دوست عزيز اين نكته براي من سواله كه چرا شما رو بازي هاي تحت جاوا بيشتر تاكيد داري تا بازي هاي تحت سمبين ؟؟؟
طبيعي است در بيت اين دو تا گوشي اگه شما 3250 رو بگيري بازي هاي تحت سمبين نيز كه به مراتب كيفيت بهتري نيز دارند به سبد شما اضافه ميشوند
به نظر من از اين 2 گزينه با توجه به اينكه دوربين براي شما مهم نيست طبيعي است كه 3250 انتخاب عاقلانه تري است البته بحث مطالعه و مشخصات با بحث تست توسط يوزر يه چيز ديگست ببينيد دوستاني كه 3250 دارن از ران شدن بازي هاي جاوا تحت اين گوشي و سرعت اون راضي هستند ؟؟
منظور من تمامیApplication های جاوا هست، دلیلش هم این هست که Application های جاوا بر خلاف Application های سیمبین یا همون sis. معمولاً روی بسیاری از گوشی ها قابل نصب هستند و سیستم عامل سیمبین 9.1 در 3250 هم وسوسه کننده هست. ولی هنوز تصمیم من 100% نشده!!!
اگر ممکن هست، از Nokia 3250 Express Music و قیمت و امکانات اضافی اون برام بگید.
به نظر من با توجه به پست بالات :
6630 با توجه به قيمتش يه گوشي فوق العاده است ( دقت كن با توجه به قيمت )
شك نيست كه سمبين ويرايش سوم وسوسه كننده هستند ولي نه 3250 بلكه اين قدرتو ميتوني تو N73 ببيني
گوشي رديفيه صبر كن قيمتش بكشه پائين برو بگيرش
دقیقاً منظورتون رو متوجّه شدم و حرف شما رو کاملاً قبول دارم، شکّی نیست که Nokia 6630 قدرتمند ترین گوشی Second Edition از نظر پردازش اطلّاعات هست. شاید همین کاری که شما گفتید رو بکنم، الان در بین گوشی های سیمبین 6630 مورد نظرم هست.... از جاوا ها هم Nokia 5300 و SE W550i ولی دیگه مغزم داره منفجر میشه.
دقیقاً منظورتون رو متوجّه شدم و حرف شما رو کاملاً قبول دارم، شکّی نیست که Nokia 6630 قدرتمند ترین گوشی Second Edition از نظر پردازش اطلّاعات هست. شاید همین کاری که شما گفتید رو بکنم، الان در بین گوشی های سیمبین 6630 مورد نظرم هست.... از جاوا ها هم Nokia 5300 و SE W550i ولی دیگه مغزم داره منفجر میشه.
N71 تایید میشه ! ولی صداش که به 3250 نمیرسه...اگر فقط به بازی فکر میکنی درسته ولی به نظر من 3250 بگیر. سیمبین 9 از سیمبین 8 قشنگتر کار میکنه همینطور 3250 رم یک گیگ رو ساپورت میکنه و از نظر موزیک هم خیلی بهتره. ضمنا الان N71 هم همین قیمته اگر من بودم که N71 رو میگرفتم که علاوه بر اینها صفحه نمایش عالی و دوربین خوب داره باز هم میل خودته.
اگر فقط به بازی فکر میکنی درسته ولی به نظر من 3250 بگیر. سیمبین 9 از سیمبین 8 قشنگتر کار میکنه همینطور 3250 رم یک گیگ رو ساپورت میکنه و از نظر موزیک هم خیلی بهتره. ضمنا الان N71 هم همین قیمته اگر من بودم که N71 رو میگرفتم که علاوه بر اینها صفحه نمایش عالی و دوربین خوب داره باز هم میل خودته.
N71 تایید میشه ! ولی صداش که به 3250 نمیرسه...
آيا كيفيت عكسهاي W810 و W800 به خوبي K750 هست؟
برادرم 6630 نوکیا داره اگر موزیک برات مهمه حتما بگیرش چون:
اگر نرم افزار mp3 cracked رو روش نصب کنی صداش از دبیلو 810 هم بیشتر میشه
آخرش هم یکی توضیح کامل نداد که 3250 با Application های جاوا و سیمبین 9.1 مشکل compatibility داره یا نه؟؟؟
ممنون داریوش جان،دیدمش ولی به نظر شما E61 مشکل طرّاحی نداره؟؟؟
راستی در مورد 3250 هم خوب شد که با راهنمایی دوستان نخریدمش، ظاهراً از لحاظ سازگاری با Application ها مشکلات اساسی داره و چند جا هم خوندم که نوشته بودن سرعتش در محیط سیمبین و Text Messaging خیلی پایین هست.
من بودم بین این جاوا ها 100 در صد همون w800 رو برمیداشتم ....