• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشی تا 600 تومن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام
16.gif

راستش دفعه پیش که میخواستم گوشی بگیرم...اشتباه کردم ویو 1 خریدم...اون موقع سامسونگ شدیدا از بادا حمایت میکرد ..نمیدونستم اینجوری میشه بادا..فارسیش نمیاد و تحریم میشیم و...

خلاصه ویو 1 رو الان با ضرر دارم میفروشم...270 تومن!

بگذریم...

این دفعه میخوام تصمیم درست بگیرم تا 550 ترجیحا....توی عنوان زدم 600 ولی شما اول تا 550 در نظر داشته باشید اگه دیدید چیزایی که انتظار دارم کمی بالا میزنه مشکلی نیست.

انتظاراتی که دارم از گوشی رو جدا می نویسم با انتظاراتی که ندارم ( چیزایی که برام مهم نیست) تا بهتر بتونید راهنمایی کنید.

ممنون

قبل از همه یک نکته رو بگم : 550 تومنی که میگم با فرض گوشی گارانتی دار هست...اگه متفق القول میگید که گوشی بدون گارانتی بگیرم! پس لحاظ کنید که ممکنه بشه گوشی 600 تومنی هم گرفت که بدون گارانتیش مثلا بشه همون 550 !!

انتظاراتی که دارم :

1- سیستم عاملش میخوام ترجیحا آندروید باشه و باز هم ترجیحا آندروید نسخه جدید روش باشه(اولویت) ..ولی اگه چیز دیگه ای هم بود که مثل آندروید برنامه براش زیاده بگید چون مثلا هیچ اطلاعاتی در مورد ویندوز فون ندارم!

2- دوربین گوشی حداقل 5 مگاپیکسل باشه

3-سخت افزار گوشی اعم از پردازنده و حافظه در حد قابل قبولی باشه..طوری که گوشی با نصب برنامه و ....کم نیاره و هنگ کنه یا سابقه ریست شدن در این نوع گوشی داشته باشه

4- تاچ بودن یا کیبورد دار بودن زیاد فرقی نداره ولی حتما کیبورد فارسی داشته باشه و فارسی بخونه مخصوصا اگه بدون گارانتی پیشنهاد میدید ...کیبورد فارسیش پیدا بشه...حوصله نصب کاستوم رو ندارم برای فارسی شدن

5- ال سی دیش حتما کیفیت بالایی داشته باشه ترجیحا 16 میلیون رنگ

6- صدای اسپیکر گوشی موقع زنگ خوردن پایین تر از حد انتظار نباشه و ویبره خوبی داشته باشه

7- قیافش زشت نباشه...ترجیحا گوشی با ظاهر زیبا میخوام

8- وایرلس داشته باشه

9- ترجیحا قاب ژله ای...گاردی چیزی براش باشه در بازار!! چون معمولا گوشی از دست من می افته

انتظاراتی که ندارم :

1- دوربین دوم برام مهم نیست

2- هدفونش مزخرف باشه مهم نیست اصلا نمیخوام با گوشی آهنگ گوش کنم...اسپیکراش خوب باشه کافیه

3- من با گوشی اصلا بازی نمیکنم

4- دو سیم کارته بودن زیاد مهم نیست ولی اگه بود بهتره!

5- فیلم برداریش قوی نباشه مهم نیست

و در آخر : برند زیاد مهم نیست برام ولی یه چیزی باشه که بعدا خواستم ردش کنم خواهان داشته باشه! سلیقه ای پیشنهاد ندید..تخصصی پیشنهاد بدید

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این چه وضعشه؟

چرا کسی نظر نمیده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چینی بخر. کارایی بالا با قیمت پایین.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ببین دوربین موربین و این مسخره بازیا رو بریز دور! رو تجربه ام دارم یه حرفی میزنم به نفعت باشه :eek: میری یه گوشی با سخت افزار شخمی میگیری با این ۵۰۰-۶۰۰ تومنت، یه بک گراوند live میندازی روش می*وزه زیرش :D دیگه بازی 3d که بماند!
این تاپیکو یه سر بزن منم میخوام بخرم (احتمالا همینی که خود طرف معرفی کرده): http://forum.persiantools.com/t288828-page99.html#post7254025

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ببین دوربین موربین و این مسخره بازیا رو بریز دور! رو تجربه ام دارم یه حرفی میزنم به نفعت باشه :eek: میری یه گوشی با سخت افزار شخمی میگیری با این ۵۰۰-۶۰۰ تومنت، یه بک گراوند live میندازی روش می*وزه زیرش :D دیگه بازی 3d که بماند!
این تاپیکو یه سر بزن منم میخوام بخرم (احتمالا همینی که خود طرف معرفی کرده): http://forum.persiantools.com/t288828-page99.html#post7254025

برو باو :D

باور کن داره سرتو شیره میماله...نخر این چینی ها رو :(

فروش بهترین گوشی Lenovo با نام Lenovo k900 ، با قیمت ارسال 2,200,000 تومان فقط.....گوشی سرتر از Samsung S4 هشت هسته ای

:blink:

:blink:

:lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
همانا که لنوو مارک بسیار توپی ـست! چیزشر نوشته هشت هسته ای ( :D ) ولی خب در شاخ بودن گوشیه شکی نیست: Lenovo K900 - Full phone specifications

مشاهده پیوست 372511

مشاهده پیوست 372512

anyway امتحان خودشونو پس دادن این چینیا. هم بنچمارکهاشون موجوده و هم کیفیت ساختشون تایید شده است. نهایتا شاید مثلا تاچشون به روونی گوشی های برند نباشه یا درخشندگی LCD ـش پایینتر باشه که اونم فدای سرشون :D همون تاپیکو نگاه کن جان میتی، ۹۹ صفحه رفته جلو.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راست می گویی ؟

پست زدم ببینم چی میگه :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم یه زمانی حالم به هم میخورد از هر چی گوشی چینیه ولی الان خیلی پیشرفت کردن. همون تاپیکو بخون نظر مصرف کننده ها دستت میاد دیگه! برای من یکی که خیلی به صرفه تره از اینا بگیرم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منم یه زمانی حالم به هم میخورد از هر چی گوشی چینیه ولی الان خیلی پیشرفت کردن. همون تاپیکو بخون نظر مصرف کننده ها دستت میاد دیگه! برای من یکی که خیلی به صرفه تره از اینا بگیرم.

تو میخوای گوشی بگیری؟ همینو؟

2 میلیون؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست من ، با مشخصاتی که دادید ، فکر میکنم Sony Xperia U بهترین گزینه باشه ، با توجه به انتظارات شما :

1- سیستم عاملش میخوام ترجیحا آندروید باشه و باز هم ترجیحا آندروید نسخه جدید روش باشه(اولویت) ..ولی اگه چیز دیگه ای هم بود که مثل آندروید برنامه براش زیاده بگید چون مثلا هیچ اطلاعاتی در مورد ویندوز فون ندارم!

اندروید هست ، و به نسخه ی ics هم آپدیت میشه ، هرچند که پیشنهاد میکنم آپدیت نکنید

دوربین 5 با فیلمبرداری 720p

3-سخت افزار گوشی اعم از پردازنده و حافظه در حد قابل قبولی باشه..طوری که گوشی با نصب برنامه و ....کم نیاره و هنگ کنه یا سابقه ریست شدن در این نوع گوشی داشته باشه

سختافزار بسیار خوبی داره ، تنها مشکلی که داره ، اینه که مموری کارد نمیتونین بهش بزنین، و فقط هم 4 گیگابایت فضای آزاد بهتون میده (جدای اون 2 گیگابایت فضای نصب نرمافزار میده که خیلی خوبه)

4- تاچ بودن یا کیبورد دار بودن زیاد فرقی نداره ولی حتما کیبورد فارسی داشته باشه و فارسی بخونه مخصوصا اگه بدون گارانتی پیشنهاد میدید ...کیبورد فارسیش پیدا بشه...حوصله نصب کاستوم رو ندارم برای فارسی شدن

سونیهایی که میان ایران ، پارسی رو به بهترین شکل ساپورت میکنن ، و دارای کیبرد پارسی نیز هستند .

