سلام
راستش دفعه پیش که میخواستم گوشی بگیرم...اشتباه کردم ویو 1 خریدم...اون موقع سامسونگ شدیدا از بادا حمایت میکرد ..نمیدونستم اینجوری میشه بادا..فارسیش نمیاد و تحریم میشیم و...
خلاصه ویو 1 رو الان با ضرر دارم میفروشم...270 تومن!
بگذریم...
این دفعه میخوام تصمیم درست بگیرم تا 550 ترجیحا....توی عنوان زدم 600 ولی شما اول تا 550 در نظر داشته باشید اگه دیدید چیزایی که انتظار دارم کمی بالا میزنه مشکلی نیست.
انتظاراتی که دارم از گوشی رو جدا می نویسم با انتظاراتی که ندارم ( چیزایی که برام مهم نیست) تا بهتر بتونید راهنمایی کنید.
ممنون
قبل از همه یک نکته رو بگم : 550 تومنی که میگم با فرض گوشی گارانتی دار هست...اگه متفق القول میگید که گوشی بدون گارانتی بگیرم! پس لحاظ کنید که ممکنه بشه گوشی 600 تومنی هم گرفت که بدون گارانتیش مثلا بشه همون 550 !!
انتظاراتی که دارم :
1- سیستم عاملش میخوام ترجیحا آندروید باشه و باز هم ترجیحا آندروید نسخه جدید روش باشه(اولویت) ..ولی اگه چیز دیگه ای هم بود که مثل آندروید برنامه براش زیاده بگید چون مثلا هیچ اطلاعاتی در مورد ویندوز فون ندارم!
2- دوربین گوشی حداقل 5 مگاپیکسل باشه
3-سخت افزار گوشی اعم از پردازنده و حافظه در حد قابل قبولی باشه..طوری که گوشی با نصب برنامه و ....کم نیاره و هنگ کنه یا سابقه ریست شدن در این نوع گوشی داشته باشه
4- تاچ بودن یا کیبورد دار بودن زیاد فرقی نداره ولی حتما کیبورد فارسی داشته باشه و فارسی بخونه مخصوصا اگه بدون گارانتی پیشنهاد میدید ...کیبورد فارسیش پیدا بشه...حوصله نصب کاستوم رو ندارم برای فارسی شدن
5- ال سی دیش حتما کیفیت بالایی داشته باشه ترجیحا 16 میلیون رنگ
6- صدای اسپیکر گوشی موقع زنگ خوردن پایین تر از حد انتظار نباشه و ویبره خوبی داشته باشه
7- قیافش زشت نباشه...ترجیحا گوشی با ظاهر زیبا میخوام
8- وایرلس داشته باشه
9-
ترجیحا قاب ژله ای...گاردی چیزی براش باشه در بازار!! چون معمولا گوشی از دست من می افته
انتظاراتی که ندارم :
1- دوربین دوم برام مهم نیست
2- هدفونش مزخرف باشه مهم نیست اصلا نمیخوام با گوشی آهنگ گوش کنم...اسپیکراش خوب باشه کافیه
3- من با گوشی اصلا بازی نمیکنم
4- دو سیم کارته بودن زیاد مهم نیست ولی اگه بود بهتره!
5- فیلم برداریش قوی نباشه مهم نیست
و در آخر : برند زیاد مهم نیست برام ولی یه چیزی باشه که بعدا خواستم ردش کنم خواهان داشته باشه! سلیقه ای پیشنهاد ندید..تخصصی پیشنهاد بدید