• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشی تا 600 تومن

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دادا پست اول رو بخون من نوشتم دوربین دوم برام مهم نیست! نداشت هم نداشت...

دوربین مهمه که حداقل 5 باشه ولی نه دیگه 800 تومن بدم دوربین در حد ویو 1 خودم که دارم 260 میفروشم بهم بده! بی انصافیه خدایی! :D

اها من فکر کردم دوربین اصلی مهم نیست !!!!:D خوب نخونده بودم مطلبت رو !

داداش در خرید سولا شک نکن .
بعدش هم یه چیزی بهت بگم . ! :

دوربین ویو 1 رو با سولا مقایسه نکن . سونی دوربین رو گذاشته نه سامسونگ ! سونی همیشه بهترین دوربین ها رو گذاشته رئ گوشی هاش نسبت به هم رده ها و یه چیز دیگه اینکه به مگاپیکسل هم توجه نکن ! لنز مهم تره و یه سری فاکتور دیگه . این مگا پیکسل فقط بحث تجاری مارکتینگ داره !

اصلا به سمت این گوشی های بی نام و نشون و بی هوویت نره .

حتما حتما حتما سولا رو بگیر اگه اون 8S رو نخواستی !! دیگه به گزینه های دیگه فکر هم نکن ! :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اها من فکر کردم دوربین اصلی مهم نیست !!!!:D خوب نخونده بودم مطلبت رو !

داداش در خرید سولا شک نکن .
بعدش هم یه چیزی بهت بگم . ! :

دوربین ویو 1 رو با سولا مقایسه نکن . سونی دوربین رو گذاشته نه سامسونگ ! سونی همیشه بهترین دوربین ها رو گذاشته رئ گوشی هاش نسبت به هم رده ها و یه چیز دیگه اینکه به مگاپیکسل هم توجه نکن ! لنز مهم تره و یه سری فاکتور دیگه . این مگا پیکسل فقط بحث تجاری مارکتینگ داره !

اصلا به سمت این گوشی های بی نام و نشون و بی هوویت نره .

حتما حتما حتما سولا رو بگیر اگه اون 8S رو نخواستی !! دیگه به گزینه های دیگه فکر هم نکن ! :D

دمت گرم دادا من کلی تایپ کردم که پست اول رو بخونن دوستان تا بهتر راهنمایی کنن :D

خب اوکی...در مورد دوربین حرفتون رو می پذیرم

منظورتون از گوشی های بی هویت و بی نام و نشون مثلا Lenovo هست؟ :دی

این کلی review داره ها :دی توی gsm arena هم هست! امتیاز بالایی هم دادن بهش :دی

میگم شما خیلی نظرت روی 8s ه ها :D

یه سوال :

کلا ال جی موقع فروش بد فروش میره آره؟

سولا رو باید برم از نزدیک ببینم! جنس بدنه هم مهمه برام..

سولا پلاستیکه آره؟

8s فلزیه؟

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دمت گرم دادا من کلی تایپ کردم که پست اول رو بخونن دوستان تا بهتر راهنمایی کنن :D

خب اوکی...در مورد دوربین حرفتون رو می پذیرم

منظورتون از گوشی های بی هویت و بی نام و نشون مثلا Lenovo هست؟ :دی

این کلی review داره ها :دی توی gsm arena هم هست! امتیاز بالایی هم دادن بهش :دی

میگم شما خیلی نظرت روی 8s ه ها :D

یه سوال :

کلا ال جی موقع فروش بد فروش میره آره؟

سولا رو باید برم از نزدیک ببینم! جنس بدنه هم مهمه برام..

سولا پلاستیکه آره؟

8s فلزیه؟

داداش لنوو رو بیخیال ! میزنه تو ذوقت ها ...
بد فروشه شدید . حتی از ال جی هم بد تر !! (البته ال جی اپتیموس جی و نکسوس چهار رو باید استثنا قرار داد !)

من بهت میگم بهگو چشم ! :D:D

هر دوتا بهترین بدنه ها رو دارن . هیچ مشکلی نیست ! و پیش نخواهد آمد. با اینکه این 8S سبز فسفری رو شاید خودم گرفتمش !! بد جوری رفته تو مخم !!!! :D

نقل قول از دیجیکالا : برای سولا
"اگرچه بدنه این گوشی از پلاستیک ساخته شده، اما بسیار مقاوم و در عین حال سبک است"

نقل قول از دیجیکالا : برای 8S

" بدنه این گوشی نیز همانند گوشی‌های سری One این کمپانی، از پلی کربنات ساخته شده است. به هر حال کمپانی HTC همواره بر روی جنس بدنه گوشی‌های خود وسواس زیادی به خرج می‌داده که در مورد این گوشی نیز همان رویه را ادامه داده است. "

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
به نظر من نوکیا لومیا 520 تو این رنج گوشی خوبیه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش لنوو رو بیخیال ! میزنه تو ذوقت ها ...
بد فروشه شدید . حتی از ال جی هم بد تر !! (البته ال جی اپتیموس جی و نکسوس چهار رو باید استثنا قرار داد !)

من بهت میگم بهگو چشم ! :D:D

هر دوتا بهترین بدنه ها رو دارن . هیچ مشکلی نیست ! و پیش نخواهد آمد. با اینکه این 8S سبز فسفری رو شاید خودم گرفتمش !! بد جوری رفته تو مخم !!!! :D

نقل قول از دیجیکالا : برای سولا
"اگرچه بدنه این گوشی از پلاستیک ساخته شده، اما بسیار مقاوم و در عین حال سبک است"

نقل قول از دیجیکالا : برای 8S

" بدنه این گوشی نیز همانند گوشی‌های سری One این کمپانی، از پلی کربنات ساخته شده است. به هر حال کمپانی HTC همواره بر روی جنس بدنه گوشی‌های خود وسواس زیادی به خرج می‌داده که در مورد این گوشی نیز همان رویه را ادامه داده است. "

دادا مزیت های 8S نسبت به LG Optimus L7 II Dual P715 چیه؟

میدونم سیستم عاملشون فرق میکنه

این 8S رو کمه کم چند میشه خرید؟

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دادا مزیت های 8S نسبت به LG Optimus L7 II Dual P715 چیه؟

میدونم سیستم عاملشون فرق میکنه

این 8S رو کمه کم چند میشه خرید؟

داداش خداییش این دوتا رو بذار کنار هم !!

اپتیموس ال 7 نظرم درباره اش اینه : :eek: !!!

داداش در خرین اون دوتا که گفتم شک نکن ! میتونی نظرات خریداران رو توی مثلا دیجیکالا یا آل دیجیتال یا جا های دیگه بپرسی :blush:

این سری L ، کلا حرفی واسه گفتن نداره . !

قیمت اونو هم از همین پی تی استخراج کن !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش خداییش این دوتا رو بذار کنار هم !!

اپتیموس ال 7 نظرم درباره اش اینه : :eek: !!!

داداش در خرین اون دوتا که گفتم شک نکن ! میتونی نظرات خریداران رو توی مثلا دیجیکالا یا آل دیجیتال یا جا های دیگه بپرسی :blush:

این سری L ، کلا حرفی واسه گفتن نداره . !

قیمت اونو هم از همین پی تی استخراج کن !

خب دلیلش رو میتونی بگی؟

چون من از نظر مقایسه مشخصات فنی چیزی دستگیرم نشد در این حد : :eek: همه تعریف کردن!

:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
همون سولا یا ال جی رو بگیر برو حالشو ببر دیگه
چرا انقد وسواس و پریشونی؟:D

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
باشه داداش ! ولی خب دیگه من چی میتونم بگم . پیشنهاد بعدی من Sola هست . واقعا از نظر قیمت بسیار گوشی مناسبی هست . در خریدش شک نکنید با اینکه ممکنه تا 700 براتون دربیاد ولی در آینده براتون توی فروش یا خدمات بعد از خرید ، مشکلی ایجاد نمیکنه .

:)

با حرف ایشون موافقم ، اگه با محدودیتهای xperi u مشکل دارید ، سولا گزینه ی بسیار خوبی هست ، فقط یکم باید مواظب باشید باهاش ، چون چند مورد شکستگی صفحه توش دیدم ، ممکنه اتفاقی بوده باشن ، ولی بازم شما در نظر داشته باشید که یکم باید مواظبش باشید.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
هووایی رو بیخیال برند آشغالیه....الکی معروف شده توی ایران...

برند مهم نیست فقط متفرقه نباشه...و برام اینا در اولویت هست

صفحه نمایش عالی
آندروید 4
اسپیکر های خوب
دوربین

این الان نوش چنده؟
LG Optimus L7 II Dual P715 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس L7 II دوس P715

گیر میاد؟

والا سولا رو باید از نزدیک ببینم...بدیش اینه که آندروید 4 روش نیست و باید آپدیت بشه...منم حس آپدیت رو ندارم!!! از الان باید عزا بگیرم که برم در این سایت های آندروید و بشینم بخونم ببینم چطوری باید آپدیت کرد!!!