کیفیت صفحه ی این گوشی عالیه ، رنگ بندی عالی (البته به ویو 1 فکر نکنم برسه) ، و تراکم پیکسلی بالا . فقط صفحه اش یکم کوچیکه ، 3.5 اینچه

6- صدای اسپیکر گوشی موقع زنگ خوردن پایین تر از حد انتظار نباشه و ویبره خوبی داشته باشه

صدای اسپیکرش متوسطه .

قیافه ی خوبی داره

8- وایرلس داشته باشه

داره

9 - قاب ژله ای و لوازمش هم براحتی پیدا میشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود دوست من ، با مشخصاتی که دادید ، فکر میکنم Sony Xperia U بهترین گزینه باشه ، با توجه به انتظارات شما :

اندروید هست ، و به نسخه ی ics هم آپدیت میشه ، هرچند که پیشنهاد میکنم آپدیت نکنید

دوربین 5 با فیلمبرداری 720p

سختافزار بسیار خوبی داره ، تنها مشکلی که داره ، اینه که مموری کارد نمیتونین بهش بزنین، و فقط هم 4 گیگابایت فضای آزاد بهتون میده (جدای اون 2 گیگابایت فضای نصب نرمافزار میده که خیلی خوبه)

سونیهایی که میان ایران ، پارسی رو به بهترین شکل ساپورت میکنن ، و دارای کیبرد پارسی نیز هستند .

کیفیت صفحه ی این گوشی عالیه ، رنگ بندی عالی (البته به ویو 1 فکر نکنم برسه) ، و تراکم پیکسلی بالا . فقط صفحه اش یکم کوچیکه ، 3.5 اینچه

صدای اسپیکرش متوسطه .

قیافه ی خوبی داره

8- وایرلس داشته باشه

داره

9 - قاب ژله ای و لوازمش هم براحتی پیدا میشه

ممنون عزیز

این گوشی بدون گارانتیش 600 تومنه....ارزش داره بدون گارانتی بگیرم؟

بعد من از دنیای آندروید فعلا سر در نمیارم...اگه آپدیت نکنم...خب خیلی از نرم افزار های جدید روی اجرا نمیشه! درسته؟

اگه بخواید یه گوشی ..یه پله پایین تر از این پیشنهاد بدید چیه؟ مرسی

نظرتون راچع به XPERIA AVTIVE و میرو و RAY چیست

مرسی

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
با انتظارات شما به نظرم ویندکز فون هشت بخرید بهتره . چون هنگ تو کارش نیست .
من HTC 8S رو پیشنهاد میدم ولی خب از بودجه تون بیشتره ولی دیگه اعصابتون از هنگ کردن های متوالی گوشی های زیر یک میلیون تومن اندرویدی راحت میشه . خصوصا رنگ سبز فسفری این گوشی عالیه ...

ارسال به وسیله گوشی GT-I9300

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون عزیز

این گوشی بدون گارانتیش 600 تومنه....ارزش داره بدون گارانتی بگیرم؟

بعد من از دنیای آندروید فعلا سر در نمیارم...اگه آپدیت نکنم...خب خیلی از نرم افزار های جدید روی اجرا نمیشه! درسته؟

اگه بخواید یه گوشی ..یه پله پایین تر از این پیشنهاد بدید چیه؟ مرسی

نظرتون راچع به XPERIA AVTIVE و میرو و RAY چیست

مرسی

خواهش میکنم دوست من ، اصلاً گارانتی برای گوشی به نظر من فقط در یه صورت ارزش داره بابتش هزینه بشه ، اون در حالتیه که گارانتی شرکت یاس باشه یا حداقل حداقل مایکروتل ، در غیر اینصورت هزینه ی الکیه . اصلاً کلاً شما خوب از گوشیتون مراقبت کنید ، به احتمال زیاد هیچ مشکلی براش پیش نخواهد اومد. گارانتی ها اکثراً سعی میکنند یه طوری از دادن خدمات گارانتی شونه خالی کنند.

