موقعه دعوا چندتا کار باید کرد :
Turn Off Your Self!
Centralization!
Kill her!
خویه انسانیت رو خاموش کن که هول نشی و بدونی داری چیکار می کنی و نترسی
تمرکز کن
به قصد کشت طرف رو بزن
All of Them Transfer u to a Monster!
همه ی اونها تورو به یه هیولا تبدیل می کنه
چه ده نفر چه یه نفر وقتی دعوا می کنی باید هواست به همه جا باشه
چه چاقو داشته باشه چه نداشته باشه تو بهترین سلاح رو داری. مشت هایه تو اعتمادی برات می سازن که می تونه با نابود کردن سلاح طرف روحیه ی مقابل و تضعیف کنه
غیره منتظره باش
داری به سمت طرف می دوی انتظار داره یه حرکت از دستت ببینه یا پات ولی بهش رسیدی بشین رو زمین و جا خالی بده و از پشت بزنش
فحش که میده تو نمی فهمی چون خودتو خاموش کردی
داد که می زنه به تو قدرت بدنی می ده و انرژیه خودشو تخلیه می کنه
تمام دعواهایه خیابونی ایران دو جا مورد هدف بیشتر نیست
سر
شکم
با گاردی که می گیری ضربه از هر طرف میاد می تونید بهترین استفاده رو بکنی
به خودت اعتماد داشته باش
عصبانیت حریفت رو یه نقطه ضعف بدون
تو بهترین سلاح ها رو داری
تمرکز
مشت
فکر
تنها یکیش سلاحه فیزیکه
پس یادت باشه دو برابر اینکه می زنی باید فکر کنی!
کونگ فو چینی این ها رو بهت یاد می ده
پس یادت باشه طرف مقابلت کونگ فو کار بود
فرار کن
چون اولین چیز تو کونگ فو هم فراره در نتیجه هیچکس با هیچکس دعوا نمی کنه:general404:
اون بالایی ها برایه بعد از گیر افتادن و فراره:general601:
Now Turn Off Ur Self!
سلام به هم میهنان 《دور از رحمت-دَم》 و 《بهترین بازاریابی》
"انتخواب ورزش رزمی برای درگيريهای خيابانی"
منظورتان از عنوان سوال-افتاء-ترد، لاجرم《انتخاب》 و 《پیگیری》 بوده:general506::general609:، نه 《انتخاب》+《خواب》:general704::general601:
"طرف مقابلت کونگ فو کار بود
فرار کن[...] داری به سمت طرف می دوی، انتظار داره یه حرکت از دستت ببینه یا پات"
این سبک شما، اگر هجو درآن بکار نبرده باشی، ظاهرا ایدئولوژیک و درون مرزی چینی هست، که متناقض نما هم هست؛ 《کسی که مهاجمانه حمله می کنه، چرا باید مقابل یک کنگفوکار بازایسته؟ 》
این را گفتم که بگویم، این ورزش ورزشی محلی-محدود چینی است، و در کشورهایی که چندفرهنگی هستند و سبک های زندگی-ورزشی لیبرال هست حیاتی نداره. و تجار-سرمایه گذاران ایران و دولت بین لمللی فردا، و همچنین جوانان جویای قدرت و تندرستی، بهترست در ورزش های ام.ام.ای یا《هنر مبارزه ترکیبی》 و همچنین کیوکوشین یا 《حقیقت نهایی کاراته》 فضا را تقویت کنند، و عمر گذارند.
من نمی دانم دلیل ممنوعیت باشگاهی(نه انفرادی) هنر مبارزه ترکیبی ام.ام.ای چیست؟ چون ورزشی چند قاره ای و پرظرفیت ایرانی است.
شاید چون دو سوم مسابقات آن، امروز در خاک ایالات امریکاست، ولی چون از ۵قاره در آن شرکت می کنند نمی توان آن را دلیلی محکمه پسند دانست. امروز غالب سبک های سنتی چینی-ژاپنی، غالبا جای خود را به سبک های بین قاره ای از این دست داده اند.