ممنون سولا میتونه یه گزینه خوب باشه فقط حیف که با این قیمت دوربین 5 هست...

من موندم چرا با این قیمت گوشی ها رو 8 نزدن!!! گوشی 400 تومنی باید دوربینش 5 باشه 700 تومنی هم 5؟!!

هواوی بنده خدا گوشیاهاش بد نیست! من با همون Y300 کار کردم ، حداقل از نظر کیفیت صفحه و کیفیت ساخت خیلی خوبه . کیفیت ساختش که زیادی خوب بود البته ، طوری که یکم برام عجیب بود!

دوست من ، اگه دنبال دوربین 8 هستی ، باید بیشتر از اینا هزینه ، کنی ، با این قیمتا دوربین 8 گیر نمیاد ، یا حداقل 8 درست حسابی گیر نمیاد . بعدشم 5 داریم تا 5 . 5 ای داریم که صرفاً پیکسل بالاتری داره ، 5 ای داریم که ، جزییات بالایی رو ثبت میکنه ، نویز پایینی داره ، سچوریشن رنگهاش به اندازه هستن ، عملکرد در نور پایین خوب داره و ... ، کلاً کیفیت دوربین رو فقط از رو مگاپیکسلش مقایسه نکنید .

در مورد این گوشی هم چون کار نکردم باهاش نظری ندارم ، قیمتشم با گارانتی نزدیک به 780 تومنه. از نظر عملکرد سختافزاری قاعدتاً باید از sola و u ضعیفتر عمل کنه ، و همچنین مثل اونا فیلمبرداری 720p ندراه ، ولی نکته مثبتی که داره اینه که رمش بالاتره ، و صفحه خیلی بزرگتره .

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
خب دلیلش رو میتونی بگی؟

چون من از نظر مقایسه مشخصات فنی چیزی دستگیرم نشد در این حد : :eek: همه تعریف کردن!

داداش سولا رو بگیر
وگر نه میام میبرمت بزور سولا رو بگیری !!!!:D

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خب دلیلش رو میتونی بگی؟

دوست خوبم ، یادته مقایسه ای که بین xperia u و چندتا گوشی دیگه کردم؟ حالا وردار اون کم و کاستی های u رو نصف کن ، میشه sola! دلیلش اینه ، قابلیت افزایش حافظه ، صفحه بزرگتر ، و کلاً استیل مردونه تریم داره ، فقط چون از بودجه ی شما بیشتر بود من بهتون پیشنهاد ندادم ;)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همون سولا یا ال جی رو بگیر برو حالشو ببر دیگه
چرا انقد وسواس و پریشونی؟:D

با حرف ایشون موافقم ، اگه با محدودیتهای xperi u مشکل دارید ، سولا گزینه ی بسیار خوبی هست ، فقط یکم باید مواظب باشید باهاش ، چون چند مورد شکستگی صفحه توش دیدم ، ممکنه اتفاقی بوده باشن ، ولی بازم شما در نظر داشته باشید که یکم باید مواظبش باشید.

داداش سولا رو بگیر
وگر نه میام میبرمت بزور سولا رو بگیری !!!!:D

دوست خوبم ، یادته مقایسه ای که بین xperia u و چندتا گوشی دیگه کردم؟ حالا وردار اون کم و کاستی های u رو نصف کن ، میشه sola! دلیلش اینه ، قابلیت افزایش حافظه ، صفحه بزرگتر ، و کلاً استیل مردونه تریم داره ، فقط چون از بودجه ی شما بیشتر بود من بهتون پیشنهاد ندادم ;)

داداش همه میگن سولا منم پیشنهادم همینه

می بینم که همگی با هم ائتلاف سولا تشکیل دادید :D

قبول سولا گزینه خوبیه!

ولی من الان 2 تا مشکل دارم :

1-منو قانع کنید که چرا نباید اینو بگیرم به جای سولا؟ :

[h=4]Optimus L7 II Dual P715[/h]

مقایسه موبایل

اگه بحث موقع فروش رو کنار بذاریم! نهایت هم 40 تومن گرون تره...

ولی همه چیزش بهتره! نسخه آندروید...اندازه صفحه..دوربین...حافظه رام....باتری قابل تعویض....نوع باتری بهتره...

منو قانع کنید! نگید خب برو همونو بخر....اینجوری نمیخوام....قانعم کنید :دی

2- اکثر کاربرا ی سولا گفتن که بعد از آپدیت به آندروید 4 گوشی فوق العاده شده! ( یعنی قبلش فوق العاده نیست ) حالا همون اول باید راه بیفتم دنبال اینکه آندروید چطوری آپدیت میشه :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینم یکی توی mob.ir نوشته :

من تقریبا یه ماهه این گوشی رو دارم و گوشی دوستم هم سولا هستش. تا جایی که من مقایسه کردم فهمیدم که:
l7 دوربین قوی تر ، باتری خیلی بهتر ، رم بیشتر و اسپیکر قوی تری داره . اندروید جلی بین ، صفحه نمایش بزرگتر ، دو سیم کارته بودن رو هم در نظر بگیرید.

اما سولا گرافیک بهتر (همه فیلم های اچ دی رو راحت اجرا می کنه اما l7 باید فیلم تبدیل بشه و گرنه فیلم رو با لگ اجرا می کنه ) ، cpu قوی تر و لمس روان تری داره ، رزولوشن صفحه بهتر و در ضمن از کابل otg هم پشتیبانی می کنه.

بسته به استفاده شخص خریدار هر کدام از این دو مدل میتونن خوب باشن. اگه دنبال دوربین مناسب و صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت هستید l7 و اگر قصد انجام بازی ها اچ دی رو دارید ( 8 گیگ حافظه داخلی که تقریبا 5 گیگ آن در دسترس هست در مفابل 1.79 گیگ l7) و حوصله تبدیل فیلم (convert) رو هم ندارید سولا بخرید

پ.ن : واقعا cpu سولا قوی تره؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

قبول سولا گزینه خوبیه!

[h=4]Optimus L7 II Dual P715[/h]

مقایسه موبایل

ولی همه چیزش بهتره! نسخه آندروید...اندازه صفحه..دوربین...حافظه رام....باتری قابل تعویض....نوع باتری بهتره...

2- اکثر کاربرا ی سولا گفتن که بعد از آپدیت به آندروید 4 گوشی فوق العاده شده! ( یعنی قبلش فوق العاده نیست ) حالا همون اول باید راه بیفتم دنبال اینکه آندروید چطوری آپدیت میشه :D

دوست من ، شما تهران هستید ؟ اگه تهران هستید که یه سر برید نمایندگی ال جی ، تو بازار موبایل ، معمولاً گوشیهای روز رو اونجا برای تست کردن قرار میده ، یه چند دقیقه ای با این گوشی کار کنید ، قشنگ متوجه میشید به کارتون میاد یا نه ، ولی سولا خوبیهایی که نسبت به این گوشی داره اینا هستن :

1. مجموعه ی سی پی یو و جی پی یو ی قویتر ، که باعث میشه بازیهای گرافیک بالا رو بتونید با گوشیتون اجرا کنید
2. فیلمبرداری 720p
3. تا حدودی خوش فروش تر هست
4. لوازم جانبی براش بیشتر هست
5. دوربین از نظر ویژگیهای نرم افزاری ، به نظر قویتر میاد

ولی خوبیهای گوشیی ال جی که فرمودید نسبت به سولا اینا هستن :

1. صفحه ی بسیار بزرگتر
2. رم بالاتر ، که در نتیجه برنامه های زیاد تری رو میتونید همزمان اجرا کنید
3. دوربین قویتر (حداقل از نظر عددی)

دیگه انتخاب با خودتون ;)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اینم یکی توی mob.ir نوشته :

من تقریبا یه ماهه این گوشی رو دارم و گوشی دوستم هم سولا هستش. تا جایی که من مقایسه کردم فهمیدم که:
l7 دوربین قوی تر ، باتری خیلی بهتر ، رم بیشتر و اسپیکر قوی تری داره . اندروید جلی بین ، صفحه نمایش بزرگتر ، دو سیم کارته بودن رو هم در نظر بگیرید.

اما سولا گرافیک بهتر (همه فیلم های اچ دی رو راحت اجرا می کنه اما l7 باید فیلم تبدیل بشه و گرنه فیلم رو با لگ اجرا می کنه ) ، cpu قوی تر و لمس روان تری داره ، رزولوشن صفحه بهتر و در ضمن از کابل otg هم پشتیبانی می کنه.

بسته به استفاده شخص خریدار هر کدام از این دو مدل میتونن خوب باشن. اگه دنبال دوربین مناسب و صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت هستید l7 و اگر قصد انجام بازی ها اچ دی رو دارید ( 8 گیگ حافظه داخلی که تقریبا 5 گیگ آن در دسترس هست در مفابل 1.79 گیگ l7) و حوصله تبدیل فیلم (convert) رو هم ندارید سولا بخرید

پ.ن : واقعا cpu سولا قوی تره؟

سی پی یو ی سولا از سری A9 هست ، و سی پی یوی p715 از سری a5 ، یعنی روی ورق سی پی یوی سولا باید قویتر باشه از سی پی یوی ال جی ، اما بازم با قاطیت نمیشه این حرفو زد ، بیشتر باید دید که چقدر هاردورها با هم خوب مچ شدن ، و بازده سختافزاری شون و هماهنگی نرمافزاریشون چطوری هست . اما چیزی که خیلی حایز اهمیت هست در مورد سولا ، این هست که gpu این گوشی Mali 400 هست ، که در برابر adreno 203 به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد ، خیلی بهتر عمل خواهد کرد ، و در اصل در اجرای بازیها ، این چیپست هست که وجه تمایز این دو گوشی رو مشخص میکنه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

قبول سولا گزینه خوبیه!

Optimus L7 II Dual P715

مقایسه موبایل

صفحه بهتر سولا-محافظ صفحه سولا-حافظه داخلی بیشتر-فیلمبرداری بهتر-عکسای سولای 5 مگاپیکسلی عالیه-سی پی یو فوق العاده قوی تر:a9 نسبت به a5حداقل 2 برابر سریع تره-گرافیک فوق العاده قوی تر
البته اونم یه برتری هایی داره ولی برتری های این بیشتره و در کل سولا بهتره تازه مهمتراز همه چیز ارزونتره:D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست من ، شما تهران هستید ؟ اگه تهران هستید که یه سر برید نمایندگی ال جی ، تو بازار موبایل ، معمولاً گوشیهای روز رو اونجا برای تست کردن قرار میده ، یه چند دقیقه ای با این گوشی کار کنید ، قشنگ متوجه میشید به کارتون میاد یا نه ، ولی سولا خوبیهایی که نسبت به این گوشی داره اینا هستن :

1. مجموعه ی سی پی یو و جی پی یو ی قویتر ، که باعث میشه بازیهای گرافیک بالا رو بتونید با گوشیتون اجرا کنید
2. فیلمبرداری 720p
3. تا حدودی خوش فروش تر هست
4. لوازم جانبی براش بیشتر هست
5. دوربین از نظر ویژگیهای نرم افزاری ، به نظر قویتر میاد

ولی خوبیهای گوشیی ال جی که فرمودید نسبت به سولا اینا هستن :

1. صفحه ی بسیار بزرگتر
2. رم بالاتر ، که در نتیجه برنامه های زیاد تری رو میتونید همزمان اجرا کنید
3. دوربین قویتر (حداقل از نظر عددی)

دیگه انتخاب با خودتون ;)

سی پی یو ی سولا از سری A9 هست ، و سی پی یوی p715 از سری a5 ، یعنی روی ورق سی پی یوی سولا باید قویتر باشه از سی پی یوی ال جی ، اما بازم با قاطیت نمیشه این حرفو زد ، بیشتر باید دید که چقدر هاردورها با هم خوب مچ شدن ، و بازده سختافزاری شون و هماهنگی نرمافزاریشون چطوری هست . اما چیزی که خیلی حایز اهمیت هست در مورد سولا ، این هست که gpu این گوشی Mali 400 هست ، که در برابر adreno 203 به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد ، خیلی بهتر عمل خواهد کرد ، و در اصل در اجرای بازیها ، این چیپست هست که وجه تمایز این دو گوشی رو مشخص میکنه.

ممنون دوست عزیز...

بله یه سر باید برم بازار موبایل ایران...

اما در مورد برتری های سولا که فرمودید :

1- من در پست اول که زحمت کشیدم تایپ کردم برای شما :D در قسمت :

انتظاراتی که ندارم :

1- دوربین دوم برام مهم نیست

2- هدفونش مزخرف باشه مهم نیست اصلا نمیخوام با گوشی آهنگ گوش کنم...اسپیکراش خوب باشه کافیه

3- من با گوشی اصلا بازی نمیکنم

4- دو سیم کارته بودن زیاد مهم نیست ولی اگه بود بهتره!

5- فیلم برداریش قوی نباشه مهم نیست

به وضوح اشاره کردم که نه فیلم برداری اون قدر برام مهمه نه اینکه بازی میکنم با گوشی...

در مورد خوش فروش بودن خب حتما درست می فرمایید و در مورد لوازم جانبی هم می پذیرم و از نظر من هم امتیاز هست.

در مورد خوبی های ال جی این سه مورد رو جا انداختید که

1- دو سیم کارته

2- باتری بهتر

3- آندروید نسخه 4

البته اینا رو نگفتم که از ال جی دفاع کنم.....خودم برند سونی رو به ال جی ترجیح میدم...

کلی گفتم.

بالا