Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
مشخصاتش که عالیه ، اگه اینو 635 میدن ، منم میخوام!![]()
دادا بیا بخریم عجب چیزیه!![]()
بذار من یه آمار بگیرم
آره خوب چیزیه!یه آمار بگیر ، اگه بیشتر از یدونه موجود بود بهم خبر بده
![]()
منظورتون اینه که دوستمون از فروشش منصرف شد؟
http://forum.persiantools.com/t401232-page6.html
قیمت آکش چنده؟
ویندوز فون برنامه واسش زیاده؟؟؟ آآخه به پای آندروید نمیرسه که
اره. ولی خب شما از جای دیگه بگیر .
میدونی چرا میگم ویندوز فون ؟! چون که مثلا من اس 3 دارم ، با اینکه اون زمان 1650 جاش پول دادم ولی باز این اندروید لامصب حتی 1 % هم شده شاید هنگ کنه و اعصابت رو بهم بریزه و دلیل دیگه اینه که من متوجه شدم چی از گوشیتون میخواین و اندروید براتون زیاد از حد متن بازه .
ویندوز فون 8 رو پیشنهاد دادم تا هم هنگی تو کارس نیست حداقل ، برنامه هاش هم دارن زیاد میشن. ویندوز فون تنوع برنامه ایش ممکنه الان زیاد نباشه ولی خب حداقل بهترین برنامه رو داره و تا بعدا حتما بقیه برنامه ها میان ! . 8S هم چون رم میخوره ، برنامه کرک شده میشه نصب کرد روش. تازه این 8S این رنگش واقعا بهت روحیه میده :wub:
و
اکسپریا U ، به نظر من 100 % از نظر حجمی برات مشکل ایجاد میکنه . مگر اینکه کلا زیاد چیزی نخوای توش بذاری ولی در واقع مگه میشه ادم توی موبایلش حداقل 4 گیگ چیزی نداشته باشه !!
اکتیو رو هم اصلا بهت نمیگم و اصلا هم سمتش نرو. چون گوشی هست که از هر 100 نفر شاید 1 خریدار واسش پیدا شه !
باشه داداش ! ولی خب دیگه من چی میتونم بگم . پیشنهاد بعدی من Sola هست . واقعا از نظر قیمت بسیار گوشی مناسبی هست . در خریدش شک نکنید با اینکه ممکنه تا 700 براتون دربیاد ولی در آینده براتون توی فروش یا خدمات بعد از خرید ، مشکلی ایجاد نمیکنه .خب یه مسئله ای هست که اون قیمت برام زیاده...من نهایت 600 و خورده ای میتونم هزینه کنم...این کم کم 770 پولشه...بعدش با این عظمت دوربینش 5 ه؟
با توجه به این پیشنهاد شما در ویندوز فون و در آندروید چیه؟
اکسپریا U همین حافظه کمش و رم نخوردنش یه کم توی ذوقم زد
بلوتوثش چرا 2ه آخه؟ :دی
شما نظرت در این باره چیه :
Lenovo A820 Android 4.1 Jelly Bean Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch qHD [3758] - US$143.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
670 در میاد برام با گمرکش
اگه تا 600 تومن پول داری و زیادم نمیخوای بازی کنی هواوی y300 گوشیه خوبیه
اگرم یکم پول بزاری بالاش میتونی sola دست دوم و یا lg l7 dual بگیری
اصن از چه برندی خوشت میاد؟
باشه داداش ! ولی خب دیگه من چی میتونم بگم . پیشنهاد بعدی من Sola هست . واقعا از نظر قیمت بسیار گوشی مناسبی هست . در خریدش شک نکنید با اینکه ممکنه تا 700 براتون دربیاد ولی در آینده براتون توی فروش یا خدمات بعد از خرید ، مشکلی ایجاد نمیکنه .
![]()
هووایی رو بیخیال برند آشغالیه....الکی معروف شده توی ایران...
برند مهم نیست فقط متفرقه نباشه...و برام اینا در اولویت هست
صفحه نمایش عالی
آندروید 4
اسپیکر های خوب
دوربین
این الان نوش چنده؟
LG Optimus L7 II Dual P715 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس L7 II دوس P715
گیر میاد؟
والا سولا رو باید از نزدیک ببینم...بدیش اینه که آندروید 4 روش نیست و باید آپدیت بشه...منم حس آپدیت رو ندارم!!! از الان باید عزا بگیرم که برم در این سایت های آندروید و بشینم بخونم ببینم چطوری باید آپدیت کرد!!!
ممنون سولا میتونه یه گزینه خوب باشه فقط حیف که با این قیمت دوربین 5 هست...
من موندم چرا با این قیمت گوشی ها رو 8 نزدن!!! گوشی 400 تومنی باید دوربینش 5 باشه 700 تومنی هم 5؟!!
هووایی رو بیخیال برند آشغالیه....الکی معروف شده توی ایران...
برند مهم نیست فقط متفرقه نباشه...و برام اینا در اولویت هست
صفحه نمایش عالی
آندروید 4
اسپیکر های خوب
دوربین
این الان نوش چنده؟
LG Optimus L7 II Dual P715 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس L7 II دوس P715
گیر میاد؟
والا سولا رو باید از نزدیک ببینم...بدیش اینه که آندروید 4 روش نیست و باید آپدیت بشه...منم حس آپدیت رو ندارم!!! از الان باید عزا بگیرم که برم در این سایت های آندروید و بشینم بخونم ببینم چطوری باید آپدیت کرد!!!
داداش شما که گفتی دوربین برات مهم نیست !!
اون ال جی هم نوش تقریبا 730 تا 760 هست
اگه اولویت های منو در نظر بگیری :
صفحه نمایش عالی
آندروید 4 پیش فرض نصب
اسپیکر های خوب
دوربین
در رنج 700 بهترین گزینه همینه؟
این اولیت هایی رو که میخوای داره دادا
من داداشم برای خانومش گرفته خیلی راضی بوده یکی از دوستامم داره راضی بوده
بازم میتونی خودت بیشتر تحقیق کنی![]()
این مدلا رو نمیدونمیکی میگه بیا از این برند های با کیفیت چینی بخر....
منظورم کپی نیست...
منظور اون شاخ هاش هست مثل lenovo و zopo و ...
Smartphones ZOPO, Lieferung aus Deutschland! ZOPO ZP100 | ZP200 | ZP300 | ZP500 | ZP900, Direkt vom Hersteller mit Garantie
نظرت؟