محمدی
Registered User
راي منم آقا بهروز
از آقاي زيرنويسم خيلي خوشم مياد
از آقاي زيرنويسم خيلي خوشم مياد
به زودی تغییراتی در این بخش اعمال میشه فکر کنم شما را راضی بکنه!
البته به جز دوست بسیار نازنینم rax عزیز کسی همکاری نکرده با ما تا امروز!
برای اضافه کردن پخش کننده و سریال فراخوان دادیم که کسی جواب نداد متاسفانه!
دوستان لطف کنند و نظر خودشون را در نظر سنجی بالا اعلام کنند!
این نظر سنجی به مدت دو هفته برقرار هست و بغد از نتیجه هر چی شد همان به عنوان معتمد انتخاب میشود!
البته نا گفته پیداس که هر دو دوست مستحق این عنوان هستند اما چون در این مقطع قرار هست فقط یک نفر به این عنوان انتخاب شود این نظرسنجی ایجاد شد!
با تشکر
يعني از 2نفر 1رو؟
چون ميدونم وسايل تكثيرش رو ركس داره براي همين گفتم اون بايد بهتر باشه
اقا بهروز هم وسايل تكثير داره؟
بهتره به يه معتمد ميديد خودش هم وسايل تكثيرش رو داشته باشه كه بتواند 50% تكثيررو انجام بده حالا يا كمتر يا بيشتر بقيه رو ديگر افراد
بحث نگهداری هستش نه تکثیر..میخوایم همه سرالها رو جمع کنیم 1 جا در صورت لزوم اگه ناپدید شدن پخش کننده هاش بشه باز تکثیر کردشون...همینطور جمع کردن اطلاعات فنی در مورد کیفیت و نوع و سایر مسائل سریالها ...
تکثیر مننده خودش اون تعدادی که باید داشته باشه داره..![]()
ميدونم منم يراي همين گفتم تكثركننده هم امانت داره باشه بهتره كه![]()
قرار نیست تمام سریالها را یک نفر تکثیر کنه!
ضمن اینکه تکثیر کننده که همه سریالهایی که تکثیر میکنه رو که داره!!!
یک نفربه عنوان معتمد انتخاب میکنیم تا اگر به هر دلیلی تکثیر کننده نتونست یا نخواست ادامه بده سریالها به صورت متمرکز یکجا باشه تا کارها طبق روال پیش بره!
يعني از 2نفر 1رو؟
چون ميدونم وسايل تكثيرش رو ركس داره براي همين گفتم اون بايد بهتر باشه
اقا بهروز هم وسايل تكثير داره؟
بهتره به يه معتمد ميديد خودش هم وسايل تكثيرش رو داشته باشه كه بتواند 50% تكثيررو انجام بده حالا يا كمتر يا بيشتر بقيه رو ديگر افراد
مهیار جان
همانطور که وحید جان هم توضیح دادند بحث نگاهداری سریال ها است .
معتمد فروم نیست چیزی داشته باشد . نه وسایل تکثیر کننده و نه اینکه وارد ماجرای اشتراک و پخش شود .
معتمد باید از این جریان ها به دور باشد . برای روزی که این مجموعه ها بزرگتر شدند نیاز است .
هدف این است که اگر یک روزی به هر دلیلی یک جریانی پیش آمد ؛ یک سنخه از سریال ها و فیلم ها محفوظ باشد .![]()
پس اينطوري باشه شما باشيد بهتره![]()
هم معتمد هم مدير هم كاربر قديم وهم كاربر با بيشترين پست:blush:
پاچه خواري كرديم:blink:
راستش من فقط می خواهم در خدمت بچه ها باشم و بتونم قدمی بردارم .
![]()
سلام به همه دوستان
بنده چند روزی درگیر کار و مبارزه برای adsl دار شدن بودم نتوانستم حضور منسجمی داشته باشم ولی با دیدن این موضوع تعجب کردم !!! مگر جنابان بهروز و live for what در جلسه قرار نشد بهروز عزیز به عنوان خزانه دار باشند و نیازی به رای گیری نبود . بهروز جان اول از همه شما یک مدیر موفق و مورد اطمینان همه هستید دوم سابقه بیشتری دارید و سوم اینکه من کمتر در خدمت شما و دوستان هستم (بخاطر مشغله کاری بسیار) . برای همین لطفا رای گیری را متوقف و اعلام کنید معتمد مشارکت استاد بهروز است تا کارها سریعتر پیش رود .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما
ممنونم فرشاد جان به خاطر حسن نظري كه به من داري .سلام به همه دوستان
بنده چند روزی درگیر کار و مبارزه برای adsl دار شدن بودم نتوانستم حضور منسجمی داشته باشم ولی با دیدن این موضوع تعجب کردم !!! مگر جنابان بهروز و live for what در جلسه قرار نشد بهروز عزیز به عنوان خزانه دار باشند و نیازی به رای گیری نبود . بهروز جان اول از همه شما یک مدیر موفق و مورد اطمینان همه هستید دوم سابقه بیشتری دارید و سوم اینکه من کمتر در خدمت شما و دوستان هستم (بخاطر مشغله کاری بسیار) . برای همین لطفا رای گیری را متوقف و اعلام کنید معتمد مشارکت استاد بهروز است تا کارها سریعتر پیش رود .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما