Haier W910 یا Haier w718?جناب احسانی گوشی هایر دیروز عصر دستم رسید.
دوتا مشکل هست:
1- باتریش (زود خالی میشه)
2- فیلمبرداریش Full HD نیست، VGA هست. (به جای ریزولیشن 1080×1920 در ریزولیشن480×640 فیلم برداری و عکس برداری میکنه) با کیفیت خیلی پایین در حد دوربین 3.2 مگاپیکسل.
تماس گرفتم باهاتون در دسترس نبودید.
هایر 910Haier W910 یا Haier w718?
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوست عزیز.فکر کنم اشتباه میکنید.من دارم این گوشیو استفاده میکنم و گوشیه فوق العاده با کیفیتیه.شاید تو تنظیمات دستکاری کردین یا رو تنظیمات بالا نیس.هایر 910
آره واقعا با کیفیت هست. جای تعجب داره شما اینطوری میگین!!!سلام دوست عزیز.فکر کنم اشتباه میکنید.من دارم این گوشیو استفاده میکنم و گوشیه فوق العاده با کیفیتیه.شاید تو تنظیمات دستکاری کردین یا رو تنظیمات بالا نیس.
الان عکس دارم 5.5 مگ و مطمئئنن کیفیتش خیلی خوبه که این کیفیتو داره.ی بررسی تو تنظیماتش بکنید.
سلام دوست عزیز.فکر کنم اشتباه میکنید.من دارم این گوشیو استفاده میکنم و گوشیه فوق العاده با کیفیتیه.شاید تو تنظیمات دستکاری کردین یا رو تنظیمات بالا نیس.
الان عکس دارم 5.5 مگ و مطمئئنن کیفیتش خیلی خوبه که این کیفیتو داره.ی بررسی تو تنظیماتش بکنید.
پیداش کردم تنظیماتش رو یه گزینه داره که ریزولیشن رو از اونجا تغییر میشه داد. نمیدونم چطور ندیده بودمش.آره واقعا با کیفیت هست. جای تعجب داره شما اینطوری میگین!!!
این تستی هست که یه کاربر روش کردهسلام inew مشکل باتری نداره چند ساعت باتری جواب میده به نظر شما lumia 920 اصلی بهتره یا این inew v3 ? باتری بالاتر بهش می خوره ? مثلا باتری 2500 ? قیمت باتری اضافه چنده؟
لطف می کنید بقیه سوالات هم جواب بدید ؟این تستی هست که یه کاربر روش کرده
Standby: 121 hours 25 minutes Music: 3 hrs 25 mins Video: 4 hours 48 minutes Internet (WiFi): 7 hrs 55 mins Internet (3G): 3 hours 44 minutes Talk time (2G): 7 hrs 13 mins Talk time (3G): 4 hours 7 minutes 2D Games: 2 hours 3D games: 1 hour 16 minutes
ساخت تایوانSalam ye soal in htc kasi midone sakht. koghast?beatsesh aslie?
یعنی کسی نیست اینجا جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام امیر خان میتونی راهنمایی کنی که برای انتخاب یک گوشی که 4 اینچ باشه (حداکثر 4.3 اینچ)و بیشتر نباشه
و رمشم 2 گیگ باشه حافظه نصب برنامشم حداقل دو گیگ باشه و دوربینش هم حداقل 8 مگا پیکسل باشه چیزی هست یانه؟؟؟؟
از مارک هایر یا vsun یا thl و یا هواوی؟؟؟؟با قیمت مناسب؟؟؟
(رمش میخوام حتما دو گیگ باشه چون هایر w910 با اینکه رمشو زده یک گیگ ولی فقط توتالشو 670 مگا نشون میده که از اونم فقط 370 مگش در دسترسه....که بدرد نمیخوره به همین دلیل میخوام رمش حداقل 2 گیگ باشه)
سلامیعنی کسی نیست اینجا جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