نه اینطوری نیست که اگه آپدیت نکنید خیلی از نرمافزارها روش اجرا نشه ، ممکنه یه تعداد خیلی محدودی از نرمافزارها اجرا نشه ، ولی اکثرشون بدون هیچ مشکلی اجرا میشن . دلیل اصلی آپدیت این هست که از محیط و خدمات اندروید مثلا 4 بتونین استفاده کنید ، که اونم واقعاً چیزای چندان چشمگیری برای ارایه نداره.

گوشی پایینتری مثل مثلاً xperia ray قیمتش بالاتر از 500 تومن هست ، ولی حیفه بخاطر 50-60 هزار تومن از قابلیتهای xperia u صرفنظر کرد ، وگرنه xperia ray هم فوقالعاده گوشی خوبی هست. میرو رو بهتون پیشنهاد نمیکنم ، ضعیفه ، کیفیت صفحه اش هم پایینه . xperia active هم در حال حاضر اگه نوش پیدا بشه ، فکر میکنم قیمتش نزدیک به U باشه ، که با توجه به اینکه صفجه ی کوچکتر ، و قدرت سختافزاری پایینتری داره، چندان خریدش به صرفه نیست . لوازمش هم فکر نمیکنم خیلی راحت پیدا بشه. کلاً اگه دنبال گوشیهای Rugged مثل active میخواین برین ، باید ضد آب و ضد گرد و خاک بودن گوشی خیلی براتون مهم باشه ، البته از اونجایی که میگین گوشی زیاد از دستتون میفته ، شاید گزینه ی چندان نامعقولی نباشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با انتظارات شما به نظرم ویندکز فون هشت بخرید بهتره . چون هنگ تو کارش نیست .
من HTC 8S رو پیشنهاد میدم ولی خب از بودجه تون بیشتره ولی دیگه اعصابتون از هنگ کردن های متوالی گوشی های زیر یک میلیون تومن اندرویدی راحت میشه . خصوصا رنگ سبز فسفری این گوشی عالیه ...

ارسال به وسیله گوشی GT-I9300

منظورتون اینه که دوستمون از فروشش منصرف شد؟

http://forum.persiantools.com/t401232-page6.html

قیمت آکش چنده؟

ویندوز فون برنامه واسش زیاده؟؟؟ آآخه به پای آندروید نمیرسه که

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خواهش میکنم دوست من ، اصلاً گارانتی برای گوشی به نظر من فقط در یه صورت ارزش داره بابتش هزینه بشه ، اون در حالتیه که گارانتی شرکت یاس باشه یا حداقل حداقل مایکروتل ، در غیر اینصورت هزینه ی الکیه . اصلاً کلاً شما خوب از گوشیتون مراقبت کنید ، به احتمال زیاد هیچ مشکلی براش پیش نخواهد اومد. گارانتی ها اکثراً سعی میکنند یه طوری از دادن خدمات گارانتی شونه خالی کنند.

نه اینطوری نیست که اگه آپدیت نکنید خیلی از نرمافزارها روش اجرا نشه ، ممکنه یه تعداد خیلی محدودی از نرمافزارها اجرا نشه ، ولی اکثرشون بدون هیچ مشکلی اجرا میشن . دلیل اصلی آپدیت این هست که از محیط و خدمات اندروید مثلا 4 بتونین استفاده کنید ، که اونم واقعاً چیزای چندان چشمگیری برای ارایه نداره.

