از این سایت نخریدم و از یه بنده خدای دیگه خریدم ولی تا اونجایی که میدونم یه بار از این گوشی حدودا ده روز پیش اومده دوبی و یه سری از وارد کننده ها خریدن و تو ایران میفروشن و همشون یه مدل هستن و فرقی نداره که از کجا بخرین . حافظه داخلیش 16 هست و کارت حافظه میخوره ولی جز لوازمش نیست. سخت افزارش رو هم کاملا تست کردم و صد در صد درست بود. سی پی یو ساخت شرکت کوالکام هست که بزرگترین و بهترین سازنده به حساب میاد ولی از سری اسکورپین هست که یه نسل قبل از کریت ساخته شده ، یعنی شما میتونین این گوشی رو از نظر سخت افزار با مثلا وان اس مقایسه کنید و بگید چون وان اس سی پی یو کریت داره پس حدودا 20 یا نهایتا 25 درصد از این گوشی قوی تره. دوربینشم به نظر من عالیه. فقط دو تا ایراد میشه از این گوشی گرفت ، یکی اینکه انقدر سنگینه که به عنوان آلت قتاله میشه ازش استفاده کرد
دوم اینکه اندرویدی که روش نصبه 4.0.3 هست که زیاد به درد نمیخوره و حتما باید یه رام غیر رسمی روش نصب بشه که من احتمالا فردا یه رام خوب بریزم . در کل با این قیمت امکان نداره بتونید گوشی با این قدرت و امکانات پیدا کنید ، حتی تا 650 تومن هم همچین گوشی گیر نمیاد !