هرچی نه اینکه منو امثال منو که حالا به هر دلیلی سراغ این گوشی ها اومدیم هالو فرض کنی ... بعد این اس رو دادم ببینید چی جواب برام نوشته خدایش خودتون قضاوت کنید
جواب رو ببینید چی داده
آقای احسانی اگه همین کاربرا نبودن شما چی بودی ؟ اصلاً کجا بودی ؟ فقط ضررت رو به روخ میکشی که ضرر کردم تو پرشین فروم و... آره من و خیلی های دیگه بدبختیم شما پولداری واقعا فکر میکنی چی هستی مرررررررد بزرگ - من از شناختی که از خریدهایی که کردم ازت دارم شک ندارم گوشی اسکالری که داده بودی مشکل داشته و بعد
اومدی نشون بدی مشکلی نبوده - نزار گوشی هایری رو که فرستادی و باطریش ولوو شده بود تو جعبه رو عکس بگیرم بذارم ببینند ( همون طوری که همون بنده خدا گفتش ) آیا واقعا یه گوشی نو چنین باطری داره !!!!
گوشی S820 لنوو رو میذاری واسه فروش بعد یه هفته میبینیم از قسمت دست دوم ها تو سایتت سر در آورده نذار دهن باز بشه بگه شما آدمی هستی که واسه 10 هزار تومان حاضری جووووون بدی آره فدات شم . اینجا اتفاقا جای اینه که چهره واقعی افرادی مثل شما که پشت تلفن با متانت صحبت میکنی رو بشه شمایی که داری از این فروم و جماعت درآمد به دست میاری بعد میای میگی همه مثل من "گیرن" ... شما اس دادی شما جز عمده فروش نیستی و فقط سه تا گوشی خرید کردی!!! واقعا .... D:
انگار خیلی پیر شدی : سه تا لنو A850 پلاس - پنج تا گوشی هایر - یه دونه دوج Dg800 - یه Inew v3 plus - پیر گاردین پی 8 و آخریشم یه کوبوت حالا اگر بازم شک داری مدرک دارمااا ...
شما کدوم گوشی رو بهم تخفیف دادی ؟؟؟ منظورت آی نیو هست که 660 دادی بعد زدی 590 منظورت لنوو هست 570 دادی ؟ قبلا که 640 برام حساب کردی یادت نیست راست میگی بار جدید حتما رسیده - هایر رو 220 خریدم بعد از چهار تا یه دونش رو 190 حساب کردی اونم موقعی که خودت قیمت 198 زدی تو سایت - کدوم تخفیف و میگی شما به خاطر یه هزینه پست همین جوری سفارشم رو تیپاکس کردی با اون که میدونستی من اصلاً تیپاکسی خرید ازت ندارم ...
اما نتیجه : شاید با خودت بپرسی اینا رو میگم که چی بشه منی که داشتم به قول خودت گوشی با تخفیف ازت میخریدم و باهات کار میکردم چرا اینارو میگم چه سودی برام داره ... فقط خواستم بگم شما مرررررررررد مررررررررررد نکن اوکی !! رفاقت و صداقت چیزی هست که شما ازش بویی نبردی و فقط به فکر پولتی - خواستم چهره واقعیت رو به همه نشون بدم حتی اگه قرار باشه قید هر چی سود و پولو بزنم که مرده شور این پولوو ...
در آخرم اگر شرایط یا قانونی از فروم رو رعایت نکردم عذر میخوام چون خیلی وقته نیومدم اینجا - اما یادش بخیر ...