گوشی پایینتری مثل مثلاً xperia ray قیمتش بالاتر از 500 تومن هست ، ولی حیفه بخاطر 50-60 هزار تومن از قابلیتهای xperia u صرفنظر کرد ، وگرنه xperia ray هم فوقالعاده گوشی خوبی هست. میرو رو بهتون پیشنهاد نمیکنم ، ضعیفه ، کیفیت صفحه اش هم پایینه . xperia active هم در حال حاضر اگه نوش پیدا بشه ، فکر میکنم قیمتش نزدیک به U باشه ، که با توجه به اینکه صفجه ی کوچکتر ، و قدرت سختافزاری پایینتری داره، چندان خریدش به صرفه نیست . لوازمش هم فکر نمیکنم خیلی راحت پیدا بشه. کلاً اگه دنبال گوشیهای Rugged مثل active میخواین برین ، باید ضد آب و ضد گرد و خاک بودن گوشی خیلی براتون مهم باشه ، البته از اونجایی که میگین گوشی زیاد از دستتون میفته ، شاید گزینه ی چندان نامعقولی نباشه.

ممنون...اکتیو رو یکی از دوستان در حد آکش رو گذاشته میده 520!

مردد شدم....

تنها ضایع گیش اون سوراخ پایینشه که ظاهرا به کمربندی چیزی وصل میشه :D

موندم بین u و این

http://forum.persiantools.com/t390364-page4.html

شما بودی چه میکردی؟

U براش قاب ژله ای و گارد و ...پیدا میشه؟ خیلی مهمه برام!! تجربه نشون داده کیف محافظ خوبی برای من نیست!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون...اکتیو رو یکی از دوستان در حد آکش رو گذاشته میده 520!

مردد شدم....

تنها ضایع گیش اون سوراخ پایینشه که ظاهرا به کمربندی چیزی وصل میشه :D

موندم بین u و این

http://forum.persiantools.com/t390364-page4.html

شما بودی چه میکردی؟

U براش قاب ژله ای و گارد و ...پیدا میشه؟ خیلی مهمه برام!! تجربه نشون داده کیف محافظ خوبی برای من نیست!

دوست من ، من خودم خیلی لین گوشی xperia active رو دوست دارم ، ولی یکی از مهمترین فرقاش با u تو اندازه ی صفحه است. برای من صفحه ی xperia u کوچیکه ، چه برسه به این! و 0.5 احتلاف ، خیلی اختلاف زیادیه ، من یادمه ، یه مدت با xeria mini کار میکردم ، بعد که رفتم سراغ live with walkman که 0.2 اینچ صفحه اش بزرگتره ، قشنگ احساس آزادی میکردم. پس 0.5 اینچ خیلی تاثیر گذاره .

اون ضایعه ی پایینش اتفاقاً برای شما خیلی خوبه ، میتونی از توش بند رد کنی ، یک طرف بند رو به جیبت ، یا حلقه های کمربند شلوارت وصل کنی ، اینطوری وقتی از دستت پرت شده ، دیگه زمین نمیخوره ، بند نگهش میداره . یا موقع مکالمه میتونی بند رو دور دستت بپیچی ، و اگه گوشی از دستت لیز خورد ، بند نگهش میداره.

u لوازمش مطمین باشید خیلی راحت تر از active پیدا میشه ، و چون یکی از گوشیهای بورس بازار هست ، پس هر نوع قابی رو راحت میتونید براش پیدا کنید .

من بین اینا نمیگم کدومو انتخواب میکردم ، چون ممکنه رو انتخابتون تاثیر بزاره ، انتخاب رو میزارم به عهده ی شما . خوب ها و بدیها ی هرگوش رو گفتم ، و کاملاً واضح هستن.