خوب، اگر منظور از مبارزه خیابانی، مبارزه ی تن به تن باشد، نه عشیرگی-ایلی و ناجوانمردانه، هنر مبارزه ترکیبی( ام.ام.آ) یکی از موثرترین و جذاب ترین سبک های امروز جهان است، که در ویرایش-محل مسابقات کی.اس.دبلیو(اروپایی در لهستانی) بلاتور(قاره امریکایی در امریکای جنوب غربی-کالیفرنیا) ، و همچنین یو.اف.سی(امریکای جنوب غربی-نوادا) مطرح هست، برگزار می شود که قوانین همه یکسان است(هرچند رو به تحول-تکامل هم است):
زمان مسابقه:
۱) مسابقه های بین فصلی: سه نوبت-راند ۵ دقیقه ای
۲) مسابقات قهرمانی: ۵ نوبت-راند ۵دقیقه ای
زمان استراحت بین نوبتی: ۱دقیقه
مقایسه: در مقابل کشتی آزاد امروز رایج ایران، با دو یا سه نوبت پنجه اندازی ۳ دقیقه ای، و مجموعا ۹دقیقه ای، طول ۲۵دقیقه ای رقابت های هنر مبارزه ترکیبی، نشان از لزوم استقامت ۲۸۰درصدی هنر مبارزه جوی ترکیبی دارد.
چگونگی چیرگی در مبارزه:
۱) ناک.اوت-ناکار کردن- ناتوان از برخواستن سازی
۲) ناک.اوت مهارتی-تکنیکی: حالتی که رزمنده نتواند در مقابل ضربات رقیب از خود دفاع کند، یا بر زمین در شرایطی نامساعد گیر کند، یا اینکه او زمان زیادی در حالت گارد-حفاظتی بماند بدون تلاش کردن به ضربت متقابل رقیب، یا برای رهایی.
۲)سلطه پذیری-تسلیم پس از قفل سازی( از جمله با روش های خفه کنی عریان، فتیله پیچ و قطع بازومیله ای )
۳)ضربه نشان انصراف: وقتی یک مبارز انصراف می دهد وقتی که نقطه ای را نگرفته-مال خود نکرده، چرا که در حالتی مخاطره آمیزی است که احتمال ناک.اوت-ناکار شدن دارد.
۴)پیروزی امتیازی، شامل:
-تصمیم توافقی: که سه خبره-قاضی مسابقه، یک مبارز پیروز را اعلام می کنند.
-تصمیم اشتراکی: ۲ قاضی یک مبارز پیروز را اعلام، و سومی رقیب را پیروز اعلام می کند.
-تصمیم به اکثریت: ۲ قاضی یک مبارز را پیروز اعلام می کنند، و سومی اعلام تساوی می کند.
۵) تساوی، شامل:
-تصمیم توافقی: که سه خبره-قاضی مسابقه، اعلام تساوی کنند.
-تصمیم اکثریت: ۲ قاضی از ۳قاضی اعلام تساوی کنند.
-تصمیم اشتراکی: یک قاضی یک مبارز را پیروز اعلام می کنند، قاضی دوم رقیبش را پیروز اعلام می کند، قاضی سوم، اعلام تساوی می کند.
۶)پیروزی امتیازی، بجهت مهتری فنی-تکنیکی
۷)تساوی بجهت مهتری فنی-تکنیکی
۸)رد صلاحیت
۹)نرخ یکنواخت(فلت ریت)
۱۰)فقدان مسابقه(عدم کارزار)
گشایش-افشاسازی کلیشه رسانه تهرانی حکومتی 《خشونت کور در ورزش ام.ام.ای》:
این موضوع که از واژه هایی "قفس" در بازی های ام.ام.ای استفاده می شه، و این واقعیت که بسیاری رقابت خواهان از لباس کم استفاده می کنند(که در رقابت های متداول ایران نامتداول است)، باعث شده، برخی رسانه های حکومتی طهرانی، با نشر خبرهای جعلی چون "جوان تا مرگ رفته در مقابل جمع رقبا"، آن را به 《هنر مبارزه ترکیبی》ربط دهند، درحالیکه چیزی که در این مسابقات ممنوع است، رقابت جمعی است؛ و "قفس" نیز به "استقامت" مبارزان اشاره داد. قوانین آن، که از رشته های متعدد المپیکی محدودکننده- قانون مندانه تر هم است اینجا اشاره می شود، مواردی که در این ورزش خطا شمرده می شوند از قرار زیر است:
۱)لگد به صورت رقیب خاک افتاده(رقیب با سه تکیه گاه)،
۲)کله زنی،
۳) تلاش به تخلیه چشم یا چشم کشی به هرشکل،
۴) گاز گرفتن،
۵) گیس کشی کردن،
۶) روش قلاب ماهی: شامل پارگی بافت دماغ و دهان، همچنانکه در قلاب سازی برای یک ماهی است،
۷) ضربه به وسایل جنسی،
۸) فروسازی یک انگشت دست در روزنه یا زخم بدن رقیب،
۹) گازانبری-نگهداری مفاصل کوچک، مانند مفصل انگشت دست،
۱۰) صدمه بالا به پایین به نوک آرنج،
۱۱) ضربه به گلو همزمان با گرفتن نای(ریه دالان)،
۱۲) پیچش، نیشگون و/یا کشیدن گوشت رقیب،
۱۳) گرفتن و کشیدن استخوان گردنبندی و شانه رقیب،
۱۴) صدمه چکشی به بصل لنخاع( پسین مغز، از برآمدگی پسین تا بخش نخاعی)،
۱۵) صدمه چکشی به کمر،
۱۶) فرستادن به بیرون میدان مسابقه،
۱۷) گرفتن پوشش رقیب،
۱۸) سرفه کردن،
۱۹) رفتار غیر مردورزشکارانه-جوانمردانه که موجب زخمی شدن رقیب شود،
۲۰) گرفتن پرغرور طناب میدان-رینگ یا میله قفس(سابق)( به نشان قدرتمندانه ترین صدمه را زدن)،
۲۱) ضربه زانو به سر رقیب خاک شده،
۲۲) ادبیات دشنام گرا،
۲۳) حمله به رقیب در بین دو نوبت-راند،
۲۴) حمله به رقیبی که داور از او مراقبت می کند،
۲۵) حمله به رقیب در خارج از میدان-رینگ،
۲۶) نادیده گرفتن آشکار-عریان تصمیم ها-حکم های داور،
۲۷) سدراه غیرمجاز،
۲۸) استفاده از اشیاء موجود در میدان-رینگ به سود خود،
منبع: ام.ام.آ بلاتور-> مقررات-آیین نامه: bit.ly/31qTK9q
چرا بسیاری سبک های مبارزاتی بعد از ام.ام.آ به تاریخ پیوستند؟
نخستین مبارزه یوافسی در سال ۱۹۹۳ در شهر دنور ایالت کلرادو برگزار شد. در این مسابقات مبارزان رشتههای مختلف رزمی همچون بوکس، موی تای، جوجیتسو ، تکواندو، کشتی( باستان ایرانی-یونانی) و کاراته در مبارزاتی با حداقل قوانین محدودکننده رودرروی یکدیگر قرار گرفتند تا مؤثرترین هنر رزمی در یک مبارزه واقعی مشخص شود اما مبارزان مسابقات یوافسی در مسابقات بعدی به استفاده از تکنیکهای رشتههای رزمی دیگر روی آوردند و این زمینهساز پیدایش یک سبک رزمی جدید شد که امروزه آن را با نام هنرهای رزمی ترکیبی میشناسیم.
مسابقات یوافسی خط بطلانی بر روی بسیاری از تصورات رایج در مورد مبارزات تن به تن کشید و مشخص شد که در یک مبارزه واقعی خبری از حرکات زیبای ترکیبی، و ضربات چرخشی نخواهد بود. بوکسورها، تکواندوکارها و کاراته کارها که خود را بهترین جنگجویان دنیا میدانستند به راحتی اسیر دست استادان جوجیتسو شده و بر روی زمین با حرکات قفل مفصل و خفهکننده تسلیم می شدند. یوافسی به این ترتیب پرده از بسیاری از افسانههای بوکس، کاراته و کونگفو برداشت و نشان داد که چه فنونی در یک مبارزهٔ واقعی نتیجهبخش است.
