الان مثلا" من بخوام 0939mehran رو بسازم باید چکار کنم ؟
مهران 6 حرفی هست. بهتره یک رقم دیگه کنارش بگذاری.به هر حال مهران میشه 634726
یعنی به عبارتی میتونی این شما ره را بگیری 0939x634726 که جای x یک عدد به دلخواه خودت بگذار چون اسمت 6 حرفی هست.
الان مثلا" من بخوام 0939mehran رو بسازم باید چکار کنم ؟
مرسی آقا , اما اسم شمارم خیلی مزخرفه !مهران 6 حرفی هست. بهتره یک رقم دیگه کنارش بگذاری.به هر حال مهران میشه 634726
یعنی به عبارتی میتونی این شما ره را بگیری 0939x634726 که جای x یک عدد به دلخواه خودت بگذار چون اسمت 6 حرفی هست.
مرسی آقا , اما اسم شمارم خیلی مزخرفه !
فقط یک سوال فنی ! من به هیچ طریقه نمیتونم این اعلام اعتبار بعد از SMS ها و تماس هام رو غیر فعال کنم .
کد غیر فعال سازیشو هم میزنم اما تاثیری نداره ! چه خاکی بر سرم بریزم ؟ :lol:
جریان این اسم بعد از 0939 چیه؟
من هفته پیش یکی از همین شماره طلایی خریدم هنوز نیاوردن
1-800-MY-APPLE
حالا این قیمتی که باید پرداخت کنیم به نظرتون منصفانه هست؟ منظورم اینه عده ای هستند مخصوصا کسانی که تجارت دارند حالا اگر خطشون هم رند نباشه ظاهرا ولی شاید حاضر هستند 2-3 برابر این مبلغ را برای کارکرده خط بپردازند ولی درصد این افراد چقدر هست؟
آره من حواسم نبود پول پست هم هست...البته سر اون دائمی ها که حسابی سر کیسه کردن مردمو حتی برای شماره های معمولی!در کل من راضی هستم. چون شماره ای خریدم که دلم می خواست. البته اینا آمدن بالای 4200 تومان پول پست حساب کردن.بعدش 3 هزار تومان اعتبار و حدود 7800 تومان پول سیم کارت.
حالا ابن خوبه. اوایل که سیم کارت دائمی طلایی 925 و 936 را 150 هزار تومان میدادن.
جریان این اسم بعد از 0939 چیه؟
من هفته پیش یکی از همین شماره طلایی خریدم هنوز نیاوردن