خوبیهای u نسبت به active :

- صفحه نمایش با کیفیت تر
- صفحه نمایش بزرگتر
- لوازم جانبی بهتر
- نداشتن قید بندهای گوشیهای ضد آب
- سخت افزار بهتر
- دارای نوار رنگی پایین که خیلی جالب هست ، و با عکس پسزمینه ، نور متفاوتی منتشر میکنه

خوبیهای active نسبت به u :

- ضد آب
- قابلیت قراردادن مموری کارد
- گوشی خاصی هست
- کیفیت صدای مکالمه احتمالاً بهتر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست من ، من خودم خیلی لین گوشی xperia active رو دوست دارم ، ولی یکی از مهمترین فرقاش با u تو اندازه ی صفحه است. برای من صفحه ی xperia u کوچیکه ، چه برسه به این! و 0.5 احتلاف ، خیلی اختلاف زیادیه ، من یادمه ، یه مدت با xeria mini کار میکردم ، بعد که رفتم سراغ live with walkman که 0.2 اینچ صفحه اش بزرگتره ، قشنگ احساس آزادی میکردم. پس 0.5 اینچ خیلی تاثیر گذاره .

اون ضایعه ی پایینش اتفاقاً برای شما خیلی خوبه ، میتونی از توش بند رد کنی ، یک طرف بند رو به جیبت ، یا حلقه های کمربند شلوارت وصل کنی ، اینطوری وقتی از دستت پرت شده ، دیگه زمین نمیخوره ، بند نگهش میداره . یا موقع مکالمه میتونی بند رو دور دستت بپیچی ، و اگه گوشی از دستت لیز خورد ، بند نگهش میداره.

u لوازمش مطمین باشید خیلی راحت تر از active پیدا میشه ، و چون یکی از گوشیهای بورس بازار هست ، پس هر نوع قابی رو راحت میتونید براش پیدا کنید .

من بین اینا نمیگم کدومو انتخواب میکردم ، چون ممکنه رو انتخابتون تاثیر بزاره ، انتخاب رو میزارم به عهده ی شما . خوب ها و بدیها ی هرگوش رو گفتم ، و کاملاً واضح هستن.

خوبیهای u نسبت به active :

- صفحه نمایش با کیفیت تر
- صفحه نمایش بزرگتر
- لوازم جانبی بهتر
- نداشتن قید بندهای گوشیهای ضد آب
- سخت افزار بهتر
- دارای نوار رنگی پایین که خیلی جالب هست ، و با عکس پسزمینه ، نور متفاوتی منتشر میکنه

خوبیهای active نسبت به u :

- ضد آب
- قابلیت قراردادن مموری کارد
- گوشی خاصی هست
- کیفیت صدای مکالمه احتمالاً بهتر

پس تا 600 تومن بهترین گوشی بازار از لحاظ چیزای که من میخوام همین اکسپریا u هست...

ویندوز فون رو هم که پیشنهاد نمیکنی...

یه سوال : یه گوشی بعد از U چی میشه؟ منظورم یه پله بالاتر از U

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
پس تا 600 تومن بهترین گوشی بازار از لحاظ چیزای که من میخوام همین اکسپریا u هست...

ویندوز فون رو هم که پیشنهاد نمیکنی...

یه سوال : یه گوشی بعد از U چی میشه؟ منظورم یه پله بالاتر از U

ویندوز فون رو چون کار کردم پیشنهاد نمیکنم ، وگرنه همین گوشی HTC 8s که دوستمون پیشنهاد کرد به نظرم خیلی گوشی خوبی باید باشه . ولی شما چون آشناییت نداری ، تلاش کن زیاد سمت ویندوز فون نری .

تقریباً میشه گفت ، xperia u بله از همه نظر بهترین هست ، یه پله بالاتر ، xperia sola هست که همون مشخصات xperia u رو داره ، با این تفاوت که صفجه اش 0.2 اینچ بزرگتره ، و قابلیت نصب مموری کارد هم داره.

یک پله بالاتر هم HTC Desire X که فقط مزیتی که داره اینه که صفحه اش 4 اینچه و همچنین xperia go هست ، که تقریباً تمامی مشخصات xperia u به جز کیفیت صفحه ی اون رو داره ، و ضد آب و ضد گرد و خاک و با اون چیزایی که من دیدم ازش ضد ضربه هم هست

بالا