برخلاف انتظار بسیاری در مسابقات یوافسی خونریزی فراوانی اتفاق نمیافتد، بلکه نتیجهٔ تقریباً تمام نبردها در حالت خاک مشخص میشود. یکی از مبارزان روی سینه دیگری قرار گرفته و دو مبارز گاه برای دقایق طولانی بر روی یکدیگر می لولند و نسبت به طول مسابقه، به ندرت ناک.اوتهای تماشایی دیده میشود.
مسابقات یوافسی مخالفان و منتقدانی نیز دارد که به خشونت فراوان این مبارزات معترض بوده و خواهان ممنوعیت آن هستند. جان مک کین سناتور بانفوذ آمریکایی و از رهبران حزب جمهوریخواه که از هواداران پروپاقرص ورزش بوکس است در سال ۱۹۹۶ در نامهای به فرمانداران تمام ایالتهای آمریکا خواسته بود مسابقات یوافسی را به دلیل وحشیانه بودن ممنوع کنند.
چندین مبارز فارسی زبان-آریایی ( ایران یا افغانستان) در رقابتهای هنرهای رزمی ترکیبی حضور دارند. اما بطور خاص از مبارزین ایرانی این رقابتهای می توان به قهرمان غیرمهاجر و ام.ام.آ. کار مبارز علیه ممنوعیت های تمرینی و کارشکنی بنیادگرایان ضدتجدد گرای دولت مرکزی 《امیر علی اکبری》(با ۱۰پیروزی از ۱۱)، 《گگارد موساسی》 Gegard Mousasi(جهت جستجو در یوتوب))( با ۴۵پیروزی از ۵۳ )، مکوان امیرخانی(با ۱۵ پیروزی از ۱۸) ، رضا مددی(با ۱۴ پیروزی از ۲۰) و بن ایل داریوش- Beneil Dariush (با ۱۶پیروزی از ۲۱ ) پانی کیانزاد( با ۱۱پیروزی از ۱۵)، کمال شالوروس( شعله ورز ملقب به شاهزاده پارس، با ۱۱ پیروزی از ۱۶ )، اشاره کرد.
ازبین همه این اشخاص، علی اکبری می تونه تاثیر ویژه ای داشته باشه، که مثلا با ایجاد باشگاه، رایزنی سیاسی و مقاومت مدنی، راه را برای بقیه ورزشکاران وطن، بازتر کند، این بزرگ مرد بویژه در فنون روی زمین، می تواند صاحب سبک شود چرا که مدال سکو اول قهرمانی کشتی باستانی-فرنگی جهانی در روسیه۱۳۸۹ب.ه.-۲۰۱۰ و آسیایی در تایلند۱۳۸۸ب.ه-۲۰۰۹ را برگردن دارد، گگارد موساسی نیز از قدیمی ترین مبارزین ایرانی است.موساسی حرفه ای ترین مبارز ایرانی و آینده ای درخشان در انتظار اوست.مکوان امیر خانی در اولین مبارزه ای که در یواف سی انجام داد،حریفش را در ۸ثانیه ناک اوت کرد. بن ایل داریوش نیز که از ایرانیان آشوری مهاجر آمریکا است، از جمله جوانترین و موفق ترین مبارزین ایرانی الاصل این رقابتها به شمار می رود که موفق شدهاست تا به هر حال از هفت مسابقهی خود در یو اف سی شش پیروزی به دست بیاورد و مبارزین نامداری مثل جیم میلر و مایکل جانسون را نیز شکست دهد.
اینکه برخی خبرنگاران دولتی(بخوانید خبرفروشان) علیه موساسی تبلیغات می کنند جدی نگیرید؛ بالاخره باید برای امنیت- اطلاعات حکومت مرکزگرای تهران پاچه مالی کنند، تا باور کنند که ولایتی و انقلاب باور اند*، که ورزش ایران همچنانکه از ۱۰۰سال پیش بود، همواره زیر چکمه استعمار سنت آخوند و روس باشد.
______
* حال شما بگویید《 آیا اسلامیت و حتی انقلاب اسلامی، جز با فاصله گیری اعتقاد غیرفردگرا، تملق گرا و مرکزمحور ممکن است(؟)!》